Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

benim dun adet gunu ates diblerdeydi
bugun gun ici bile normala dondu bosver
vucut tepki veriyor adet olacakmis gibi
insallah dogrdur co sevindim
cok istiyorum senin ve burdaki diger arkadasarin hamile olmasini saglikla dogrmalarini

3.hafta icindeyim ya dokttorum da erken diyor
5.haftada gidicem
kendi tatilde zaten simdi
hem o zaman keseyi gormus oluruz insallah
is yapmadan yatiyorum simdi :)

rabbim bu sefer yüzünü yüzümüzü burdaki herkesin yüzünü güldürsün inşallahh acı çekmesin kimse ramazanda çok dualar ettik rabbim kabul eder inşallah ben çok sabırsızım koşa koşa gidip kan testi yaptırasım var şuan varsa bi an önce öğrenmek istiyorum eşimin 3 arkadaşının eşi doğum yaptı ve ben gidemiorum onlara üzülcem diye götrmüyo eğer hamileysem gidebilirim:):):)

amin canim
guzel haber ver nazlimmmmmm bizeeee

günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun... canım çok sıkıldı herkes soruyo bebek var mı bilmeyen bilen ne oldu geçmiş olsun niye oldu nasıl oldu böyle sinir dolu bi bayramda ağladım durdum .. canım sıkkın çok...

bazı arkadaşları okudum test sonucu bekliyolar sanırım inş güzel haberler verirler Allah sağlıkla sıhatle nasip etsin inşşş....

bana da herkes sordu canım sinir bozucu ama genelde tersledim falan ben siirlenceğime onlar sinirlendi çocuk yokmu diyo biri varda evde bıraktık dedim sonra da bi kahkaha patlattım sallama kimseyi boşver

amin canim
guzel haber ver nazlimmmmmm bizeeee
inşallah canım inşallahhhhh

uzme kendini sorsunlar salla
soruyorlar durdurmak mumkun degil
nazlimin lafi supermis
ama nazlim bazilarinda karnimi gosterip var mi birsey diyordu ona ne demeli ben yurt disinda oldugumdan daha rahatim sizi cok iyi anliyorum

uzme kendini sorsunlar salla
soruyorlar durdurmak mumkun degil
nazlimin lafi supermis
ama nazlim bazilarinda karnimi gosterip var mi birsey diyordu ona ne demeli ben yurt disinda oldugumdan daha rahatim sizi cok iyi anliyorum

millet kafayı yemiş amcamın oğlu 5 sene çönce yurtdışına gitti çalışmaya 81 doğumlu falan 5 sendir hiç gelmedi oturma izni almış bayamda burdaydı aman ne sorular amcamın oğlu evlenmiş çocuğu olmuş onları getirememiş çocuun kız arkadaşı bile yok:)yarıldık gülmekten yengeme çocuk varmı diolarmış köyler daha berbat ondan hiç gitmek istemiorum akrabalardan da çoğuna gitmedim allah affetsin gereksi konuşmalar ay kızzz büyü falanmı yaptılar sna diyenden tut nasıl düşürdün ay 2 tane olmuş duydum çok acıdım falan hepsine laf soktum annem diyo sen laf sokmaktan yoruldun millet sormaktan yorulmadı çok görüşmemek en iyisi

malesef şöle bi durum var ki bnm hafif göbeğim vardı kilolu çok yapılı biri değilim ve doğumdan sonrada göbegim kaldı yani hiç bilmeyen acaba yeni hamile hali gibi düşünebilir dolayısıyla blen ayrı soruyo nasıl düştü niye düştü sebep ne bilmeyende yok mu bebek hayır zaten evleneli çok olmadı bu ne merak ne acele sizee neee en önemlisi ben çalışıyorum zatennnn özellikle köylerde soruyolar zatenn sonra sessiz sessiz soruyolar yanımdakilere noldu ya yazıkk falannn sinir oldumm hepsineee

amcamın yeni bebekleri oldu onlara da uğradık mecburen eşim aldı kucağına hemen ona da kızdım ben alamadım kucağıma tümden moralim bozuldu gözlerim doldu tam ağlamaya başlıyodm koşarak gittm tuvalete zor attım kendimi (

