canım ya umarım herşey yolunda gidecek. Ya ben doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum ama senin yazdıkların ben de var. rahim ağrsı alt bölgede 2 haftadır var ve karnım aşağı indi. Önceden kaburgamı tepikleyip midemde yanma yapan kızım şimdi ayaklarını göbek bölgeme vuruo. Makat bölgesine arada ağrı girio. Bel ağrısı desen aralıklarla var ama yatınca geçio. Yataktan kalkmak da yatmak da dert. Bi de geçen hafta bıçak saplanır gibi ağrı girdi alt bölgeme 1 dakika da 3 kere oldu ve geçti bi daha olmadı...
Tüm bunlar ne demek?
cnm benım sen hep bıze moral verırdın bugun göruyorum sende uzgunsun sankı bırasınsanlar nasıl görmek ıstıosa onu soyluyo benmde cocugumun kalbı durdu bunu boyle dememıze ragmen demıslerkı cocugu sakattı öldü demısler yanii herkesde bı cekememezlık kotu görme istegi var sıkma sen bunlara canını ınsallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırsında tüp e aşılamaya gerek kalmazz
onun o salyalarını yerim ben maşallah paşaya dün eşime seni anlatıyom boku bile güzel kokuyo demiştinya diyoki olsun evladım ben onun bokunu yerim:):):)görces bakalım dedim ellemem ben dersen kafanı kırarım dedim:)
müge insanlar kafayı yemiş bee valla bak annemin köyü var mis gibi havası sırf o saçma konuşmaları duymamak için gitmiyorum teyzemler çok kızıyo gitmiyom diye ama hiçççç umrumda diil kimse kusura bakmasın canını sıkan herkesi haşlıorum
tatlım inşallah emeklerin boşa çıkmayacak. insanları lütfen dinleme. o densiz ve düşüncesizleri ele hayatından. konuşma inan bana bişi kaybetmezsin onları silersen. sen kendine bak kuzum. bahar gelince çiçek açacak...
CANIM BU ARADA HERŞEYİNİ HAZIRLA DURSUN ANİDEN HERŞEY OLABİLİR geçen yılki dogumumda halılarım bile kalkıktı 8 aylık ölü doğmuştu bende yavaşdan hazırlıyom tekrar çantamı işlh kullanmak nasip olur sag saglim canım
cok saol canim
evet cok sukur hamileyim
simdi 2 hafta boyunca bebegimi gorene kadar evden disari nadiren cikiyorum
cikarsam sIkI sIkI giyiniyorum
bu sefer temkinliyim
adet sancim bugun de var ara ara geriliyor rahmim korku geliyor bana da
kramp cok sIk oluyor
ya da ben kendimi cok dinliyorum bilmiyorum :44: ama adteerim benim asiri sancili gecer o yudne belki simdi agri hissediyorum
ama normaldir herhalde adet donemi cunku
öncelikle geçmiş olsun bunlar yalancı doğum sancıları olabilir benimde ilk kızımda öyle oluyordu 36 haftalık doğum yaptım eğer daha önce doğum yapmadıysan sana anlatayım büyük abdestin geliyormuş gibi oluyor sanki ishal olacakmışsın hissi veriyor ve sık sık oluyor tabi tuvalete gittiğinde birşey yok doğum sancısı önce öyle başlar. eğer bunları hissedersen hemen bir doktora git
pentekir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. benimde kalpleri durmuştu ikizdiler25 haftalıkken normal doğum yaptım suni sancılarla. baya sancı çektim sancılar sıklaştı iyice sonra tuvaletim geldi sandım kalktım suyum gelmiş meğer foş diye bişey boşaldı bacaklarımdan aşağı epey boşaldı sonra giydiğim o hasta elbisenini değiştirdm hasta bakılclrla sonra uzandım yatağa aman allah bi sancı bi ıkınma isteği büyük abdest yapıo gibi kabız gibi görücen dedim gelio bebekler hemşireye tut kendini ıkınma diyo bana salak kadın ben istemli ıkınmıyorum kendiliğinden olan bişey bu doktor gelmeden biri çıktı sonra doktor geldi az daha ıkındım diğeri çıktı sonra eşi bi taneydi almaya diğer odaya götürdüler öyle çok acı bi tecrübe normal doğumdan çok korkuyodm sancı kısmı zor ama suyun geldiği an doğum başlıcak demek... Allah yardımcın olsnn
"Çaresiz sizi korku, açlık, mallarınız, kazançlarınız ve CANLARINIZI kaybetmekle sınayacağız.
