kızlar selamlar hepinize benim eşim hala evde olduğu için ancak böyle girebiliyorum....
YASEMİN kuzum benim sakın üzme kendini bizler güçlüyüz RABBİM in verdiği baş,göz üstüne..ama senin bebişin gelmesi yakındır RABBİM in izni ile..
MÜGEE canım arkadaşım çok duygulandırdın beni,bende sizleri çok sewiyorum ailemi merak eder gibi merak ediyorum hepinizi,RABBİM seninde yüzünü güldürecek inşaallah,,doktor ne dedi daha dönmedinmi??
GURBET GÜZELİ başınız sağolsun canım..
AYEN,EWERY,KEEP,BİRSENİM,PAŞAM,PENPETEKİR,DİRMİT,SEMRA,NAZ,TUĞBA ve yeni gelen arkadaşlar hepinizi öpüyorum..inşaallah kimseyi unutmamışımdır...
cnm benım hosgeldıııııınnn valla yoklugun bellııı
hoşbuldum kuzum napim kız benim kocişin tatili pazartesi bitiyor o evdeyken pek giremiyorum...
kızlar selamlar hepinize benim eşim hala evde olduğu için ancak böyle girebiliyorum....
YASEMİN kuzum benim sakın üzme kendini bizler güçlüyüz RABBİM in verdiği baş,göz üstüne..ama senin bebişin gelmesi yakındır RABBİM in izni ile..
MÜGEE canım arkadaşım çok duygulandırdın beni,bende sizleri çok sewiyorum ailemi merak eder gibi merak ediyorum hepinizi,RABBİM seninde yüzünü güldürecek inşaallah,,doktor ne dedi daha dönmedinmi??
AYEN,EWERY,KEEP,BİRSENİM,PAŞAM,PENPETEKİR,DİRMİT,SEMRA,NAZ,TUĞBA ve yeni gelen arkadaşlar hepinizi öpüyorum..inşaallah kimseyi unutmamışımdır...
Herkese merhabalaaar bugun 23 agustos gunler hic gecmiyor derken bugun tam bir sene oldu ali erEnimi kaybedeli
İnsallah esim de bebek isterde cennetten kardesini yollar ali erenin burda kardes hasreti ceken abisine ahmed keremime
Rabbim buyuk
Herkese merhabalaaar bugun 23 agustos gunler hic gecmiyor derken bugun tam bir sene oldu ali erEnimi kaybedeli
İnsallah esim de bebek isterde cennetten kardesini yollar ali erenin burda kardes hasreti ceken abisine ahmed keremime
Rabbim buyuk
yine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
müge canımsın
ne guzel sozler yazmissin
ne kadar icten cok hosuma gitti
sen de iyki burdasin ve kendinden bahsetmeyi ihmal etme
ben iyiyim korkularimi yenemedigimi farkettim ama saglikla keseyi gorup kalp atislarini duyarsam sanirim rahatiycam
dun gece uyandim 4 gibi karnimin alti sizliyor
baya korktum yine tabi
ama hepsi erken hamilelik donemine ait bulgular olsun diye dua ediyorum
5.haftamin sonuna dogru doktoruma gidicem
günaydınlar NAZLIMüzülme hayırlısı hiç merak etme vakti gelince gelirler canım üzülme yeterki DUMNCIMsen nasılsın bizim kızlar ayaklandılar bende biraz sabret kızım diyom ama bakalım nasip pazartesi konturolum var gerçekden sancım varsa çıkar nts de hayırlısı hepimiz için GURBET GÜZELİ BAŞIN SAG OLSUN CANIM.......tugba dönmedi heralde tatilden .....MÜGECİM RABBİM YARDIM ETSİN İŞLH ZORLANMADAN AŞILAMAN OLUR RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .........beydagli nasılsın nerelerdesin göremiyom sendemi uyon kızzzzzzzz bu gün uyutmadı beni telefon kalktım etrafı toplıcam dedim bakayıım güzellerim napıyo ........nazlım üzülme strs yapma canım umudunu yitirme işlh olcak pes etme rabbim verir tm
ben diyim senin kız uykucu annesi. bişi diyim mi, geç olsun güzel olsun. onu hissettiğin andan itibaren hep dinlyceksin hissetmek istyceksin, arada kesilecek korkacaksın. Maşallah kızımıza demek ki yeri bol ki hissetmiosun tepikleri. Bak bana annesi geceleri uyanıyorum tekmeden. Gündüz de tam bişi yapıorum patlatıo. Ama yine de özledim kız ilk o seyirme gibi cansız vurmalarını. Az kaldı annesi kızın hissettirecek patilerini...
