ayy kız yazık adamlarımıza :) hayırlısı yavrucum inşallah sağlıkla gelsin miniklerin :)
uyumadım hiç uyku tutmadı napim mevsimlik basit yakasız ceket diktim kendime :)
erkek milletine acımam hiç annem öyle öğretti:)babam çoık çektirdi anneme hala daha aynı o yüzdenmi nedir inan hiç acıma duygum kalmadı içimde ben ne kadar üzülüosam oda üzülsün istesin uğraşsın adama kafayı yedirirm:)
iyi peki kuzucumm bişi demiyom ozaman sustum :))tubiş yaaa fitil verdi bu ay bana zaten dedim yaaaaAllah pişman etmez inşallah
yok kuzu yaaa hoplamam zaten bazen arabada bile için hopluyo kızıyom kocişe :)) o kadar bunaldımki işten çok çok iyi gelicek bu tatil :)) ayy kuzumu çalıştırıyorum strese maruz bırakıyorum inşallah etkilenmiyodur oda tatili haketti :))oooh miss git tatilde azcık dinlen hop hop hoplatma çocuğu oralarda zaten çalıştırıyosun bari izin yapsın büyüsün kuzucum
iyi tatiller canım, bol bol dinlenin bebişle
iyi yapıyosun aslında ben saftirik kıyamıyom hiç adamıma
aman ne kıyamıcam yaa babannem derdiki erkek diilmi köküne kibrit suyu bizim kadınlar hep erkek milletnden soğuttu bizi böyle şimdi bizde böyle olduk malesef sen naptın ne zamana det olcan canım korunman iyi olmuş çünkü benim 2 arkadaşımda korunmuştu bana da doktor istersen çektirelim rahim filmi ama o ay korunman lazım demişti
kızlar, ben önce işe sonra da doktora gidiyorum, bakalım neler diyecek, beni hangi maceralar bekliyor...
kızlar, ben önce işe sonra da doktora gidiyorum, bakalım neler diyecek, beni hangi maceralar bekliyor...
günaydın cnmmm :))günaydın kızlar:)
pazartesi dr. gittim rapor verdi erken doğum tehdidi diyebayramdan sonra kontrolüm var inş. güzel haberler alırım suyumdada azalma varmış bol sıvı tükett dedi elimden bardak düşmüyo antibiyotik ve fitil bitti, kuzumda kısa bi süre hareket etmese çok telaşlanıyorum allaha emanetiz allahım korusun bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inş.
umarım herkes iyidir tek tek soramadım kimseyi üzgünüm duman canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tubişim seninde gözün aydın canım kardelya ve penpetekir inş. sizde kuzularınızda iyidir inş. ve diğer arkadaşlar rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin
umarim onemsiz birseydir canim
kolayca kurtulursun
olumlu haberlerle donmen dilegiyle
kizlar dualariniza ihtiyacim var saat 3 gibi alicam sonucu
cok heyecanliyim kan verdim :18:
bende ikinci bebegimi 2 aylikken kaybettim, karnimda parcalari kalmisdinisan nin ortasinda kaybettim, aniden oldu...simdi bekelme süresi cokdan gecdi ugrasiyoruz ama nedense olmuyor
kuzumm merakla bekliyorumm inşallah bu mübarek günlerde güzel haberler verirsin bize :))
canim benim senin bebis kocaman olmus masallahdarisi basimiza o gunleri gormeyi cok istiyorum
umarim dedigin gibi hamile oldugum haberini alirim bugun
inşallah kuzumm Allahım hepinize sağlıklı sıhatli bebek hamile olanlarada sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin inşallahh :))
varya aklım sende ara ara saate bakıyom tam 3 de arıcanmı ? yoksa doktoramı gitcen ?
sizin saate gore 3te buraya duyururum diye dusunuyorum bir aksilik cikmazsa
testi 2 gibi alicam elden
bence hamilesiiinn :)
canim cok erken ya korkuyorum
cizgi de silik
bat gecmedi daha
umairmg uzel bir deger cikar da devami gelir
bende ikinci bebegimi 2 aylikken kaybettim, karnimda parcalari kalmisdinisan nin ortasinda kaybettim, aniden oldu...simdi bekelme süresi cokdan gecdi ugrasiyoruz ama nedense olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?