hosbuldum cnm yok bısey oldugu yokta ne bılım bu bayram icım cok buruk .hıc bısı ıstemıo cnm sen nasılsın bayramın mubarek olsun
cnm ben ovulasyon testi+ateş yapıyorum daha garanti olssun diye, iyiki de yapmışım bu ay ateş sayesinde fark ettim,ovuda silik çıktıcnm ben ovulasyon testleri kullanıyorum sen nasıll yapıosun ??
o ne ki cnm, çok geçmiş olsunkızlarrr ben güll hastalıgına yakalandım krem fılan kullanıyorum 1 aydır gecmıooo vucuduma yayıldıııı yaaa offffff
canımmmm lutfennn artık hıc bıseyı kafanaa takmaa ınsallaaah dıger bayramların bebegınle gececek bı arkadsın 8 sendır cocugu olmuodu nedensısdı onunda tam tup bebek yaptırmaya gıdecektııı o ay hamılee kaldıııı mujdeyı verdııı kafasından bebek fıkrını attıgı anda hamıle kaldı bu seyı takıntı yapınca hamıle kalmak zor oluyor sanırım sende kafandan atarak kocanla bırlıkte ol bebek fıkrı olmadan rahat ol bılıyorum zor ama ben ınanıyorum cok guzel tosunların olucak mucksss asmaa suratınıı bıdahaa
kızlarrr ben güll hastalıgına yakalandım krem fılan kullanıyorum 1 aydır gecmıooo vucuduma yayıldıııı yaaa offffff
o ne ki cnm, çok geçmiş olsun
cnm ben ovulasyon testi+ateş yapıyorum daha garanti olssun diye, iyiki de yapmışım bu ay ateş sayesinde fark ettim,ovuda silik çıktı
hic duymadim
gecmis olsun
tabi cnm, bak böyle bi site varcnmm atesle nasıl yapıosunuz ben hıc bılmıorumm hamıle oldugunuda oyle anlıolar sanırımmm banada öğreeeet :)
canımmmm lutfennn artık hıc bıseyı kafanaa takmaa ınsallaaah dıger bayramların bebegınle gececek bı arkadsın 8 sendır cocugu olmuodu nedensısdı onunda tam tup bebek yaptırmaya gıdecektııı o ay hamılee kaldıııı mujdeyı verdııı kafasından bebek fıkrını attıgı anda hamıle kaldı bu seyı takıntı yapınca hamıle kalmak zor oluyor sanırım sende kafandan atarak kocanla bırlıkte ol bebek fıkrı olmadan rahat ol bılıyorum zor ama ben ınanıyorum cok guzel tosunların olucak mucksss asmaa suratınıı bıdahaa
Kizlar selam
Adetin 22.gunu degerim 20.30
Adetin 26.gunu degerim 254,00
insallah saglikla kucagima alirim
Kizlar bu ates olcme isi nasil oluo??hamile isen atesin diger gunlere oranla dahami yuksek oluo??
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
bak benim tabloma canim
eger hamileysen son gunlerde ates yuksekte devam ediyor ortalamanin altina dusmuyor
adet sabahi da dusmezse yuksek kalirsa hamilesin diyebiliyoruz
tesekkur ederim bu arada
Cnm buraya uye olmak gerekio sanirim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?