Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayy kuzuu inşallah hamişsindir güzel haberler ver inşallah :)

:)) yaaa tubiş doktorlar korkuttu gözümü hamilelere x-ray dan bile geçirmiyolar ya korkuyom işte ben tubişş :18::18::18: bi ay gecikmeli yapcam çocuğu olmamı
olar tabi kuzum olmazmı daaaa çoğu rahim filmi çektiren kişiler bilerek korunmuyo çünkü tüm tüpler açık oluyo ve kolay hamile kalıyosun ayrıca öle bişi olsa bütün doktor derdi 1 ay bebek yasak die...
bende bişe demıom tugbaemrah gıbı :):) tıp.
bakkk mügecim aklın yolu bir teşekkürlerr cnm :)
bi daha çektircem sizin yüzünüzden bu filmi

olmazz kuzu kıyamam sana ben bidaha az da olsa acı çekme :)

ya yavrum bi o diil fitil de kullandım ben bu ay artık yapçak bişey yok napiim takıntılı bşeyim ben böyle işte :) önümüzdeki ay yapçam ben çocuğu benimle aynı ayda doğsun hatta doğumgünü aynı olur belki hihihih

ya bende cektırmek ıstıorum aslında doktorum bana dedıkı gerek yok rahmınde bıse olsa bebek 25. hafta saglıklı ılerlemezdı... dedııı :S:S
cnm doktor doğru demiş bence ...

ayy hadi bakalım ozaman inşallah senle aynı gün doğar anne bebiş aynı gün doğumgünü kutlarsınız :)) takıntılı mügem benim

anammm bugün beydağlı hiç uğramadı işimi vardı acaba kuzumm nerelerdesinnn ???

cnm doktor doğru demiş bence ...

ayy hadi bakalım ozaman inşallah senle aynı gün doğar anne bebiş aynı gün doğumgünü kutlarsınız :)) takıntılı mügem benim

dimi.. doktorum tekrarlayan gebelık kayıpları alanında ıyıymıs bıde adam prof olmus bı bıldıgı vardır heralde dıosa... ıste bızde kuruntu bıtmez

dimi.. doktorum tekrarlayan gebelık kayıpları alanında ıyıymıs bıde adam prof olmus bı bıldıgı vardır heralde dıosa... ıste bızde kuruntu bıtmez

aynen öle cnm bizde kuruntu bitmez asla hamile kalana kadar neden olmuyo , hamile kalınca büyüyomu kalbi atıyomu falan filan ay oram ağrıyo bişimi oluyo ahh bu bizzz yaneee :)) ilk zamanlarım çok kötüydü benim herhafta doktordaydık eşim çok kızıyodu ama napim halada tedirginim ve doğurana kadar geçmicek tabi doğurduktan sonrada devam 10 dk fazla uyusa noluyo diye başına giderim heralde :)

evet cnm aynen oyle valla aklımızı yıcez boyle... sende kanpıhtılasması sorunu varmıydı cnm??

evet cnm aynen oyle valla aklımızı yıcez boyle... sende kanpıhtılasması sorunu varmıydı cnm??

hiç bilmiyorum cnm o test yapılmadı bende ilk gebeliğim 9 haftada kalbi durdugu için sonlandı ve ozamnki doktor teste gerek yok demişti ama bu gebeliktede sebepsiz kanamalar olunca bu doktorum önlem amaçlı kan pıhtılaşma iğnesi verdi bu ay sonunda bırakıyoruz Allaha emanetiz

ayy canım allah senıde bebegınıde korusun... ya ıyıkı ıgne olmussun allahın ıznıyle hıc bıse olmaz benımde ıkı kez bebeklerımın kalbı durunca test yapıldı neyse yınede sız onlem almıssınız kac aylıksın kı suanda ıgneyı bırakcaksın kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…