Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Yok cnm bende ıltıhap kıst fılan hıc bırsey yoktu hatta hormonlarım ıyı bıle dıyebılırz dıyolardı tırot dısında tırotde ıste yumurtamın catlamasını yavaslatıyordu o kadar

yoksa kıst yada ıltıhap yoktu sen nasıl denedın bılmıyorum ama duzenlı olması sart adetden sonra 12 un yapılacak vee ben onun harıcınde arı sutu polen ıncır havuc cok yedım ne yararlıysa ne ıse yarıyorsa yaptım nerdeyse 30 gun boyunca bu olayı yapınca sey oldu duzenlı hanı yumurtlam zamanımı sansa bırakmak ıstemedım

aaaa cannımbak doru soyluosun arı sutu polen fılan yıyenler genelde hamıle kalıo bende kocama yedırdım preseed kullandım hamıle kaldım oo ay :)

itiraaaafff ediyoruummm sigar içiyoruuuummmm bu aralar keyfim pek yooookk sigaraya saldırıoommm

iye keyfin yok bakim senin ya

haklısın ama ben daha hamilee deılımkııı

hamile kalıcaz canım o yüzden bırakıyoruz sende bırakıcaksın eminim ben buna evde atıştırmalık bulundur sigara istediğinde çekirdeğe falan saldır ne biliyim olmazmı

ben vazgectım bebek filan yapmıcam ıstemıom artık küstümm hııhhh

seni var ya o ne demekmiş öyle yok kğsmek falan

aslına bakarsan herşeyi beyni oyalamak için yapıyoruz o nalet şeyin yerini tutmuyor ama Allah yardımcımız olsun başlamamak üzere bırakalım inşallah

haklısın cok haklısın ama işte canım bişeye sıkılıncada ne yurumek ne gezmek ne ıs yapmak canım ıstıoo yıne estıler bana

uyu o zaman benim en iyi yaptığım şeylerden biridir çok güzel uyurum böyle kesintisiz 16 saat falan uyumuşluğum var

gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza...

mügeeemmm moralımızı bozuuukkk naapalııımmm yıne basladım etrafımdakılere uyus olmaya ayy kocam bıle dokunsun ıstemıorum banaaa bebegı nasıl yapacaaam

aaaa cannımbak doru soyluosun arı sutu polen fılan yıyenler genelde hamıle kalıo bende kocama yedırdım preseed kullandım hamıle kaldım oo ay :)

bizde de o işe yaramadı arı sütü bal polen aldık yedik ama olmadı nasip işte

mügeeemmm moralımızı bozuuukkk naapalııımmm yıne basladım etrafımdakılere uyus olmaya ayy kocam bıle dokunsun ıstemıorum banaaa bebegı nasıl yapacaaam

kıyamam sana ben canım ya benimde oluyo öyle zamanlarım açık hava bana iyi geliyo böyle zamanlarda biraz dolaş kuzum olmazmı ben oruçluyum çıkmıyorum bu ara sıcak hem de çok dükkan var yiyecek kokuyo :)

Son düzenleme:
kıyamam sana ben canım ya benimde oluyo öyle zamanlarım açık hava bana iyi geliyo böyle zamanlarda biraz dolaş kuzum olmazmı ben oruçluyum çıkmıyorum bu ara sıcak hem de çok dükkan var yiyecek kokuyo :)

allah kabul etsın sen banada dua edıonmu soyle bakımmm adana oyle yanıyokı dısarı cıksam hava almaya beyın kanaması gecırırm off keske bahar gelse dimiiii bebem yaa en ıyısı bı sınemaya fılan gıdım ben bı topıkte okudum kızın bırı yasmıs rahım fılmı cektırmıs hamıle kalmıs arkasınaa sen hamıle kal dogurda ben senın senın sıpayı seveceem

yaa etmem mi kuzum Allah kabul etsin inşallah sonbahar geliyo yaa sonrada kış sevmiyom kışı ben benimkine kardeş yapçan sendee olmaz

kizlar ikincii cizgiyi gordum ama kesinlesmeden sevindirmek istemiyorum
cunku hic belli olmaz koyulasmasi lazim tutunmasi lazim
daha erken dpo9 gorunuyor
yarin kana gitmeyi planliyorum sizinle paylasirim
umarim socnuz olumludur simdi sadece citlatayim bir dedim sizlere

abooooooo süperrrrrrr bugunnn gıt kan verseneeeee

hayırlı olsun canım inşallah seninledir bebeğin :)

kızlar ben geldiim. napıyosunuz?? every hamile misin???? süper bir haberrrr...inşallah kanda da pozitifi görürsün canım ya.

kızlar ben geldiim. napıyosunuz?? every hamile misin???? süper bir haberrrr...inşallah kanda da pozitifi görürsün canım ya.

hoşgeldin mirage senin sayende ağrı kesici aldım da rahim filmim çok iyi geçti ağrım sancım olmadı çok senin de büyük güne az kaldı dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…