oy kuzummm inşallahhh ya hatırlıomusun ronya da alıodu o testlerden wondfo marka dün bugün 3 testte silik çizgi gördüm kocamda onayladı:)o salak test bendede yalancı pozitif çıkarmıştı ama bugün ateşim 1 tık düştü gördüysen umarım yanılmam dediğim gibi eczanden de alıcam bugün 2 tane onlarıda yapayım bakalım ne çıkcak seninde kandada ytükselmiş maşallahhh ne zaman gidion kese için
benim dun adet gunu ates diblerdeydi
bugun gun ici bile normala dondu bosver
vucut tepki veriyor adet olacakmis gibi
insallah dogrdur co sevindim
cok istiyorum senin ve burdaki diger arkadasarin hamile olmasini saglikla dogrmalarini
3.hafta icindeyim ya dokttorum da erken diyor
5.haftada gidicem
kendi tatilde zaten simdi
hem o zaman keseyi gormus oluruz insallah
is yapmadan yatiyorum simdi :)
amin canimrabbim bu sefer yüzünü yüzümüzü burdaki herkesin yüzünü güldürsün inşallahh acı çekmesin kimse ramazanda çok dualar ettik rabbim kabul eder inşallah ben çok sabırsızım koşa koşa gidip kan testi yaptırasım var şuan varsa bi an önce öğrenmek istiyorum eşimin 3 arkadaşının eşi doğum yaptı ve ben gidemiorum onlaraüzülcem diye götrmüyo eğer hamileysem gidebilirim:):):)
günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun... canım çok sıkıldı herkes soruyo bebek var mı bilmeyen bilen ne oldu geçmiş olsun niye oldu nasıl oldu böyle sinir dolu bi bayramda ağladım durdum .. canım sıkkın çok...
bazı arkadaşları okudum test sonucu bekliyolar sanırım inş güzel haberler verirler Allah sağlıkla sıhatle nasip etsin inşşş....
inşallah canım inşallahhhhhamin canim
guzel haber ver nazlimmmmmm bizeeee
günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun... canım çok sıkıldı herkes soruyo bebek var mı bilmeyen bilen ne oldu geçmiş olsun niye oldu nasıl oldu böyle sinir dolu bi bayramda ağladım durdum .. canım sıkkın çok...
bazı arkadaşları okudum test sonucu bekliyolar sanırım inş güzel haberler verirler Allah sağlıkla sıhatle nasip etsin inşşş....
uzme kendini sorsunlar salla
soruyorlar durdurmak mumkun degil
nazlimin lafi supermis
ama nazlim bazilarinda karnimi gosterip var mi birsey diyordu ona ne demeliben yurt disinda oldugumdan daha rahatim sizi cok iyi anliyorum
malesef şöle bi durum var ki bnm hafif göbeğim vardı kilolu çok yapılı biri değilim ve doğumdan sonrada göbegim kaldı yani hiç bilmeyen acaba yeni hamile hali gibi düşünebilir dolayısıyla blen ayrı soruyo nasıl düştü niye düştü sebep ne bilmeyende yok mu bebek hayır zaten evleneli çok olmadı bu ne merak ne acele sizee neee en önemlisi ben çalışıyorum zatennnn özellikle köylerde soruyolar zatenn sonra sessiz sessiz soruyolar yanımdakilere noldu ya yazıkk falannn sinir oldumm hepsineee
amcamın yeni bebekleri oldu onlara da uğradık mecburen eşim aldı kucağına hemen ona da kızdım ben alamadım kucağıma tümden moralim bozuldu gözlerim doldu tam ağlamaya başlıyodm koşarak gittm tuvalete zor attım kendimi(
her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
hadi nazlım güzel haberlerini bekliyoz bence hamilesin .........35 gün olduysa hamilesindir hiç kimse için içime dogmadı ama senin ikiz olcak gibi bi hissim var attıyo deme sakın genelde hislerim çıkar haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin olsuuuuuuuuuuuun ay hadi hamilesindir kuzum işlh hayırlısıyla aman kendine dikkat et
kızlar hergün işlh yazcam 2 gün yazmassam bilin doguma gittim acil olmassa yazarım hastaneye giderken rahim etlerim artık agrıyo heralde aşşagda bu bebişim hayırlısıyla ikimizde kurtuluruz işlh bu gün 30 haftam doldu 31 e girdim karnımın ettide acıya makkattada basınç var ilk kızımda normal dogum yaptım hafifden normal dogum sırasındaki gi basınçlar oluyo sık sık pazartesi salı iki hastanede randovum var bakalım ne olcak hayırlısı
kızlar hergün işlh yazcam 2 gün yazmassam bilin doguma gittim acil olmassa yazarım hastaneye giderken rahim etlerim artık agrıyo heralde aşşagda bu bebişim hayırlısıyla ikimizde kurtuluruz işlh bu gün 30 haftam doldu 31 e girdim karnımın ettide acıya makkattada basınç var ilk kızımda normal dogum yaptım hafifden normal dogum sırasındaki gi basınçlar oluyo sık sık pazartesi salı iki hastanede randovum var bakalım ne olcak hayırlısı
senin içini yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızım hamilesin sen içine doğmuşsa vardır bi bildiğin:)önce hamileliğim kesin içine doğsun nolur ikiz olsa da süper olur 2 kaybımın yerine gelseler keşke razıyım her zorluklaırna ikisi aynı anda mıçsın aynı anda ağlasın yeterki kokluyabileyim kendi yavrumu önce bi hamileliğim kesinleşsin bakalım dua et emi kuzum
canım sana dogum sancısı olabılır demıstım hatırlarsan:18::18::18: erken gelıcek desene bebişin neyse dıkkatlıı ol allah yardımcınız olsun
evt demişdin sendemi normal dogum yapmışdın
kuzum rabbim kurtarsın inşallah erken doğum riski varmı muaynede daha netleşir sanırım doğum ne zaman olcak ayyy çok heycanlı bizde bu günleri görebilcesmi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?