tesekkur ederim canim cok rahatladim mesajinlaBen döndüm Bodrum'dan. Valla İstanbul'ulumu özlemşim...
Every ve mulberry çok tebrik ederim. Every canım o testlere çok takılma çift çizgi o ya da bu şekilde çıkmış ise hamilesindir. Tekrarlamanın anlamı yok ve tabi ki hamilesin...
Kızlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
mügeeeeeeeeeeee nbr??
ne var ne yok..ben bugünde pek gelemedim eşim evde diye...
MUGEEE kız ben burayada yazmıştım sen görmedinmi beni yakalamışsın diğer topikte kuzummmmm
AYEN,MULBERY kızlar sıkmayın canınızı ne olur bebişleriniz unutturacak kardeşlerinin acısını sizlere inşaallah..
EWERRRYYY kız sana tebrik mesajı yazmıştım görmedinmi......
cnm kac haftalık?? sancı olmasın ooo cunku benımde sancımda tuvaletım geldı sanıodum aslında sancıymıss:S:S
canım, hazır değilsen gitmesen? başka şekilde an, dua et olmaz mı? kendini daha iyi hissettiğinde gidersin..bugun bebegımın mezarlıgına gıdıcektım vazgectım görmeye dayanamam
canm gelgitler icindeyim diyorum hamileyim tadini cikarcanım, hazır değilsen gitmesen? başka şekilde an, dua et olmaz mı? kendini daha iyi hissettiğinde gidersin..
everyyyy sen de içini ferah tut canım, o ikinci çizgi koyulaşacak bak göreceksin..bunca zaman sabrettin, şimdi sabretmek çook daha zor ama az daha sabır canım, mutlu günlere çok az kaldı
sana da guzel bir bayram dilerim canimhepinize iyi bayramlar kızlar, sizleri çok seviyorum
Selam kızlar herkese ülker çikolatalı gofret tadında bayramlar cebimde internet var biraz zor oluyo ama yazayım dedim sabah annemlere kahvaltıya gittik şimdi evimdeyim eşim uyumamış hiç şimdi uyuyo sonra erkek tarafı gile gitces benim adetime iki gün var sabah test yaptım belki kocamla kendime bayram hediyesi veririm diye ama malesef negatif olsa çıkardı zaten belirtide yok aman hayırlısı daha yolun başındayız önümüzdeki maçlara bakıcas herkesi kocamannn öptüm allaha emanet olun
yaşadıkların çok doğal, sana kaygılanma derken biliyorum ki ben olsam tıpkı senin gibi kaygılanırdım ama kaygı bebişe bi faydası yok ki, anneciği olarak bebişi elinden geldiğince kaygıdan uzak tutmaya çalış ki rahat rahat büyüsün ve gelişsincanm gelgitler icindeyim diyorum hamileyim tadini cikar
ama oyle bir endise ki ara ara geliyor gidiyor
daha tam anlmiyla nefes almis degilim
bazen rahatliyorum tamam hersye yolunda diyorum
sonra yine yuregim kalkar gibi oluyor geriliyorum kendimi dinliyorum
ama cok sukur bunu gordum ve tadini cikarmak istiyorum tam anlamiyla ama su an tam olmuyor boyle istesem de
sanirim keseyi gorup kalp atislarini duydugumda soyle derin nefes alicam , umarim oyle olur onumuzdeki gunler
su an itibariyle testlerle ugrasip strese devam etmek istemiyorum gunum gecince doktoruma giderimcok erken ogrenmek guzel de iste boyle stresli de acayip erken ogrendim cidden daha dpo 12 bugun
yaşadıkların çok doğal, sana kaygılanma derken biliyorum ki ben olsam tıpkı senin gibi kaygılanırdım ama kaygı bebişe bi faydası yok ki, anneciği olarak bebişi elinden geldiğince kaygıdan uzak tutmaya çalış ki rahat rahat büyüsün ve gelişsintesti ertelemek konusunda doktorlar bazen farklı şeyler söylüyor, belki doktorun her iki günde bir test isteyecek, istersen bir danış?? Bi de hatırlıyor musun bir yöntemden bahsetmiştim "hassas sevgi gösterimi" diye. 6.haftadan sonra da bunu doktoruna danışabilirsin. Bakalım ne diyecek?
DK RSKN AZALTAN YNTEM: HASSAS SEVG GSTERM
Bir de kaygı için yeni bir yöntem öğrendim; Senin için kaygıyı temsil eden minik bir karakter hayal ediyorsun (misal küçük bir gremlin) bu yaratık sürekli kaygılı ve seni de kaygılandırmaya çalışıyor. Sana bebekle ilgili korkularından bahsediyor vs. Sen kendini zaten aşmış ve kaygısız hayal ediyorsun ve o sana kaygılı kaygılı "ya şöyle olursa ya böyle olursa" dedikçe sen onu kaygılanacak birşey olmadığına ikna ediyorsun, olmadı ağzını kapatıyorsun olmadı yanından uzaklaştırıyorsun...Ben yöntemi çok beğendim, belki sana da yarar
seninki de rahat doktorlardan demek ki, bize de hep böyle doktor düşüyor nedensecanim cok saol destegin icin
ianna bana kalbim oyle ki yuregim kalkiyor gibi
bazen uzuluyorum agliycak gibi oluyorum
nedne boyle oldum bilmiyorum ama erken ogrenmenin dezavantaji galiba
sonucta hamilelik basladi cok sukur biliyorum ama kendime engel olamiyorum rahat olma konusunda
tam rahat oluyorum sonra yine surekli heyecan icindeyim
hani yarin sabah universite sinavina girecekken ya da sinavdan hemen once kalbim atar miden doner bulanir falan ya
oyle iste surekli o his var insallah bebise olumsuz etkisi olmaz
iyki iki gun boyunca esim evde yoksa daha kotu olurdum
doktorum adte egcikesinin 7.gunu gitmemi istemisti oyle dusunuyor kontrol icin
hepinizin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN kızlarrrr
cnm tebrikler guzelim ins bebgin seninle olacak guzelim bnmmSenin de bayramin kutlu olsun canim nice guzel bebisli bayramlarq
canım ben gittim...
mezarını görür görmez gözyaşlarına boğuldum..
Allahım sabır versin hepimize...
şimdide başım ağrıyor...
selammm nasılsınız kızlar?
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN nasılsınız hanımlar GURBETGÜZELİ seni merak ediyodum nerelerde diye hiç gözükmüyon nasıl gidiyo canım..........
cnm ya trye tatile geldik kayinperder yogun bakimda kaldi 3 hafta derken biz geldik isvicreye iki gun sonra haber geldi vefat etmis yeniden dôndük derken ramazandi insaati ancak geldim buraya ins sizler iiyisinizdir henuz bnde birsey yok beklemedeyim kolay hamis kalan ben yaklasik 9 aydir tik yok hayirlisi once olmayqnlaa versin guzel AllahimBAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN nasılsınız hanımlar GURBETGÜZELİ seni merak ediyodum nerelerde diye hiç gözükmüyon nasıl gidiyo canım..........
kizlar gunaydin
benim cizgim koyulasti
simdi doktora gidene kadar birsey yapmiycam huzurla bekliycem
iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?