Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yavrum onun için uğraşıyorum bende cerrahpaşaya gidiyorum bende ama öyle gidipte ben tüp bebek yaptırcam deyince olmuyomuş. İşte önce bu testlerin çıkması gerekiyor bi de bu yeni bölüme gönderdiler beni büyük ihtimalle burdan aşılamaya sonra tüp bebek. önce aşılama yapıyorlarmış. düşüğüm geçen yıl 26 temmuzdaydı canım

Son düzenleme:

süper 1 senede geçmiş üstünden ay canım inşallah olur hadi hayırlısı bakalım allah iyi insanlarla karşılaştırsında işleriniz çabucak hallolsun kız tüp bebeğe gerek bile kalmaz belki ben ayrıntıları öğreneyim bi ara sana yazarım nasıl bi yol izlemişler bakalım

çok iyi olur canım bu üreme endokrinolojisinin falan ne olduğunu bilmiyorum yarın gidiyorum 10 da en azından neler yapılcak bilirim içim rahat olur çok sağol kuzum

çok iyi olur canım bu üreme endokrinolojisinin falan ne olduğunu bilmiyorum yarın gidiyorum 10 da en azından neler yapılcak bilirim içim rahat olur çok sağol kuzum

kuzum aradım arkadaşımıda açmadıdönerse haber veririm allah rast getirdin inşallahh

inşallah canım ya... yasemin çok teşekkür ederim benim için uğraşıyorsun ya çok duygulandım ben ne diyeceğimi bilemedim

anaa deli mi ne:)nolcak kızım taş atıp kolum yorulmadıya hoş taşta atarım işin görülsün yeterki ah canım bu bebek meselesi başka bişeymiş aklıma gelmezdi bu kadar uğraşacağım deli gibi isteyeceğim hepimiz aynı dertten muzdaribiz kuzum bizi bizden başkası anlamaz müge ne ana ne baba ne yeri geldimi eş

taf merhaba
seni burda gormek ne guzel
ates topicinde gordugumde bana cok yardim etmistin bebisin dogmus uzun omurlu olsun
ben de hamileyimmmmm
merhava canim benden sonra sen de hamile kalmistin ama sanirim dusuk oldu. Simdi yeniden hamile olmana cok sevindim insallah busefer hersey guzel olacak allah mutlulugunu bebegini kucagina saglikla alarak devem ettirmeyi de nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyorum

öyle canım zor ama sigorta 3 hak veriyo diye biliyom gene ondada para gidiyomu allahım yardım etsin işlh

bende onun için koşturuyorum canım gidipte benim çocuğum olmuyo diyene hemen yapsalar keşke kaç aydır gidip gidip geliyorum hastaneye aslında testler için gitmeye başladım sonra tüp bebekte yapabileceğimi öğrendim eşim karşı çıkıyo ama devlette olmasına ikna edicem olmuyo böyle şu prosedürleri bi atlatabilirsem önce aşılama yapacaklar büyük ihtimalle tutmazsa tüp bebek bazı ilaçları sigorta karşılamıyomuş oldukça pahalılarmış sanırım bende çok iyi bilmiyorum 1-2 milyar tutsa ne yapar eder bulurum ama 7-8 milyardan bahsediyorlar özelde tüp için o kadarına gücüm yetmez yarın sorucam gidince hepiğmizin hakkında hayırlısı aminnnnn

ne güzel anlattın aynen öyle gerçekten bir tek yaşayan biliyo hatta bazen yaşayan bile bilmiyo bizim bi komşumuzun kızının olmadı çocuğu bizi sorup sorup duruyomuş istemiyolar deyince yok yok olmuyodur onların demiş inanabiliyomusun bazen yaşayan bile anlamıyo kuzum çok sağol desteğin için

cnm benım sen hep bıze moral verırdın bugun göruyorum sende uzgunsun sankı bıras ınsanlar nasıl görmek ıstıosa onu soyluyo benmde cocugumun kalbı durdu bunu boyle dememıze ragmen demıslerkı cocugu sakattı öldü demısler yanii herkesde bı cekememezlık kotu görme istegi var sıkma sen bunlara canını ınsallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırsında tüp e aşılamaya gerek kalmazz

atesin de ne guzel insallah kanda da pozitifi gorup sevincini taclandirirsin canim.

