bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam
canım bende gitmedim daha hazır degilim çok aglarım bir buçuk sene oldu benimkide gidemedim bazen diyom bebegim diyomudur annem hiç gelmedi ziyaretime ...............ama çok üzülürüm biliyom yazareken bile aglıyom hala topragın altında oldugunu bile bile bakmak bana agır gelirdiye düşünüyom cesaretimi toplasam giderim ama zor şimdilik allah biliyo
canım cok uzuldum ınan ama dedgım gıbı rabbım verdıgınde sevınıyoruz aldıgında uzuluyruz zor maa bununda allatan geldıgınıe bılelım degılmı.dedım ya o senn sefaatcın cnm ne olur uzulme.emınınm senı beklıo annesı.
sen nasılsın cnm ıyısındır umarım su mubabrek gunde sana bana ve tum bebek ozlemı cekenlere dua edıyorum allahım hayrlı evlatlar nasıp eder ınsallh
bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam
amin funda sen kaç yaşındasın kaç kaybın var
yavrum yaa kendini hazır hissettiğinde gidersin kötü düşünüp üzme kendini lütfen
funda canım sen cok temız kalplı bı ınsansın bu cok bellı dıger topıklerde yazdıklarını okumustum saflıgın guzel kalbın yazdıklarından bellıydı cok saol bana moral vermeye calıstıgın ıcın ve guzel duaların ıcın.....
canım tesekkur edrı m ıltıfatın ıcın .ınan su dunyada ngozum yok tek ıstedıgım bır cocouk.ben kucuklugumden berı cocukları cok sevıyrum.olmadı ıste rabbım vermedı ne dıyebılırım beklıyrm sabırşla dırencle.beklıcemde.tek korkum esımı kaybetmek hıc olmaz korkusuyla.bılmıyorum ınan duygularım cok karısık .
canım yas 28 kaybım yok olmuyor sadce
dıger topıklerde hep yenı evlıyım dıyorum aslında 11 snelı evlıyım .utanıyorum 11 senedr cocogum yok dmeeye.herkez sabır dıor amam eksık gıbıyım.[/A
unatancak bişey yok verende Allah alanda sabret dua et...Allah sana da tez zamanda nasip eder inş. olupta kaybetmek zor , olmaması da zor . inan hayal kurup bekleyip karnında taşıyıp hareketlerini hissedip kalp atışlarını dinleyip çok zor bekleyip gün sayıp giyisilerini hazırlayıp herkese hamileyim deyip sonra sorduklarında kaybettim demek çok zor .
bende korkuyorum mezarlığa gitmeye 2 tane miniklerim ikizlerim görmeye içim acıo(
funda inş tez zamanda sende hamile olursn . bizde tekrar inş sağlıkla shıatle inş Allah isteyen herkese nasip etsin..
sbebesız canım sorun yok hıcbırımızde
Ben döndüm Bodrum'dan. Valla İstanbul'ulumu özlemşim...
Every ve mulberry çok tebrik ederim. Every canım o testlere çok takılma çift çizgi o ya da bu şekilde çıkmış ise hamilesindir. Tekrarlamanın anlamı yok ve tabi ki hamilesin...
Dirmit canım bol su ve yüksek moral. Şu zamanda hemen her hamileye erken doğum riskin var denio. Ben denmeyeni duymadım daha. İçini rahat tut. Herşey güzel olacak.
KArdelya canım yorma kendini, boş ver iş yapılır salla gitsin.
Dumancım pembişinin hediyelerini yerim ben. Ben de çok mutlu oluyorum o hediyeler geldikçe. Allah kokusunu almayı nasip etsin pembişlerimizin.
Tubiş iyi tatiller tatlım...
Nurgü canım Allah bağışlasın teyzesi bebişinizi. Allah sağlıklı uzun ömür versin...
Paşam, müge, beydağlı, nazlım, naz, semra ve tüm topik kızları hepinizi öpüyürum ve güzel sağlıklı huzurlu RAMAZAN Bayramı diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
canım ben gittim...bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam
Kızlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
mügeeeeeeeeeeee nbr??
sağol kuzum seninde bayramın kutlu olsun...sen daha gitmedinmi??
ne var ne yok..ben bugünde pek gelemedim eşim evde diye...
MUGEEE kız ben burayada yazmıştım sen görmedinmi beni yakalamışsın diğer topikte kuzummmmm
AYEN,MULBERY kızlar sıkmayın canınızı ne olur bebişleriniz unutturacak kardeşlerinin acısını sizlere inşaallah..
EWERRRYYY kız sana tebrik mesajı yazmıştım görmedinmi......
Kızlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
mügeeeeeeeeeeee nbr??
canım yas 28 kaybım yok olmuyor sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?