Canım ya ne güzel ve duygulu yazmışsın. Biz burda birbirimize yoldaş kardeş olduk. Zorlu ve sıkıntılı bir yolun var evet, güçlü olmak ve biraz da akışına bırakmak zorundasın. Yani zorundayız. Evet dediğim gibi bahar gelince çiçek açar. Daha doğrusu, bahar gelmeden çiçek açmaz. Hatta her kışın sonu bahardır. Sabahlar ne güzelliklere gebedir mügecim. Sen de biz de karnımızdaki canlar da nasibimizden öteye gidemeyeceğiz. Bu hayatta sadece eş ve arkadaşlarımızı seçme hakkımız sunuluyor bize. Bu sistemde istediğimiz işi bile seçme hakkımız yok. Bebek sahibi olmak da bizim seçimimiz dışında bişey. Aslında önemli olan sonrası. Mesela ben geçen yıl Mayıs ayından beri bebek çalışması yaptım. Eylül'de tuttu düştü, sonra da Şubat'ta tuttu. Ben o deli gibi bebeeeeeek diyen hatun baktım tüm düzenim hayatım değişti, acaba aldırsam mı dedim. O anı yaşadım. Ben havacılık sektöründeyim, artık uçamıyorum, eşimi yolluyorum ben kalıyorum evde, tüm düzenim alt üst oldu ve acaba dediğim anlar oldu ki ben güya çok hazırdım anneliğe. Tabi o süreçleri atlattım, şu an çok mutluyum. Ama şunu biliyorum ki asıl süreç doğumdan sonra başlayacak. Mesela psikolojim bozuldu. Kayınvaldem gelecek ya doğuma gelsin istemiyorum ki kaynanam iyi biridir, ailem çok didiklesin istemiyorum müdahale etmesinler, ya diyorum ben ölürsem babası ölürse kızım nolur, ya güzel eğitim veremezsem, ya biri kaçırır tecavüz ederse falan filan kendimi strese sokacak her şey var. Ama ne olursa olsun kaderi ne ise onu yaşıyor insanlar. Babamın 6. kızıyım 7. erkek olunca durdurmuş üreme faaaliyetlerini. Beni 5 yaşında 2 tane le.....n kadına evlatlık verdi. Ablalarım 13 yaşında anneydiler. Ama biz şimdi çok mutluyuz. Bunu neden anlattım bilmiyorum ama sadece baharının gelmesini bekle tatlım. Unut, affet, kabul et. Kışın uzun sürüyor senin o kadar. Ama sonu bahar bunu değiştiremezsin. Bak canım belki bu vesileyle kızın olursa asını bahar koyarsın:)
Çok uzattım. Sana bol şanslar. Sen de hakkını helal et. Ben de İstanbul'dayım B. düzü tarafındayım. Özelden yazışalım istersen buluşalım, ben artık ev insanıyım genelde müsaitim. İstediğin yere gelirim. Belki diğer kızları da misafir ederiz inşallah. Öptüm tatlım...
canım ben 7. hafta içindeydim kese görünmemişti ama normal olanı görünmesi. Yani kese görünmese de moralini bozma, sonra görünür. Her şey yolunda gider umarım...
canım ya üzme sakın kendini, helal sana hakkımız...
canlarım sağolun allah razı olsun siz olmasanız daha kötü olurum bunu biliyorum keşke bugün hepinizi ve kendimide mutlu edebilseydim ama olmadı şimdi bunalım yapma zamanı diil önümüzdeki maçlara bakıcas müthiş geceler beni bekliyo yine:):):)kocam saolsun başımda sizler varolun herşeyi halledices inşallah
canımmmm senı cook sevıorummmm
evt cnm ıkı gun ılıskı oldu bakalım artık allah hayırlısını nasıp etsın ama ılgınc olan 4 gundur ovulasyon testım pozıtıf gosterıoooo :S hıc bole olmamıstııı
selam kızlar
yasemincim hiç üzülme cnm bizde sen üzülüyosun diye üzüldük inş.en kısa zamanda olur boşver takma hiçbişeyi sen.
beydağlıııı hoşgeldin canım benim özlettin kendini..
pempetekir valla cnm bıraktım kendimi yakında başlar inş. miniğim tekmelerine :)
mügeciim faceye koyarım belki yakın zamanda foto olurmu cnm...
kardelyaaa dr la konuştunmu bu durumu? dinlensen filan belki geçer olmazmı??