GÜÇLÜKLERE GÖĞÜS GERENLERİ MÜJDELE"
Bakara/155
kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz bugün.bu aralar topiğimiz çok canlı maşallah sırayla hamişlerimiz çoğalıyo, inşallah yarında kutlamalar yaparız burda yaseminin haberiyle...
mügecim canımsın insan ne olursa olsun kendisi için üzülüyo neden olmuyo diye, ama sakın umudunu kaybetme sen, en bezdiğimiz anda geliyo.. hayırlısı inşallah doğal yolla olur,olmazsa da üniversite hastanelerine git en azından, artık beklemesen hani ne bileyim sırasıyla yapılması gerekenler yapılsın,olmuyosa da tüp bebeğe bakarsınız artık...o aşılama filan 3 kere şart koymuş ya devlet hiç biri tutmasa da 6 ay içinde 3 ününde dener ve tüp bebeğe başlarsınız... beklemek seni üzüyo dimi cnm...
penpetekir sende kardelya da kızlarınıza söyleyin otursunlar oturdukları yerde, azıcık daha büyüsünler öyle acele etmesinler...
geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, bende de başlangıcı vardı eski meslekten dolayı (ağır kaldırma vardı)o bile canımı sıkmıştı sen kim bilir neler çekiyorsun, inşallah şifa bulursunewet canım belimde iki tane boynumda üç tane çıktı maalesef..en son kürtajımdan sonra iyie hortlamıştı zatenn..
tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinher aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
canım bu bayram zamanları ziyaretleri en aza indirmek lazım ben onu anladım, teli fln da kapattım..Bizim de inşallah olacak tekrar bebeklerimizgünaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun... canım çok sıkıldı herkes soruyo bebek var mı bilmeyen bilen ne oldu geçmiş olsun niye oldu nasıl oldu böyle sinir dolu bi bayramda ağladım durdum .. canım sıkkın çok...
bazı arkadaşları okudum test sonucu bekliyolar sanırım inş güzel haberler verirler Allah sağlıkla sıhatle nasip etsin inşşş....
cnm koyu çıktıktan 6-24 saat sonrası önemli ama garanti olsun diye biz üç gün devam ediyoruz, ben de dün yumurtladım, aynı zamana denk gelecek galiba, heyecanlı bekleyişimiz başladı yine, inşallah sonu güzel olurben dun bugun yumurtladım ovulasyon testım cok koyu cıktı ıkı gun ılıskıı yetermii yaawww:18::18::18::18: birde fortel erken gebelık testı aldım 1 hafta sonra yapıcam
cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hepimiz dua ediyoruz sanakızlar hergün işlh yazcam 2 gün yazmassam bilin doguma gittim acil olmassa yazarım hastaneye giderken rahim etlerim artık agrıyo heralde aşşagda bu bebişim hayırlısıyla ikimizde kurtuluruz işlh bu gün 30 haftam doldu 31 e girdim karnımın ettide acıya makkattada basınç var ilk kızımda normal dogum yaptım hafifden normal dogum sırasındaki gi basınçlar oluyo sık sık pazartesi salı iki hastanede randovum var bakalım ne olcak hayırlısı
ewet teyzesi ya, otursunlar kıçları üstüne. Sen hala hissetmion mu kıpraşma kısss...
