Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kıııız benim babam ikiz annemin babası dedem ikiz öyle bi ihtimal zaten var hele annemin sülalede ikiz dolu ama birini buldukta ikincisi kusur kaldı hahahah amin canımıniçi

senın farkın bu zaten 1 tane deıl ıkıtane bırden yapıcaksın sana bi sarkı solıcem dınle birdy skinny love one take dinleee

senın farkın bu zaten 1 tane deıl ıkıtane bırden yapıcaksın sana bi sarkı solıcem dınle birdy skinny love one take dinleee

ooo şarkı çok çok muhteşem :) dimi ondan bu kadar bekletiyo beni sıpalar :) alakasız olacak ama insanlar alemini izliyomusun sen orda burcu varya aylin kontente ona taktım bu ara hep izliyorum bi de öpçenmi dedeyi skeçleri var kopuyorum onlara izle bence ben hala adet olmadım bu arada ya dün olmam lazımdı sanırım film yüzünden kanamam oldu ya ondan aksadı böyle.

şimdi bi oğuzhan uğur iyi gider o zaman salla kafayıııı terbiyesiziiim :))

ayyy ınanmıcaksın ama bende o burcu hastasıyımmm yaa bayılıorum o kıza bende onun ıcın ızlıyorummm fimdendir o kuzum sız nasıl korunuyosunuz??? terbıyesızımı kocamada dınlattım odaa dınlıo heppp

eşim korunuyor canım ben ilac içmekten hiç hoşlanmıyorum hastalandığımda bile eşim zorla içiriyor o yüzden d.k. hapı da kullanmadım

eşim korunuyor canım ben ilac içmekten hiç hoşlanmıyorum hastalandığımda bile eşim zorla içiriyor o yüzden d.k. hapı da kullanmadım

hamıle kalma ıhtımalın yok dımı bu ayy?? adet olmadım dedın ya aklıma takıldı :S bende hıc d.k hapı ıcmedım cnm ıyıkıde ıcmemısım

hamıle kalma ıhtımalın yok dımı bu ayy?? adet olmadım dedın ya aklıma takıldı :S bende hıc d.k hapı ıcmedım cnm ıyıkıde ıcmemısım

yok yavrum eğer kondom delik çıkmadıysa yok yani zaten hafiften ağrılarım var gelicek sandım önlem aldım ama gelmedi bencede iyiki kullanmamışsın ne söylerlerse söylesinler ben ilaç sevmiyorum heee bebek için içtim o ayrı koşa koşa içiyom o zaman :)

ben ılk defa 4 gundur yumurtluyorummm :S:S:S 4 gundur net ıkı cızgı cıkıyooooo :S:S nedennn bukadar uzun surermıııı :26::26:
cnm çatlayana kadar öyle olabiliyor bi de şöyle 1 hafta 10 gün sonra öyle çıkarsa gebelik ihtimali de olabiliyor, ben iki kere gebeliği ilk onlardan görmüştüm

every keep kızlar hoşgeldiniiiz
hoşbulduk cnmayenle kaynatmışsınız iş arası ben de kaçamak yapıyorum buraya

iyi yaptın canım ayen kaçtı gene karabatak gibi bi görünüyo bi kayboluyo :) napalım işte benim çok çenem düştü bu ara o da mecburen bana eşlik ediyo

iyi yaptın canım ayen kaçtı gene karabatak gibi bi görünüyo bi kayboluyo :) napalım işte benim çok çenem düştü bu ara o da mecburen bana eşlik ediyo
sabah çok bozuktun cnm, şimdi keyfin yerine gelmiş çok sevindim bana da geliyorlar arada öyle soldan soldan,sonra geçiyorlar Allah sonumuzu hayır etsin

yooookk kızzz arastırma yapıyorummm yumurtalarımı arastırıorum hhahaha arstırmacı olacam yakında

pozıtıfmı cıkmıstı ovulasyon testlerın hamıle olunca??? canımm ben yarında yapıcam hala yumurtluosam üçüz yapmam lazım

yooookk kızzz arastırma yapıyorummm yumurtalarımı arastırıorum hhahaha arstırmacı olacam yakında
benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu

sabah çok bozuktun cnm, şimdi keyfin yerine gelmiş çok sevindim bana da geliyorlar arada öyle soldan soldan,sonra geçiyorlar Allah sonumuzu hayır etsin

sizlerin cesaretlendirip umut vermesinden mi yoksa doktorun güleryüzünden mi işler kolaylaşıyor gittikçe ondanmı yoksa hepsi birden mi sebep bilmiyorum bu gün yüzüm gülüyo kendime geldim biraz sanırım herşey rayına oturuyo diye rahatladım bugün hiç bilmediğim bi bölüme gidicek olmaktan dolayı da gergin ve duygusaldım prosedürlerin de daha uzun süreceğini sanıp yine çok beklemem gerek diye de stres yapıyordum ama çok şükür dua edenlerden Allah razı olsun işlerim yolunda gidiyo maşallah sen nasılsın canım

pozıtıfmı cıkmıstı ovulasyon testlerın hamıle olunca??? canımm ben yarında yapıcam hala yumurtluosam üçüz yapmam lazım
evet cnm, ovulasyon testi lh ölçüyor, hamilelikte hcg ölçülüyor ve bu hcg lhye çok benziyor, onun şapkalısı. Ovulasyon testi hcgyi lh sanıp pozitif çıkabiliyor hamilelikte

benim yumurtlamam çok olaylı oldu bu ay ama her yumurtada olduğu gibi yeni bir umut yeni bir heyecan,havai fişekler hazırda 1:) bekleşip duruyoruz işte:119:

benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu

adamları maymun ettık zaten bılmedıklerı bısey kalmadı hangı marka kullanıosun sen cnm

ben tüp bebek işleminin fanıyım resmen yaa, muhteşem bişey o..belirsizlik bitiyor, hep doktor kontrolündesin ve her gün elinden gelen yapabileceğin bir şeyler var..tanıdığım bir sürü insan tüp bebekle çocuk sahibi oldu ve daha tedaviye başlamadan psikolojileri düzelmeye başladı, inşallah senin için de sorunsuz çabucak oluverir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…