Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım ben 4 ay önce 22+3 haftalık kızımı kaybettim..
sonraki günlerde doktorum kontrollerde herşeyin normal olduğunu söylemişti..
gebeliğe hazırlık için 2 aydır folik asit kullanıyorum doktorumun önerisi
doktorum tekrar gelmene gerek yok günün geçince gel demişti...

bayram sonrası gidicem bende..çünkü şimdi bayram tatili malum...
o zaman günümde geçmiş olacak...

zaten gittiğimde yine keseyi görmek için erken olacak büyük ihtimal..gidince kan testi tekrarlanmış olur...
1 hafta sonrada keseyi görmeye çağırır diye düşünüyorum...

inşallah herşey yolunda gider...

insallah canim
saglikla buyusun bebisin
dedigin gibi belli zaman gecince gitmek daha iyi keseyi gormek icin

2 gündür uğrayamadım herkes iyidir umarım,temizlikti alışverişti çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...merak eden herkese teşekkür ederim

kuzum sen hamilemisin ayyy çok sewindim gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inşaallah kucağına almayı nasip etsin canım

tam okuyamadım geçmişi evrrry ve mubery hamile heralde tebrikler hayırlısı olsun işlh bende bu ara giremiyom işlerden yavaş yapınca anca bitmiyo ama kısa kescem bu sene temizliği şimdi ütüden kalkdım dedim oturayım hemde bakayım napıyolar hanımlar hamilelere sevindim .........iki bakmışım hamile haberler i varmış sevindim allahım kucagınıza nasip etsin işlh

canım iyiz bizde sende iyi olursun bebeginde işlh evt su azalmasına bol bol su içiliyo .duymuşdum . benimde bayramdan sonra konturolum var bakalım BEYDAGLİ DUMAN NAZ nurgül keep tugba ismini hatırlayamadıklarım hepiniz iyiysinizdir işl herkezi öptm

sağol canım iyyiyim demek adettendir bende öyleyim diyorum..bende seni öpüyorum...

anamm kız MULBERY demi hamişmiş ayyyyy gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinn

kızlar bende kan testi yaptırdım...

hamileyim....

değerim 118 çıkmış...
şaşkınım
sana ve senin gibi hamile kalan arkadaşlar
işşallah 40 haftaları görürüsünüz saglıcakla canlarım benim darısı ekimde eylülde bebek düşünene
canım strese girme aman diyim olmadı serumla takviye yaparlar arakadaşta senin gibiydi şimdi saglıklı bir kızı var dualarım seninle
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli özledim sizleri pc bozuktu giremedimbir müddet işşallah yaramaz birşeyler yoktur şimdiden herkezin bayramı mubarek olsun

şook oldum 2 tane hamişimiz mi varrrr:118::118: ...mulbery, everyy kızlaaar çok mutlu oldum haberinizle inşallah sonuna kadar güzel gider alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.. every cim cnm benim bu hamileliğimde ilk değerim 17 civarı bişeydi,, 2-3 gün sonra 150 lere çıkmıştı... bu değer çook normal daha bebişin yeni yerleşiyoooo.... valla çok sevindim kızlar... ayağınızı sürümüşsünüzdür inş.devamı gelir...

dirmitcim cnm üzülme lütfen biçok anne adayına dr son zamanlarda suyun eksik diyo, en yakın çalıştığım yerdeki kıza da aynısını demişti erken doğabilir demişti..kız 2 haftada aradaki farkı kapattı...sende dikkatli davranarak suyunu normal seviyeye getirirsin merak etme... bebişimiz acele etmesin daha zamanı var, biraz daha büyüsün öyle

2 gündür uğrayamadım herkes iyidir umarım,temizlikti alışverişti çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...merak eden herkese teşekkür ederim
canım evet, merak ettik seni otur dinlen biraz,kendine de zaman ayır olur mu? annene acil şifalar

bol bol dinlenin bebişle, bayramdan sonraki kontrolden güzel güzel haberlerle gelin canııım

vallahi kızlar, uzun zamandır topikten hamiş haberi gelmiyor gelmiyor diyorduk, bi günde 2 tane geldi sevgili hamişler, ayağınızı sürüyün ve de dualarınızı eksik etmeyin, biz de arkanızdan gelelimbi de bizi unutup gitmeyin tabiii

sağol canım iyyiyim demek adettendir bende öyleyim diyorum..bende seni öpüyorum...

