penpetekir teşekkür ederim canım çok sağol..
duman canım onu da düşündüm. gidiyim sarılıp ağlayalım dedim ama o şimdi annesigilde ve bütün akrabaları yanında. bizim yalnız olmamız lazım. anlamazlar ki. kızı daha da çok üzdüğümü düşünürler. yoksa diyorum gideyim. ağla diyeyim. ağla rahatla. geçicek benim geçiyor senin de geçicek diyeyim ama bilemiyorum...
günaydın kızlarrr mutlu günler herkeseeeeeeeeeee tatşl geliyo yine enerjilendim ben:)dileem bugün çok huzurluyum uzun zamandır iyi hissediorum bu senin için :)beni rüyanda gör
aaa kızlar dün gece ki rüyamı anlatcam lütfen yorum yapsın biri yapıodu birsenmi ?
biraz saçma gülmeyin ama :)yarım yamalak hatırlıorum
bi yere gitmeye çalışıorum metrodayım yürüyen merdivenler var tam ona binerken bi akrabamın kızıyla karşılaşıorum bizemi geliosun diyo yok başka yere diyorum üzülüyo merdivenlerden çıkarken merdivenler hep birbirine geçiyo korkuyorum düşcem diye ama sonuna kadar çıkıorum sonra ordan hayvanat bahçesi park gibi bi yere geçiyoruz orda en yakın 2 arkadaşım var güya piknik yapcakmışız yerde ölü köpek görüyoruz sonra birden bi kaç tane köpek ortaya çıkıo biz kaçıoruz ama beni yakalılar b şeklde ellerinden sıyrılıorum oranın müdürü varmış onun odasını basıp adama bağırıyorum arkadaşım yine yanımda adam hiç konuşmuyo ben orda bayılıom sonra ay daha sı vardı sanki ama hatırlayamadım
hayrolsun inşallahhh
slm kızlaaar saat 6.5 tan beri ayaktayım ölüyorum uykusuzluktaaan nasılsınız bakalııım
daha kahwaltı yapmadıım efe uyumuşkeen yapiim dedim ama gene açtı gözleriini yok artık uyku muyku kalmadı cnmselam canimbaya erkenmis, simdi kestirme sansin yok mu biraz
daha kahwaltı yapmadıım efe uyumuşkeen yapiim dedim ama gene açtı gözleriini yok artık uyku muyku kalmadı cnm
slm kızlaaar saat 6.5 tan beri ayaktayım ölüyorum uykusuzluktaaan nasılsınız bakalııım
daha kahwaltı yapmadıım efe uyumuşkeen yapiim dedim ama gene açtı gözleriini yok artık uyku muyku kalmadı cnm
offf kesinlikle öyleymiş, kıza bak sen..işte diyorlar ya yaşamayan bilemiyor diye...ben kendimden biliyorum
her calan telefonda acmiycam ya aramayin diyeisyan edesim geliyordu
merak edip soruyorlardi biliyorum ama aranmak istemiyordum yalnz kalmak istiyordum
bir de nasil oldu diye olayi soranlar oluyordu dk dk rapor soranlar oluyordu ben erken donem dusuk yaptim ama hastanede yatmistim
ama sonra hep beraber bulusamaya kafeye gitmeye ikna oldum gittim ve gittigime bin pisman oldum
kizin biri bulustuk oturduk ilk dakika bu ay hamile olabilecegini anlatiyor. hadi hamile olsa anladim ama ihtimal uzerine donuyor dolasiyor bebek mevzusuna getiriyor konuyu..ne anlayissiz ne dusuncesiz insanlar var demistim.daha dpo3 belki yumurtlamasi yeni bitmis hsapliyorum soyluyorum ama cok erken kiz donuyor dolasiyor ama soyle boyle..ne ilginc bir durumdu
Yorumlayayım mı? Şöyle ki üzerine aldığın bi işi biraz da yardımla başaracaksın. Çalışıyorsan muhtemelen bu iş, iş hayatında..Tatilde bazı insanlarla sorun yaşama ihtimalin var, sessizliğini koruyup onlarla bir olmazsan karlı çıkarsın gibi görünüyorgünaydın kızlarrr mutlu günler herkeseeeeeeeeeee tatşl geliyo yine enerjilendim ben:)dileem bugün çok huzurluyum uzun zamandır iyi hissediorum bu senin için :)beni rüyanda gör
aaa kızlar dün gece ki rüyamı anlatcam lütfen yorum yapsın biri yapıodu birsenmi ?
bi yere gitmeye çalışıorum metrodayım yürüyen merdivenler var tam ona binerken bi akrabamın kızıyla karşılaşıorum bizemi geliosun diyo yok başka yere diyorum üzülüyo merdivenlerden çıkarken merdivenler hep birbirine geçiyo korkuyorum düşcem diye ama sonuna kadar çıkıorum sonra ordan hayvanat bahçesi park gibi bi yere geçiyoruz orda en yakın 2 arkadaşım var güya piknik yapcakmışız yerde ölü köpek görüyoruz sonra birden bi kaç tane köpek ortaya çıkıo biz kaçıoruz ama beni yakalılar b şeklde ellerinden sıyrılıorum oranın müdürü varmış onun odasını basıp adama bağırıyorum arkadaşım yine yanımda adam hiç konuşmuyo ben orda bayılıom sonra ay daha sı vardı sanki ama hatırlayamadım
hayrolsun inşallahhh
penpetekir teşekkür ederim canım çok sağol..
duman canım onu da düşündüm. gidiyim sarılıp ağlayalım dedim ama o şimdi annesigilde ve bütün akrabaları yanında. bizim yalnız olmamız lazım. anlamazlar ki. kızı daha da çok üzdüğümü düşünürler. yoksa diyorum gideyim. ağla diyeyim. ağla rahatla. geçicek benim geçiyor senin de geçicek diyeyim ama bilemiyorum...
cnm senin desteğin ona iyi gelecektir eminim... ama tabi biraz daha yalnız kalınca şimdi ailesi filan kalabalıksa o zaten farkında diildir tek kalınca daha kötü olur
yalnız canım ilk gebelik dersen ne kadar israr edersen et yapmıyolar, hatta kestırıp atıyolar, ben 3 düşük demek zorunda kaldım sende öyle de istersen, yoksa ben gıbı hastane hastane gezersın, son çare bu oldu benımmm
canımcım hayır olsun gördüklerin... anladığım kadarıyla yorumlayım every de güzel yapmış ama yorum aynı şeyler benimkidegünaydın kızlarrr mutlu günler herkeseeeeeeeeeee tatşl geliyo yine enerjilendim ben:)dileem bugün çok huzurluyum uzun zamandır iyi hissediorum bu senin için :)beni rüyanda gör
hayrolsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?