Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hoşgeldin yiwrum iyi etmişsin ancığınla geçirmişsin kadir gecesini...

anaaaam kuzuuuum sağol çok iyi oldu Allah kabul etsin çok içime sindi ibadetlerimiz tefriciyemde bitti annem duasını yaptı çok mutluyuum :)

kızlar yaa birşey fark ettim, birimizin başına bişey geliyor, bi kaç gün sonra birimizin başına daha geliyor benzer bişey...resmen kader ortağıyız birileri bebiş haberi versin ve arkası gelsiiiinnnn

yaa evet ne zamandır hamiş haberi almadık demirbaşlar haricinde herkes gidiyo zaten hamile olduğunu öğrenince

hoşgeldin yiwrum iyi etmişsin ancığınla geçirmişsin kadir gecesini...

anaaaam kuzuuuum sağol çok iyi oldu Allah kabul etsin çok içime sindi ibadetlerimiz tefriciyemde bitti annem duasını yaptı çok mutluyuum :)

kızlar yaa birşey fark ettim, birimizin başına bişey geliyor, bi kaç gün sonra birimizin başına daha geliyor benzer bişey...resmen kader ortağıyız birileri bebiş haberi versin ve arkası gelsiiiinnnn

yaa evet ne zamandır hamiş haberi almadık demirbaşlar haricinde herkes gidiyo zaten hamile olduğunu öğrenince

arkadaşım bu pıhtılaşma analizi nasıl oluyor süreci biraz anlatabilir misin?? hadi Allahım tez zamanda istediklerine kavuştursun. ve isteklerini hakkında hayırlı eylesin:))
canım ben ılk gebeliğimde bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj oldum, şuatın 17sınde kurtaj olduğum hastane yapmadı bana pıhtılaşma testını ılk düşük önemli değil dıye, bende başka bı hastaneye gıttım ve yaptırdım ya varsa ya bebeğim bundan öldüyse dıye düşünmektense içim rahatlar dedım ve üni. hastanesınde bır tüp kan verdım 15 gün sonra aldım sonucumu ve sonucum normal çıkdı rabbıme sonsuz şükürler olsun

eşimin bugün sperm testını aldık
sayı: 196 milyon
total motil sperm sayısı: 54 milyon
motil sperm yüzdesi % 27
ileri, hızlı: %5
iler yavaş:%22
yerinde hareketli:%6
hareketsiz:% 67
morfoloji analizi ( kruger) % 6
sitoplazma fazlalığı: % 2
3 milyon yuvarlak hücre görüldü
baş anomolisi:%60
boyun anomolisi%22
kuyruk anomolis%10
sonuç böyle doktor kurugerın bıraz düşük demiş ve sabah ve akşam suya karıştırılıp içlen bı ilac vermiş.

canım önce geçmiş olsun yazdıklarını tam bilmiyom sadece mantıkla bakıp bişeyler anladım .ama çok canını sıkma rabbim ol dediğinde olur işlh hayırlısıyla senin ve tüm arkadaşlarımızın olur sıkılma stres yapma olur sana şu şekilde ör vereyim yakın akrabamın eeeeşinden çocuk olmuyodu sperm sayısı azmış tüp bebek yaptılar ikiz ogulları var 6 yaşında sıkılma allah büyük olur hiç tüp bebege bile gerek kalmaz canım işlh

Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:

Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:

canım önce geçmiş olsun yazdıklarını tam bilmiyom sadece mantıkla bakıp bişeyler anladım .ama çok canını sıkma rabbim ol dediğinde olur işlh hayırlısıyla senin ve tüm arkadaşlarımızın olur sıkılma stres yapma olur sana şu şekilde ör vereyim yakın akrabamın eeeeşinden çocuk olmuyodu sperm sayısı azmış tüp bebek yaptılar ikiz ogulları var 6 yaşında sıkılma allah büyük olur hiç tüp bebege bile gerek kalmaz canım işlh

