Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam

canım bende gitmedim daha hazır degilim çok aglarım bir buçuk sene oldu benimkide gidemedim bazen diyom bebegim diyomudur annem hiç gelmedi ziyaretime ...............ama çok üzülürüm biliyom yazareken bile aglıyom hala topragın altında oldugunu bile bile bakmak bana agır gelirdiye düşünüyom cesaretimi toplasam giderim ama zor şimdilik allah biliyo

evt hıssettıklerını okadar ıyı anlıorumkı yasamayan anlayamazmıs ya... aynı duygulardayım benı beklıomudur acaba dıorum mezarlıgıma gelmıo annem dıomudr dıorum haksızlık yapıomusum gıbı gelıyo ama oraya gııdıp gercekle bıkez daha yuzlesmek zor gelıo mınnacık mezarlıgına bakmak ıcımı parcalar... kıyafetlerı evde oyle duruo yasasaydı bayramda el öpmeye gıdecektık birliktee allah sabır versın bıze

funda canım sen cok temız kalplı bı ınsansın bu cok bellı dıger topıklerde yazdıklarını okumustum saflıgın guzel kalbın yazdıklarından bellıydı cok saol bana moral vermeye calıstıgın ıcın ve guzel duaların ıcın.....

sen nasılsın cnm ıyısındır umarım su mubabrek gunde sana bana ve tum bebek ozlemı cekenlere dua edıyorum allahım hayrlı evlatlar nasıp eder ınsallh

amin funda sen kaç yaşındasın kaç kaybın var

bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam

yavrum yaa kendini hazır hissettiğinde gidersin kötü düşünüp üzme kendini lütfen

canım tesekkur edrı m ıltıfatın ıcın .ınan su dunyada ngozum yok tek ıstedıgım bır cocouk.ben kucuklugumden berı cocukları cok sevıyrum.olmadı ıste rabbım vermedı ne dıyebılırım beklıyrm sabırşla dırencle.beklıcemde.tek korkum esımı kaybetmek hıc olmaz korkusuyla.bılmıyorum ınan duygularım cok karısık .

dıger topıklerde hep yenı evlıyım dıyorum aslında 11 snelık evlıyım .utanıyorum 11 senedr cocogum yok dmeeye.herkez sabır dıor amam eksık gıbıyım.

Ben döndüm Bodrum'dan. Valla İstanbul'ulumu özlemşim...

Every ve mulberry çok tebrik ederim. Every canım o testlere çok takılma çift çizgi o ya da bu şekilde çıkmış ise hamilesindir. Tekrarlamanın anlamı yok ve tabi ki hamilesin...

Dirmit canım bol su ve yüksek moral. Şu zamanda hemen her hamileye erken doğum riskin var denio. Ben denmeyeni duymadım daha. İçini rahat tut. Herşey güzel olacak.

KArdelya canım yorma kendini, boş ver iş yapılır salla gitsin.

Dumancım pembişinin hediyelerini yerim ben. Ben de çok mutlu oluyorum o hediyeler geldikçe. Allah kokusunu almayı nasip etsin pembişlerimizin.

Tubiş iyi tatiller tatlım...

Nurgü canım Allah bağışlasın teyzesi bebişinizi. Allah sağlıklı uzun ömür versin...

Paşam, müge, beydağlı, nazlım, naz, semra ve tüm topik kızları hepinizi öpüyürum ve güzel sağlıklı huzurlu RAMAZAN Bayramı diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...

sbebesız canım sorun yok hıcbırımızde

bende çok geç hamile kalıyorum biz de de sorun yok ama olacak hayırlısıyla üzme kendini

hoşgeldin penpetekir sana da hayırlı bayramlar

Kızlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...

mügeeeeeeeeeeee nbr??

ne var ne yok..ben bugünde pek gelemedim eşim evde diye...

MUGEEE kız ben burayada yazmıştım sen görmedinmi beni yakalamışsın diğer topikte kuzummmmm

AYEN,MULBERY kızlar sıkmayın canınızı ne olur bebişleriniz unutturacak kardeşlerinin acısını sizlere inşaallah..

EWERRRYYY kız sana tebrik mesajı yazmıştım görmedinmi......

canim benim
cok tesekkur ederim
su an ikinci kan testimin sonucunu artmis olarak gormeden derin nefes alamiycam tam anlamiyla
ama gonulden inaniyorum bebegim benimle insallahd a devam eder saglikla gelir kucagima
bakalim pazartesi degerim nasil olacak
inanin kalbim gum gum atiyor ve o kadar stres yasiyorum ki erken ogrenmenin dezavantaji gercekten
umarim hersey mukemmel olur
tum isteyenlerin br an once bebegine kavusmasi dilegiyle
bayraminizi yeniden kutlarim kizlar

canım yas 28 kaybım yok olmuyor sadce

sabir canim
insallah en kisa zamanda olur
bak ben de cok bekledim
tam 1 bucuk sene oldu cok sukur kavustum oyle dusunmek istiyorum insallah degerim artacak
aylarca bekledim ben de hem 1. kaybimda hem de simdi saglikla kucagma almayi diledigim ikinci bebisimde
gonulden inan mutlu gunler yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…