pazartesi bayramın 2, günü canım acilde mi yaptırıcaksın? idrar testleri geriyo gerçekten benim başıma da geldi malesef ama benim değerim kanda 0,1 çıkmıştı
mulberry çok sevindimAllah tamamını erdirsin canım peşinizden geliyoruz bu topikte bebişsiz kimse kalmayacaaak
günaydın:)))
every ve mulberrykızlar tebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla 40. haftaları göstersin güzel haberlerin devamı gelsin inş. darısı bekleyen ve umut eden arkadaşlarımıza olsun inş.çok sevindim
canım arkadaşlarım ilginiz ve dualarınız için çok teşekkürler herkesin bayramı mübarek olsun kib herkesi
aminnn diyorum hepimiz için...
çok sağolun kızlar...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın inşallaah
amin canım..
çok sağol...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Allah'ım cuma ezanların sesinde sana yalvarıyorum ne olur benim gibi bebek özlemi çekenlerin özlemine son ver anne baba olmak isteyenlerin ellerini boş bırakma ne olurrrr güzel Allah'ım bizide sevindir :
canım evrım yollamadımı halaa valla ayıp ettı!!! böyle yapacaktı nıye söyledi!!!
canım bılmıyorum bosver takmıyorum o kadar canı saolsun ne dıyeyım
sen nasılsın cnm ıyısındır umarım su mubabrek gunde sana bana ve tum bebek ozlemı cekenlere dua edıyorum allahım hayrlı evlatlar nasıp eder ınsallh
napım canım ıste kosturmaca gecıo sen nasılsın??? allah dularını kabul etsın sanada en hayırlı saglıklı evladı nasıp etsın ınsallah cok bekletmez rabbım senı...
ben iyim canım sen nasılsın? bebikin napıyo??? üzülmen geçtimi boş laflara??
Bugün bebişime bi hediye geldi, çok duygulandım yaa daha önce ilk hediyesi çorap gelmişti, bugün akşam odaya bi girdim yatagımın üzerinde bi paket ve hastane çıkışı pembiş pembiş... ağlıycaktım nerdeyse, inşallah onun içindeki bebişimi görmek öpmek koklamak nasip olur... Çok güzel bi gündü bugün kızlar ramazandan dolayımıdır nedir, cidden mübarek bi gündü...Allahım bu günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin, herkesin kalbindeki versin inşallahh... hepimiz o kadar çoook hakediyoruzki anne olmayı
bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam
günaydın:)))
every ve mulberrykızlar tebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla 40. haftaları göstersin güzel haberlerin devamı gelsin inş. darısı bekleyen ve umut eden arkadaşlarımıza olsun inş.çok sevindim
canım arkadaşlarım ilginiz ve dualarınız için çok teşekkürler herkesin bayramı mübarek olsun kib herkesi
canım uzulme allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah o senın ve esının ınsllh kardeselrınn sefaat cısı olcak uzulmessen neden kaybettın bebegını
canım seninde bayramın mubarek olsun işlh kurban bayramında bebişlerimiz kucagımızda olur .CANIM bide ayıpdır söylemesi 2 gündür özelikle yemekden sonra büyük tuvalettim varmış gibi basınç yapıyo nedenki oglandada öyleydi kızdaki hamileliğimi.çok hatırlamıyom ama dogumda o sırada tam dogarken de basınç yapıyodu ama normal dogumda eeeeee şimdi daha 30 haftadayım niye oluyoki sendede oluyomu
öyle tabi.. inşallah sefaatcımız olur mınık meleklerımız25 haftalıktı yavrum bı anda kalbı durdu dogum yaptırdılar... kan pıhtılasmasından kaybetmısım allah kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?