canım üzme kendini hamile halinle böyle dengesiz dangalaklar inan bana heryerde var....aslında onları tersleyip bir daha görüşmemek var ama biz yapamıyoruz işte..en güzel cevap biz bu yaşadıklarımızı isteyerek yaşamıyoruz kim ister kendi çocuğuna kıymayı hiç ALLAH korkusu yokmu sizde olacak yaaa....
benimki dengesiz değil canım ya, arkadaşın biri hamile kalmış daha bu ay evlendi, ilk ayda...bi ton şey var, biliyorum öyle üzülmemem lazım ama üzülüyorum işte. Bi de onlara evlilik tebriğine gidecektik ya offf bu nasıl bir kabus böyle, çevremde hamile olmayan kalmadı yemin ederim..Neyse, geçerne oldu canım ya boşver takma kafana böyle dengesizleri..
benimki dengesiz değil canım ya, arkadaşın biri hamile kalmış daha bu ay evlendi, ilk ayda...bi ton şey var, biliyorum öyle üzülmemem lazım ama üzülüyorum işte. Bi de onlara evlilik tebriğine gidecektik ya offf bu nasıl bir kabus böyle, çevremde hamile olmayan kalmadı yemin ederim..Neyse, geçer
benim şu an hamile olmayan görüştüğüm kimse kalmadı galiba...buradakiler ile benzer şeyleri yaşadığımızdan ben de öyle hissediyorum ama yakında biri olunca hele bi de sonradan ve bu kadar kolaycacık...Test yapıyoruz, korka korka, arada iyigünler oluyor bebek görüyoruz ağlaya ağlaya...İlla böyle mi olmalıydı diyorum hani şöyle şu olayın doğasında olan, hani filmlerdeki gibi fln böyle sevinçli haberi eşimize verseydik havalara uççsaydık, hamilelik kitapları okuya okuya midemizin bulantısından şikayet ede ede. İçimiz burkulmadan bebekten bahsetseydik. Hani şu güzel süreç böyle acılı böyle travmatik olmasaydıne yalan soyliyim keep
cevremde hamilelik haberi alinca ben de geriliyorum
ama tek sevindigim ve havalar uctugum kk dan haberler
burdakilerden biri hamile olsa cosuyorum
ama akrabalarimdan birinden duysam gerilir gibi oluyorum
garip birsey
bir an once hamile olsak da bu psikolojiden kurtulsak keske
yalniz en sevdigim arkadasim hamile kalinca cok sevinmistim kendim gibi o baska
benim şu an hamile olmayan görüştüğüm kimse kalmadı galiba...buradakiler ile benzer şeyleri yaşadığımızdan ben de öyle hissediyorum ama yakında biri olunca hele bi de sonradan ve bu kadar kolaycacık...Test yapıyoruz, korka korka, arada iyigünler oluyor bebek görüyoruz ağlaya ağlaya...İlla böyle mi olmalıydı diyorum hani şöyle şu olayın doğasında olan, hani filmlerdeki gibi fln böyle sevinçli haberi eşimize verseydik havalara uççsaydık, hamilelik kitapları okuya okuya midemizin bulantısından şikayet ede ede. İçimiz burkulmadan bebekten bahsetseydik. Hani şu güzel süreç böyle acılı böyle travmatik olmasaydı
vardır di mi canım ya..çok sağol akşam akşam seni de bulandırıyorum..oyun açtım böyle gıcık bi müziği var sürekli aynı şeyi çalıyor ama iyi geldi birazbiz cok bilen fakat onlar igi sansli olmayan kesimdenz malesef keep
uzme kendini sira bize geliyor oyle dusun
ben de cok gerildim neden dedim, hamile nasil kalinir bilmeyen kisi hamile kaliyor dedim
hatta anlattigin gibi gule oynaya hayatlarina devam eden hamile olduklarini sadece gunu gectiginde mide bulantisindan anlayip aa gunum
gcmis benim deyip ogrenenlerden olamadik
ne yapalim tatlim
vardir elbet bizim de yuzumuzun gulecegi zaman
vardır di mi canım ya..çok sağol akşam akşam seni de bulandırıyorum..oyun açtım böyle gıcık bi müziği var sürekli aynı şeyi çalıyor ama iyi geldi biraz
canım senin patoloji sonucunda zaten nedeni belli. Düşük sonrası patoloji sonucu, bazen kan değerleri ve bir de rahim kontrolü yapılıyor standart. Halbuki nedeni belli olmayanlar için yığınla test var. Pıhtı, genetik, bağışıklık, hormon, sperm vs...bunları ilk düşükte yapmıyorlar ama arkadaşlardan bazıları yalan dolan yaptırdı..Ben de düşünüyorum bayram sonrası(yalan dolanla) ama bi yandan da korunmuyorum...arkadaşın erken düşük değil ama demek ki rahim temiz çıkmış
oyunda rekor kırdım
anamm 100 m zar zor gittim ya
bunu da tavsiye ederim
favprim :
SketchMan - Hepsini Vur Oyunlar? Miniclip.com'da - ?cretsiz ?evrimi?i Oyun Oynay?n
anamm 100 m zar zor gittim yaçok güzelmiş
Bi daha adet olmadın mı tatlım:26::26:
bi de şehir belirtirsen
ankara malesef adet bugün oldum
canim cevremizde dunya kadar var oyle dengesiz ne konustugunu bilmeyenlerslm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
gecmis olsunkızlar ben 25 gün önce 3.5 aylık çocuğumu düşürdüm akabinde de basit bir kürtaj doktor 3 ay korunma verdi... dün gittim başka bir dr sakın korunma dedi... oysa ki ben önce gerekli tetkikleri yapsam daha iyi dedim. 15-20 gün sonra hsg olacağım gün aldım. sonra da diğer gereken testleri.
Daha hiç bir tetkik yapılmadan çocuk çalışmaları ne kadar doğru olur( ilk bebişde ilk denememizde olmuştu)
kızlar pıhtılaşma sonuçum çıkdı rabbıme şükürler olsun pıhtılaşma testım normal çıkdı.. bugun adetımın ılk gunu doktor ücüncü günü gel rahım fılmı çekcez dedı, biraz korkuyorum çok acı oluyo mu eşimin yarın sperm testı çıkcak ,öncekı değerlerı kruger %3 çıkmıştı sonra tekrar yaptırdı ve % 4 çıkmıştı. ve ben hamıle oldum ve bebeğimin kalbı durdu . bakalım yarın nasıl çıkcak sonucu...
legendaryyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?