Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Allah sabir versin canim
cok gecmis olsun

Cnm basinsagolsun gecmis olsun Alahim yasatmasin

Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar, ben bu insanları ne yapayım..hani şu arkadaş vardı ya bnm, hamile olduğunu öğrenmişti evlendikten hemen sonra. O aradı bugün (güya) bayram kutlamaya..Lafı hamileliğine getirmeye çalışıyor, ben konuyu değiştirdikçe abartıyor. Baktı olmadı, bir bir belirtilerini saydı telefonda sonra yok sıcağa çıkamıyormuş da stres de yapmıyormuş yoksa tutunmazmış da....Allah'ım ya, düşük yapmış arkadaşına, karnındaki bebekle nispet yapma bari!Onun kafasına göre kendisi "başarılı" oldu, ben "başaramadım" ya aklı sıra yardımcı olmak için bana tüyo veriyor iyi niyetinden! Ben bırakın bir insana bunu yapmayı, yaptığımı düşünemem bile Bir kısım insan var ki dünya üzerinde, resmen tiksiniyorum......Bayram bayram tövbe tövbe yaa..içimi dökeyim dedim, birine bunları söylemezsem patlayacaktım...

Aman canim var iste bole gerizekalilar sikma canini bende bazen cok takiyorum ama sonra gecio bizimde bebislerimiz olacak bunlari unutup gidicez insallahh

cnm hoşgeldin başınız sağolsun...inş.en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...

cnm başın sağolsun sanada çok geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın...

lüzumsuz işte onamı kalmış sana tüyo vermek, bu başarı sandığı şey Allah ın takidiri işte cahil olmasa senin elinden hiçbişey gelmediğini bilir ve ona göre hareket eder... boşver canım sinirlerini yıpratma böyle tipler yüzünden..

Aman canim var iste bole gerizekalilar sikma canini bende bazen cok takiyorum ama sonra gecio bizimde bebislerimiz olacak bunlari unutup gidicez insallahh

Ben bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm
hayırlı olsun cnm,iyi çalışmalar

sağol cnm, bunu bile yarışa dönüştürmüş, zavallı bir insan ama o sesi hala kulağımda yaa..Allah'ım bu arkadaşa bebeğiyle birlikte biraz akıl ve biraz vicdan verir inşallah

valla seni yıpratıyosa bu insanı hayatından bile çıkarman en doğrusu olur sanırım... bende sinir oluyorum çocuk doğurmuş olupda kendini çok bilmiş zannedene, sanki bu bizim kendi tercihimiz dimi... napıcaksın işte yaşamayan anlamaz bunu,ondan da anlamasını beklememek lazım...

keep o kizin sacini basini yolarim ben
sen dusuk yapmissin yani hamile kalmissin insan once bunu dusunur
kalmayla ilgili problemin olsa bunu yasamazsin ve sana saygi duyup mevzuyu bile acmamizi gerekiyor
neyse onun heyecanina safligina verelim canim sen uzme kendini

Ben bugun yumurtlamisim calismaya basladik bu ayy mujde vercekmiyimmm bakalmm cokk heycanliymm

hadi bakalim
calismalar baslasin
gelsin bebissssss (ler)

sağolun kızlar, bir süre ggörüşmeme kararı aldım, evlilik tebriğine bile gidememiştik tam benim kayıp zamanlarımdaydı, bayram dönüşü görüşürüz dedim ağız ucuyla ama gitmeyeceğim.. saf bile olsa bu kadarı fazla geldi bana...Tamam, ben bu konuda hassassım ama benim başka hamile arkadaşlarım da var, kimse böyle yapmamıştı.

evet kisiliyle ilgili
seni rahatsiz edenle en guzeli gorusmemek keepcim
yaw yine tutturamamissin saati ates olcerken :)
yine farkli saatte di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…