kuzum arkadaşımın eşinin abisi cerrahpaşada yaptırdı tüp bebek devlette karşılıo sanırım ilk önce aşılama yapıolar senin düşüğün üstünden 1 sene geçtimi maddi açıdan zorlar doğru diosun amöa devlat hastaneleride yapıo kuzum
yavrum onun için uğraşıyorum bende cerrahpaşaya gidiyorum bende ama öyle gidipte ben tüp bebek yaptırcam deyince olmuyomuş. İşte önce bu testlerin çıkması gerekiyor bi de bu yeni bölüme gönderdiler beni büyük ihtimalle burdan aşılamaya sonra tüp bebek. önce aşılama yapıyorlarmış. düşüğüm geçen yıl 26 temmuzdaydı canım
süper 1 senede geçmiş üstünden ay canım inşallah olur hadi hayırlısı bakalım allah iyi insanlarla karşılaştırsında işleriniz çabucak hallolsun kız tüp bebeğe gerek bile kalmaz belki ben ayrıntıları öğreneyim bi ara sana yazarım nasıl bi yol izlemişler bakalım
çok iyi olur canım bu üreme endokrinolojisinin falan ne olduğunu bilmiyorum yarın gidiyorum 10 da en azından neler yapılcak bilirim içim rahat olur çok sağol kuzum
kuzum aradım arkadaşımıda açmadıdönerse haber veririm allah rast getirdin inşallahh
inşallah canım ya... yasemin çok teşekkür ederim benim için uğraşıyorsun ya çok duygulandım ben ne diyeceğimi bilemedim
çünküüü tüp bebek için durumum yeterince iyi değil yoksa bu kadar beklemezdim zaten
merhava canim benden sonra sen de hamile kalmistin ama sanirim dusuk oldu. Simdi yeniden hamile olmana cok sevindim insallah busefer hersey guzel olacak allah mutlulugunu bebegini kucagina saglikla alarak devem ettirmeyi de nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyorumtaf merhaba
seni burda gormek ne guzel
ates topicinde gordugumde bana cok yardim etmistin bebisin dogmus uzun omurlu olsun
ben de hamileyimmmmm
öyle canım zor ama sigorta 3 hak veriyo diye biliyom gene ondada para gidiyomu allahım yardım etsin işlh
anaa deli mi ne:)nolcak kızım taş atıp kolum yorulmadıya hoş taşta atarım işin görülsün yeterki ah canım bu bebek meselesi başka bişeymiş aklıma gelmezdi bu kadar uğraşacağım deli gibi isteyeceğim hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzum bizi bizden başkası anlamaz müge ne ana ne baba ne yeri geldimi eş
atesin de ne guzel insallah kanda da pozitifi gorup sevincini taclandirirsin canim.
bende onun için koşturuyorum canım gidipte benim çocuğum olmuyo diyene hemen yapsalar keşke kaç aydır gidip gidip geliyorum hastaneye aslında testler için gitmeye başladım sonra tüp bebekte yapabileceğimi öğrendim eşim karşı çıkıyo ama devlette olmasına ikna edicem olmuyo böyleşu prosedürleri bi atlatabilirsem önce aşılama yapacaklar büyük ihtimalle tutmazsa tüp bebek bazı ilaçları sigorta karşılamıyomuş oldukça pahalılarmış sanırım bende çok iyi bilmiyorum 1-2 milyar tutsa ne yapar eder bulurum ama 7-8 milyardan bahsediyorlar özelde tüp için o kadarına gücüm yetmez yarın sorucam gidince hepiğmizin hakkında hayırlısı aminnnnn
ne güzel anlattın aynen öyle gerçekten bir tek yaşayan biliyohatta bazen yaşayan bile bilmiyo bizim bi komşumuzun kızının olmadı çocuğu bizi sorup sorup duruyomuş istemiyolar deyince yok yok olmuyodur onların demiş inanabiliyomusun bazen yaşayan bile anlamıyo kuzum çok sağol desteğin için
atesin de ne guzel insallah kanda da pozitifi gorup sevincini taclandirirsin canim.
Oglum iyi cok sukur teyzesi ellerinizden salyali salyali opersu siralar cok salyali her buldugunu agzina goturuyor da...
merhava canim benden sonra sen de hamile kalmistin ama sanirim dusuk oldu. Simdi yeniden hamile olmana cok sevindim insallah busefer hersey guzel olacak allah mutlulugunu bebegini kucagina saglikla alarak devem ettirmeyi de nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyorum
kızlar hergün işlh yazcam 2 gün yazmassam bilin doguma gittim acil olmassa yazarım hastaneye giderken rahim etlerim artık agrıyo heralde aşşagda bu bebişim hayırlısıyla ikimizde kurtuluruz işlh bu gün 30 haftam doldu 31 e girdim karnımın ettide acıya makkattada basınç var ilk kızımda normal dogum yaptım hafifden normal dogum sırasındaki gi basınçlar oluyo sık sık pazartesi salı iki hastanede randovum var bakalım ne olcak hayırlısı
canım ya umarım herşey yolunda gidecek. Ya ben doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum ama senin yazdıkların ben de var. rahim ağrsı alt bölgede 2 haftadır var ve karnım aşağı indi. Önceden kaburgamı tepikleyip midemde yanma yapan kızım şimdi ayaklarını göbek bölgeme vuruo. Makat bölgesine arada ağrı girio. Bel ağrısı desen aralıklarla var ama yatınca geçio. Yataktan kalkmak da yatmak da dert. Bi de geçen hafta bıçak saplanır gibi ağrı girdi alt bölgeme 1 dakika da 3 kere oldu ve geçti bi daha olmadı...
Tüm bunlar ne demek?
değerlere göre de hamişsin. artık kendine iyi davran dikkat et kuzunu koru annesi. gözün aydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?