Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hosbuldum cnm yok bısey oldugu yokta ne bılım bu bayram icım cok buruk .hıc bısı ıstemıo cnm sen nasılsın bayramın mubarek olsun

hosbuldum cnm yok bısey oldugu yokta ne bılım bu bayram icım cok buruk .hıc bısı ıstemıo cnm sen nasılsın bayramın mubarek olsun

canımmmm lutfennn artık hıc bıseyı kafanaa takmaa ınsallaaah dıger bayramların bebegınle gececek bı arkadsın 8 sendır cocugu olmuodu nedensısdı onunda tam tup bebek yaptırmaya gıdecektııı o ay hamılee kaldıııı mujdeyı verdııı kafasından bebek fıkrını attıgı anda hamıle kaldı bu seyı takıntı yapınca hamıle kalmak zor oluyor sanırım sende kafandan atarak kocanla bırlıkte ol bebek fıkrı olmadan rahat ol bılıyorum zor ama ben ınanıyorum cok guzel tosunların olucak mucksss asmaa suratınıı bıdahaa

kızlarrr ben güll hastalıgına yakalandım krem fılan kullanıyorum 1 aydır gecmıooo vucuduma yayıldıııı yaaa offffff

ne cok duyuyoruz cevreden bu ornekleri ya
dunya kadar
kafadan at olur
tup bebege gidecekleri zaman oldu diye
kafadan tam atmak zor ama gecen ay sanirim ben de biraz rahattim, tavrimdan anlamissinizdir umitsizdim sperm testi zamani gedi gibi planlar kuruyordum ve spor yapmak beni rahatlatiyordu

valla sıkıldım ıyıce her ay umutlanıp aynı seyı yasamak ınsanın canını yakıyo.onuda denedım tatlım kaza gecırmıstık tarfık kazası ınan 3 ay boyunca bebek ıstemedım.cocuık fıkrınden adeta tıksınkıstım ama korunmadık yıne olsaydı ozamn olurdu dıyrum.demekkkı olmayacak .tup bebekte ıstemıyorum.hıc bısey ıstemıyorum artık.olursa olur olmassada olmasın yeter yanı ıyıce pskolojım mahvoldu bebek yuzunden.ınan bır yere gıtmek ıstemıyorum bayramda artık.herez cocouk soruo yuuzm kıpkırmızı oluo bıktım valla.eksıkım resmen kendımın kadın oldugumun bıle farkında degılım.esınle sadece bebek ıcın ılıskıye gırıyrsun bu psıkolojıyle onunda cnanını sıkıom ıce.gelırse gelır gelmexzse dedıgım gıbı gelmesn

selamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...

EWERYYYY canım değerin yükselmiş çok sewindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…