Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Kızlar merhaba,
Ben 8 gün önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım, kalbi durmuştu.
4 gün kanamam oldu ve bitti. Ancak 7. gün yani dün yine başladı kırmızı şeklinde..
Bugün de koyu kahverengi ve hafif tortu şeklinde geldi...
Bu normal mi sizce?
Beğen

canım benim nerseyse 20 gün olucak. ama dün mesela tekrar arttı kanama. çok diil ama kesilmişti nerdeyse tekrar başlar gibi oldu. sanki adet başlangıcı gbi oldu mesela. bugün tekrar kesildi. bana 40 güne kadar böyle olur demişlerdi ama ben normal doğum yaptım. bilemiyorum seninki nasıl ?

slm kızlaaar saat 6.5 tan beri ayaktayım ölüyorum uykusuzluktaaan nasılsınız bakalııım

daha kahwaltı yapmadıım efe uyumuşkeen yapiim dedim ama gene açtı gözleriini yok artık uyku muyku kalmadı cnm
kıyamam sana yaaa kız annen filan yakınlarda diilmi gesin destek çıksın sana biraz... efecik de az daha büyüsün daha iyi olacak..

geçmiş olsun canım... evet adet düzensizliği çok normal bu güzensizlik bikaçö ay sürebilir herkesde farkediyo yine dr una bi danış için rahat etmesi açıısından ama yaşadıkların çok normal rahim toparlanmaya çalışıyo cnm.

böyle durumlarda ıkı taraftanda böyle testler istıyolar canım

merhaba arzu, çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...Kanama normal cnm, olabiliyor öyle. Çok artar veya ağrılı olursa dr'a danışmakta fayda var.

canım ya, insanlar acayip..ben bundan önce de bir yere gideceğimde (hele ki böyle bir ziyarete) ne giymişim ne sürmüşüm dikkat ederim. Ne bileyim düğüne beyaz giymem, nişan ve kınada gelinden daha şatafatlı olmam, hasta, kayıp ziyaretlerinde renkli renkli cicili bicili makyajlı fln olmam. O tişörtü çok sevmiş olabilir ama en giymemesi gereken yere giymiş. Kimi insan dikkat eder işte, kimisi etmez ama görgü kuralı yani bunlar...arkadaşının acısı daha çok yeni, seninki gibi değildir.Belki bi süre beklesen daha iyi olabilir ama bilmiyorum tabi aranızdaki ilişkiyi sen daha iyi bilirsin

Son düzenleme:

hayırlara çıksın inşallah canım :)

slm kızlaaar saat 6.5 tan beri ayaktayım ölüyorum uykusuzluktaaan nasılsınız bakalııım

ayy kıyamam Allah sabır güç kuvvet versin canım azıcık ele gelsin bunlarda geçer o zamana kadar annen falan gelse arada

haklısın ama ben daha hamilee deılımkııı
cnm sigara düşük nedenlerinin başında, hamile olmasan da vücuduna etki ediyor..biliyorum dayanmak çok zor ama yerine başka birşeyler koymaya çalış..yürüyüşe çık, duş al, temizlik yap canın her sigara istediğinde yapabileceğin birkaç bir şey bul biriktir

haklısın cok haklısın ama işte canım bişeye sıkılıncada ne yurumek ne gezmek ne ıs yapmak canım ıstıoo yıne estıler bana

haklısın cok haklısın ama işte canım bişeye sıkılıncada ne yurumek ne gezmek ne ıs yapmak canım ıstıoo yıne estıler bana
ah canım yaaa, geçecek bu günlerimiz ama işte geçene kadar...sigara isteyince gidip uğraşıp yapabileceğin bişeyler olsa, misal burnunun içine viks gibi bişey sürsen? bu düşük sonra bebek uğraşında çok olacak böyle zamanlar, bi yollar bi çareler bulmak lazım. Ben geçen çok kötüydüm, açtım oyun oynadım iyi geldi, herkesin değişiyor işte.Sen kendine göre, sigara dışında,bişeyler bulmaya çalış

slm kızlar umarım en kısa zamanda meleklerınızı kucagınıza alıp koklar doyasıya opersnız buyutursunuz

