Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evt cnm ama ben ölü dogum yaptım tuvaletım gelıo sanmıstım ama sancıymıs :26:

evt işde normal dogum yapan biliyo bak bendede ara ara önceden yemekden sonra oluyodu bu gün sabah yatakdan kalkınca zor kalkdım ama ara ara geçiyo uzanınca rahatım bakalım hangi gün hangi sat yazıldıysa gelir hem seviniyom heycanlanıyom 1 senedir gözümde yaş kalmadıbenim bide kızım var 8 yaşında gelip gidip karnımı öpüyo çocugum benle beraber 2 senedir hevesleniyo allahım kucagımızı boş bırakmasın işlh ezanlar hürmetini rabbim herkeze versin ama korkularımda tavan yapdı dogum korkusu ayrı ya bişe olursa korkusu ayrı nasip artık

selam kızlar nasılsınız ???

güzel haberler var bugün..every cnm çok sevindim hadi gözün aydın... yasemincim cnm senin içinde çook sevindim biliyosun inşallah bu kez fazla bekletmiycek bebişkon seni... en kısa zamanda kan testini bekliyoruz:)
kardelyacım cnm eminmisin erken doğum olacağından? inş.yanılıyosunudur biraz daha dursun bebeğin ama doğruysa hissettiğin bu güzel bi hafta doğsada bi sıkıntı olmaz artık dimi..bizi habersiz bırakma hayırlısı ne zamanda o zaman gelsin kızınız...

amin kuzum amin rabbim kocalarımıza da sağlık versin doğacak doğan evlatlarada onlar her çilemizi çektiler zaten allah kat kat razı olsun o olmasa kafayı yerdim kimseler nazımı çekmezdi onun kadar canım benim inş içine doğan şey gerçek olur hayırlısıyla

rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin inşallahhh geçen bende okudum 26 haftalıkken doğmuş bebek 500 gr yaşamış maşallah rabbim ol desin inşallah bi git bakalım randevuna ne dicek doktor ayy evde 2 tane prenses olcak ne kadar güzelllll

bebebmm biliom sabahtan beri başını şişiriyorum zaten heheheh enişteme de saygılar oda namazlarında dua etti bana biliorum ay kan testi negatif çıkarsa rezillik:)

canımıniçi inşallah hamilesindir seninde yüzün güler inşallah benimde adetim bugün bende bebiş ihtimali yok tabi :) istanbulda ben varııııım :) buraya gel sen yaa

sen nerdesınnnn karsılasamadıkk napıosunnn sıgaraya devammııı doruu sölee

burdayım kuzum ben günde 2-3 taneyle hala devam malesef

işlh canım hayırlısıyla gelir aşagı olan basınçlar erken dogummu artırıyo 3 hamileliğim bu ayları gördüğüm kızımda dogumda böyle oldum geçen yıl oglumda 1 ay önceden makkat basınçlarım başlamışdı hatta temizlikde acele ediyodum gelcek bebişim diye ama yavrum karnımda öldü erken dogumdan falan degil ben hastaneye gittiğimde 2 gün olmuşdu zaten 2 gündür oynamıyodu şimdi karnımdaki hareket ettikçe rahatlıyom hayırlı bakalım artık hepimiz için rabbim ne yazdı görcez bak yazımıda burda bir birbirimize destek olmakda varmış hiç birbirimizi tanımıyoz ama aynı acıyı yaşıyoz bir birimizi anlıyoz nasippppppppp artık canım

kuzum inş yanılmam valla gözüme kadar sokuyom testi var işte 2.çizgi:)ay inş kuzum zaten karadeniz turu pahalıya patlar ama eğer hamileysem eşim istanbulada getirmez beniotur oturduun yerde der:) hadi bakalım hemencik adet ol da başla çalışmalara

işlh canım aynı seninde 2 tane prenseslerin olur işlh hiç üzlme sıkılma ama hamileysen ki işlh öylesindir sık sık yat ayagının altına yastık koy çalışıyon biliyom evde fırsat buldukça yat mecbur olmadıkça arabaya binme bak inan bu hamileliğimde arabaya bindikçe ilk 4 ay kanamam oldu doktor en son mantar dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi araba salıyo diye oluyodu bence hepmi bu mantar arabaya binincemi denk geliyodu

yaaa getirir getirir hamile kadın üzülür mü hiç gelirsen haberim olsun mutlaka. bakalım canım benim umudum yok artık normal yolla olmayacak herhalde benim çocuğum

ah kuzum nerde binmicen arabaya her sabah akşam yarımşar saat yol yapıom ben işe gelmek için ama iş yerinin servisi nerdeyse kapımın önünden alıp bırakıyo yavaş kulllanıo temkinli bi adam sorun yok iş yerinde akşama kadar oturuyorum evde de öyle yapmıştım canım inş vardır da kucağıma alırım bakalım hayırlısı

Nazlim insallah hamilesindir canim insallah hayirlisi olsun
canımmmm nasılsın paşamız nasıl hemende bulmuş beni kıyamam ya eskiden de test facialarım var biliosun ama dayanamadım napayım yazdım buraya artık kanda negatif çıkarsa yandık:)

yaaa getirir getirir hamile kadın üzülür mü hiç gelirsen haberim olsun mutlaka. bakalım canım benim umudum yok artık normal yolla olmayacak herhalde benim çocuğum
ya salla be müge olsun da bak ben bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi eğer 5-6 ay olmazsa aşılama yaptırcam umrumda diil gerekirse tüp bebek bile yaptırırım yeterki olsun zorlamanın manası yok send ebunun için asla üzülme tüp bebek umudu bile olmayan insanlar var kuzum ya bende çok isterim inan görüşmeyi bakalım kısmet

mügecim........ neden tüp bebek denemiyonuz dün haber aldım eşimin arkadaşnı kardeşi hamileymi ben 9 senelik evliyi o benden daha önca evlenmiş yani 13 14 senelik evli olmadı daha yeni tüp bebek yapdırmışlar hamile 2 aylık biraz risk varmış annesi şimdi bakcak kız seninde olur bence dene sen hadi bakalım

hadi bakalım hem hayırlı haberlerini hem de istanbule geldim haberlerini bekliyorum o zaman

çünküüü tüp bebek için durumum yeterince iyi değil yoksa bu kadar beklemezdim zaten

çünküüü tüp bebek için durumum yeterince iyi değil yoksa bu kadar beklemezdim zaten

kuzum arkadaşımın eşinin abisi cerrahpaşada yaptırdı tüp bebek devlette karşılıo sanırım ilk önce aşılama yapıolar senin düşüğün üstünden 1 sene geçtimi maddi açıdan zorlar doğru diosun amöa devlat hastaneleride yapıo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…