bende 8 ağustosta ikizlerimi kaybettim 21 haftalık olmuşlardı mono mono ikizleriydiler 2 oğlum olacaktı ama olmadı meleklerimin acısı içimden çıkmıyor 1 hafta karnımda ölü kalmışlardı ilaçla normal doğum yaptım karnımda parça kaldığı için kürtajda oldum aşırı kan kaybından bayıldım bile uyandığımda meleklerim karnımda değildi üzüntümü anlatamam allaha şükrediyorum yinede ama ağlamamak elimde deil şimdi ultrasyon resimlerini koklayıp öpüyorum çok hayal kurmuştum onlarla ilgili olmadı beni yakıp gittiler allah kimseye göstermesin bu acıyı
Allah sabir versin canim
cok gecmis olsun
bende 8 ağustosta ikizlerimi kaybettim 21 haftalık olmuşlardı mono mono ikizleriydiler 2 oğlum olacaktı ama olmadı meleklerimin acısı içimden çıkmıyor 1 hafta karnımda ölü kalmışlardı ilaçla normal doğum yaptım karnımda parça kaldığı için kürtajda oldum aşırı kan kaybından bayıldım bile uyandığımda meleklerim karnımda değildi üzüntümü anlatamam allaha şükrediyorum yinede ama ağlamamak elimde deil şimdi ultrasyon resimlerini koklayıp öpüyorum çok hayal kurmuştum onlarla ilgili olmadı beni yakıp gittiler allah kimseye göstermesin bu acıyı
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasınbende 8 ağustosta ikizlerimi kaybettim 21 haftalık olmuşlardı mono mono ikizleriydiler 2 oğlum olacaktı ama olmadı meleklerimin acısı içimden çıkmıyor 1 hafta karnımda ölü kalmışlardı ilaçla normal doğum yaptım karnımda parça kaldığı için kürtajda oldum aşırı kan kaybından bayıldım bile uyandığımda meleklerim karnımda değildi üzüntümü anlatamam allaha şükrediyorum yinede ama ağlamamak elimde deil şimdi ultrasyon resimlerini koklayıp öpüyorum çok hayal kurmuştum onlarla ilgili olmadı beni yakıp gittiler allah kimseye göstermesin bu acıyı
Kızlar, ben bu insanları ne yapayım..hani şu arkadaş vardı ya bnm, hamile olduğunu öğrenmişti evlendikten hemen sonra. O aradı bugün (güya) bayram kutlamaya..Lafı hamileliğine getirmeye çalışıyor, ben konuyu değiştirdikçe abartıyor. Baktı olmadı, bir bir belirtilerini saydı telefonda sonra yok sıcağa çıkamıyormuş da stres de yapmıyormuş yoksa tutunmazmış da....Allah'ım ya, düşük yapmış arkadaşına, karnındaki bebekle nispet yapma bari!Onun kafasına göre kendisi "başarılı" oldu, ben "başaramadım" ya aklı sıra yardımcı olmak için bana tüyo veriyor iyi niyetinden! Ben bırakın bir insana bunu yapmayı, yaptığımı düşünemem bileBir kısım insan var ki dünya üzerinde, resmen tiksiniyorum......Bayram bayram tövbe tövbe yaa..içimi dökeyim dedim, birine bunları söylemezsem patlayacaktım...
cnm hoşgeldin başınız sağolsun...inş.en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...cnm ya trye tatile geldik kayinperder yogun bakimda kaldi 3 hafta derken biz geldik isvicreye iki gun sonra haber geldi vefat etmis yeniden dôndük derken ramazandi insaati ancak geldim buraya ins sizler iiyisinizdir henuz bnde birsey yok beklemedeyim kolay hamis kalan ben yaklasik 9 aydir tik yok hayirlisi once olmayqnlaa versin guzel Allahim
Eee super bir haber bu
cnm başın sağolsun sanada çok geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın...bende 8 ağustosta ikizlerimi kaybettim 21 haftalık olmuşlardı mono mono ikizleriydiler 2 oğlum olacaktı ama olmadı meleklerimin acısı içimden çıkmıyor 1 hafta karnımda ölü kalmışlardı ilaçla normal doğum yaptım karnımda parça kaldığı için kürtajda oldum aşırı kan kaybından bayıldım bile uyandığımda meleklerim karnımda değildi üzüntümü anlatamam allaha şükrediyorum yinede ama ağlamamak elimde deil şimdi ultrasyon resimlerini koklayıp öpüyorum çok hayal kurmuştum onlarla ilgili olmadı beni yakıp gittiler allah kimseye göstermesin bu acıyı
Kızlar, ben bu insanları ne yapayım..hani şu arkadaş vardı ya bnm, hamile olduğunu öğrenmişti evlendikten hemen sonra. O aradı bugün (güya) bayram kutlamaya..Lafı hamileliğine getirmeye çalışıyor, ben konuyu değiştirdikçe abartıyor. Baktı olmadı, bir bir belirtilerini saydı telefonda sonra yok sıcağa çıkamıyormuş da stres de yapmıyormuş yoksa tutunmazmış da....Allah'ım ya, düşük yapmış arkadaşına, karnındaki bebekle nispet yapma bari!Onun kafasına göre kendisi "başarılı" oldu, ben "başaramadım" ya aklı sıra yardımcı olmak için bana tüyo veriyor iyi niyetinden! Ben bırakın bir insana bunu yapmayı, yaptığımı düşünemem bileBir kısım insan var ki dünya üzerinde, resmen tiksiniyorum......Bayram bayram tövbe tövbe yaa..içimi dökeyim dedim, birine bunları söylemezsem patlayacaktım...
