Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

alttan bakarken kucuk bir firca gibi cubuk gibi birseyle akinti ornegi aliyor
ona kultur deniliyor
basit ve acisiz birsey
yok canim ne demek
siz benim her derdimi cekiyorsunuz
soz konusu bile olmaz
cnm çok iyisin ya çok sağol, peki o örnek laba gidiyor di mi, ne kadar sürede sonuç çıkıyor..ve sanırım eşimin de gitmesi gerek di mi..

B+ yı girmemişsin daha tabloya, girsene görelim yeşil yolları

iliskilerimi de actim serdim gozler onune

valla maşallah nazar değmesin..
süperbi tırmanış var tablonda..
inşallah sonu bebiş olur
amin canim sen de umarim hamilesindir

cnm çok iyisin ya çok sağol, peki o örnek laba gidiyor di mi, ne kadar sürede sonuç çıkıyor..ve sanırım eşimin de gitmesi gerek di mi..
cok uzun surmyordu herhalde
ama burdaki birkac gun icidne cikti da
turkiyed eyaptirinca bir hafta mi surmustu net hatirlamiyorum:44: esine gerek yok ama ilac kullanimi olursa genelde esli tedavi oluyor
nasıl yani kaçırdım..
kan testimi pozitif yanii

yok nerdee
yarin bakicaz

anladım canım..bende yarın kana gidebilirim belki...
artık yazarım sonucu..
idrar testin silikmi net mi çıktı_???

iii sahurlar kızlarr
bizim pipicanın gelme vaktı geldi çattı ablamı iki saat sonra doğuma alacaklar :18:
ne olur bu mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla rabbim en kolayını versin
ayyy çok duygulandım ya teyze olucam yazarken gözlerim doldu:))
gelişmeleri aktarırım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..

Allah bi avazda kurtarsın canım sağlıkla bereketle uzun ömürle şansıyla gelsin minik oğluşunuz teyze anne yarısıdır derler ne güzel duygular yaşıyorsundur :)

cnm dün mesaim bitti çıkmak zorunda kaldım apartopar kusura bakma :)
aminn kuzumm Allahım herkezi korusun... cnm ben test yaptırmadım gerizekalı doktorum gerek yok demişti bu doktorda keşke yaptırsaydın dedi bide sebepsiz kanamalar yaşayınca önlem olarak başladık 4 aya kadar kullanıcaz dedi doktorum bu ay bırakıcaktık aslında ben 1 ay daha kullanalım dedim son 12 iğnem bundan sonrası için Allaha emanetiz ...
ahhh kuzum yaa bende söledim mugeye ama doktor xray ışını aldın hamile kalma demiş
iyiyim kuzucum büyütüyorum göbüşü kilo almadım ama sadece göbüş var oyuzden daha çok büyük dil :)) sen napıyosun nasıl gidiyo eylüle az kaldı :))
cnm bi doktora göster bakalım ne dicek belki hamileyken oluşmuştur yada kısmet biliyosun eger o bebeğin dünyaya gelmemesi gerekiyorsa ufacık bi sebep bile böle şeylere sebep oluyo... inşallah bundan sonrakini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın cnm :))

ayyy cnm yaaaa Allahım sağlıklı doğumlar versin güzel haberlerini bekliyoruz :))

günaydın kızlarrrr mutlu günler

everyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dün giremedim kk ya yeni gördüm bebeğim sabah sabah nasıl bi moral verdin bana anlatamam yemin ederim kendim hamile kalmış gibi sevindim tezi bozmadık yine 7.ayda hamile kaldın diyelim buna rabbime şükürler olsun kuzummm çok çok çok mutlu oldum kucağına alman nasib olsun inşallahhhhhh

kızlar nasılsınızz benim adetime 4 gün var yarın test yapcam varsa çıkar zaten bide yarın progesteron hormonuma baktırcam çatlama oluyomu falan diye baktır dedi doktor eğer hormon düşükse yumurtlamadan sonra takviye alcam önümüzdeki bu ay adet olcam büyük ihtimal önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırcas eşime kalsa aşılama :)adama da kafayı yedirdim sen nerde nasıl ne istiyosan onu yaptıralım yeterki aklın sağlıklı kalsın beni huzursuz etme diyo

ayy kız yazık adamlarımıza :) hayırlısı yavrucum inşallah sağlıkla gelsin miniklerin :)

kız sabahın 6 sında ne işin var burda senin :)

uyumadım hiç uyku tutmadı napim mevsimlik basit yakasız ceket diktim kendime :)

kızlarrrr günaydınnn sonunda geldii cumaaa yaşasınnn bugün ist da son günüm gece sahurdan sonra memleketim Sinopa gidiyorum 9 gün yokum bilg götürcem yanımda ama nekadar girebilirm bilmiyorum bütün akrabalarım kuzenlerin 4 gözle beni bekliyor :))) biran önce akşam olsunn ve tatill başlasınnn :))

tubiş yaaa fitil verdi bu ay bana zaten dedim yaaaa Allah pişman etmez inşallah

Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla gelir ve sağlıkla büyür

oooh miss git tatilde azcık dinlen hop hop hoplatma çocuğu oralarda zaten çalıştırıyosun bari izin yapsın büyüsün kuzucum

iyi tatiller canım, bol bol dinlenin bebişle

kuzumm günaydınnn
kan testi yapıcan dimi cnm hadi hayırlısı bakalım güzel haberler ver inşallahh :)) ayy ama bak ne güzel eşin destekçin Allah onları başımızdan eksik etmesin :))
ayy kız yazık adamlarımıza :) hayırlısı yavrucum inşallah sağlıkla gelsin miniklerin :)

uyumadım hiç uyku tutmadı napim mevsimlik basit yakasız ceket diktim kendime :)

ayyy bidenemm yaaa ben deli gibi uyuyom valla :)) becerikli hatun seni yaaaa maşşalllaahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…