Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Allah bi avazda kurtarsın canım sağlıkla bereketle uzun ömürle şansıyla gelsin minik oğluşunuz teyze anne yarısıdır derler ne güzel duygular yaşıyorsundur :)

Çok sevindim canım, inşallah sağlıkla gelir ve sağlıkla büyür

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun

canım dua ediyoruz senin için, bol su+olumlu düşünce, inşalah bebiş sağlıkla gelecek

bende ikinci bebegimi 2 aylikken kaybettim, karnimda parcalari kalmisdi nisan nin ortasinda kaybettim, aniden oldu...simdi bekelme süresi cokdan gecdi ugrasiyoruz ama nedense olmuyor
Allah bir daha yaşatmasın, umarım çabucak kavuşursun bebişine...

NURGU teyzeeeee tebriklerrrrr

EVERYYY sana da tebriklerrrrrrr

Kızlar size de doktor sonucumu yazayım, topik de açmıştım oraya da yazacağım belki başkalarının da başına gelir nette pek bişey yok diye...enfekte desidua çook sık rastlanan bir şeymiş (vajinanın gribi denilebilir) ve bebeğin düşmesi ile ilgisi yokmuş (yine başa döndük). Vajinanın ıslak kalması, günlük ped kullanımı(aha), vajinanın yıkanması, vajina temizliğinde kullanılan çeşitli ürünler, tuvaletlerin kirliliği gibi nedenler olabiliyormuş. Alttan ultrason ile bakılıyor, sıvı kontrolü de yapılıyor. Basit bir antibiyotik tedavisi ile geçiyormuş(benimki kürtaj sonrası kullandığım antibiyotikle geçmiş şu an temizmiş). Benim yine araştırma hastanesine gidip testleri yaptırmam gerekiyormuş, doktora yazar mısınız dedim, yazılmıyor önce kadın doğuma gitmek zorundasın dedi, burada direk kana gidilmiyormuş (İzmir'li olanların dikkatine). Bu doktor da kromozomal olabilir dedi...Kısacası dün boşuna bi sevinmiş bi ağlamışız....

ohhh hadi maşşallahh Allah analı babalı sağlık sıhatli büyümeyi nasip etsin inşallahh :)) aminnnn kuzuummm
kızlar bende kan testi yaptırdım...

hamileyim....

değerim 118 çıkmış...
şaşkınım

cnm tebriklerr inşallah sağ sağlim kucağınada almak nasip olur :)))

kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm hepinnizee iyi bayramlarrr çok çok öpüyorum siziiii

Mulberry tebrik ederim masallah degerin cok iyi.bat gecmis miydi.benim aslinda bata 7gun var umarim degerim artar.bugun pembe az miktarda kanamam oldu ic camasirimda gordum gecti

ohohohohohoh bi günde iki tanedevamı da gelir inşallah, tebrikler canım

Mulberry tebrik ederim masallah degerin cok iyi.bat gecmis miydi.benim aslinda bata 7gun var umarim degerim artar.bugun pembe az miktarda kanamam oldu ic camasirimda gordum gecti

çok sağolun kızlarrr...
valal henüz şoktayım..sanki inanasım yok ilginç yaniiii...

every canım benim bugün 29. gün yani adet günüm..o yüzden değer iyi..
senin daha erken yükselir adete kadar..
2 günde 2 ye katlıyo..bat günü seninde 100 ü geçer merak etme...
pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle

Son düzenleme:

Insallah canim hesaplayinca oyle ve umarim katlayarak devam eder.sen ne yapacaksin doktora simdi mi yoksa kan testini mi tekrarlarsin

kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm hepinnizee iyi bayramlarrr çok çok öpüyorum siziiii
iyi bayramlar canim
biz de seni opuyoruz

ohh canim onemli birsey degil cok sevindim
hem de temizlenmis olmasi da super

kizlar ben inaniyorum degerim artacak gonulden inaniyorum oyle dusunmek istiyorum
sizlerle de paylasayim
Bir de yasadiklarimi yazayim size
Gerci degerin 20 daha ne yasadin diyceksiniz ama cidden yasadim bu ay bunlari

En belirgin iki sey: gogsumde zonklama (ellemesem de ara ara agri giriyor) ve agzim kupkuru gunlerdir
13.gun :gogus ucu sizlamasi, karin altinda dolgunluk
16.gun: kasikta agri, kasikta batmalar, gogus agrisi
17.gun: kasik agrisi, kramp, gogus agrisinda azalma
19.gun: sol kasik agrisi
20.gun: karnin alt kisminda dolgunluk,goguste sizlama zonklama,vajinada sizlama,islaklik hissi
21.gun: islaklik hissi,sag tarafta kramp,sabahleyin gogus ucunda sizlama,karnin alt kisminda dolgunluk hissi
22.gun:midede yanma, islaklik hissi, pembe az miktarda kanama

farkli olarak bu ay yaptigim seyler: yumurtlamaya kadar duzenli yuruyus ve spor, tarcinli sut,bolca feslegen ve karides tuketimi
esim: folik asit, bolca karides,feslegen,domates ve kabak cekirdegi tuketti.

benim ilk gebeligim tam 7 ay sonra olmustu ve 6.haftada dusuk yasadim, arastirma yapilmadi hatta esimin degerlere bile bakmadik aylarca, tam bu ay bakmaya karar vermistik neyseki geldi bebis. dusugun ustunden yine 8 ay gecmisti, ben kolay hamile kalamiyorum sanirim

canım ben testi tekrarlamayı düşünmüyorum...
bayram dönüşü direk doktora gidicemm ozaman tekrarlarım testi...

inşallah gerektiği gibi yükselişe devam eder...

bu arada birsye yapican mi
ben de bat gunu yaparim kan testini diye dusunuyorum
ama idrar testi yaparim yine
hani hap falan kullanican mi ya da doktorunu bilgilendiriyor msn
sanirim ben bekliycem bat gectikten sonra duruma gore ararim zaten sonra zaman gecmesi gerekiyor keseyi gormek icin
insallah artar saglikla gelmistir bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…