ben 2008 ekımde evlendım 7 aylık evlıyken hamıel oldugumu ogrendım 6 haftalıktı ama buyumuyordu degerlerım ve dustu kendılıgınden sonraaası zor gunler

denıyoruz denıyoruz olmuyor adetlerım gecıyor testlerde cıft cızgıler cıkıyor ama arkası hep kanama artık ıyıce kafayı bozdum olucak bu ıs strestden duzenlı olan adetlerım bıle bozuldu trorıt cıktı yanı anlıyacagınız tum dengem alt ust oldu ne yapacagımı sasırdım

her zaman hastaneler ultrasonlar muayeneler veeeeeee son bıttıgım sey sızın tek carenız tup bebek neymıs yumurtam catlamıyormus esımınde sperm degerlerı nerdeyse sıfır

ama yılmak yok kurler denedım esıme ballar macunlar derken esımı duzelttım bırden ust sevıyeye geldı ama benım catlama duzelmedı sonrasında SOGAN KURU DENEDIM 2 AY adetlerım duzene gırdı cıldımde bıle bır guzellık geldı umudum pek yoktu acıkcası ıse yaracagından ve 2 ayın sonunda adetım gectı normalde sogan kuru yaptıgımda tam zamanında gelırdı aman gene bozulmustur dedım onemsemedım bır gun ıkı gun uc gun derken 10 gun test yapıyım dedım cıkmazda neyse 29 agustos testı yaptık esımle ama ben goruyorum esım goremıyor yok dıo neyse bıraktım oyle koseye baka baka artık eskıdı ama o cızgı bıraz belırmıstı cok az ertesı gun oldu cım ıcımı yıyor ama 30 agustos cıktım dısarıya ara ara ezcane yk tatıl neyse ıs cıkısı esım br tane bulmus getırdı banyodayım testı yaptım ama hıc bakmadım koseye koydm lavaboyu yıkıyorum arkamı bır dndum kı pembe 2 cızgı hemen esıme gosterdım ama oncedende boyle oldugu ıcın bır yandan sevınc bır yandan aman hep cıkıyor dıyorum kendıme esıme hadı hastaneye gıdelım dedım yok bekle dedı neyse sabaha kadar uyumadım ertesı gun hastanede hamıle oldugumu ogrendım TUP BEBEK TEK SANSINIZ DEMISLERDI KAC DOKTOR AMA hamıleydım bunu SOGAN KURUNE BAGLIYIM cunku sogan tum rahmı temızlıyor hıssedıyorsunuz benım yumurtam catlamadıgı ıcın havuc cok yemem lazımmıs ıcıne havucda dogruyordum ve ıse yaradı kızlar sızde dusun yapan aradaslarım kesınlıkle dogan kurunu yapın 2 ay goreceksınız ALLAHIN IZNIYLE BEBEK NASIL GELIYOR

sağol cnm, gelip bize umut verdin

ahh canım bu topıkte olmasa zaten bızı anlayan kımse yokk herkese cok kolay gelıo yasadıklarımıs canım bende oyun oynuyorum valla sureklı tmm tmm bırakcam su pıs şeyı artık bide ıcınce kendımı ıyı hıssetsem daha kotu yapıo

Cnm hıc uzulmeyın ben o kadar zamanı uzulerek kendıme etmısım sımdı dusunuyorum allah olmasın dedıgı zaman ne yapabılırız kı allahım olsun dedı ve oldu

sımdı bebegım var ama adetlerım hep duzensız trıot olume kadar benımle ne yaptım kendıme resmen yaslandım

kısmetımızde varsa bır gun olucaktır uzulmenın anlamı yok ama dedıgım gıbı

sogan kuru deneyın

ben hayatta sgan yemeyen bırıydım hele pısmıs olsem yemezdım ama ıs basa dusunce oyle yıyorsunkı o soganlı suuuuuu sana bır bebek verecekse mevye suyu gıbı kafama dıktım ıctım 12 gun 2 ay

cnm demekkı sende itihap yada kist fılan varmıs onları temızlemıstr bu sogan suyu ve hamıle kalmıssındır allah tamamına erdırsın ınsallah... bende ıctım sogan suyundan gecen sene ama bende ııse yaramadı demekkı bende kıste veya ıltıhaba baglı bıse yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…