evt cnm ama ben ölü dogum yaptımtuvaletım gelıo sanmıstım ama sancıymıs :26:
saglikli bir dogum olsun canim saglikla kavus bebisine
cok az zaman kalmis
bir avazla kurtul canim insallah
dua ederim canım zaten dogumda etcem işlh diye aklımdasınız ama gerçekden içime doguyo deminden beri arkadaşa mesaj attayım diye aklımdan geçiriyodum gelsin oturalım diye şimdi o aradı dedim başka bişe isteseymişim senin oo ikinci kürtajında aklıma gelmişdi ikiz olcak heralde diye şimdi yazdıklarını görünce yine aklıma geldi rabbim hepimize saglıklı bereketli ömrü olan bebişler versin işlh bizede bakmak için saglık versin tabi eşleri unutmayalım rabbim başımızdan eksik etmesin
rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin inşallahhh geçen bende okudum 26 haftalıkken doğmuş bebek 500 gr yaşamış maşallah rabbim ol desin inşallah bi git bakalım randevuna ne dicek doktor ayy evde 2 tane prenses olcak ne kadar güzelllllallah büyük görürsün canım erken dogum risklimi bilmiyom ama çok var erken dogum yapan karşımda gelin oturuyo bir buçuk yaşında kızı var sezerayan ikilere hamile kaldı çok şişmiş diye 7 ayı doldurdular bebekler alındı şimdi biri 600 gr biri 500 yaşıyolar işlh saglıklı ömürleri olur ben 8 in içindeyim risklerini bilemicem rabbime emanetiz oglum 2 kiloydu öldü kimi bebek 500 gr yaşıyo rıskı varsa gelir işlh
selam kızlar nasılsınız ???
güzel haberler var bugün..every cnm çok sevindim hadi gözün aydın... yasemincim cnm senin içinde çook sevindim biliyosuninşallah bu kez fazla bekletmiycek bebişkon seni... en kısa zamanda kan testini bekliyoruz:)
kardelyacım cnm eminmisin erken doğum olacağından? inş.yanılıyosunudur biraz daha dursun bebeğin ama doğruysa hissettiğin bu güzel bi hafta doğsada bi sıkıntı olmaz artık dimi..bizi habersiz bırakma hayırlısı ne zamanda o zaman gelsin kızınız...
her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
sen nerdesınnnn karsılasamadıkk napıosunnn sıgaraya devammııı doruu sölee
selam kızlar nasılsınız ???
güzel haberler var bugün..every cnm çok sevindim hadi gözün aydın... yasemincim cnm senin içinde çook sevindim biliyosuninşallah bu kez fazla bekletmiycek bebişkon seni... en kısa zamanda kan testini bekliyoruz:)
kardelyacım cnm eminmisin erken doğum olacağından? inş.yanılıyosunudur biraz daha dursun bebeğin ama doğruysa hissettiğin bu güzel bi hafta doğsada bi sıkıntı olmaz artık dimi..bizi habersiz bırakma hayırlısı ne zamanda o zaman gelsin kızınız...
canımıniçi inşallah hamilesindir seninde yüzün güler inşallah benimde adetim bugün bende bebiş ihtimali yok tabi :) istanbulda ben varııııım :) buraya gel sen yaa
burdayım kuzum ben günde 2-3 taneyle hala devam malesef
amin kuzum amin rabbim kocalarımıza da sağlık versin doğacak doğan evlatlarada onlar her çilemizi çektiler zaten allah kat kat razı olsun o olmasa kafayı yerdim kimseler nazımı çekmezdi onun kadar canım benim inş içine doğan şey gerçek olur hayırlısıyla
rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin inşallahhh geçen bende okudum 26 haftalıkken doğmuş bebek 500 gr yaşamış maşallah rabbim ol desin inşallah bi git bakalım randevuna ne dicek doktor ayy evde 2 tane prenses olcak ne kadar güzelllll
canımıniçi inşallah hamilesindir seninde yüzün güler inşallah benimde adetim bugün bende bebiş ihtimali yok tabi :) istanbulda ben varııııım :) buraya gel sen yaa
burdayım kuzum ben günde 2-3 taneyle hala devam malesef
kuzum inş yanılmam valla gözüme kadar sokuyom testi var işte 2.çizgi:)ay inş kuzum zaten karadeniz turu pahalıya patlar ama eğer hamileysem eşim istanbulada getirmez beniotur oturduun yerde der:) hadi bakalım hemencik adet ol da başla çalışmalara
Nazlim insallah hamilesindir canim insallah hayirlisi olsun
işlh canım aynı seninde 2 tane prenseslerin olur işlh hiç üzlme sıkılma ama hamileysen ki işlh öylesindir sık sık yat ayagının altına yastık koy çalışıyon biliyom evde fırsat buldukça yat mecbur olmadıkça arabaya binme bak inan bu hamileliğimde arabaya bindikçe ilk 4 ay kanamam oldu doktor en son mantar dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi araba salıyo diye oluyodu bence hepmi bu mantar arabaya binincemi denk geliyodu
canımmmm nasılsın paşamız nasıl hemende bulmuş beni kıyamam ya eskiden de test facialarım var biliosun ama dayanamadım napayım yazdım buraya artık kanda negatif çıkarsa yandık:)Nazlim insallah hamilesindir canim insallah hayirlisi olsun
ya salla be müge olsun da bak ben bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi eğer 5-6 ay olmazsa aşılama yaptırcam umrumda diil gerekirse tüp bebek bile yaptırırım yeterki olsun zorlamanın manası yok send ebunun için asla üzülme tüp bebek umudu bile olmayan insanlar var kuzum ya bende çok isterim inan görüşmeyi bakalım kısmetyaaa getirir getirir hamile kadın üzülür mü hiç gelirsen haberim olsun mutlaka. bakalım canım benim umudum yok artık normal yolla olmayacak herhalde benim çocuğum
ah kuzum nerde binmicen arabaya her sabah akşam yarımşar saat yol yapıom ben işe gelmek için ama iş yerinin servisi nerdeyse kapımın önünden alıp bırakıyo yavaş kulllanıo temkinli bi adam sorun yok iş yerinde akşama kadar oturuyorum evde de öyle yapmıştım canım inş vardır da kucağıma alırım bakalım hayırlısı
canımmmm nasılsın paşamız nasıl hemende bulmuş beni kıyamam ya eskiden de test facialarım var biliosun ama dayanamadım napayım yazdım buraya artık kanda negatif çıkarsa yandık:)
ya salla be müge olsun da bak ben bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi eğer 5-6 ay olmazsa aşılama yaptırcam umrumda diil gerekirse tüp bebek bile yaptırırım yeterki olsun zorlamanın manası yok send ebunun için asla üzülme tüp bebek umudu bile olmayan insanlar var kuzum ya bende çok isterim inan görüşmeyi bakalım kısmet
mügecim........ neden tüp bebek denemiyonuz dün haber aldım eşimin arkadaşnı kardeşi hamileymi ben 9 senelik evliyi o benden daha önca evlenmiş yani 13 14 senelik evli olmadı daha yeni tüp bebek yapdırmışlar hamile 2 aylık biraz risk varmış annesi şimdi bakcak kız seninde olur bence dene sen hadi bakalım
çünküüü tüp bebek için durumum yeterince iyi değil yoksa bu kadar beklemezdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?