Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evettt biz geldiikkk Efemleeeee :))) oluşum pipisini gösterdi bizee :)) 4lü testimizde temiz çıktı Allaha şükür herşey yolunda :))

çok şükür yerim senin efeni :)

Eki Görüntüle 488979
allah seneyede nasip etsin inşallaaaahh

amiiiin

canım amiiin tüm içtenliğimle amin diyorum

mirage79 nerelerde yaa, küstü mü bize???

mirage tatilde diye biliyorum ben geçen hafta yazmıştı bomba gibi gidecek tüpe :)

ah canım ya Allah bildiği gibi yapsın sen bebeğini düşün boşver sen iyi ol ki strese girmesin yavrucak

aaah aahhh yarabbim sınavımız bitmedi demekki keep ben bi ihtimal üzerine yırttım kendimi sana sabırlar diliyorum

hhahah bu çok iyiymiş

ankara malesef adet bugün oldum

önümüzdeki aya odaklan canım üzülme

keep
bu senin icin yeni modumuz bu olsun

Eki Görüntüle 489363

aaaamaaa bu adama bayılıyoruum ben ama gay olması bekar kadınlar için büyük kayıp

günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh

Allah kabul etsin canımıniçi sağolasın bende hepimize dua ettim :)

mmmuge evet oyun super birkac taktik var cozunce de tur baya ilerliyor

ya ben gay oldugunu bilmiyordum how i met teki rolune gore bambaska ya, coook begeniyorum ben de

tugbacım mügecim dumancım teşekür ederim bütün yazanlara okudukça rahatlıyom şimdi geldim pek gezmedim çok sıcak biraz alışverişi akşama bırakdım saglık ocagına gittim kalp atışları güzel önce heycanlandım hızlı çıkdı dedi sakin ol sonra iyi oldu kendimi rahat bırakınca .heycanlanmamda oglumun kalbi durdugunda aynı hemşire dinlemeye çalışmışdı kalp atışlarını birden hepsi gözümün önüne gelince heycanlandım sonra iyi çıkdı tansiyonumda güzel iğnelerimi aspirinimide aldım geldimkilom aynı 5 kilo almışım çok yiyom yemem güzel ama iyi gidiyo kilom.zaten çokda almıyım derim geriliyo ......ordan koföre gittim iyi oldu oda aradan çıkdı alışveriş biraz yaptım geldim dedim bakıyım napıyo benim güzellerimherkezde iyi işlh öpüyom hepinizi biraz iş yapıyım buradayım bakınıyom

mmmuge evet oyun super birkac taktik var cozunce de tur baya ilerliyor

ya ben gay oldugunu bilmiyordum how i met teki rolune gore bambaska ya, coook begeniyorum ben de

denemek lazım :) yaa sen koskoca çapkın Barney git gay ol olacak iş mi arama motorunda arat bak bi de kılkuyruk sevgilisi var çirkin şey. h.i.m.y.m da herkes bi karakteri tutar ben de barney'ciyim

çok saol kuzuumm :)) yee tabiii :)) arabamı hazırlayabilirsinn :))
yaaa müge kuzu kaç gündür nerdesin sen bakim merak ettik seni?

ayy yerim kuzunuda kalp atışlarınıda kötü şeyler düşünmek yasak sana :)) ohh süper yaaa bi ben gidemedim kuaföre yane haftasonu gittim kapalıydı (

cavda'ya cevap

senin ne zaman başına geldi bu talihsiz olay arzu??

Benim 1 hafta önce oldun cavda cım.
Bu bekleme konusunu da cok arastırdım.
5-6 yıl öncesıne dek gebelık haftasına gore 3 ay 6 ay bekle, denıyormuş.
Ama son yapılan arastırmalar gostermıs kı kurtajdan sonra beklemeye gerek yokmus.
Rahım zaten hazır oldugunda dollenme oluyormus.
Farklı profesorlere de sordum.

Acıkcası 1 yıl bekleyıp yıne dusuk yapan da var, hemen hamıle kalıp saglıklı dogum yapan da..
Ben ılk adetımı bekleyıp denemeyı dusunuyorum.
Bayramdan sonra kontrole gıdıcem, rahmın durumu ıyı ıse ılk adetten sonra denemek uygundur bence.
Zaten hemen olmayadabılıyor. Ama kurtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oldugundan buna guvenerek degıl de,
gebe kalıcagımı dusunerek baslıcam..

Benım bebek 8+2 haftalıktı ama sadece 4,5 mm buyumustu.
Kalp atışlarını 10 gun kadar once duymustuk.
Sonra bırden belırtıler azalmaa basladı, bulantım falan, ben hıssettım ztn..
Muayenede kalp atısı yoktu, aldılar..
Kısmet boyleymıs, deneyım kazandık en azından.
Guclendık, mucadele azmımız arttı..
Bence yenı bebısler daha sıkı tutunucak daha guclu daha mutlu olucaklar.
Cunku annelerı hem daha deneyımlı hem de daha guclu,
psıkolojık olarak da daha rahatladım..
Artık vara yoğa stress yapmıcam...
Ne geldıyse bu oyle mı boyle mı, bulantım var yemek yıyemedım bebege ne oldu vs
endıselerınden geldı basıma...

