hoşgeldin yiwrum iyi etmişsin ancığınla geçirmişsin kadir gecesini...
kızlar yaa birşey fark ettim, birimizin başına bişey geliyor, bi kaç gün sonra birimizin başına daha geliyor benzer bişey...resmen kader ortağıyızbirileri bebiş haberi versin ve arkası gelsiiiinnnn
hoşgeldin yiwrum iyi etmişsin ancığınla geçirmişsin kadir gecesini...
kızlar yaa birşey fark ettim, birimizin başına bişey geliyor, bi kaç gün sonra birimizin başına daha geliyor benzer bişey...resmen kader ortağıyızbirileri bebiş haberi versin ve arkası gelsiiiinnnn
canım ben ılk gebeliğimde bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj oldum, şuatın 17sınde kurtaj olduğum hastane yapmadı bana pıhtılaşma testını ılk düşük önemli değil dıye, bende başka bı hastaneye gıttım ve yaptırdım ya varsa ya bebeğim bundan öldüyse dıye düşünmektense içim rahatlar dedım ve üni. hastanesınde bır tüp kan verdım 15 gün sonra aldım sonucumu ve sonucum normal çıkdı rabbıme sonsuz şükürler olsunarkadaşım bu pıhtılaşma analizi nasıl oluyor süreci biraz anlatabilir misin?? hadi Allahım tez zamanda istediklerine kavuştursun. ve isteklerini hakkında hayırlı eylesin:))
eşimin bugün sperm testını aldık
sayı: 196 milyon
total motil sperm sayısı: 54 milyon
motil sperm yüzdesi % 27
ileri, hızlı: %5
iler yavaş:%22
yerinde hareketli:%6
hareketsiz:% 67
morfoloji analizi ( kruger) % 6
sitoplazma fazlalığı: % 2
3 milyon yuvarlak hücre görüldü
baş anomolisi:%60
boyun anomolisi%22
kuyruk anomolis%10
sonuç böyle doktor kurugerın bıraz düşük demiş ve sabah ve akşam suya karıştırılıp içlen bı ilac vermiş.
Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:eşimin bugün sperm testını aldık
motil sperm yüzdesi % 27
boyun anomolisi%22
kuyruk anomolis%10
sonuç böyle doktor kurugerın bıraz düşük demiş ve sabah ve akşam suya karıştırılıp içlen bı ilac vermiş.
Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:eşimin bugün sperm testını aldık
motil sperm yüzdesi % 27
boyun anomolisi%22
kuyruk anomolis%10
eşimin bugün sperm testını aldık
motil sperm yüzdesi % 27
boyun anomolisi%22
kuyruk anomolis%10
Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:
Bu spermiogram mı oluyor cnm? ben de ilk defa görüyorum:44:
canım ben ılk gebeliğimde bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj oldum, şuatın 17sınde kurtaj olduğum hastane yapmadı bana pıhtılaşma testını ılk düşük önemli değil dıye, bende başka bı hastaneye gıttım ve yaptırdım ya varsa ya bebeğim bundan öldüyse dıye düşünmektense içim rahatlar dedım ve üni. hastanesınde bır tüp kan verdım 15 gün sonra aldım sonucumu ve sonucum normal çıkdı rabbıme sonsuz şükürler olsun
anladım arkadaşım bende 15 gün sonra hastaneye gideceğim doktorumdan şiddetle isteyeceğim bu testi yapmasını...benim de içimin rahatlamya çok ihtiyacı var. varsa bir sıkıntı bilelim ama yoksa da tekrardan içimniz rahat bir şeklide hayatımıza devam edelim dimi:)) teşekkür ederim.... selametle :)
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ki.. benimle aynı dönemde hamile kalan bir arkadaşım vardı. ben 5. ayımda ölü doğum yaptım. ardından o 6.5 ayda erken doğum yaptı. ikizdi. ve biri doğum anında ölmüştü. diğeri de yoğun bakımdaydı. 10 gündür beklioduk iyi gidiodu. dün vefat etmiş onu öğrendim. yıkıldım resmen kendi bebeğim gibi. benimki gidince benden ben de sanırım bütün umutlarımı ona bağlamışım. duyunca inanamadım. dün de kadir gecesiydi. yavrum cennette artık o da(
dumancım teşekkür ederim canım..gerçekten çok büyük acılar çok büyük sınavlar.. allahım isyan ettirmesin ne dielim. elim gitmedi arayamadım bile kızı ya. biliyorum aramam iyi gelecektr ama dayanamam ağlarım daha kötü olur diye korkuyorumbi de ne diyeceğimi bilemiyorum. bebeğin cennette desem teselli olur mu sanki? o da bilio bunlarn hepsini .off yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?