çok sevindim canım, umarım hepsi tertemiz çıkar...rahim filmi öncesi arkadaşlar ağrı kesici almışlardı belki alsan rahat edersin? bol şanskızlar pıhtılaşma sonuçum çıkdı rabbıme şükürler olsun pıhtılaşma testım normal çıkdı.. bugun adetımın ılk gunu doktor ücüncü günü gel rahım fılmı çekcez dedı, biraz korkuyorum çok acı oluyo mu eşimin yarın sperm testı çıkcak ,öncekı değerlerı kruger %3 çıkmıştı sonra tekrar yaptırdı ve % 4 çıkmıştı. ve ben hamıle oldum ve bebeğimin kalbı durdu . bakalım yarın nasıl çıkcak sonucu...
kızlar pıhtılaşma sonuçum çıkdı rabbıme şükürler olsun pıhtılaşma testım normal çıkdı.. bugun adetımın ılk gunu doktor ücüncü günü gel rahım fılmı çekcez dedı, biraz korkuyorum çok acı oluyo mu eşimin yarın sperm testı çıkcak ,öncekı değerlerı kruger %3 çıkmıştı sonra tekrar yaptırdı ve % 4 çıkmıştı. ve ben hamıle oldum ve bebeğimin kalbı durdu . bakalım yarın nasıl çıkcak sonucu...
çok çok saol cnm Allahım kısmet ederse önce bi doğurim oğluşumu 2 sene sonra falan tekrar bebiş düşünüyorum inşallah oda kız olur :))tuğba oğlun olucakmş. hayrlı olsn. allah gönlüne göre versn kızın da olur inş :)
rüyalar kafayı yedirticek insana valla ben de acayip acayip şeyler görüyorum. bi bebeğim olmuş. öyle bi emişi vardı ki benden.böyle gözü dönmüş açlıktan sanki :) allahım diodum rüyamda verdin verdin de niye normal değil diom :) insanoğlu işte hiç memnun olmuo :))
ahh cnm yaa bırak o dengesizleri üzüldüğüne deymez keşke sanane deseydin her sene doğurucam sanamı sorucam deseydin münasebetsize ayy sinirlerim tepeme çıktı....slm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
saol kuzumm valla şu hafta bitsin artıkda tatil yapalım :)) tabi ben böle dedikçe geçmiyo şu 3 gün ama koca 9 günlük tatil uçupp gidicek :))ewet ben gizemli kadınım..e gösterde bileyim nasıl olduğunu..ya duman belki inanmazsın ama walla ben buraya resim nasıl konuyor nasıl yapıyosunuz anlamıyorum..hoş benim bilgisayarda hiç resmimde yok...bilgisayar bilgim kk ya girmek....
oohhh sizde ana,oğul gezin sefanız olsun...
cnm benim bazıları böle yapıcak bişi yok hemen hamile kalıyo ben 3,5 yıllık evliyim görümcem 1 senelik ve o benden önce hamile kaldı bide bi kaybım oldugu için ilşk önce okadar ağır gelmiştiki ama ondan 2 hafta sonra bende hamiş oldugumu öğrendim :) inşaşşalah en kısa zamanda seninde göbüşüne bebişin gelir :))benimki dengesiz değil canım ya, arkadaşın biri hamile kalmış daha bu ay evlendi, ilk ayda...bi ton şey var, biliyorum öyle üzülmemem lazım ama üzülüyorum işte. Bi de onlara evlilik tebriğine gidecektik ya offf bu nasıl bir kabus böyle, çevremde hamile olmayan kalmadı yemin ederim..Neyse, geçer
günaydın cnmm :) Allah tüm dualrını kabul etsin cnm ...günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh
kızlar pıhtılaşma sonuçum çıkdı rabbıme şükürler olsun pıhtılaşma testım normal çıkdı.. bugun adetımın ılk gunu doktor ücüncü günü gel rahım fılmı çekcez dedı, biraz korkuyorum çok acı oluyo mu eşimin yarın sperm testı çıkcak ,öncekı değerlerı kruger %3 çıkmıştı sonra tekrar yaptırdı ve % 4 çıkmıştı. ve ben hamıle oldum ve bebeğimin kalbı durdu . bakalım yarın nasıl çıkcak sonucu...
