inşalllaaaahh tatlımm hangı marka test kullandın mrk ettım
evitest
turkiyede var mi bilmiyorum
hassasiyet 20
cnm ıyı baksana bat gecmeden cıkmıs ıcıme oyle doguyoo hamılesıınndir ınsallahsen nezamandır hamıle kalamıodun canımm
sizin saate gore 3te buraya duyururum diye dusunuyorum bir aksilik cikmazsa
testi 2 gibi alicam elden
sizin saate gore 3te buraya duyururum diye dusunuyorum bir aksilik cikmazsa
testi 2 gibi alicam elden
ya kızlar bi sorum olacak ben 12 temmuzda bebeklerimi kaybettimyani daha kırkım çıkmadı ve tekrar adet oldum 2 gün önce böyle olan var mı o günü ben adet günüm olarak mı düşünmeliyim. doğumdna sonra ilk 10 gün tam bi kanamam oldu sonraları lekelenme gibiydi 1 hafta önce tam bittti galiba diyodum ki 2 gün önce bi daha anlamadım
dusukten sonra 8.ayim bu
kizlar selam
adetin 22.gunu kan testi sonucum 20,30
dongum genelde 29 gun suruyor
dunku test sonuc resimlerim:
sizce degerim dusuyor mu?Eki Görüntüle 491298
kızlar ben yarın çalışmıom herkese şeker tadında bayram diliyorum ramazanda bittii rabbim seneye görmeyi nasib etsin inşallah onun sevabına nail olmuşuzdur bugünde erken çıkabilirim eve gidip iftardan sonra temizlik yapcam herkesi kocamnnn öpüyorumm
kızlar ben yarın çalışmıom herkese şeker tadında bayram diliyorum ramazanda bittii rabbim seneye görmeyi nasib etsin inşallah onun sevabına nail olmuşuzdur bugünde erken çıkabilirim eve gidip iftardan sonra temizlik yapcam herkesi kocamnnn öpüyorumm
kuzu 5 in üzeriyse hamilesin demek ama kan testini tekrarlamalısın eger yükseliyosa hamişsin demek bayramdan sonra 22 sinde tekrarla eger değerin en 300 lerde iseee hamişsinnn ama şuanda bile 20 çıkması çok iyi :)))kizlar selam
kuzu 5 in üzeriyse hamilesin demek ama kan testini tekrarlamalısın eger yükseliyosa hamişsin demek bayramdan sonra 22 sinde tekrarla eger değerin en 300 lerde iseee hamişsinnn ama şuanda bile 20 çıkması çok iyi :)))kizlar selam
kizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?