Benım kararım bu kızlar..
Baya arastırdım...
Kurtaj emın ellerde ve kosullarda yapıldı ıse rahım klayca yenı doguma hazır olurmus..
Normal dogumda bıle 40 gunde toparlıyormus...

Kısmet...[/QUOTE]

Arzu harikasın demek öyle:)) Allah o kadar güzel yaratmış ki bütün metabolizmamız bizi eski haline döndürmek için resmen seferber oluyor. gerçekten ben de kendimi çok güçlü hissediyorum ve her geçen zaman daha da iyi olduğumu düşünüyorum:))

ramazan bitsin bir güzel tatil yapayım oooooohhh sonra da tam gaz çalışmara başlıyım:))

Arzucuğum hay bin yaşa:)) moral motivasyonumu tavan yaptırdın:))

Allah bu iyiliklerinin karşılığını verir tez zamanda inş:)))

QUOTE]

Arzu harikasın demek öyle:)) Allah o kadar güzel yaratmış ki bütün metabolizmamız bizi eski haline döndürmek için resmen seferber oluyor. gerçekten ben de kendimi çok güçlü hissediyorum ve her geçen zaman daha da iyi olduğumu düşünüyorum:))

ramazan bitsin bir güzel tatil yapayım oooooohhh sonra da tam gaz çalışmara başlıyım:))

Arzucuğum hay bin yaşa:)) moral motivasyonumu tavan yaptırdın:))

Allah bu iyiliklerinin karşılığını verir tez zamanda inş:)))[/QUOTE]

Cnm benim inan uzun süredir araştırıp yazdım bunları...
"Bilinmesi gereken bir konuda düşük yapıldıktan sonra yada kürtajdan sonra ne zaman tekrar gebe kalınabileceğidir. Eskiden yeni bir gebelik için en az 6 ay beklenmesi önerilirdi ama günümüz bilgileri göstermektedir ki ek bir problem yoksa ve her hangi bir komplikasyon gelişmemişse bir sonraki adet bitiminden itibaren yeni bir gebelik düşünülebilir."

yazdıktan sonra bıle bı sıtede bunu buldum yeni

bence ılk adetten sonra ıyıdır
o gelene dek de beslenmeye dıkkat et
bebıs ıcımızdeyken depolarımızdan kullandı
demır ve folık asıt almakta fayda var, depolaro hazır hale getırmek şart
ıyı haberlerını bekleyecegım
ınsallah ben de buradan verecegım
sevgılerımle

tamam araba hazırlanacak :) ben apar topar anneme gitmeye karar verdim sonra kadir gecesi de kalayım dedim cemaat yaptık annem kardeşim ben :) işte gelir gelmez de yazdım size

arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki.. benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşım vardı. ben 5. ayımda ölü doğum yaptım. ardından o 6.5 ayda erken doğum yaptı. ikizdi. ve biri doğum anında ölmüştü. diğeri de yoğun bakımdaydı. 10 gündür beklioduk iyi gidiodu. dün vefat etmiş onu öğrendim. yıkıldım resmen kendi bebeğim gibi. benimki gidince benden ben de sanırım bütün umutlarımı ona bağlamışım. duyunca inanamadım. dün de kadir gecesiydi. yavrum cennette artık o da (

ah yavrum ya çok minikmiş ama çok sıkıntı çekerdi rabbim sevdiği kulunu erken alırmış yanına günahsız sabi cennete gitmek için ne güzel bir gün vermiş rabbim ona... Birbirinize destek olun canım beraber toparlanırsınız Allah bekletmeden aratmadan kardeşlerini göndersin size inşallah

tamam araba hazırlanacak :) ben apar topar anneme gitmeye karar verdim sonra kadir gecesi de kalayım dedim cemaat yaptık annem kardeşim ben :) işte gelir gelmez de yazdım size
:)) merak ettik kuzucum ohhh iyiysen sorun yok :))

cnm başşınız saolsun ne dicemi bilemedim cennete gitti Allahım ailesine sabır versin...

ah yavrum ya çok minikmiş ama çok sıkıntı çekerdi rabbim sevdiği kulunu erken alırmış yanına günahsız sabi cennete gitmek için ne güzel bir gün vermiş rabbim ona... Birbirinize destek olun canım beraber toparlanırsınız Allah bekletmeden aratmadan kardeşlerini göndersin size inşallah

evet burda yakın köylerde görev yapıyoruz. inşallah birbirimizden güç alıcaz. destek olucaz yapcak bişi yok ( ama onu arayamıyorum bile napıcağımı şaşrdm o kadar üzgünüm ki

cnm başşınız saolsun ne dicemi bilemedim cennete gitti Allahım ailesine sabır versin...

sağol canım. allahım sizinkilere ömür versin inşllh..sabır evet...

ahh yaa, Allah bir daha yaşatmasın..görmeden yitirmek bile bu kadar acı ve zorken, görüp savaşıp gittiğini görmek bambaşka olmalı..Allah sabır versin

kızlar yaa birşey fark ettim, birimizin başına bişey geliyor, bi kaç gün sonra birimizin başına daha geliyor benzer bişey...resmen kader ortağıyız birileri bebiş haberi versin ve arkası gelsiiiinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…