Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım el söylese umursamamda çok yakınım söyleyince üzüldüm .ama şimdi daha iyim her gün şunu tekrar tekra anlıyom acıyı yaşamayanbilmiyo rabbim düşmanıma bile yaşatmasın

ne oldu canım ya boşver takma kafana böyle dengesizleri..
benimki dengesiz değil canım ya, arkadaşın biri hamile kalmış daha bu ay evlendi, ilk ayda...bi ton şey var, biliyorum öyle üzülmemem lazım ama üzülüyorum işte. Bi de onlara evlilik tebriğine gidecektik ya offf bu nasıl bir kabus böyle, çevremde hamile olmayan kalmadı yemin ederim..Neyse, geçer

ne yalan soyliyim keep
cevremde hamilelik haberi alinca ben de geriliyorum
ama tek sevindigim ve havalar uctugum kk dan haberler
burdakilerden biri hamile olsa cosuyorum
ama akrabalarimdan birinden duysam gerilir gibi oluyorum
garip birsey
bir an once hamile olsak da bu psikolojiden kurtulsak keske
yalniz en sevdigim arkadasim hamile kalinca cok sevinmistim kendim gibi o baska

benim şu an hamile olmayan görüştüğüm kimse kalmadı galiba...buradakiler ile benzer şeyleri yaşadığımızdan ben de öyle hissediyorum ama yakında biri olunca hele bi de sonradan ve bu kadar kolaycacık...Test yapıyoruz, korka korka, arada iyigünler oluyor bebek görüyoruz ağlaya ağlaya...İlla böyle mi olmalıydı diyorum hani şöyle şu olayın doğasında olan, hani filmlerdeki gibi fln böyle sevinçli haberi eşimize verseydik havalara uççsaydık, hamilelik kitapları okuya okuya midemizin bulantısından şikayet ede ede. İçimiz burkulmadan bebekten bahsetseydik. Hani şu güzel süreç böyle acılı böyle travmatik olmasaydı

biz cok bilen fakat onlar igi sansli olmayan kesimdenz malesef keep
uzme kendini sira bize geliyor oyle dusun
ben de cok gerildim neden dedim, hamile nasil kalinir bilmeyen kisi hamile kaliyor dedim
hatta anlattigin gibi gule oynaya hayatlarina devam eden hamile olduklarini sadece gunu gectiginde mide bulantisindan anlayip aa gunum
gcmis benim deyip ogrenenlerden olamadik
ne yapalim tatlim
vardir elbet bizim de yuzumuzun gulecegi zaman

vardır di mi canım ya..çok sağol akşam akşam seni de bulandırıyorum..oyun açtım böyle gıcık bi müziği var sürekli aynı şeyi çalıyor ama iyi geldi biraz

arkadaşım bende azıcık birazcık yalan söyledim... o yüzden de gerekli tetkikleri yapacaklar. ilk adettten sonraki 3 gün içinde rahim filmi çekilecek sonraki troid hormonu ve smear testlerini de yaptırdım. adım adım yapılacak bunlar...

ve de rahimde heterojen yapılar var dedi bunların ne anlama geldiğini bilmiyoruz dedi. ama anlamadım ve defalarca sordum ama yok korunma dedi. hatta şaşkınlıkla ne yani çalışmalara başla mı demek isiyorsunuz dedim:) benim pataloji sonucum da temiz çıktı...:))

ilk defa duydum daha sakın korunma diyen bir doktoru. bence de sen tetkiklerini yaptır nolur nolmaz. aynı şeyleri tekrar yaşamak acı olacaktır allah korusun.[/QUOTE]

aynen arkadaşım ben de ciddi bir şaşkınlık yaşadım... dr tedavi sürecin devam ederken de folik asit kullan ve korunma... ama ben en azından ilk edetimi ve hsg filmini yaptırmayı düşünüyorum.....selametle

kızlar pıhtılaşma sonuçum çıkdı rabbıme şükürler olsun pıhtılaşma testım normal çıkdı.. bugun adetımın ılk gunu doktor ücüncü günü gel rahım fılmı çekcez dedı, biraz korkuyorum çok acı oluyo mu eşimin yarın sperm testı çıkcak ,öncekı değerlerı kruger %3 çıkmıştı sonra tekrar yaptırdı ve % 4 çıkmıştı. ve ben hamıle oldum ve bebeğimin kalbı durdu . bakalım yarın nasıl çıkcak sonucu...

Son düzenleme:
canim cevremizde dunya kadar var oyle dengesiz ne konustugunu bilmeyenler
salla gitsin
cunku hic bir zaman susmayacaklar onlar

gecmis olsun
umarim yine ilk denemende saglikla gelir bebegin ve saglikla dogurursun canim

bu cok iyi bir haber
coks evindim canim bir sorun olmadigina pihtilasmada
umarim diger sonuclar da tertemiz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…