diğer kızlar nasılsınız isim sayıcam da zamanım az kaldı:) hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim yaaaa
Rabbim buyuk
napıosuuunnn bugun 4. gun hala yumurtluyorum ılk defaa böle olduuu
canımıniçi sen iyi ol yeter bize gerisi teferruat. hakkım geçtiyse helal ettim ama burada öyle işte bende tam olarak aynı şeylerden bahsettim dün gece beraber ağlayıp beraber gülüyoruz burda ne mutlu ki bunu yapabiliyoruz ben sizler olmadan çok eksik olurdum sakın ha deme bi daha neymiş o öyle utanmak filan gel öpeyim yanaklarından
Allah yüzünü güldürsün canım hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz :)
canıım inşallah bakalım nolacak benim şimdi acil iş bulmam lazım aşılamadan önce
yaa canımsın özelden mesajlaşırız tabi görüşmeyi de çook isterim :) babadan çeken biri daha Allah ıslah etsin bizimkileri canım ben onu affettim ve bıraktım yoluna gitsin beni rahat bıraksın arada bir yabancı bi akraba gibi geliyo bazen varlığını unutuyorum hiç aklıma gelmiyo bi babamın olduğu ve hayatta olduğu eşim baba eksikliğini hiç hissettirmedi... Kocadan yana şanslıyız çok şükür. dimi dimi herşey güzel olacaaak bundan sonra sloganımız bahar gelecek, çiçekler açacaaak :)
deli kız fantaziye sardırdın sen olayıneyse iyidir
bende seni çok seviyoruuum :)
gittim geldim canım benim yazcam şimdi. gerçekten aile olduk biz burda inşallah kuzum inşallah
ben bu konuyla ilgili pek bişey bilmiyorum canım hiç yapmadım ovulasyon testi
olmaz mıı hiiiç gerçekten çok merak ediyorum 41 kere maşallah diye diye bakarım
başın sağolsun canım inşallah oğluna bş kardeş gelir sağlıklı sıhhatli
o nasıl oluyo kız? benim bildiğim o bi gün oluyodu cahilim bu konuda tabi ama belki 2-3 yumurtan mı gelişti seri üretime mi geçtin hihihih
nasıl bılmıon sen bu ıslerı bak sen kesın yumurtlama gunlerını kacırıosun ondan hamıle kalamıosun benden solemesı cok kızdım sana hadı sende erken veya gec yumurtluosan o gunlere denk getıremeyıp hamıle kalamıosaannn:18::18::18::18: yarında yumurtlarsam tavuk gıbı oldum :)
bugün doktora gittim kızlar üreme endokrinolojisine kadın doğumdan dosyam oraya verildi. 3 düşük var dediğim için bi de genetik testi istedi doktor sonra daaaaaa aşılama yapıcaz dedişimdi benim hemen bir iş bulmam gerekiyo bu ara gündüzleri giremeyebilirim iş görüşmelerine giderim herhalde en az önümüzdeki 6 ay çalışmam gerekiyo ki maddi durumumuzu toparlayabilelim genetik testi için de 2 ay kadar sonra arayacaklarmış ondan 1 ay sonra falan da sonucu çıkar dediler ama endokrinolojideki doktorum nasıl tatlı güler yüzlü maşallah çok sevdim kadını :) işte böyle herşey yoluna giriyo benimkini de ikna ettim işe gireyim yaptırıyoruz aşılamayı cerrahpaşa da
yavrum şöyle ki yumurtlama günlerini kaçırmam mümkün değil adetim bittiği zaman bi dahaki adetime kadar 1 gün boş bi gün dolu sömürüyorum adamıne yapayım herşey bebiş için :)
hahahahahaa kızz öldürdün benii gülmekteeennn adamı pert etmıssınkız iyi can varmıs sende ben nefret eder oldum elımden gelse sadece yumurtlama gunlerınde carpıscam hahahahaha
hani bi laf vardır isteksiz olursa çocuk sağlam olmazmışnapayım ben de zevk alıyorum şaka bi yana dönem dönem değişiyo insanın psikolojisi ben klomen kullandığımda iş bitince hüngür şakır ağladığımı biliyorum karışık durumlar bi iyi oluyosun bi kötü alıştım bende zaten artık :)
bide arkasına keyıff sıgarasıııı yerım kız senıııı ayy acaba benımkıler ondanmı saglam olmadı :):) benım adam yazık bana ıyı dayanıo ben erken bıktım ya bu işten hep bu bebek yuzundeenn cnm saka bı yana tabıkı allah sana guc kuvvet versın inşallahh emeklerının karsılıgını ıkız bebeklerle alırsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?