kızlaaar merhaba, yeni döndük annemlerden, işten arayıp çağırdılar tatil bitti yani..ne güzel kalabalıkmış bugün burasıı
geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, bende de başlangıcı vardı eski meslekten dolayı (ağır kaldırma vardı)o bile canımı sıkmıştı sen kim bilir neler çekiyorsun, inşallah şifa bulursun
tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım bu bayram zamanları ziyaretleri en aza indirmek lazım ben onu anladım, teli fln da kapattım..Bizim de inşallah olacak tekrar bebeklerimiz
cnm koyu çıktıktan 6-24 saat sonrası önemli ama garanti olsun diye biz üç gün devam ediyoruz, ben de dün yumurtladım, aynı zamana denk gelecek galiba, heyecanlı bekleyişimiz başladı yine, inşallah sonu güzel olur
cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hepimiz dua ediyoruz sana
oo çok geçmiş olsun cnm,ama öncesinde olmuştu yanılmıyorsam, sperm günlerce yaşayabiliyor sen içini ferah tut ve ateşe de dikkat et, 39dan yukarı çıkmasın ne olur ne olmazEvt cnm bizim ayni zamana gelio ama ben usutmusum :2:kasiklarimda acayip bi agri var nefesimi kesioo iliski olmicak bu yuzden(
iyi geceler cnmıı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz bugün.bu aralar topiğimiz çok canlı maşallah sırayla hamişlerimiz çoğalıyo, inşallah yarında kutlamalar yaparız burda yaseminin haberiyle...
mügecim canımsın insan ne olursa olsun kendisi için üzülüyo neden olmuyo diye, ama sakın umudunu kaybetme sen, en bezdiğimiz anda geliyo.. hayırlısı inşallah doğal yolla olur,olmazsa da üniversite hastanelerine git en azından, artık beklemesen hani ne bileyim sırasıyla yapılması gerekenler yapılsın,olmuyosa da tüp bebeğe bakarsınız artık...o aşılama filan 3 kere şart koymuş ya devlet hiç biri tutmasa da 6 ay içinde 3 ününde dener ve tüp bebeğe başlarsınız... beklemek seni üzüyo dimi cnm...
penpetekir sende kardelya da kızlarınıza söyleyin otursunlar oturdukları yerde, azıcık daha büyüsünler öyle acele etmesinler...
ne guzel sozler yazmissinbu gece çok yazasım var... mesela,
dileği, tuğbayı, evrimi, paşamı çok özledim artık çok az yazıyorlar. dileek hani sen tutuyodun bu topiği ayakta, kimseler yazmayınca kızıyodunönce sen gel yaz, sonra toplaştır herkesi özledim sizi...
birsen senin göbişli halini çok merak ediyorum mesela... tuğbanın da öyle :)
ayen seninle çok ortak noktamız var ilginçtir dertlerimizin çoğu bir hatta dilek sen ben çok benzer şeyler yaşamışız buluşsak ne kaynatırız ama
yasemin umutla istanbul a gelmeni bekliyorum keşke gelebilsen ne mutlu olurdum, buluşurduk, anlatırdık, ağlardık, gülerdik... eşine sesleniyorum burdan bizi yaseminden mahrum bırakma diyerek. bi de inşallah hamilesindir kuzum yaa ben inanıyorum çok güzel olacak herşey...
penpetekir bebişin ne zaman gelirse gelsin hemen haber ver olurmu sağlık sıhhatle gelir inşallah... bir de bana yazmıştın ya o ne güzel laftı öyle... "Bahar geldiğinde çiçekler açacak" hepimiz için bu günler yakın olsun inşallah...
evriiim bebişin nasıl sancıların ne durumda bi haber ver nolur çok merak ediyorum seni... Yat dinlen bebişe müzik dinlet bol bol, mutlu olun, iyi olun...
hepinizi öpüyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin çok emeğiniz var üstümde ben düştüğümde hep elimden tuttunuz ne kadar uzak olursanız olun hep yanımdaydınız... yüzünüzü bilmesem de sizleri tanıyorum. bir gün görüşemezsek, ne biliyim buraya yazmayı bıraksak ta hiçbirinizi ömrüm boyunca unutmayacağım meleklerim... hepinizi çok seviyorum
yine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
müge canımsın
cnm hoşgeldin başınız sağolsun...inş.en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...
cnm başın sağolsun sanada çok geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın...
lüzumsuz işte onamı kalmış sana tüyo vermek, bu başarı sandığı şey Allah ın takidiri işte cahil olmasa senin elinden hiçbişey gelmediğini bilir ve ona göre hareket eder... boşver canım sinirlerini yıpratma böyle tipler yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?