evettt biz geldiikkk Efemleeeee :))) oluşum pipisini gösterdi bizee :)) 4lü testimizde temiz çıktı Allaha şükür herşey yolunda :))
Eki Görüntüle 488979
allah seneyede nasip etsin inşallaaaahh
KADİR GECENİZ mubarek olsun,RABBİM bu mubarek gecede bütün dua ve dileklerimizi kabul,tüm günahlarımızı affetsin...
bütün hastalara ve anacığıma şifalar versin,hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.....AMİN...
mirage79 nerelerde yaa, küstü mü bize???
slm kızlar canım çok sıkın benmi abartıyom bilmiyom kadının biri bu gün kalkdı bana sen geçen senede hamileydin bu senede seneye yine hamile olursun dedi sinirlerim çok bozuk allahım kimseye yaşatmasın yaşadıgımı ben herşeye elhamdüllilah derken insanlar neden böyle konuşuyolar anlamadım .hiç bişe diyemedim aglıyommmm sizinle paylaşmak istedim benmi abartıyom duygusalmıyım benmi suçluyum o günüde salak akrabam çok yakınım kız oldugunu biliyo yine sordu sonrada bi oglan doguramadın dedi yaşadıklarım benim suçummusizinde kafanızı şişirdim ama kimseye anlatamıyom ben güçlü göründükçe kuduruyolar çatlasınlar herşeye inat güçlü olucam rabbim istedi görcegim varmış yaşıyom bu günleri ben napıyım söyleyenlerde birinci sınıf akrabam delirtiyolar resmen insanı bilmiyom ya deli gözükçen onlar senle ugraşçak ya akılı gözüküp ben delilerle ugraşçam çok morilim bozuk aziz mubarek günü canımı sıkdılar .TUGBACIM senin adına sevindim allahım hayırlısını versin benim için gerçekden kız oglan hiç önemli degil saglıklı hayırlı evlat olsun yeter.
benimki dengesiz değil canım ya, arkadaşın biri hamile kalmış daha bu ay evlendi, ilk ayda...bi ton şey var, biliyorum öyle üzülmemem lazım ama üzülüyorum işte. Bi de onlara evlilik tebriğine gidecektik ya offf bu nasıl bir kabus böyle, çevremde hamile olmayan kalmadı yemin ederim..Neyse, geçer
bunu da tavsiye ederim
favprim :
SketchMan - Hepsini Vur Oyunlar? Miniclip.com'da - ?cretsiz ?evrimi?i Oyun Oynay?n
ankara malesef adet bugün oldum
günaydın kızlarr dün akşam hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhh
mmmuge evet oyun superbirkac taktik var cozunce de tur baya ilerliyor
ya ben gay oldugunu bilmiyordumhow i met teki rolune gore bambaska ya, coook begeniyorum ben de
denemek lazım :) yaa sen koskoca çapkın Barney git gay ol olacak iş mi arama motorunda arat bak bi de kılkuyruk sevgilisi varçirkin şey. h.i.m.y.m da herkes bi karakteri tutar ben de barney'ciyim
çok saol kuzuumm :)) yee tabiii :)) arabamı hazırlayabilirsinn :))çok şükür yerim senin efeni :)
amiiiin
canım amiiin tüm içtenliğimle amin diyorum
mirage tatilde diye biliyorum ben geçen hafta yazmıştı bomba gibi gidecek tüpe :)
ah canım ya Allah bildiği gibi yapsın sen bebeğini düşün boşver sen iyi ol ki strese girmesin yavrucak
aaah aahhh yarabbim sınavımız bitmedi demekki keep ben bi ihtimal üzerine yırttım kendimi sana sabırlar diliyorum
hhahah bu çok iyiymiş
önümüzdeki aya odaklan canım üzülme
aaaamaaa bu adama bayılıyoruum ben ama gay olması bekar kadınlar için büyük kayıp
Allah kabul etsin canımıniçi sağolasın bende hepimize dua ettim :)
