selamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...
EWERYYYY canım değerin yükselmiş çok sewindim...
Kizlar selam
Adetin 22.gunu degerim 20.30
Adetin 26.gunu degerim 254,00
insallah saglikla kucagima alirim
selamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...
canım çok sevindim 40. haftayı da görüp sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
selam kuzum yarın normal mesaiye dönelim görüşelim benim perşembe randevum var üreme endokrinolojisinde bakalım neler olacak :18::18::18:
saol canim
cok sukur yukseldi bugun adte sancim vardi karnimda gerilmeler cok korktum
hemen kan testine gittim istem disi
degerim 20 den 254e cikmis.
adet gunum bugun ve herkes cok fazla oldugunu soyledi degerin saskinim
bakalim kismt cok erken ogrendim 5.haftaya kadar bekliycem
sonra doktoruma giderim
cok tesekkurler canimcanım çok sevindim 40. haftayı da görüp sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
selam kuzum yarın normal mesaiye dönelim görüşelim benim perşembe randevum var üreme endokrinolojisinde bakalım neler olacak :18::18::18:
ben de ona inaniyorum canimay hadi hayırlısı kuzum senin için herşey çok güzel olacak inşaallah...kız benim kociş pazartesi başlıyor işe ama yarın onun işleri var gittiği anda kimse gelmezse hemen burdayım inşaallah..
yok kuzum korkma adet zamanı geldiğinde öyle sancılar oluyor..demekki senin geçen yumurtlamada hemn döllenme olmuş,ne güzel işte..
cok tesekkurler canimisteyen herkes saglikla kavussun bebegine insallah
ben de ona inaniyorum canim
icim rahat bir sekilde kendimi yormadan bebegimi gorecegim gunu bekliyorum
biliyor musun spor mu etkili oldu bilmiyorum erkenden yumurtlamisim
normalde ben 16.gun falan yumurtluyorum
bu ay 12.gun buyuk ihtimal hatta 10.gun bile olabilir sok verici :) hayatimda o kadar erken yumurtlamamistim
bugun adet gunumdu yaa, benim adetler zaten inanilmaz sancili gecer majeziksiz yasayamam o derece, bugun de kanama baslamadan onceki o agrilar geldi ama tabi adte kadar siddetli degil
bazen gecti bazen gedi
su an da var hatta
ama normal oldugunu dusunuyoum senin dedigin gibi sonucta vucut yeni alisiyor ve alistigi duzene devam eder gibi tepkiler verebiliyormus
hatta kanamam asiri yogun olurdu benim onun yerine su geliyor resmen
bencede sporun insan vücuduna sonsuz yararları var...ewet canım bir kaç adet dönemi böyle geçer sonra olmaz artık...
hersye yolunda olsun da
agrilara da kramplara da raziyim
bakalim keseyi saglikla gorurum umarim 3.haftadayim doktorum bile inanmadi nasil yani diye telde konustuk
ben 5.haftanin sonuna dogru gidicem
yani tam 2 hafta sonra
o arada beklememde sakinca olmaz herhalde di mi
yok,olmaz kuzum zaten gitsende şimdi hiçbişey görünmez,ancak 5 inci haftada kese görünüyor..
o zmana huzurla bekleyim ben
doktorum da baska doktora gideyim mi bu surecte dedigimde
cok erken gerek yok dedi
Allaha emanetiz umarim hersey yolunda devam eder
isteyen herkes tez zamanda bebislerine kavussun kizlar
selamselamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...
selamsen de iyi misin canım?
fıtık fln mı var sende? geçmiş olsun, yat biraz hareketsiz...neyse bitti bayram dinlenirsin birazçok şükür kuzum iyi sayılırım biraz yorgunum belim ağrıdı bayağı malum bayram ve misafirlerim vardı genelde...
fıtık fln mı var sende? geçmiş olsun, yat biraz hareketsiz...neyse bitti bayram dinlenirsin biraz
her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
canimmmmmmmm
senin de idrarda erkenden silik cizgi cikiyor hatirladigim kadariyla
ya insallah dgorudur
catlama gunun kesin doktora gitmistin zaten
umarim hamilesindir
dun hissettim biliyor musun tablona baktim nazlim da hamile olsa keske dedm
gel tatlim mayis annesi olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?