Allah bi avazda kurtarsın canım sağlıkla bereketle uzun ömürle şansıyla gelsin minik oğluşunuz teyze anne yarısıdır derler ne güzel duygular yaşıyorsundur :)
cnm dün mesaim bitti çıkmak zorunda kaldım apartopar kusura bakma :)
aminn kuzumm Allahım herkezi korusun... cnm ben test yaptırmadım gerizekalı doktorum gerek yok demişti bu doktorda keşke yaptırsaydın dedi bide sebepsiz kanamalar yaşayınca önlem olarak başladık 4 aya kadar kullanıcaz dedi doktorum bu ay bırakıcaktık aslında ben 1 ay daha kullanalım dedim son 12 iğnembundan sonrası için Allaha emanetiz ...
ahhh kuzum yaa bende söledim mugeye ama doktor xray ışını aldın hamile kalma demiş
iyiyim kuzucum büyütüyorum göbüşü kilo almadım ama sadece göbüş var oyuzden daha çok büyük dil :)) sen napıyosun nasıl gidiyo eylüle az kaldı :))
cnm bi doktora göster bakalım ne dicek belki hamileyken oluşmuştur yada kısmet biliyosun eger o bebeğin dünyaya gelmemesi gerekiyorsa ufacık bi sebep bile böle şeylere sebep oluyo... inşallah bundan sonrakini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın cnm :))
ayyy cnm yaaaa Allahım sağlıklı doğumlar versin güzel haberlerini bekliyoruz :))
Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla gelir ve sağlıkla büyür
yok canım benım ablam doğum yaptı biz hayırlı bebişi beklemekteyiz hala
canım dua ediyoruz senin için, bol su+olumlu düşünce, inşalah bebiş sağlıkla gelecekgünaydın kızlar:)
pazartesi dr. gittim rapor verdi erken doğum tehdidi diyebayramdan sonra kontrolüm var inş. güzel haberler alırım suyumdada azalma varmış bol sıvı tükett dedi elimden bardak düşmüyo antibiyotik ve fitil bitti, kuzumda kısa bi süre hareket etmese çok telaşlanıyorum allaha emanetiz allahım korusun bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inş.
umarım herkes iyidir tek tek soramadım kimseyi üzgünüm duman canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tubişim seninde gözün aydın canım kardelya ve penpetekir inş. sizde kuzularınızda iyidir inş. ve diğer arkadaşlar rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin
Allah bir daha yaşatmasın, umarım çabucak kavuşursun bebişine...bende ikinci bebegimi 2 aylikken kaybettim, karnimda parcalari kalmisdinisan nin ortasinda kaybettim, aniden oldu...simdi bekelme süresi cokdan gecdi ugrasiyoruz ama nedense olmuyor
ohhh hadi maşşallahh Allah analı babalı sağlık sıhatli büyümeyi nasip etsin inşallahh :)) aminnnn kuzuummmsağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun
kızlar bende kan testi yaptırdım...
hamileyim....
değerim 118 çıkmış...
şaşkınım
ohohohohohoh bi günde iki tanekızlar bende kan testi yaptırdım...
hamileyim....
değerim 118 çıkmış...
şaşkınım
ohohohohohoh bi günde iki tanedevamı da gelir inşallah, tebrikler canım
Mulberry tebrik ederim masallah degerin cok iyi.bat gecmis miydi.benim aslinda bata 7gun var umarim degerim artar.bugun pembe az miktarda kanamam oldu ic camasirimda gordum gecti
ohhh hadi maşşallahh Allah analı babalı sağlık sıhatli büyümeyi nasip etsin inşallahh :)) aminnnn kuzuummm
cnm tebriklerr inşallah sağ sağlim kucağınada almak nasip olur :)))
çok sağolun kızlarrr...
valal henüz şoktayım..sanki inanasım yok ilginç yaniiii...
every canım benim bugün 29. gün yani adet günüm..o yüzden değer iyi..
senin daha erken yükselir adete kadar..
2 günde 2 ye katlıyo..bat günü seninde 100 ü geçer merak etme...
pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle
iyi bayramlar canimkızlarrrr ben kaçıyorummmmmm hepinnizee iyi bayramlarrr çok çok öpüyorum siziiii
Kızlar size de doktor sonucumu yazayım, topik de açmıştım oraya da yazacağım belki başkalarının da başına gelir nette pek bişey yok diye...enfekte desidua çook sık rastlanan bir şeymiş (vajinanın gribi denilebilir) ve bebeğin düşmesi ile ilgisi yokmuş (yine başa döndük). Vajinanın ıslak kalması, günlük ped kullanımı(aha), vajinanın yıkanması, vajina temizliğinde kullanılan çeşitli ürünler, tuvaletlerin kirliliği gibi nedenler olabiliyormuş. Alttan ultrason ile bakılıyor, sıvı kontrolü de yapılıyor. Basit bir antibiyotik tedavisi ile geçiyormuş(benimki kürtaj sonrası kullandığım antibiyotikle geçmiş şu an temizmiş). Benim yine araştırma hastanesine gidip testleri yaptırmam gerekiyormuş, doktora yazar mısınız dedim, yazılmıyor önce kadın doğuma gitmek zorundasın dedi, burada direk kana gidilmiyormuş (İzmir'li olanların dikkatine). Bu doktor da kromozomal olabilir dedi...Kısacası dün boşuna bi sevinmiş bi ağlamışız....
Insallah canim hesaplayinca oyle ve umarim katlayarak devam eder.sen ne yapacaksin doktora simdi mi yoksa kan testini mi tekrarlarsin
canım ben testi tekrarlamayı düşünmüyorum...
bayram dönüşü direk doktora gidicemm ozaman tekrarlarım testi...
inşallah gerektiği gibi yükselişe devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?