canım ben 4 ay önce 22+3 haftalık kızımı kaybettim..bu arada birsye yapican mi
ben de bat gunu yaparim kan testini diye dusunuyorum
ama idrar testi yaparim yine
hani hap falan kullanican mi ya da doktorunu bilgilendiriyor msn
sanirim ben bekliycem bat gectikten sonra duruma gore ararim zaten sonra zaman gecmesi gerekiyor keseyi gormek icin
insallah artar saglikla gelmistir bebeklerimiz
canım ben 4 ay önce 22+3 haftalık kızımı kaybettim..
sonraki günlerde doktorum kontrollerde herşeyin normal olduğunu söylemişti..
gebeliğe hazırlık için 2 aydır folik asit kullanıyorum doktorumun önerisi
doktorum tekrar gelmene gerek yok günün geçince gel demişti...
bayram sonrası gidicem bende..çünkü şimdi bayram tatili malum...
o zaman günümde geçmiş olacak...
zaten gittiğimde yine keseyi görmek için erken olacak büyük ihtimal..gidince kan testi tekrarlanmış olur...
1 hafta sonrada keseyi görmeye çağırır diye düşünüyorum...
inşallah herşey yolunda gider...
günaydın kızlar:)
pazartesi dr. gittim rapor verdi erken doğum tehdidi diyebayramdan sonra kontrolüm var inş. güzel haberler alırım suyumdada azalma varmış bol sıvı tükett dedi elimden bardak düşmüyo antibiyotik ve fitil bitti, kuzumda kısa bi süre hareket etmese çok telaşlanıyorum allaha emanetiz allahım korusun bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inş.
umarım herkes iyidir tek tek soramadım kimseyi üzgünüm duman canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tubişim seninde gözün aydın canım kardelya ve penpetekir inş. sizde kuzularınızda iyidir inş. ve diğer arkadaşlar rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin
canım iyiz bizde sende iyi olursun bebeginde işlh evt su azalmasına bol bol su içiliyo .duymuşdum . benimde bayramdan sonra konturolum var bakalım BEYDAGLİ DUMAN NAZ nurgül keep tugba ismini hatırlayamadıklarım hepiniz iyiysinizdir işl herkezi öptm
sana ve senin gibi hamile kalan arkadaşlarkızlar bende kan testi yaptırdım...
hamileyim....
değerim 118 çıkmış...
şaşkınım
canım strese girme aman diyim olmadı serumla takviye yaparlar arakadaşta senin gibiydi şimdi saglıklı bir kızı var dualarım seninlegünaydın kızlar:)
pazartesi dr. gittim rapor verdi erken doğum tehdidi diyebayramdan sonra kontrolüm var inş. güzel haberler alırım suyumdada azalma varmış bol sıvı tükett dedi elimden bardak düşmüyo antibiyotik ve fitil bitti, kuzumda kısa bi süre hareket etmese çok telaşlanıyorum allaha emanetiz allahım korusun bebeğimi hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inş.
umarım herkes iyidir tek tek soramadım kimseyi üzgünüm duman canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tubişim seninde gözün aydın canım kardelya ve penpetekir inş. sizde kuzularınızda iyidir inş. ve diğer arkadaşlar rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin
canım evet, merak ettik seni2 gündür uğrayamadım herkes iyidir umarım,temizlikti alışverişti çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...merak eden herkese teşekkür ederim
bol bol dinlenin bebişle, bayramdan sonraki kontrolden güzel güzel haberlerle gelin canııımcanım iyiz bizde sende iyi olursun bebeginde işlh evt su azalmasına bol bol su içiliyo .duymuşdum . benimde bayramdan sonra konturolum var bakalım BEYDAGLİ DUMAN NAZ nurgül keep tugba ismini hatırlayamadıklarım hepiniz iyiysinizdir işl herkezi öptm
tam okuyamadım geçmişi evrrry ve mubery hamile heralde tebrikler hayırlısı olsun işlh bende bu ara giremiyom işlerden yavaş yapınca anca bitmiyo ama kısa kescem bu sene temizliği şimdi ütüden kalkdım dedim oturayım hemde bakayım napıyolar hanımlar hamilelere sevindim .........iki bakmışım hamile haberler i varmış sevindim allahım kucagınıza nasip etsin işlh
sağol canım iyyiyim demek adettendir bende öyleyim diyorum..bende seni öpüyorum...
anamm kız MULBERY demi hamişmiş ayyyyy gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinn
çok sağolun kızlar..dualarınıza içten amin diyorum..sana ve senin gibi hamile kalan arkadaşlar
işşallah 40 haftaları görürüsünüz saglıcakla canlarım benim darısı ekimde eylülde bebek düşünene
vallahi kızlar, uzun zamandır topikten hamiş haberi gelmiyor gelmiyor diyorduk, bi günde 2 tane geldisevgili hamişler, ayağınızı sürüyün ve de dualarınızı eksik etmeyin, biz de arkanızdan gelelim bi de bizi unutup gitmeyin tabiii
canım iyiz bizde sende iyi olursun bebeginde işlh evt su azalmasına bol bol su içiliyo .duymuşdum . benimde bayramdan sonra konturolum var bakalım BEYDAGLİ DUMAN NAZ nurgül keep tugba ismini hatırlayamadıklarım hepiniz iyiysinizdir işl herkezi öptm
kızlar bende kan testi yaptırdım...
hamileyim....
değerim 118 çıkmış...
şaşkınım
kaçtıııımmm bennnn
kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm hepinnizee iyi bayramlarrr çok çok öpüyorum siziiii
Mulberry tebrik ederim masallah degerin cok iyi.bat gecmis miydi.benim aslinda bata 7gun var umarim degerim artar.bugun pembe az miktarda kanamam oldu ic camasirimda gordum gecti
kizlar selam
adetin 22.gunu kan testi sonucum 20,30
dongum genelde 29 gun suruyor
dunku test sonuc resimlerim:
sizce degerim dusuyor mu?Eki Görüntüle 491298
kizlar cok tesekkur ederm
sabah ilk idrarla yaptim boyle
1. test ve 2. test : 16 Agustos
3. test : 17 Agustos
4. test: 18 Agustos
ne olur bana yorum yapin iyi ya da kotu
iki gun sonra test koyulasmaliydi di mi
gogus agrim da bugun azalmis sabah kalktim nerdeyse yok gecmis bile diyebilirim dun zonkluyordu neden oyle yardim edin kizlar
Eki Görüntüle 491953
mmmuge saol canim
yarin degil ama pazartesi yine kana giderim ben sabahtan aksama dogru cikiyor sonuc
bakalim 3 gun icinde degisiyor mu
idrar tetsi stres olusturdu bir daha yapmiycam kani tekrarliyim
sonra bat gecince tekrarlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?