kızlaaar merhaba, yeni döndük annemlerden, işten arayıp çağırdılar tatil bitti yani..ne güzel kalabalıkmış bugün burasıı
geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine, bende de başlangıcı vardı eski meslekten dolayı (ağır kaldırma vardı)o bile canımı sıkmıştı sen kim bilir neler çekiyorsun, inşallah şifa bulursun
tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım bu bayram zamanları ziyaretleri en aza indirmek lazım ben onu anladım, teli fln da kapattım..Bizim de inşallah olacak tekrar bebeklerimiz
cnm koyu çıktıktan 6-24 saat sonrası önemli ama garanti olsun diye biz üç gün devam ediyoruz, ben de dün yumurtladım, aynı zamana denk gelecek galiba, heyecanlı bekleyişimiz başladı yine, inşallah sonu güzel olur
cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, hepimiz dua ediyoruz sana
günaydınlar NAZLIMüzülme hayırlısı hiç merak etme vakti gelince gelirler canım üzülme yeterki DUMNCIMsen nasılsın bizim kızlar ayaklandılar bende biraz sabret kızım diyom ama bakalım nasip pazartesi konturolum var gerçekden sancım varsa çıkar nts de hayırlısı hepimiz için GURBET GÜZELİ BAŞIN SAG OLSUN CANIM.......tugba dönmedi heralde tatilden .....MÜGECİM RABBİM YARDIM ETSİN İŞLH ZORLANMADAN AŞILAMAN OLUR RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .........beydagli nasılsın nerelerdesin göremiyom sendemi uyon kızzzzzzzz bu gün uyutmadı beni telefon kalktım etrafı toplıcam dedim bakayıım güzellerim napıyo ........nazlım üzülme strs yapma canım umudunu yitirme işlh olcak pes etme rabbim verir tm
nazlım, üzülme olur mu..biz heveslenmişiz heveslenmemişiz ne olur ki, sen iyi hissedince biz yine seviniriz, yeni aya umutla başladım yazınca yine sevinirizyine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
müge canımsın
yok canım yaa bi ara hissediyorum gibi olmuştum ama geçti:) bekliyorum sabırlaaa
bu gece çok yazasım var... mesela,
dileği, tuğbayı, evrimi, paşamı çok özledim artık çok az yazıyorlar. dileek hani sen tutuyodun bu topiği ayakta, kimseler yazmayınca kızıyodunönce sen gel yaz, sonra toplaştır herkesi özledim sizi...
birsen senin göbişli halini çok merak ediyorum mesela... tuğbanın da öyle :)
ayen seninle çok ortak noktamız var ilginçtir dertlerimizin çoğu bir hatta dilek sen ben çok benzer şeyler yaşamışız buluşsak ne kaynatırız ama
yasemin umutla istanbul a gelmeni bekliyorum keşke gelebilsen ne mutlu olurdum, buluşurduk, anlatırdık, ağlardık, gülerdik... eşine sesleniyorum burdan bizi yaseminden mahrum bırakma diyerek. bi de inşallah hamilesindir kuzum yaa ben inanıyorum çok güzel olacak herşey...
penpetekir bebişin ne zaman gelirse gelsin hemen haber ver olurmu sağlık sıhhatle gelir inşallah... bir de bana yazmıştın ya o ne güzel laftı öyle... "Bahar geldiğinde çiçekler açacak" hepimiz için bu günler yakın olsun inşallah...
evriiim bebişin nasıl sancıların ne durumda bi haber ver nolur çok merak ediyorum seni... Yat dinlen bebişe müzik dinlet bol bol, mutlu olun, iyi olun...
hepinizi öpüyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin çok emeğiniz var üstümde ben düştüğümde hep elimden tuttunuz ne kadar uzak olursanız olun hep yanımdaydınız... yüzünüzü bilmesem de sizleri tanıyorum. bir gün görüşemezsek, ne biliyim buraya yazmayı bıraksak ta hiçbirinizi ömrüm boyunca unutmayacağım meleklerim... hepinizi çok seviyorum
ne guzel sozler yazmissin
ne kadar icten cok hosuma gitti
sen de iyki burdasin ve kendinden bahsetmeyi ihmal etme
ben iyiyim korkularimi yenemedigimi farkettim ama saglikla keseyi gorup kalp atislarini duyarsam sanirim rahatiycam
dun gece uyandim 4 gibi karnimin alti sizliyor
baya korktum yine tabi
ama hepsi erken hamilelik donemine ait bulgular olsun diye dua ediyorum
5.haftamin sonuna dogru doktoruma gidicem
yine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
müge canımsın
merhabalar bende 13 haftalık hamileyim sizlerin bilgi birikimlerinden faydalanmak isterim arkadaşlar...