sen bebişe odaklanmaya çalış cnm, bak kontrolün de varmış gör bak herşey güzel çıkacaknasılsınız ben bu gün saglık ocagında konturolum var gitcem biraz alışverişe çıkcam havada sıcaga benziyo TUGBACIM sagol yazdıkların için okudukça içim ferahlıyo ama söylenilenler beynimde zonkluyo amannnnnnnn herkezin söylediği kendi önüne gelir .......hiç bişe demiyom.........ama kızgınım kırgınım üzgünüm istesemde istemesemde rabbimin verdiğinden beni suçluyolar allah büyük kimin ne görcegini oooooooo bilir
arkadaşım bu pıhtılaşma analizi nasıl oluyor süreci biraz anlatabilir misin?? hadi Allahım tez zamanda istediklerine kavuştursun. ve isteklerini hakkında hayırlı eylesin:))
cavda merhaba sen bebegını ne zaman kaybetmıstın
ne zaman yenıden hamıle kaldın
ben de 8+2 de kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım ve cok beklemek ıstemıyorum
(
canım, çok geçmiş olsun..bekleme işi rahim kontrollerine ve gittiğin doktora göre değişiyor. Bnm rahim kontrollerim temiz çıkmıştı ve doktor onaylayınca 2 hafta bekleyip aynı ayı değerlendirmiştik...Ama psikolojin de çok önemli, hazır hissetmiyorsan kesinlikle beklemelisin çünkü ilk zamanlar bir de bu ilişki süreci ile uğraşmak manen çok yıpratıcı olabiliyorcavda merhaba sen bebegını ne zaman kaybetmıstın
ne zaman yenıden hamıle kaldın
ben de 8+2 de kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım ve cok beklemek ıstemıyorum
(
canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın..Patoloji sonuçları da geç çıkabilir, bizimki 1 ayı geçti. Doktorun korunma zamanı hakkında seni bilgilendirdi mi? Daha acın çok taze, Allah sabır versinMerhabalar kızlar geçen hafta yazmıştım, 4 ağustosta 11+4 günlük bebeğimi missed abortusla kaybettim. Bu pazartesi veya salı patoloji çıkacak dediler ama pazartesi öğlen aradığımda(ki sabah aradığımda yarına çıkar en geç demişlerdi) bebeğin haftası elverişli olduğundan otopsi yapmaya karar verdiklerini söylediler..1-1,5 ay sürecekmiş sonuçların çıkması.. Ben kafamdaki milyon tane soruya cevap olur diye bekliyordum ama şimdi kendimi çok boşlukta hissediyorum. Bir an evvel tekrar denemek istiyorum ama sonuçları beklemezsem aynı şey olacak diye korkuyorum.. Aklımdan birşey buldular da bana söylemiyorlar mı geöiyor, acaba oyüzden mi ileri tetkike karar verdiler, sonuçta özel hastane neden durup dururken parasını ödediğimizden fazlasını yapsınlar.. kafam allak bullak, ne düşüneceğimi bilemiyroum
günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh
gunaydin kizlar size degünaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......