Oglum iyi cok sukur teyzesi ellerinizden salyali salyali oper su siralar cok salyali her buldugunu agzina goturuyor da...

onun o salyalarını yerim ben maşallah paşaya dün eşime seni anlatıyom boku bile güzel kokuyo demiştinya diyoki olsun evladım ben onun bokunu yerim:):):)görces bakalım dedim ellemem ben dersen kafanı kırarım dedim:)

müge insanlar kafayı yemiş bee valla bak annemin köyü var mis gibi havası sırf o saçma konuşmaları duymamak için gitmiyorum teyzemler çok kızıyo gitmiyom diye ama hiçççç umrumda diil kimse kusura bakmasın canını sıkan herkesi haşlıorum

saol tafcim
insallah bu sefer bebegimize kavusuruz
senin de oglusunu Allah bagislasin cok seker

canım ya umarım herşey yolunda gidecek. Ya ben doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum ama senin yazdıkların ben de var. rahim ağrsı alt bölgede 2 haftadır var ve karnım aşağı indi. Önceden kaburgamı tepikleyip midemde yanma yapan kızım şimdi ayaklarını göbek bölgeme vuruo. Makat bölgesine arada ağrı girio. Bel ağrısı desen aralıklarla var ama yatınca geçio. Yataktan kalkmak da yatmak da dert. Bi de geçen hafta bıçak saplanır gibi ağrı girdi alt bölgeme 1 dakika da 3 kere oldu ve geçti bi daha olmadı...

Tüm bunlar ne demek?

tatlım inşallah emeklerin boşa çıkmayacak. insanları lütfen dinleme. o densiz ve düşüncesizleri ele hayatından. konuşma inan bana bişi kaybetmezsin onları silersen. sen kendine bak kuzum. bahar gelince çiçek açacak...

değerlere göre de hamişsin. artık kendine iyi davran dikkat et kuzunu koru annesi. gözün aydın canım...

işde canım aynılarını yaşıyom bande eylülün 11 ne kadar dursam 8 ay dolcak hiç olmassa 2 kilo olur elle avuca gelir .hayırlısı yazdıklarımın hepsini okuduysan ben dogumlarımda yaşadım bunları eeeee az degil 3 olcak işlh konturollerini aksatma hareklerini gözetle agrın fazla oldumu git doktora bişe yoksa bile tedbir bizden takdir allahtan ama makkata agırlık fazlalaştımı git sakın ihmal etme pazertesi gitcem bakalım ne dicek sende sık sık yazabilirsen sevinirim kendindeki degişiklikleri hatta dün akşam bende baya basınç vardı sonra geçti oynadıgı için rahatım şükür

CANIM BU ARADA HERŞEYİNİ HAZIRLA DURSUN ANİDEN HERŞEY OLABİLİR geçen yılki dogumumda halılarım bile kalkıktı 8 aylık ölü doğmuştu bende yavaşdan hazırlıyom tekrar çantamı işlh kullanmak nasip olur sag saglim canım

değerlere göre de hamişsin. artık kendine iyi davran dikkat et kuzunu koru annesi. gözün aydın canım...

cok saol canim
evet cok sukur hamileyim
simdi 2 hafta boyunca bebegimi gorene kadar evden disari nadiren cikiyorum
cikarsam sIkI sIkI giyiniyorum
bu sefer temkinliyim
adet sancim bugun de var ara ara geriliyor rahmim korku geliyor bana da
kramp cok sIk oluyor
ya da ben kendimi cok dinliyorum bilmiyorum :44: ama adteerim benim asiri sancili gecer o yudne belki simdi agri hissediyorum
ama normaldir herhalde adet donemi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…