Cnm benim inan uzun süredir araştırıp yazdım bunları...
"Bilinmesi gereken bir konuda düşük yapıldıktan sonra yada kürtajdan sonra ne zaman tekrar gebe kalınabileceğidir. Eskiden yeni bir gebelik için en az 6 ay beklenmesi önerilirdi ama günümüz bilgileri göstermektedir ki ek bir problem yoksa ve her hangi bir komplikasyon gelişmemişse bir sonraki adet bitiminden itibaren yeni bir gebelik düşünülebilir."

yazdıktan sonra bıle bı sıtede bunu buldum yeni

bence ılk adetten sonra ıyıdır
o gelene dek de beslenmeye dıkkat et
bebıs ıcımızdeyken depolarımızdan kullandı
demır ve folık asıt almakta fayda var, depolaro hazır hale getırmek şart
ıyı haberlerını bekleyecegım
ınsallah ben de buradan verecegım
sevgılerımle
[/QUOTE]

evet canım evet forbiol kullanıyorum günde bir ve de dut pekmezi yiyorum yatmadan önce:))

ben de inanıyorum ki tez zamanda yarım kalan süreci tekrar ve sonuna kadar deneyeceğim...

ben ilk adetten sonra(15 gün sonra gibi) hsg çekticeğim ve smear ve troid sonuçlarım çıkacak seni haberdar ederim:)))

anladım arkadaşım bende 15 gün sonra hastaneye gideceğim doktorumdan şiddetle isteyeceğim bu testi yapmasını...benim de içimin rahatlamya çok ihtiyacı var. varsa bir sıkıntı bilelim ama yoksa da tekrardan içimniz rahat bir şeklide hayatımıza devam edelim dimi:)) teşekkür ederim.... selametle :)

yalnız canım ilk gebelik dersen ne kadar israr edersen et yapmıyolar, hatta kestırıp atıyolar, ben 3 düşük demek zorunda kaldım sende öyle de istersen, yoksa ben gıbı hastane hastane gezersın, son çare bu oldu benımmm

ahh yaa, Allah bir daha yaşatmasın..görmeden yitirmek bile bu kadar acı ve zorken, görüp savaşıp gittiğini görmek bambaşka olmalı..Allah sabır versin

teşekkür ederim canım. evet aynısını söyledim eşime. bize bebeğiniz problemli ölecek dediler.ona rağmen kendimizi 2 ayda bu duruma alıştıramadık.ve ben görmedim. o hiç beklemediği bi anda doğum yaptı resmen.hiç bi problemi yoktu. ve kaybetti. çok zor gerçekten.. allah hayırlısını versin...

spamuk senin kan testin de bi problem çıkmadı o yüzden mi eşine test yaptılar? yazdığın sonuçlardan ben de pek anlamıyorum bilgim yok ama eğer ciddi bi durum olsa doktorunuz bunu söylerdi die düşünyrm canım içini ferah tut sen. iyi olacaktır inşallah.

çok üzüldüm ya Allah sabır versin arkadaşına ve eşine.. bebekleri melek oldu Çok kötü bi acı bu yaa

dumancım teşekkür ederim canım..gerçekten çok büyük acılar çok büyük sınavlar.. allahım isyan ettirmesin ne dielim. elim gitmedi arayamadım bile kızı ya. biliyorum aramam iyi gelecektr ama dayanamam ağlarım daha kötü olur diye korkuyorum bi de ne diyeceğimi bilemiyorum. bebeğin cennette desem teselli olur mu sanki? o da bilio bunlarn hepsini .off yaa (

ne denir ki Allah cennete 2 şefaatçi yollamış anneleri için. senin de arkadaşının da başı sağolsun...

biliyodur tabi,ama kabullenmek o kadar zorki... bilmiyorum ben olsam biriyle konuşmak istemezdim ama sizin durumunuz çok farklı birbirinizi çok iyi anlarsınız.fırsat bulursan git beraber ağlayın gerekirse suan eminim çok yalnız hissediyodur kendini offf çok zor yaa Allah sabır versin en çok ona ihtiyacı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…