Merhabalar kızlar geçen hafta yazmıştım, 4 ağustosta 11+4 günlük bebeğimi missed abortusla kaybettim. Bu pazartesi veya salı patoloji çıkacak dediler ama pazartesi öğlen aradığımda(ki sabah aradığımda yarına çıkar en geç demişlerdi) bebeğin haftası elverişli olduğundan otopsi yapmaya karar verdiklerini söylediler..1-1,5 ay sürecekmiş sonuçların çıkması.. Ben kafamdaki milyon tane soruya cevap olur diye bekliyordum ama şimdi kendimi çok boşlukta hissediyorum. Bir an evvel tekrar denemek istiyorum ama sonuçları beklemezsem aynı şey olacak diye korkuyorum.. Aklımdan birşey buldular da bana söylemiyorlar mı geöiyor, acaba oyüzden mi ileri tetkike karar verdiler, sonuçta özel hastane neden durup dururken parasını ödediğimizden fazlasını yapsınlar.. kafam allak bullak, ne düşüneceğimi bilemiyroum
canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın..Patoloji sonuçları da geç çıkabilir, bizimki 1 ayı geçti. Doktorun korunma zamanı hakkında seni bilgilendirdi mi? Daha acın çok taze, Allah sabır versin
gunaydin kizlar size de
dualariniz kabul olsun
guzel bi gun dilerim szlere
cok gecmis olsun canim
insallah cok beklemeden yine hamile kalirsin
günaydın cnmm aminnnn :))günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......
hadi bakalım git kontrolünede güzel haberle gel güzelce gezz ve kafanı boşalt lütfen onlarıda artık sallan gitsin kimse Allahın işine karışamazki sen bebeğine isteyerek hamiş kaldın boşverr gerisini :))nasılsınız ben bu gün saglık ocagında konturolum var gitcem biraz alışverişe çıkcam havada sıcaga benziyo TUGBACIM sagol yazdıkların için okudukça içim ferahlıyo ama söylenilenler beynimde zonkluyo amannnnnnnn herkezin söylediği kendi önüne gelir .......hiç bişe demiyom.........ama kızgınım kırgınım üzgünüm istesemde istemesemde rabbimin verdiğinden beni suçluyolar allah büyük kimin ne görcegini oooooooo bilir
Merhabalar kızlar geçen hafta yazmıştım, 4 ağustosta 11+4 günlük bebeğimi missed abortusla kaybettim. Bu pazartesi veya salı patoloji çıkacak dediler ama pazartesi öğlen aradığımda(ki sabah aradığımda yarına çıkar en geç demişlerdi) bebeğin haftası elverişli olduğundan otopsi yapmaya karar verdiklerini söylediler..1-1,5 ay sürecekmiş sonuçların çıkması.. Ben kafamdaki milyon tane soruya cevap olur diye bekliyordum ama şimdi kendimi çok boşlukta hissediyorum. Bir an evvel tekrar denemek istiyorum ama sonuçları beklemezsem aynı şey olacak diye korkuyorum.. Aklımdan birşey buldular da bana söylemiyorlar mı geöiyor, acaba oyüzden mi ileri tetkike karar verdiler, sonuçta özel hastane neden durup dururken parasını ödediğimizden fazlasını yapsınlar.. kafam allak bullak, ne düşüneceğimi bilemiyroum
cnm geçmiş olsun, benim dr umda bana hiç korunma vermedi ama düşüğümün en büyüğü 8 haftalıktı...ayrıca korunma vermesede tüm testleri yaptırdı, araştırılma yapılmalı en azından diye düşünüyorum bebeğin büyükmüş çünkü senin...kızlar ben 25 gün önce 3.5 aylık çocuğumu düşürdüm akabinde de basit bir kürtaj doktor 3 ay korunma verdi... dün gittim başka bir dr sakın korunma dedi... oysa ki ben önce gerekli tetkikleri yapsam daha iyi dedim. 15-20 gün sonra hsg olacağım gün aldım. sonra da diğer gereken testleri.
Daha hiç bir tetkik yapılmadan çocuk çalışmaları ne kadar doğru olur( ilk bebişde ilk denememizde olmuştu)
canım benim yaa boşver böyle kendini bilmezler her yerde vardır ve konuşur..sen biliyosun içini, kız evlat ilerde daha iyi oluyo hem... o çok istiyosa kendi oğlanı doğursun sanki senin elinde kız yada erkek olması,eski kafa işte cahil zihniyeti hiç üzme kendini böyle boş insanlar için..slm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?