Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydınlar NAZLIMüzülme hayırlısı hiç merak etme vakti gelince gelirler canım üzülme yeterki DUMNCIMsen nasılsın bizim kızlar ayaklandılar bende biraz sabret kızım diyom ama bakalım nasip pazartesi konturolum var gerçekden sancım varsa çıkar nts de hayırlısı hepimiz için GURBET GÜZELİ BAŞIN SAG OLSUN CANIM.......tugba dönmedi heralde tatilden .....MÜGECİM RABBİM YARDIM ETSİN İŞLH ZORLANMADAN AŞILAMAN OLUR RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .........beydagli nasılsın nerelerdesin göremiyom sendemi uyon kızzzzzzzz bu gün uyutmadı beni telefon kalktım etrafı toplıcam dedim bakayıım güzellerim napıyo ........nazlım üzülme strs yapma canım umudunu yitirme işlh olcak pes etme rabbim verir tm

sagol canım işlh hepiz alırız

Kiz hurma ye bol bol sancin artar kolay dogum olur duacinim
buarada sagol canim

nazlım, üzülme olur mu..biz heveslenmişiz heveslenmemişiz ne olur ki, sen iyi hissedince biz yine seviniriz, yeni aya umutla başladım yazınca yine seviniriz

yok canım yaa bi ara hissediyorum gibi olmuştum ama geçti:) bekliyorum sabırlaaa

ben diyim senin kız uykucu annesi. bişi diyim mi, geç olsun güzel olsun. onu hissettiğin andan itibaren hep dinlyceksin hissetmek istyceksin, arada kesilecek korkacaksın. Maşallah kızımıza demek ki yeri bol ki hissetmiosun tepikleri. Bak bana annesi geceleri uyanıyorum tekmeden. Gündüz de tam bişi yapıorum patlatıo. Ama yine de özledim kız ilk o seyirme gibi cansız vurmalarını. Az kaldı annesi kızın hissettirecek patilerini...

Canım ya ne güzel ve duygulu yazmışsın. Biz burda birbirimize yoldaş kardeş olduk. Zorlu ve sıkıntılı bir yolun var evet, güçlü olmak ve biraz da akışına bırakmak zorundasın. Yani zorundayız. Evet dediğim gibi bahar gelince çiçek açar. Daha doğrusu, bahar gelmeden çiçek açmaz. Hatta her kışın sonu bahardır. Sabahlar ne güzelliklere gebedir mügecim. Sen de biz de karnımızdaki canlar da nasibimizden öteye gidemeyeceğiz. Bu hayatta sadece eş ve arkadaşlarımızı seçme hakkımız sunuluyor bize. Bu sistemde istediğimiz işi bile seçme hakkımız yok. Bebek sahibi olmak da bizim seçimimiz dışında bişey. Aslında önemli olan sonrası. Mesela ben geçen yıl Mayıs ayından beri bebek çalışması yaptım. Eylül'de tuttu düştü, sonra da Şubat'ta tuttu. Ben o deli gibi bebeeeeeek diyen hatun baktım tüm düzenim hayatım değişti, acaba aldırsam mı dedim. O anı yaşadım. Ben havacılık sektöründeyim, artık uçamıyorum, eşimi yolluyorum ben kalıyorum evde, tüm düzenim alt üst oldu ve acaba dediğim anlar oldu ki ben güya çok hazırdım anneliğe. Tabi o süreçleri atlattım, şu an çok mutluyum. Ama şunu biliyorum ki asıl süreç doğumdan sonra başlayacak. Mesela psikolojim bozuldu. Kayınvaldem gelecek ya doğuma gelsin istemiyorum ki kaynanam iyi biridir, ailem çok didiklesin istemiyorum müdahale etmesinler, ya diyorum ben ölürsem babası ölürse kızım nolur, ya güzel eğitim veremezsem, ya biri kaçırır tecavüz ederse falan filan kendimi strese sokacak her şey var. Ama ne olursa olsun kaderi ne ise onu yaşıyor insanlar. Babamın 6. kızıyım 7. erkek olunca durdurmuş üreme faaaliyetlerini. Beni 5 yaşında 2 tane le.....n kadına evlatlık verdi. Ablalarım 13 yaşında anneydiler. Ama biz şimdi çok mutluyuz. Bunu neden anlattım bilmiyorum ama sadece baharının gelmesini bekle tatlım. Unut, affet, kabul et. Kışın uzun sürüyor senin o kadar. Ama sonu bahar bunu değiştiremezsin. Bak canım belki bu vesileyle kızın olursa asını bahar koyarsın:)
Çok uzattım. Sana bol şanslar. Sen de hakkını helal et. Ben de İstanbul'dayım B. düzü tarafındayım. Özelden yazışalım istersen buluşalım, ben artık ev insanıyım genelde müsaitim. İstediğin yere gelirim. Belki diğer kızları da misafir ederiz inşallah. Öptüm tatlım...

canım ben 7. hafta içindeydim kese görünmemişti ama normal olanı görünmesi. Yani kese görünmese de moralini bozma, sonra görünür. Her şey yolunda gider umarım...

canım ya üzme sakın kendini, helal sana hakkımız...

penpetekir
aslinda dusununce gec gidicem ya ben uzulmiyim
sonucta moral bozuklugu olabiliyor erken gidip keseyi gormeyince
ama ben gittigimde insallah gorulms olur ve icim rahatlar
simdi bekleme sureci ama iste geriliyorum arada
gece uyandim kasiklarim sizliyordu yine adet sancisi gibi
cok korktum nedense uykulu olarak esime 'ben dusuk yapmak istemiyorum' demisim
Allah korusun hersye yolundadir insallah
saglikla goruruz keseyi de kalp atislarini da duyariz
cok heyecanli bu bekleme sureci
kac gun surer adet sancim acaba ?

merhabalar bende 13 haftalık hamileyim sizlerin bilgi birikimlerinden faydalanmak isterim arkadaşlar...

sağlıklı bi hamilelik , rahat bi doğum , sağlıklı bir bebek naisp etsin Allah sana eksik dua etme hayırlısını dile bol bol dua et inş her şey yolunda gider Allah yardımcın olsnn tebrik ederim..

