Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

öncelikle geçmiş olsun bunlar yalancı doğum sancıları olabilir benimde ilk kızımda öyle oluyordu 36 haftalık doğum yaptım eğer daha önce doğum yapmadıysan sana anlatayım büyük abdestin geliyormuş gibi oluyor sanki ishal olacakmışsın hissi veriyor ve sık sık oluyor tabi tuvalete gittiğinde birşey yok doğum sancısı önce öyle başlar. eğer bunları hissedersen hemen bir doktora git

moralim iyi aslında çok kötü değilim çok uzun zamandır ağlamıyorum. buruk ve donuk gibiyim yalnızca sanırım umudumu yitirdiğim için Allah'tan ümit kesilmez canım sağol desteğin için canım amiin inşallah :)

yasemiiin görüşmüyorum bende kimseyle ben doğurunca sokucam o lafları onlara kul hakkı alıyolar farkında değiller sorarsan ellerinda dua kitaplarııyla gezp hatim ediyolar ama kul hakkını hesap etmiyolar

görüşmüyorum canım zaten karşılaşmamak için dua ediyorum ama bi doğurayım hepsinin yuvasını yapıcam mosmor olacaklar zamanında beni üzüp ağlattıklarının hesabını da öbür dünyada vercekler inşallah sağol kuzum sağol sanada Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah canım

hazırladım canım çantamı. kuzumun eşyalarını da yıkadım. yarına herşeyi hazır olcek. Allah hepimizi kurtarsın canım...

evet tatlım. ben 4. ay bitene kadar adet sancısı hissettim adet dönemlerimde. hiç bişi olmuyo. kendini tabi dinle, ne güzel ki vücudunu tanıosun canım...

tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için. her an dikkatliyim, antenler açık:)

pentekir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. benimde kalpleri durmuştu ikizdiler 25 haftalıkken normal doğum yaptım suni sancılarla. baya sancı çektim sancılar sıklaştı iyice sonra tuvaletim geldi sandım kalktım suyum gelmiş meğer foş diye bişey boşaldı bacaklarımdan aşağı epey boşaldı sonra giydiğim o hasta elbisenini değiştirdm hasta bakılclrla sonra uzandım yatağa aman allah bi sancı bi ıkınma isteği büyük abdest yapıo gibi kabız gibi görücen dedim gelio bebekler hemşireye tut kendini ıkınma diyo bana salak kadın ben istemli ıkınmıyorum kendiliğinden olan bişey bu doktor gelmeden biri çıktı sonra doktor geldi az daha ıkındım diğeri çıktı sonra eşi bi taneydi almaya diğer odaya götürdüler öyle çok acı bi tecrübe normal doğumdan çok korkuyodm sancı kısmı zor ama suyun geldiği an doğum başlıcak demek... Allah yardımcın olsnn

kızlar ne güzel muhabbetler etmişsiniz bugün.bu aralar topiğimiz çok canlı maşallah sırayla hamişlerimiz çoğalıyo, inşallah yarında kutlamalar yaparız burda yaseminin haberiyle...

mügecim canımsın insan ne olursa olsun kendisi için üzülüyo neden olmuyo diye, ama sakın umudunu kaybetme sen, en bezdiğimiz anda geliyo.. hayırlısı inşallah doğal yolla olur,olmazsa da üniversite hastanelerine git en azından, artık beklemesen hani ne bileyim sırasıyla yapılması gerekenler yapılsın,olmuyosa da tüp bebeğe bakarsınız artık...o aşılama filan 3 kere şart koymuş ya devlet hiç biri tutmasa da 6 ay içinde 3 ününde dener ve tüp bebeğe başlarsınız... beklemek seni üzüyo dimi cnm...

penpetekir sende kardelya da kızlarınıza söyleyin otursunlar oturdukları yerde, azıcık daha büyüsünler öyle acele etmesinler...

"Çaresiz sizi korku, açlık, mallarınız, kazançlarınız ve CANLARINIZI kaybetmekle sınayacağız.
GÜÇLÜKLERE GÖĞÜS GERENLERİ MÜJDELE"
Bakara/155

Allah razı olsun canım. Verdiğin bilgiler için çok sağol. Allah bebeklerin yattıkça sana ve sevdiklerine sağlık versin...