merhabalar bende 13 haftalık hamileyim sizlerin bilgi birikimlerinden faydalanmak isterim arkadaşlar...
penpetekir
aslinda dusununce gec gidicem ya ben uzulmiyim
sonucta moral bozuklugu olabiliyor erken gidip keseyi gormeyince
ama ben gittigimde insallah gorulms olur ve icim rahatlar
simdi bekleme sureci ama iste geriliyorum arada
gece uyandim kasiklarim sizliyordu yine adet sancisi gibi
cok korktum nedense uykulu olarak esime 'ben dusuk yapmak istemiyorum' demisim
Allah korusun hersye yolundadir insallah
saglikla goruruz keseyi de kalp atislarini da duyariz
cok heyecanli bu bekleme sureci
kac gun surer adet sancim acaba ?
şimdi senin normalde adet olman gerekiyor du ya rahim demen yapıyor. Bende 4 ay bitene kadar sürmüştü. Taze kan gelmediği sürece korkma. Ağrı seni korkutmasın. Bak 31. hafta doldu hala kasık ağrılarım var. Bu bizim kaderimiz. İyi düşün canım. Keseyi de inşallah göreceksin. Olmaz da görmezseniz hiiiiiiiiiiiiiç takılma zaten doktor sana söyler haftaya gel diye. Bazen bebişler saklanmayı seviyor:)
canlarım sağolun allah razı olsun siz olmasanız daha kötü olurum bunu biliyorum keşke bugün hepinizi ve kendimide mutlu edebilseydim ama olmadı şimdi bunalım yapma zamanı diil önümüzdeki maçlara bakıcas müthiş geceler beni bekliyo yine:):):)kocam saolsun başımda sizler varolun herşeyi halledices inşallah
canim benim dualarimiz seninle
insalalh en ksia zamand agelecke bebegin
sen onumuzdeki aya odaklan dedigin gibi
hem hep derler kmyasaldan sonraki ay kolay olur diye
inş kuzu ya sen şu yaptıın sporun videolarını bana göndersene link olarak yumurtlamaya kadarmı yaptın sen spor yapasım var fena adet oluncamı başladın
bu gece çok yazasım var... mesela,
dileği, tuğbayı, evrimi, paşamı çok özledim artık çok az yazıyorlar. dileek hani sen tutuyodun bu topiği ayakta, kimseler yazmayınca kızıyodunönce sen gel yaz, sonra toplaştır herkesi özledim sizi...
birsen senin göbişli halini çok merak ediyorum mesela... tuğbanın da öyle :)
ayen seninle çok ortak noktamız var ilginçtir dertlerimizin çoğu bir hatta dilek sen ben çok benzer şeyler yaşamışız buluşsak ne kaynatırız ama
yasemin umutla istanbul a gelmeni bekliyorum keşke gelebilsen ne mutlu olurdum, buluşurduk, anlatırdık, ağlardık, gülerdik... eşine sesleniyorum burdan bizi yaseminden mahrum bırakma diyerek. bi de inşallah hamilesindir kuzum yaa ben inanıyorum çok güzel olacak herşey...
penpetekir bebişin ne zaman gelirse gelsin hemen haber ver olurmu sağlık sıhhatle gelir inşallah... bir de bana yazmıştın ya o ne güzel laftı öyle... "Bahar geldiğinde çiçekler açacak" hepimiz için bu günler yakın olsun inşallah...
evriiim bebişin nasıl sancıların ne durumda bi haber ver nolur çok merak ediyorum seni... Yat dinlen bebişe müzik dinlet bol bol, mutlu olun, iyi olun...
hepinizi öpüyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin çok emeğiniz var üstümde ben düştüğümde hep elimden tuttunuz ne kadar uzak olursanız olun hep yanımdaydınız... yüzünüzü bilmesem de sizleri tanıyorum. bir gün görüşemezsek, ne biliyim buraya yazmayı bıraksak ta hiçbirinizi ömrüm boyunca unutmayacağım meleklerim... hepinizi çok seviyorum
oo çok geçmiş olsun cnm,ama öncesinde olmuştu yanılmıyorsam, sperm günlerce yaşayabiliyor sen içini ferah tut ve ateşe de dikkat et, 39dan yukarı çıkmasın ne olur ne olmaz
iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?