Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok sevindim canım, umarım hepsi tertemiz çıkar...rahim filmi öncesi arkadaşlar ağrı kesici almışlardı belki alsan rahat edersin? bol şans

arkadaşım bu pıhtılaşma analizi nasıl oluyor süreci biraz anlatabilir misin?? hadi Allahım tez zamanda istediklerine kavuştursun. ve isteklerini hakkında hayırlı eylesin:))

çok çok saol cnm Allahım kısmet ederse önce bi doğurim oğluşumu 2 sene sonra falan tekrar bebiş düşünüyorum inşallah oda kız olur :))
rüyanda hayıra yor cnm :))
ahh cnm yaa bırak o dengesizleri üzüldüğüne deymez keşke sanane deseydin her sene doğurucam sanamı sorucam deseydin münasebetsize ayy sinirlerim tepeme çıktı....
sen güçlü ol bak az kaldı kuzunuda kucağına almaya ohh herşey süper kapa kulaklarını onlara :))
çok çok saol cnm benim içinde hiç önemli diil kız erkek yeterki sağlıklı sıhatli olsun :))
saol kuzumm valla şu hafta bitsin artıkda tatil yapalım :)) tabi ben böle dedikçe geçmiyo şu 3 gün ama koca 9 günlük tatil uçupp gidicek :))
cnm benim bazıları böle yapıcak bişi yok hemen hamile kalıyo ben 3,5 yıllık evliyim görümcem 1 senelik ve o benden önce hamile kaldı bide bi kaybım oldugu için ilşk önce okadar ağır gelmiştiki ama ondan 2 hafta sonra bende hamiş oldugumu öğrendim :) inşaşşalah en kısa zamanda seninde göbüşüne bebişin gelir :))
günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh
günaydın cnmm :) Allah tüm dualrını kabul etsin cnm ...

günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......

canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim hadi hayırlısı işlh hepsi temiz çıkar

nasılsınız ben bu gün saglık ocagında konturolum var gitcem biraz alışverişe çıkcam havada sıcaga benziyo TUGBACIM sagol yazdıkların için okudukça içim ferahlıyo ama söylenilenler beynimde zonkluyo amannnnnnnn herkezin söylediği kendi önüne gelir .......hiç bişe demiyom.........ama kızgınım kırgınım üzgünüm istesemde istemesemde rabbimin verdiğinden beni suçluyolar allah büyük kimin ne görcegini oooooooo bilir

sen bebişe odaklanmaya çalış cnm, bak kontrolün de varmış gör bak herşey güzel çıkacak

arkadaşım bu pıhtılaşma analizi nasıl oluyor süreci biraz anlatabilir misin?? hadi Allahım tez zamanda istediklerine kavuştursun. ve isteklerini hakkında hayırlı eylesin:))

cavda merhaba sen bebegını ne zaman kaybetmıstın
ne zaman yenıden hamıle kaldın
ben de 8+2 de kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım ve cok beklemek ıstemıyorum
(

Merhabalar kızlar geçen hafta yazmıştım, 4 ağustosta 11+4 günlük bebeğimi missed abortusla kaybettim. Bu pazartesi veya salı patoloji çıkacak dediler ama pazartesi öğlen aradığımda(ki sabah aradığımda yarına çıkar en geç demişlerdi) bebeğin haftası elverişli olduğundan otopsi yapmaya karar verdiklerini söylediler..1-1,5 ay sürecekmiş sonuçların çıkması.. Ben kafamdaki milyon tane soruya cevap olur diye bekliyordum ama şimdi kendimi çok boşlukta hissediyorum. Bir an evvel tekrar denemek istiyorum ama sonuçları beklemezsem aynı şey olacak diye korkuyorum.. Aklımdan birşey buldular da bana söylemiyorlar mı geöiyor, acaba oyüzden mi ileri tetkike karar verdiler, sonuçta özel hastane neden durup dururken parasını ödediğimizden fazlasını yapsınlar.. kafam allak bullak, ne düşüneceğimi bilemiyroum

ben de 8+2 de kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım ve cok beklemek ıstemıyorum
(

arzu ben 14 haftalıkken düşürdüm 2 hafta öncesinde karnımda ölmüş. hiç sancılı olmadı diyebilirim...bu ilk bebeğimdi canım ama ilk ddr 3 ay korun ikigun önce gittiğim dr ise tetkikler yapılırken sen de korunmasız ilişkiye gir. dedi... ben doğru bulmadım nedense en azında ilk adetten sonra hsg çekilecek ondan sonra çalışmara başlıyım diye düşünüyorum.....( bebeğimi kaybedeli 25 gün oluyor))

senin ne zaman başına geldi bu talihsiz olay arzu??