tugbacım mügecim dumancım teşekür ederim bütün yazanlara okudukça rahatlıyom şimdi geldim pek gezmedim çok sıcak biraz alışverişi akşama bırakdım saglık ocagına gittim kalp atışları güzel önce heycanlandım hızlı çıkdı dedi sakin ol sonra iyi oldu kendimi rahat bırakınca .heycanlanmamda oglumun kalbi durdugunda aynı hemşire dinlemeye çalışmışdı kalp atışlarını birden hepsi gözümün önüne gelince heycanlandım sonra iyi çıkdı tansiyonumda güzel iğnelerimi aspirinimide aldım geldimkilom aynı 5 kilo almışım çok yiyom yemem güzel ama iyi gidiyo kilom.zaten çokda almıyım derim geriliyo ......ordan koföre gittim iyi oldu oda aradan çıkdı alışveriş biraz yaptım geldim dedim bakıyım napıyo benim güzellerimherkezde iyi işlh öpüyom hepinizi biraz iş yapıyım buradayım bakınıyom
cavda'ya cevap
senin ne zaman başına geldi bu talihsiz olay arzu??
çok saol kuzuumm :)) yee tabiii :)) arabamı hazırlayabilirsinn :))
yaaa müge kuzu kaç gündür nerdesin sen bakim merak ettik seni?
ayy yerim kuzunuda kalp atışlarınıda kötü şeyler düşünmek yasak sana :)) ohh süper yaaa bi ben gidemedim kuaföre yane haftasonu gittim kapalıydı(
tuh cok kotu olmus
karakterine hic uymamis gercekten
marshall da iyi masum asik :)
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki.. benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşım vardı. ben 5. ayımda ölü doğum yaptım. ardından o 6.5 ayda erken doğum yaptı. ikizdi. ve biri doğum anında ölmüştü. diğeri de yoğun bakımdaydı. 10 gündür beklioduk iyi gidiodu. dün vefat etmiş onu öğrendim. yıkıldım resmen kendi bebeğim gibi. benimki gidince benden ben de sanırım bütün umutlarımı ona bağlamışım. duyunca inanamadım. dün de kadir gecesiydi. yavrum cennette artık o da(
:)) merak ettik kuzucum ohhh iyiysen sorun yok :))tamam araba hazırlanacak :) ben apar topar anneme gitmeye karar verdim sonra kadir gecesi de kalayım dedim cemaat yaptık annem kardeşim ben :) işte gelir gelmez de yazdım size
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki.. benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşım vardı. ben 5. ayımda ölü doğum yaptım. ardından o 6.5 ayda erken doğum yaptı. ikizdi. ve biri doğum anında ölmüştü. diğeri de yoğun bakımdaydı. 10 gündür beklioduk iyi gidiodu. dün vefat etmiş onu öğrendim. yıkıldım resmen kendi bebeğim gibi. benimki gidince benden ben de sanırım bütün umutlarımı ona bağlamışım. duyunca inanamadım. dün de kadir gecesiydi. yavrum cennette artık o da(
ahh yaa, Allah bir daha yaşatmasın..görmeden yitirmek bile bu kadar acı ve zorken, görüp savaşıp gittiğini görmek bambaşka olmalı..Allah sabır versinarkadaşlar o kadar canım sıkkın ki.. benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşım vardı. ben 5. ayımda ölü doğum yaptım. ardından o 6.5 ayda erken doğum yaptı. ikizdi. ve biri doğum anında ölmüştü. diğeri de yoğun bakımdaydı. 10 gündür beklioduk iyi gidiodu. dün vefat etmiş onu öğrendim. yıkıldım resmen kendi bebeğim gibi. benimki gidince benden ben de sanırım bütün umutlarımı ona bağlamışım. duyunca inanamadım. dün de kadir gecesiydi. yavrum cennette artık o da(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?