Allah sabir versin canim
yakin zamanda meleginin kardesleri olur umarim

ben dun bugun yumurtladım ovulasyon testım cok koyu cıktı ıkı gun ılıskıı yetermii yaawww:18::18::18::18: birde fortel erken gebelık testı aldım 1 hafta sonra yapıcam

hadi nazlım güzel haberlerini bekliyoz bence hamilesin .........35 gün olduysa hamilesindir hiç kimse için içime dogmadı ama senin ikiz olcak gibi bi hissim var attıyo deme sakın genelde hislerim çıkar haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin olsuuuuuuuuuuuun ay hadi hamilesindir kuzum işlh hayırlısıyla aman kendine dikkat et

senin içini yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızım hamilesin sen içine doğmuşsa vardır bi bildiğin:)önce hamileliğim kesin içine doğsun nolur ikiz olsa da süper olur 2 kaybımın yerine gelseler keşke razıyım her zorluklaırna ikisi aynı anda mıçsın aynı anda ağlasın yeterki kokluyabileyim kendi yavrumu önce bi hamileliğim kesinleşsin bakalım dua et emi kuzum

kızlar hergün işlh yazcam 2 gün yazmassam bilin doguma gittim acil olmassa yazarım hastaneye giderken rahim etlerim artık agrıyo heralde aşşagda bu bebişim hayırlısıyla ikimizde kurtuluruz işlh bu gün 30 haftam doldu 31 e girdim karnımın ettide acıya makkattada basınç var ilk kızımda normal dogum yaptım hafifden normal dogum sırasındaki gi basınçlar oluyo sık sık pazartesi salı iki hastanede randovum var bakalım ne olcak hayırlısı

kuzum rabbim kurtarsın inşallah erken doğum riski varmı muaynede daha netleşir sanırım doğum ne zaman olcak ayyy çok heycanlı bizde bu günleri görebilcesmi kız

canım sana dogum sancısı olabılır demıstım hatırlarsan:18::18::18: erken gelıcek desene bebişin neyse dıkkatlıı ol allah yardımcınız olsun

dua ederim canım zaten dogumda etcem işlh diye aklımdasınız ama gerçekden içime doguyo deminden beri arkadaşa mesaj attayım diye aklımdan geçiriyodum gelsin oturalım diye şimdi o aradı dedim başka bişe isteseymişim senin oo ikinci kürtajında aklıma gelmişdi ikiz olcak heralde diye şimdi yazdıklarını görünce yine aklıma geldi rabbim hepimize saglıklı bereketli ömrü olan bebişler versin işlh bizede bakmak için saglık versin tabi eşleri unutmayalım rabbim başımızdan eksik etmesin

saglikli bir dogum olsun canim saglikla kavus bebisine
cok az zaman kalmis
bir avazla kurtul canim insallah

kuzum rabbim kurtarsın inşallah erken doğum riski varmı muaynede daha netleşir sanırım doğum ne zaman olcak ayyy çok heycanlı bizde bu günleri görebilcesmi kız

allah büyük görürsün canım erken dogum risklimi bilmiyom ama çok var erken dogum yapan karşımda gelin oturuyo bir buçuk yaşında kızı var sezerayan ikilere hamile kaldı çok şişmiş diye 7 ayı doldurdular bebekler alındı şimdi biri 600 gr biri 500 yaşıyolar işlh saglıklı ömürleri olur ben 8 in içindeyim risklerini bilemicem rabbime emanetiz oglum 2 kiloydu öldü kimi bebek 500 gr yaşıyo rıskı varsa gelir işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…