Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kıs nurgüüüü annemde proteın dıetı yapıo 1 ayda 8 kılo verdıııı

geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine sende yara varmıydıki..neyse çok şükür bebek iyiymiş keşke daha erken izne ayrılsan...

sağol canım, konuştuk bayram dönüşü gideceğiz biz de ama araya bi deneme daha giriyor işte neyse ferah tutacağım içimi..bizim genetik testleri de yaptırmamız lazım..bi de spermiogram fln...haftaya patolojiden sonuç gelecek bakalım bir şey çıkacak mı

sağol canım, bugün konuştuk eşimle, bi ay daha deneyelim dedik,zaten bayrama geliyor benim ovu. Sonra bekle bizi petri kapları test tüpleriiiibelki de gerek kalmaz, tutuverir di mi
inş canım hayırlı bı şekılde hamıle kalırsın, ben tedbır olsun dıye yaptırdım o testlerı eğer kan pıhtılaşması varsa hemıle ıken bebek gelışemıyo ve ölüyo, acaba var mı dıye düşünmektense yaptırırım içm rahat olur dedım, ilk bebeğimde öldü çünkü

dirmiiit, inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına bebiş de sağlıklıymış, içini ferah tut canım..pazartesiye güzel haberlerini bekliyoruz

iyi canım sewindim eşini ikna ettiğine..

ayen mutlu yıllar canım.. gördüğünüz rüyalar da çok enteresan hayır olsun dielim inşllh bebek içn bir işarettir..ben de bebeğimi kaybetmeden bir rüya görmüştm. ölen bir yeğenim vardı 2 sene önce 3 yaşndaydı daha. rüyamda kucağıma oturmuştu. o oturduktan sonra ağrım olmştu rüyamda. sabah rüyamı anlattım eşime böle böle die 2 saat sonra kanamayla gittik hastaneye ve serüvenimiz başladı..rüyalar boşa değil bence.sizinki de hayır olur inşş...

kıs nurgüüüü annemde proteın dıetı yapıo 1 ayda 8 kılo verdıııı

abooooooovvv o beni aşar

inşallah ikisindede bişey çıkmaz o kadar özenirdimki rahat rahat hamilelik geçirenlere imrenerek bvakardım
şimdi iğnelerle ilaçlarla çocuk doğuracaz allah yardımcımız olsun:18:

benım trombofılı testımde proteın C S fılan yazmıodu :S yanı buda önemlı bıse sanırım :18: bunuda ayrımı yaptırsam acabaa

ne olacak herşey suni bizde sunileştik haliyle...

ayyy cnm benım cok gecmıs olsun evt bende bende esımde gormustu ruyasında cıktı neyse bundan sonra ınsallah allah bızı bunla ımtıhan etmez

sağol, bende pıhtılaşma olduğunu sanmıyorum canım, benim hiç o haftalara kadar gelemedi çünkü, erken gebelik kaybı oluyor. Rahim sorunları ve pıhtı fln eleniyor öyle olunca galiba, netten araştırdım bağışıklık ve genetik oluyormuş genelde bunun nedenleri...Benim bağışıklık sistemi hep sorunludur zaten, gebelik öncesi aylarca alerji için tedavi gördüm. Bakalım, hakkımızda hayırlısı

inşallah sağ sağlim doğurursun canım benımde ablamın 1 haftası kaldı hemen hemen heyecanla onu bekliyoruzz
benım trombofılı testımde proteın C S fılan yazmıodu :S yanı buda önemlı bıse sanırım :18: bunuda ayrımı yaptırsam acabaa
bu protein testleri ayrı canım
trombofilide:
protrombin,mthfrler ve faktör leinden e bakılıyr

inşallah sağ sağlim doğurursun canım benımde ablamın 1 haftası kaldı hemen hemen heyecanla onu bekliyoruzz

bu protein testleri ayrı canım
trombofilide:
protrombin,mthfrler ve faktör leinden e bakılıyr

tamam cnm cok saol ben bunu bılmıodum off desene 1 ayda cıkar bunun sonucuda eee bu aydamı koruncam ozaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…