"Çaresiz sizi korku, açlık, mallarınız, kazançlarınız ve CANLARINIZI kaybetmekle sınayacağız.
GÜÇLÜKLERE GÖĞÜS GERENLERİ MÜJDELE"
Bakara/155

Ne suredir o Bakara. Allah bizi göğüs gerenlerden yapsın...

ewet teyzesi ya, otursunlar kıçları üstüne. Sen hala hissetmion mu kıpraşma kısss...

kızlaaar merhaba, yeni döndük annemlerden, işten arayıp çağırdılar tatil bitti yani..ne güzel kalabalıkmış bugün burasıı
ewet canım belimde iki tane boynumda üç tane çıktı maalesef..en son kürtajımdan sonra iyie hortlamıştı zatenn..
geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, bende de başlangıcı vardı eski meslekten dolayı (ağır kaldırma vardı)o bile canımı sıkmıştı sen kim bilir neler çekiyorsun, inşallah şifa bulursun

tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım bu bayram zamanları ziyaretleri en aza indirmek lazım ben onu anladım, teli fln da kapattım..Bizim de inşallah olacak tekrar bebeklerimiz

ben dun bugun yumurtladım ovulasyon testım cok koyu cıktı ıkı gun ılıskıı yetermii yaawww:18::18::18::18: birde fortel erken gebelık testı aldım 1 hafta sonra yapıcam
cnm koyu çıktıktan 6-24 saat sonrası önemli ama garanti olsun diye biz üç gün devam ediyoruz, ben de dün yumurtladım, aynı zamana denk gelecek galiba, heyecanlı bekleyişimiz başladı yine, inşallah sonu güzel olur

cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hepimiz dua ediyoruz sana

Evt cnm bizim ayni zamana gelio ama ben usutmusum :2:kasiklarimda acayip bi agri var nefesimi kesioo iliski olmicak bu yuzden (

Evt cnm bizim ayni zamana gelio ama ben usutmusum :2:kasiklarimda acayip bi agri var nefesimi kesioo iliski olmicak bu yuzden (
oo çok geçmiş olsun cnm,ama öncesinde olmuştu yanılmıyorsam, sperm günlerce yaşayabiliyor sen içini ferah tut ve ateşe de dikkat et, 39dan yukarı çıkmasın ne olur ne olmaz

ıı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler cnm

birsenim beklemek aslında ne kadar sıradan bir cümle dimi ama benim için anlamı çok büyük... evet beklemek umut etmek yıprattı beni ama dedim ya şu sıralar donuklaştım acı hissetmiyorum şükür, sizlere seviniyorum bende teyze olucam kaç kere daha ne olsun yarın doktora gidicem dönüşte biraz dolaşırım 12-1 gibi gelirim yanınıza anlatırım olanları buraya ilk defa gidicem inşallah hemen aşılama verir uğraştırmaz çok. Kızçen nasıl büyüdümü göbişin? yaa seninki de tubişin paşa gibi uykucu çıkacak galiba neyse uyusunda büyüsün prenses öpüyorum sizi bayram şekerleri

bu gece çok yazasım var... mesela,

dileği, tuğbayı, evrimi, paşamı çok özledim artık çok az yazıyorlar. dileek hani sen tutuyodun bu topiği ayakta, kimseler yazmayınca kızıyodun önce sen gel yaz, sonra toplaştır herkesi özledim sizi...

birsen senin göbişli halini çok merak ediyorum mesela... tuğbanın da öyle :)

ayen seninle çok ortak noktamız var ilginçtir dertlerimizin çoğu bir hatta dilek sen ben çok benzer şeyler yaşamışız buluşsak ne kaynatırız ama

yasemin umutla istanbul a gelmeni bekliyorum keşke gelebilsen ne mutlu olurdum, buluşurduk, anlatırdık, ağlardık, gülerdik... eşine sesleniyorum burdan bizi yaseminden mahrum bırakma diyerek. bi de inşallah hamilesindir kuzum yaa ben inanıyorum çok güzel olacak herşey...

penpetekir bebişin ne zaman gelirse gelsin hemen haber ver olurmu sağlık sıhhatle gelir inşallah... bir de bana yazmıştın ya o ne güzel laftı öyle... "Bahar geldiğinde çiçekler açacak" hepimiz için bu günler yakın olsun inşallah...

evriiim bebişin nasıl sancıların ne durumda bi haber ver nolur çok merak ediyorum seni... Yat dinlen bebişe müzik dinlet bol bol, mutlu olun, iyi olun...

hepinizi öpüyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin çok emeğiniz var üstümde ben düştüğümde hep elimden tuttunuz ne kadar uzak olursanız olun hep yanımdaydınız... yüzünüzü bilmesem de sizleri tanıyorum. bir gün görüşemezsek, ne biliyim buraya yazmayı bıraksak ta hiçbirinizi ömrüm boyunca unutmayacağım meleklerim... hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
ne guzel sozler yazmissin
ne kadar icten cok hosuma gitti
sen de iyki burdasin ve kendinden bahsetmeyi ihmal etme
ben iyiyim korkularimi yenemedigimi farkettim ama saglikla keseyi gorup kalp atislarini duyarsam sanirim rahatiycam
dun gece uyandim 4 gibi karnimin alti sizliyor
baya korktum yine tabi
ama hepsi erken hamilelik donemine ait bulgular olsun diye dua ediyorum
5.haftamin sonuna dogru doktoruma gidicem

yine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur

müge canımsın

nazlim ne diyeyim insallah artar dilemekten baska carem yok

Cnm cok sagol bebisini saglicakla kucagina al gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…