NAZLIM; üzülme sende hayırlısı olsn hayırlı zamanda alnında yazılıysa anne olmak er geç olacak elbet dua et sadece. bi de ben ne zaman bişeyleri çok istesem terslikler oluyo çok istemekte iyi değil sanırım

şimdi senin normalde adet olman gerekiyor du ya rahim demen yapıyor. Bende 4 ay bitene kadar sürmüştü. Taze kan gelmediği sürece korkma. Ağrı seni korkutmasın. Bak 31. hafta doldu hala kasık ağrılarım var. Bu bizim kaderimiz. İyi düşün canım. Keseyi de inşallah göreceksin. Olmaz da görmezseniz hiiiiiiiiiiiiiç takılma zaten doktor sana söyler haftaya gel diye. Bazen bebişler saklanmayı seviyor:)

canlarım sağolun allah razı olsun siz olmasanız daha kötü olurum bunu biliyorum keşke bugün hepinizi ve kendimide mutlu edebilseydim ama olmadı şimdi bunalım yapma zamanı diil önümüzdeki maçlara bakıcas müthiş geceler beni bekliyo yine:):):)kocam saolsun başımda sizler varolun herşeyi halledices inşallah

icim rahatladi canim saol
dedigin gibi ara ara vuracak demek ki
cok sukur kan gelmiyor, surekli beyaz ic camasiri giyiyorum bu ara tetikte olmak icin
cok onemli zamanlar
evet seninki baya gec gozukmus ama saglikla buyumus onemli olan o

canim benim dualarimiz seninle
insalalh en ksia zamand agelecke bebegin
sen onumuzdeki aya odaklan dedigin gibi
hem hep derler kmyasaldan sonraki ay kolay olur diye

canim benim dualarimiz seninle
insalalh en ksia zamand agelecke bebegin
sen onumuzdeki aya odaklan dedigin gibi
hem hep derler kmyasaldan sonraki ay kolay olur diye

inş kuzu ya sen şu yaptıın sporun videolarını bana göndersene link olarak yumurtlamaya kadarmı yaptın sen spor yapasım var fena adet oluncamı başladın

inş kuzu ya sen şu yaptıın sporun videolarını bana göndersene link olarak yumurtlamaya kadarmı yaptın sen spor yapasım var fena adet oluncamı başladın

ben normalde onceden indirip bilgisayar yuklemistim aylar once ama bir turlu duzenli yapmiyordum
1 saatlik vidyo ve linkini hatirlamiyorum
ama sen http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-590.html su forumda son sayfalara dogru link paylasimi olmustu ordan indirebilirsin o vidyoyu 1 saatlik turkce dublaj olan benimki. orda call teyzenin annesi falan var yasli kadinlar bir de erkek var. vidyo aklinda kalsin diye diyorum.mayoyla yapiyorlar hareketleri kadinlar.

neyse adetin 1.gunu basladim ve yumurtlama gunume kadar her gun yaptim , bazen gunde 2 tane yaptim, normal sporaktivitesi gibi arkasindan tarcinli yesil cayimi ictim
orda pelvis hareketleri var ozellikle tavsiye ederim dogurganlik icin etkili oldugunu dusunuyorum
ama yumurtlama bitince hemen birakmak lazim tehlikeli olabilir bence esneme cok
1. ve 2.cide canin cok aciyabilir ertesi gun agrilarin oalbilir
ama daha sonra alisiyorsun ce cok kolaylasiyor

canımmmm senı cook sevıorummmm

ben ılk defa 4 gundur yumurtluyorummm :S:S:S 4 gundur net ıkı cızgı cıkıyooooo :S:S nedennn bukadar uzun surermıııı :26::26:

oo çok geçmiş olsun cnm,ama öncesinde olmuştu yanılmıyorsam, sperm günlerce yaşayabiliyor sen içini ferah tut ve ateşe de dikkat et, 39dan yukarı çıkmasın ne olur ne olmaz

iyi geceler cnm

evt cnm ıkı gun ılıskı oldu bakalım artık allah hayırlısını nasıp etsın ama ılgınc olan 4 gundur ovulasyon testım pozıtıf gosterıoooo :S hıc bole olmamıstııı

kızlar selamlar hepinize benim eşim hala evde olduğu için ancak böyle girebiliyorum....

YASEMİN kuzum benim sakın üzme kendini bizler güçlüyüz RABBİM in verdiği baş,göz üstüne..ama senin bebişin gelmesi yakındır RABBİM in izni ile..

MÜGEE canım arkadaşım çok duygulandırdın beni,bende sizleri çok sewiyorum ailemi merak eder gibi merak ediyorum hepinizi,RABBİM seninde yüzünü güldürecek inşaallah,,doktor ne dedi daha dönmedinmi??

GURBET GÜZELİ başınız sağolsun canım..

AYEN,EWERY,KEEP,BİRSENİM,PAŞAM,PENPETEKİR,DİRMİT,SEMRA,NAZ,TUĞBA ve yeni gelen arkadaşlar hepinizi öpüyorum..inşaallah kimseyi unutmamışımdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…