anamm kız MULBERY demi hamişmiş ayyyyy gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinn

sana ve senin gibi hamile kalan arkadaşlar
işşallah 40 haftaları görürüsünüz saglıcakla canlarım benim darısı ekimde eylülde bebek düşünene
çok sağolun kızlar..dualarınıza içten amin diyorum..
inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur...

darısı bebek hasretiyle yanan herkese olsun kızlar...
Allahım hepsine tek tek bebiş nasip etsin...

ayaklarımı feci sürüyorum isteyen herkes dökülecek every le peşimize inşallah.....

inşallah bu güzel haberlerin devamıda gelir kızlar....
hepiniz tek tek hatta çifter çifter gelin arkamızdan inşallah...
bebek hasreti nedir çok iyi biliyorum..
dualarım sizinle inanın..allahım nasip etsin inşallah....

buralardayım kuzum gitmem bi yere takipteyim sizi

ben iyim canım sen nasılsın? bebikin napıyo??? üzülmen geçtimi boş laflara??

Bugün bebişime bi hediye geldi, çok duygulandım yaa daha önce ilk hediyesi çorap gelmişti, bugün akşam odaya bi girdim yatagımın üzerinde bi paket ve hastane çıkışı pembiş pembiş... ağlıycaktım nerdeyse, inşallah onun içindeki bebişimi görmek öpmek koklamak nasip olur... Çok güzel bi gündü bugün kızlar ramazandan dolayımıdır nedir, cidden mübarek bi gündü...Allahım bu günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin, herkesin kalbindeki versin inşallahh... hepimiz o kadar çoook hakediyoruzki anne olmayı

kaçtıııımmm bennnn

çatlak yaa olurmu hiç yoktur kimse topikte ondandırrr

kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm hepinnizee iyi bayramlarrr çok çok öpüyorum siziiii

iyi bayramlar kendine de oğluşumuza da iyi bak canımıniçi

Mulberry tebrik ederim masallah degerin cok iyi.bat gecmis miydi.benim aslinda bata 7gun var umarim degerim artar.bugun pembe az miktarda kanamam oldu ic camasirimda gordum gecti

yerleşme kanaması olabilir canım Allah tamamına erdirsin inşallah

kizlar selam

adetin 22.gunu kan testi sonucum 20,30
dongum genelde 29 gun suruyor
dunku test sonuc resimlerim:

sizce degerim dusuyor mu?Eki Görüntüle 491298

canım daha değerinin düşmesi yükselmesini değerlendirmek için çok erken biliyorum insan zor sabrediyor neyse bi an önce belli olsun istiyor ama sabır canım sabır Allah kalbine göre versin

kizlar cok tesekkur ederm
sabah ilk idrarla yaptim boyle
1. test ve 2. test : 16 Agustos
3. test : 17 Agustos
4. test: 18 Agustos

ne olur bana yorum yapin iyi ya da kotu
iki gun sonra test koyulasmaliydi di mi
gogus agrim da bugun azalmis sabah kalktim nerdeyse yok gecmis bile diyebilirim dun zonkluyordu neden oyle yardim edin kizlar

Eki Görüntüle 491953

canım ya aralarında bariz fark gözükmüyor ama kendini şartlama yarın bi test daha yaptır bence özelde falan idrar testi yapma artık kan testinde belli olur değerinden bayramı kafan rahat neyin ne olduğunu bilerek geçirirsin üzme kendini

mmmuge saol canim
yarin degil ama pazartesi yine kana giderim ben sabahtan aksama dogru cikiyor sonuc
bakalim 3 gun icinde degisiyor mu
idrar tetsi stres olusturdu bir daha yapmiycam kani tekrarliyim
sonra bat gecince tekrarlarim

mmmuge saol canim
yarin degil ama pazartesi yine kana giderim ben sabahtan aksama dogru cikiyor sonuc
bakalim 3 gun icinde degisiyor mu
idrar tetsi stres olusturdu bir daha yapmiycam kani tekrarliyim
sonra bat gecince tekrarlarim

pazartesi bayramın 2, günü canım acilde mi yaptırıcaksın? idrar testleri geriyo gerçekten benim başıma da geldi malesef ama benim değerim kanda 0,1 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…