ewdeyim tatlım :))79a az kaldı ama nurgül mehter takımı gibi iki ileri bi geri yapmaktan bi türlü göremedi 79u
şimdi ki kg:84.9gr
canım dr çok test istıyor ama benim ablamda vardı aynı sorun ondan yola cıkarak sorunlu testleri yaptırdım sadece yoksa bin lırayı falan buldu onunki
benım yaptırdıklarım
trombofili paneli ve proteinC,proteinS ikisini 350tlye yaptırdık
hamile kalmayı bekleme bence eger bu sorunlar varsa geç kalmış olursun..
benim son düşüğüm iğneye 1 hafta geç başlamamdan dolayı oldu
yok canım yapmadım kocişle haberleşemedik bi türlü nugün halledicem inşallah en azıncan içimdeki şüphe gitsin:18:
saol cnm benimmm
herkese slm kızlar,
dün kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittik eşimle, bebeğim çok şükür iyi rahim ağzında açıklık yok, kan ve idrar tetsi yaptırdım antibiyotik ve fitil verdi rahim ağzından yaradan dolayı olduğunu söyledi doktorum ama yara yoktu bende anlamadımpazartesi kontrolüm var dün bilseniz çok korktum bebeğim inş. vaktinden önce gelmez 34 de kadar beklese razıyım dua edin benim için, dün kuzum yüzünüde göstermedi (( evdeki neti kapatmıştım yeni net bağlatıcam herhalde. bu ayın sonunda doğum iznine ayrılacaktım ama pazartesi durumum belli olacak inş. güzel haberler alırım umarım herkes iyidir canlar kib
sağol canım, konuştuk bayram dönüşü gideceğiz biz de ama araya bi deneme daha giriyor işte neyse ferah tutacağım içimi..bizim genetik testleri de yaptırmamız lazım..bi de spermiogram fln...haftaya patolojiden sonuç gelecek bakalım bir şey çıkacak mıewdeyim tatlım :))79a az kaldı ama nurgül mehter takımı gibi iki ileri bi geri yapmaktan bi türlü göremedi 79u
şimdi ki kg:84.9gr
canım dr çok test istıyor ama benim ablamda vardı aynı sorun ondan yola cıkarak sorunlu testleri yaptırdım sadece yoksa bin lırayı falan buldu onunki
benım yaptırdıklarım
trombofili paneli ve proteinC,proteinS ikisini 350tlye yaptırdık
hamile kalmayı bekleme bence eger bu sorunlar varsa geç kalmış olursun..
benim son düşüğüm iğneye 1 hafta geç başlamamdan dolayı oldu
yok canım yapmadım kocişle haberleşemedik bi türlü nugün halledicem inşallah en azıncan içimdeki şüphe gitsin:18:
mutlu yıllarr kuzuuumm,allah sağlık ve mutluluğu eksik etmesin inşallah
inş canım hayırlı bı şekılde hamıle kalırsın, ben tedbır olsun dıye yaptırdım o testlerı eğer kan pıhtılaşması varsa hemıle ıken bebek gelışemıyo ve ölüyo, acaba var mı dıye düşünmektense yaptırırım içm rahat olur dedım, ilk bebeğimde öldü çünküsağol canım, bugün konuştuk eşimle, bi ay daha deneyelim dedik,zaten bayrama geliyor benim ovu. Sonra bekle bizi petri kapları test tüpleriiiibelki de gerek kalmaz, tutuverir di mi
dirmiiit, inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağınaherkese slm kızlar,
dün kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittik eşimle, bebeğim çok şükür iyi rahim ağzında açıklık yok, kan ve idrar tetsi yaptırdım antibiyotik ve fitil verdi rahim ağzından yaradan dolayı olduğunu söyledi doktorum ama yara yoktu bende anlamadımpazartesi kontrolüm var dün bilseniz çok korktum bebeğim inş. vaktinden önce gelmez 34 de kadar beklese razıyım dua edin benim için, dün kuzum yüzünüde göstermedi (( evdeki neti kapatmıştım yeni net bağlatıcam herhalde. bu ayın sonunda doğum iznine ayrılacaktım ama pazartesi durumum belli olacak inş. güzel haberler alırım umarım herkes iyidir canlar kib
