Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hoşgeldin mirage senin sayende ağrı kesici aldım da rahim filmim çok iyi geçti ağrım sancım olmadı çok senin de büyük güne az kaldı dimi

canım çok sevindim sorunsuz ve ağrısız geçmesine. demek iş ağrı kesicide. çünkü insanlar çok korkunç birşeymiş gibi bahsediyolardı olaydan. şaşırmıştım ben de.

yapçam ya bu ay korundum sadece film yüzünden bi de takıntılıyım diye işte :)

müge sana inanamıyorum!!! hiç duymadın mı rahim filminden sonra kolay hamile kalınabiliyo diye konuşulduğunu? O kadar forumlarda geziosun pes yaniiii. neyse artık :)

Tubişşşşş sen napıyosun kız? göbeğini büyütüyüo musun?

mirage79merhabaa,bize küstün müüü niye gelmiyorsun hiç?

tatildeydim şekerim, niye küseyim? ama şöyle bir durum var: benim artık normal yolla hamile kalma umudum olmadığı için buraya konuyla ilgili bilgi paylaşımı için değil artık sırf sizinle muhabbet etmek için geliyorum geldiğimde. o yüzden bu aralar tüp bebek topiğinde biraz daha fazla takılıyorum -ki oraya da çok fazla uğramıyorum. biraz konudan uzaklaşmakta fayda var tedavi öncesi.

anladım canım, ne gerekiyorsa onu yap tabi.. güzel haberlerini bekliyoruz.Geçenlerde seni rüyamda gördüm, bize küsüyordun fln,neyse rüyaymış

inanamıyorum şu an, kızlar patoloji sonucum çıkmış,temiz değil...enfekte desidua...bilgisi olan başına gelen var mı? yarın için doktordan randevu aldım.Netten araştırdım ama pek bişey bulamadım. Anladığım kadarı ile enfeksiyon nedeni ile düşük yapmışım,antibiyotik tedavisi fln diyor...O kadar araştır et, 4 ayrı doktora git ve sonuç bu olsun-enfeksiyon...Allah o gebelik öncesi muayenemi yapan doktoru bildiği gibi yapsın...Şu an eşimle ağlasak mı sevinsek mi bilemez haldeyiz.

ben de baktim ama net birsye bulamadim
bu forumda biri yorum yazmis
rahim agzinda bir enfeksiyonms sanirim

dur bakalim
doktoruna danis bence
cok basit bir sekilde tedavisi vardir eminim
bir antibiyotik yeterlidir
ayrintilari ogrenelim merak ettim insallah yolundadir hersey
sağol cnm, galiba öyle antibiyotik ile tedavi ediliyormuş...ben kürtajdan sonra antibiyotik kullanmıştım sağlam bir tane, belki çıkmayabilir bile diye umut ediyorum. Ama olayın abukluğu basitliği saçmalığına ne demeli..Bu hayatın bana bir oyunu gibi resmen, bunca zaman gözümün önünde olan şey...ne bileyim doktorlara güvendim onca kontrol oldu..bakalım yarınki bambaşka biri, o ne diyecek, hayat bana daha neler getirecek..seni uyku tutmuyor mu kuzum?

slm kızlar.....
beklemedeyimm.
nasılsınız bakalım...
benimde adetime az kaldı
hamiş olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum...
çok sıkıcı yaaa

yok 2 bucuk saat yatakta donmusum durmsuum kalktim sonra
birazdan yine gidicem ama uyumam lazim bu seferrrr

alttan muayene ile gorulmesi lazim herhalde orda kziariklik gibi brisye olusturmus olabilir ya da sadece testle ogrenlen birseydir
bende de bir ara gardella vajinalis diye enfeksyion cikti hicbir belirtisi yoktu ve bakinca doktorlar gormuyordu temiz diyorlardi
ama kulturde cikmisti bir antibiyotikle gecti

kültür neyle yapılıyor cnm?sanırım bnm ki de öyle, bakınca görülmüyor, dünyanın ultrasonuna girdim ben çünkü....ya senin konun ne benm uğraştığım şeye bakk, yat cnm sen ya..kapa gözünü uyumaya çalış ama kolay mı uyumak bu heyecanla

alttan bakarken kucuk bir firca gibi cubuk gibi birseyle akinti ornegi aliyor
ona kultur deniliyor
basit ve acisiz birsey
yok canim ne demek
siz benim her derdimi cekiyorsunuz
soz konusu bile olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…