sorma ya 2 ay sonra ara dedi
ee sen napıcan sonucun cıkana kadar bebıs yapmıcanmııı
kizlar ikincii cizgiyi gordum ama kesinlesmeden sevindirmek istemiyorum
cunku hic belli olmaz koyulasmasi lazim tutunmasi lazim
daha erken dpo9 gorunuyor
yarin kana gitmeyi planliyorum sizinle paylasirim
umarim socnuz olumludur simdi sadece citlatayim bir dedim sizlere
yapçam ya bu ay korundum sadece film yüzünden bi de takıntılıyım diye işte :)
ahh mügem ahhh bişi demiyom :)
yapçam ya bu ay korundum sadece film yüzünden bi de takıntılıyım diye işte :)
bende bişe demıom tugbaemrah gıbı :):) tıp.
olar tabi kuzum olmazmı daaaa çoğu rahim filmi çektiren kişiler bilerek korunmuyo çünkü tüm tüpler açık oluyo ve kolay hamile kalıyosun ayrıca öle bişi olsa bütün doktor derdi 1 ay bebek yasak die...:)) yaaa tubiş doktorlar korkuttu gözümü hamilelere x-ray dan bile geçirmiyolar ya korkuyom işte ben tubişş :18::18::18: bi ay gecikmeli yapcam çocuğu olmamı
bakkk mügecim aklın yolu bir teşekkürlerr cnm :)bende bişe demıom tugbaemrah gıbı :):) tıp.
bi daha çektircem sizin yüzünüzden bu filmi
bi daha çektircem sizin yüzünüzden bu filmi
olar tabi kuzum olmazmı daaaa çoğu rahim filmi çektiren kişiler bilerek korunmuyo çünkü tüm tüpler açık oluyo ve kolay hamile kalıyosun ayrıca öle bişi olsa bütün doktor derdi 1 ay bebek yasak die...
bakkk mügecim aklın yolu bir teşekkürlerr cnm :)
olmazz kuzu kıyamam sana ben bidaha az da olsa acı çekme :)
cnm doktor doğru demiş bence ...ya bende cektırmek ıstıorum aslında doktorum bana dedıkı gerek yok rahmınde bıse olsa bebek 25. hafta saglıklı ılerlemezdı... dedııı :S:S
ya yavrum bi o diil fitil de kullandım ben bu ay artık yapçak bişey yok napiim takıntılı bşeyim ben böyle işte :) önümüzdeki ay yapçam ben çocuğu benimle aynı ayda doğsun hatta doğumgünü aynı olur belki hihihih
ya bende cektırmek ıstıorum aslında doktorum bana dedıkı gerek yok rahmınde bıse olsa bebek 25. hafta saglıklı ılerlemezdı... dedııı :S:S
cnm doktor doğru demiş bence ...
ayy hadi bakalım ozaman inşallah senle aynı gün doğar anne bebiş aynı gün doğumgünü kutlarsınız :)) takıntılı mügem benim
yaa ne güzel olur dimi tubişiiim hihihi benimki geliyomuş ben kaçtım kızlar öptüm ikinizide :)
cnm doktor doğru demiş bence ...
ayy hadi bakalım ozaman inşallah senle aynı gün doğar anne bebiş aynı gün doğumgünü kutlarsınız :)) takıntılı mügem benim
dimi.. doktorum tekrarlayan gebelık kayıpları alanında ıyıymıs bıde adam prof olmus bı bıldıgı vardır heralde dıosa... ıste bızde kuruntu bıtmez
aynen öle cnm bizde kuruntu bitmez asla hamile kalana kadar neden olmuyo , hamile kalınca büyüyomu kalbi atıyomu falan filan ay oram ağrıyo bişimi oluyo ahh bu bizzz yaneee :)) ilk zamanlarım çok kötüydü benim herhafta doktordaydık eşim çok kızıyodu ama napim halada tedirginim ve doğurana kadar geçmicek tabi doğurduktan sonrada devam 10 dk fazla uyusa noluyo diye başına giderim heralde :)
evet cnm aynen oyle valla aklımızı yıcez boyle... sende kanpıhtılasması sorunu varmıydı cnm??
hiç bilmiyorum cnm o test yapılmadı bende ilk gebeliğim 9 haftada kalbi durdugu için sonlandı ve ozamnki doktor teste gerek yok demişti ama bu gebeliktede sebepsiz kanamalar olunca bu doktorum önlem amaçlı kan pıhtılaşma iğnesi verdi bu ay sonunda bırakıyoruz Allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?