Yok cnm bende ıltıhap kıst fılan hıc bırsey yoktu hatta hormonlarım ıyı bıle dıyebılırz dıyolardı tırot dısında tırotde ıste yumurtamın catlamasını yavaslatıyordu o kadar
yoksa kıst yada ıltıhap yoktu sen nasıl denedın bılmıyorum ama duzenlı olması sart adetden sonra 12 un yapılacak vee ben onun harıcınde arı sutu polen ıncır havuc cok yedım ne yararlıysa ne ıse yarıyorsa yaptım nerdeyse 30 gun boyunca bu olayı yapınca sey oldu duzenlı hanı yumurtlam zamanımı sansa bırakmak ıstemedım
itiraaaafff ediyoruummm sigar içiyoruuuummmm bu aralar keyfim pek yooookk sigaraya saldırıoommm
haklısın ama ben daha hamilee deılımkııı
ben vazgectım bebek filan yapmıcam ıstemıom artık küstümm hııhhh
cnm sigara düşük nedenlerinin başında, hamile olmasan da vücuduna etki ediyor..biliyorum dayanmak çok zor ama yerine başka birşeyler koymaya çalış..yürüyüşe çık, duş al, temizlik yap canın her sigara istediğinde yapabileceğin birkaç bir şey bul biriktir
haklısıncok haklısın ama işte canım bişeye sıkılıncada ne yurumek ne gezmek ne ıs yapmak canım ıstıoo yıne estıler bana
slm kızlar umarım en kısa zamanda meleklerınızı kucagınıza alıp koklar doyasıya opersnız buyutursunuz
ben 2008 ekımde evlendım 7 aylık evlıyken hamıel oldugumu ogrendım 6 haftalıktı ama buyumuyordu degerlerım ve dustu kendılıgınden sonraaası zor gunler
denıyoruz denıyoruz olmuyor adetlerım gecıyor testlerde cıft cızgıler cıkıyor ama arkası hep kanama artık ıyıce kafayı bozdum olucak bu ıs strestden duzenlı olan adetlerım bıle bozuldu trorıt cıktı yanı anlıyacagınız tum dengem alt ust oldu ne yapacagımı sasırdım
her zaman hastaneler ultrasonlar muayeneler veeeeeee son bıttıgım sey sızın tek carenız tup bebek neymıs yumurtam catlamıyormus esımınde sperm degerlerı nerdeyse sıfır
ama yılmak yok kurler denedım esıme ballar macunlar derken esımı duzelttım bırden ust sevıyeye geldı ama benım catlama duzelmedı sonrasında SOGAN KURU DENEDIM 2 AY adetlerım duzene gırdı cıldımde bıle bır guzellık geldı umudum pek yoktu acıkcası ıse yaracagından ve 2 ayın sonunda adetım gectı normalde sogan kuru yaptıgımda tam zamanında gelırdı aman gene bozulmustur dedım onemsemedım bır gun ıkı gun uc gun derken 10 gun test yapıyım dedım cıkmazda neyse 29 agustos testı yaptık esımle ama ben goruyorum esım goremıyor yok dıo neyse bıraktım oyle koseye baka baka artık eskıdı ama o cızgı bıraz belırmıstı cok az ertesı gun oldu cım ıcımı yıyor ama 30 agustos cıktım dısarıya ara ara ezcane yk tatıl neyse ıs cıkısı esım br tane bulmus getırdı banyodayım testı yaptım ama hıc bakmadım koseye koydm lavaboyu yıkıyorum arkamı bır dndum kı pembe 2 cızgı hemen esıme gosterdım ama oncedende boyle oldugu ıcın bır yandan sevınc bır yandan aman hep cıkıyor dıyorum kendıme esıme hadı hastaneye gıdelım dedım yok bekle dedı neyse sabaha kadar uyumadım ertesı gun hastanede hamıle oldugumu ogrendım TUP BEBEK TEK SANSINIZ DEMISLERDI KAC DOKTOR AMA hamıleydım bunu SOGAN KURUNE BAGLIYIM cunku sogan tum rahmı temızlıyor hıssedıyorsunuz benım yumurtam catlamadıgı ıcın havuc cok yemem lazımmıs ıcıne havucda dogruyordum ve ıse yaradı kızlar sızde dusun yapan aradaslarım kesınlıkle dogan kurunu yapın 2 ay goreceksınızALLAHIN IZNIYLE BEBEK NASIL GELIYOR
iye keyfin yok bakim senin ya
hamile kalıcaz canım o yüzden bırakıyoruz sende bırakıcaksın eminim ben buna evde atıştırmalık bulundur sigara istediğinde çekirdeğe falan saldır ne biliyim olmazmı
seni var ya o ne demekmiş öyle yok kğsmek falan
aslına bakarsan herşeyi beyni oyalamak için yapıyoruz o nalet şeyin yerini tutmuyor ama Allah yardımcımız olsun başlamamak üzere bırakalım inşallah
uyu o zaman benim en iyi yaptığım şeylerden biridir çok güzel uyurum böyle kesintisiz 16 saat falan uyumuşluğum var
gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza...
aaaa cannımbak doru soyluosun arı sutu polen fılan yıyenler genelde hamıle kalıo bende kocama yedırdım preseed kullandım hamıle kaldım oo ay :)
mügeeemmm moralımızı bozuuukkk naapalııımmm yıne basladım etrafımdakılere uyus olmaya ayy kocam bıle dokunsun ıstemıorum banaaa bebegı nasıl yapacaaam
kıyamam sana ben canım ya benimde oluyo öyle zamanlarım açık hava bana iyi geliyo böyle zamanlarda biraz dolaş kuzum olmazmı ben oruçluyum çıkmıyorum bu ara sıcak hem de çok dükkan var yiyecek kokuyo :)
allah kabul etsın sen banada dua edıonmu soyle bakımmmadana oyle yanıyokı dısarı cıksam hava almaya beyın kanaması gecırırm off keske bahar gelse dimiiii bebem yaa en ıyısı bı sınemaya fılan gıdım ben bı topıkte okudum kızın bırı yasmıs rahım fılmı cektırmıs hamıle kalmıs arkasınaa sen hamıle kal dogurda ben senın senın sıpayı seveceem
kizlar ikincii cizgiyi gordum ama kesinlesmeden sevindirmek istemiyorum
cunku hic belli olmaz koyulasmasi lazim tutunmasi lazim
daha erken dpo9 gorunuyor
yarin kana gitmeyi planliyorum sizinle paylasirim
umarim socnuz olumludur simdi sadece citlatayim bir dedim sizlere
kizlar ikincii cizgiyi gordum ama kesinlesmeden sevindirmek istemiyorum
cunku hic belli olmaz koyulasmasi lazim tutunmasi lazim
daha erken dpo9 gorunuyor
yarin kana gitmeyi planliyorum sizinle paylasirim
umarim socnuz olumludur simdi sadece citlatayim bir dedim sizlere
kızlar ben geldiim. napıyosunuz?? every hamile misin???? süper bir haberrrr...inşallah kanda da pozitifi görürsün canım ya.
bebegı oolmuyormuyduu onundaaaa
bir kaybı vardı diye hatırlıyorum ama hikayesini hatırlamadım canım
hmmmm... senın kanpıhtılasması testı nolduuu
o eylülün 20 sinde falan çıkacak cnm
kıs baya varmıs haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?