(
canım, çok geçmiş olsun..bekleme işi rahim kontrollerine ve gittiğin doktora göre değişiyor. Bnm rahim kontrollerim temiz çıkmıştı ve doktor onaylayınca 2 hafta bekleyip aynı ayı değerlendirmiştik...Ama psikolojin de çok önemli, hazır hissetmiyorsan kesinlikle beklemelisin çünkü ilk zamanlar bir de bu ilişki süreci ile uğraşmak manen çok yıpratıcı olabiliyor

canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın..Patoloji sonuçları da geç çıkabilir, bizimki 1 ayı geçti. Doktorun korunma zamanı hakkında seni bilgilendirdi mi? Daha acın çok taze, Allah sabır versin

günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh

günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......
gunaydin kizlar size de
dualariniz kabul olsun
guzel bi gun dilerim szlere

cok gecmis olsun canim
insallah cok beklemeden yine hamile kalirsin

canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın..Patoloji sonuçları da geç çıkabilir, bizimki 1 ayı geçti. Doktorun korunma zamanı hakkında seni bilgilendirdi mi? Daha acın çok taze, Allah sabır versin

Teşekkür ederim, Allah hepimize hayırlı sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler ve onları büyütmeyi nasip etsin. Kendi doktorum bir adet dönemi bekle en azından sonra istiyorsan dene dedi, ama kan pıhtılaşma testini 2 ay sonra yapacağım diyor gebelik hormonu devam ediyordur diye. e ozaman hamile kalırsam neolacak dediğimde hamile kalınca bakarız ozaman diyor. bana çelişkili geldi.. bir perinatologa gittim ben sizin yerinizde olsam sonuçlar çıkıp önünüzü görmeden tekrar yola çıkmam dedi. hemen tekrar denemek istememe rağmen bu söylediği mantıklı geldi..

Senin patolojide birşey çıktı mı? Genelde birşey çıkmıyor diyorlar..

günaydın cnmm aminnnn :))
hadi bakalım git kontrolünede güzel haberle gel güzelce gezz ve kafanı boşalt lütfen onlarıda artık sallan gitsin kimse Allahın işine karışamazki sen bebeğine isteyerek hamiş kaldın boşverr gerisini :))

cnm tekrar geçmiş olsun bana hiç bişey yapmamışlardı ama bildiğim kadarıyla otopsi sonucu geç çıkıyo bence daha iyi olmuş daha detaylı incelicekler sen içini ferah tut :)

cnm geçmiş olsun, benim dr umda bana hiç korunma vermedi ama düşüğümün en büyüğü 8 haftalıktı...ayrıca korunma vermesede tüm testleri yaptırdı, araştırılma yapılmalı en azından diye düşünüyorum bebeğin büyükmüş çünkü senin...

canım benim yaa boşver böyle kendini bilmezler her yerde vardır ve konuşur..sen biliyosun içini, kız evlat ilerde daha iyi oluyo hem... o çok istiyosa kendi oğlanı doğursun sanki senin elinde kız yada erkek olması,eski kafa işte cahil zihniyeti hiç üzme kendini böyle boş insanlar için..

cavda'ya cevap

senin ne zaman başına geldi bu talihsiz olay arzu??[/QUOTE]

Benim 1 hafta önce oldun cavda cım.
Bu bekleme konusunu da cok arastırdım.
5-6 yıl öncesıne dek gebelık haftasına gore 3 ay 6 ay bekle, denıyormuş.
Ama son yapılan arastırmalar gostermıs kı kurtajdan sonra beklemeye gerek yokmus.
Rahım zaten hazır oldugunda dollenme oluyormus.
Farklı profesorlere de sordum.

Acıkcası 1 yıl bekleyıp yıne dusuk yapan da var, hemen hamıle kalıp saglıklı dogum yapan da..
Ben ılk adetımı bekleyıp denemeyı dusunuyorum.
Bayramdan sonra kontrole gıdıcem, rahmın durumu ıyı ıse ılk adetten sonra denemek uygundur bence.
Zaten hemen olmayadabılıyor. Ama kurtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oldugundan buna guvenerek degıl de,
gebe kalıcagımı dusunerek baslıcam..

Benım bebek 8+2 haftalıktı ama sadece 4,5 mm buyumustu.
Kalp atışlarını 10 gun kadar once duymustuk.
Sonra bırden belırtıler azalmaa basladı, bulantım falan, ben hıssettım ztn..
Muayenede kalp atısı yoktu, aldılar..
Kısmet boyleymıs, deneyım kazandık en azından.
Guclendık, mucadele azmımız arttı..
Bence yenı bebısler daha sıkı tutunucak daha guclu daha mutlu olucaklar.
Cunku annelerı hem daha deneyımlı hem de daha guclu,
psıkolojık olarak da daha rahatladım..
Artık vara yoğa stress yapmıcam...
Ne geldıyse bu oyle mı boyle mı, bulantım var yemek yıyemedım bebege ne oldu vs
endıselerınden geldı basıma...

Benım kararım bu kızlar..
Baya arastırdım...
Kurtaj emın ellerde ve kosullarda yapıldı ıse rahım klayca yenı doguma hazır olurmus..
Normal dogumda bıle 40 gunde toparlıyormus...

Kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…