Ben bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm
Aman canim var iste bole gerizekalilar sikma canini bende bazen cok takiyorum ama sonra gecio bizimde bebislerimiz olacak bunlari unutup gidicez insallahh
hayırlı olsun cnm,iyi çalışmalarBen bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm
sağol cnm, bunu bile yarışa dönüştürmüş, zavallı bir insan ama o sesi hala kulağımda yaa..Allah'ım bu arkadaşa bebeğiyle birlikte biraz akıl ve biraz vicdan verir inşallahlüzumsuz işte onamı kalmış sana tüyo vermek, bu başarı sandığı şey Allah ın takidiri işte cahil olmasa senin elinden hiçbişey gelmediğini bilir ve ona göre hareket eder... boşver canım sinirlerini yıpratma böyle tipler yüzünden..
cnm sen nasıl yapıyorsun yumurta takibini?Ben bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm
hayırlı olsun cnm,iyi çalışmalar
sağol cnm, bunu bile yarışa dönüştürmüş, zavallı bir insan ama o sesi hala kulağımda yaa..Allah'ım bu arkadaşa bebeğiyle birlikte biraz akıl ve biraz vicdan verir inşallah
keep o kizin sacini basini yolarim benKızlar, ben bu insanları ne yapayım..hani şu arkadaş vardı ya bnm, hamile olduğunu öğrenmişti evlendikten hemen sonra. O aradı bugün (güya) bayram kutlamaya..Lafı hamileliğine getirmeye çalışıyor, ben konuyu değiştirdikçe abartıyor. Baktı olmadı, bir bir belirtilerini saydı telefonda sonra yok sıcağa çıkamıyormuş da stres de yapmıyormuş yoksa tutunmazmış da....Allah'ım ya, düşük yapmış arkadaşına, karnındaki bebekle nispet yapma bari!Onun kafasına göre kendisi "başarılı" oldu, ben "başaramadım" ya aklı sıra yardımcı olmak için bana tüyo veriyor iyi niyetinden! Ben bırakın bir insana bunu yapmayı, yaptığımı düşünemem bileBir kısım insan var ki dünya üzerinde, resmen tiksiniyorum......Bayram bayram tövbe tövbe yaa..içimi dökeyim dedim, birine bunları söylemezsem patlayacaktım...
Ben bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm
sağolun kızlar, bir süre ggörüşmeme kararı aldım, evlilik tebriğine bile gidememiştik tam benim kayıp zamanlarımdaydı, bayram dönüşü görüşürüz dedim ağız ucuyla ama gitmeyeceğim.. saf bile olsa bu kadarı fazla geldi bana...Tamam, ben bu konuda hassassım ama benim başka hamile arkadaşlarım da var, kimse böyle yapmamıştı.valla seni yıpratıyosa bu insanı hayatından bile çıkarman en doğrusu olur sanırım... bende sinir oluyorum çocuk doğurmuş olupda kendini çok bilmiş zannedene, sanki bu bizim kendi tercihimiz dimi... napıcaksın işte yaşamayan anlamaz bunu,ondan da anlamasını beklememek lazım...
sağolun kızlar, bir süre ggörüşmeme kararı aldım, evlilik tebriğine bile gidememiştik tam benim kayıp zamanlarımdaydı, bayram dönüşü görüşürüz dedim ağız ucuyla ama gitmeyeceğim.. saf bile olsa bu kadarı fazla geldi bana...Tamam, ben bu konuda hassassım ama benim başka hamile arkadaşlarım da var, kimse böyle yapmamıştı.
evet,cnm ben de öyle dedim kendi kendime...ateş yine geç evet, uyanamıyorum ki akşam erken yatılmıyor burada, koydum tabloyu ateş topikineevet kisiliyle ilgili
seni rahatsiz edenle en guzeli gorusmemek keepcim
yaw yine tutturamamissin saati ates olcerken :)
yine farkli saatte di mi
cnm sen nasıl yapıyorsun yumurta takibini?
haydeee bakalım belinize kuvvet diyelim o zamaninşallahh fazla bekletmez seni bebişin hemen bu ay gelir...
ben geldım herkezın ramaan bayramı mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?