sağol canım, konuştuk bayram dönüşü gideceğiz biz de ama araya bi deneme daha giriyor işte neyse ferah tutacağım içimi..bizim genetik testleri de yaptırmamız lazım..bi de spermiogram fln...haftaya patolojiden sonuç gelecek bakalım bir şey çıkacak mı
kıs nurgüüüü annemde proteın dıetı yapıo 1 ayda 8 kılo verdıııı
inşallah ikisindede bişey çıkmaz o kadar özenirdimki rahat rahat hamilelik geçirenlere imrenerek bvakardımsağol canım, konuştuk bayram dönüşü gideceğiz biz de ama araya bi deneme daha giriyor işte neyse ferah tutacağım içimi..bizim genetik testleri de yaptırmamız lazım..bi de spermiogram fln...haftaya patolojiden sonuç gelecek bakalım bir şey çıkacak mı
abooooooovvvo beni aşar
inşallah ikisindede bişey çıkmaz o kadar özenirdimki rahat rahat hamilelik geçirenlere imrenerek bvakardım
şimdi iğnelerle ilaçlarla çocuk doğuracaz allah yardımcımız olsun:18:
benım trombofılı testımde proteın C S fılan yazmıodu :S yanı buda önemlı bıse sanırım :18: bunuda ayrımı yaptırsam acabaa
ayen mutlu yıllar canım.. gördüğünüz rüyalar da çok enteresan hayır olsun dielim inşllh bebek içn bir işarettir..ben de bebeğimi kaybetmeden bir rüya görmüştm. ölen bir yeğenim vardı 2 sene önce 3 yaşndaydı daha. rüyamda kucağıma oturmuştu. o oturduktan sonra ağrım olmştu rüyamda. sabah rüyamı anlattım eşime böle böle die 2 saat sonra kanamayla gittik hastaneye ve serüvenimiz başladı..rüyalar boşa değil bence.sizinki de hayır olur inşş...
sağol, bende pıhtılaşma olduğunu sanmıyorum canım, benim hiç o haftalara kadar gelemedi çünkü, erken gebelik kaybı oluyor. Rahim sorunları ve pıhtı fln eleniyor öyle olunca galiba, netten araştırdım bağışıklık ve genetik oluyormuş genelde bunun nedenleri...Benim bağışıklık sistemi hep sorunludur zaten, gebelik öncesi aylarca alerji için tedavi gördüm. Bakalım, hakkımızda hayırlısıinş canım hayırlı bı şekılde hamıle kalırsın, ben tedbır olsun dıye yaptırdım o testlerı eğer kan pıhtılaşması varsa hemıle ıken bebek gelışemıyo ve ölüyo, acaba var mı dıye düşünmektense yaptırırım içm rahat olur dedım, ilk bebeğimde öldü çünkü
inşallah sağ sağlim doğurursun canım benımde ablamın 1 haftası kaldı hemen hemen heyecanla onu bekliyoruzzherkese slm kızlar,
bu protein testleri ayrı canımbenım trombofılı testımde proteın C S fılan yazmıodu :S yanı buda önemlı bıse sanırım :18: bunuda ayrımı yaptırsam acabaa
protein s ve c yaptırmadıysan yaptır kuzum eksik bişey olmasın..
tmm cnm ozaman ben yıne aynı yere gıdım proteın s ve c testımı yaptırıcam dıyım :) ??? nıye ıstemedıkı bu salak doktor benden bunu:S budamı kanda anlasılıoo kuzucumm
inşallah sağ sağlim doğurursun canım benımde ablamın 1 haftası kaldı hemen hemen heyecanla onu bekliyoruzz
bu protein testleri ayrı canım
trombofilide:
protrombin,mthfrler ve faktör leinden e bakılıyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?