Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yooookk kızzz arastırma yapıyorummm yumurtalarımı arastırıorum hhahaha arstırmacı olacam yakında

amaan profesör olduk zaten anasını satayım yumurtlama pıhtılaşma ovulasyon her zıkkımı öğrendik yani mecburiyetten bilmeyene ne kolay korunmayalım diyolar ilk ay hemen hamile kadın cart diye ne şanslı olduklarının da farkında değiller ne demişler cahillik mutluluktur

benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu

şimdi ben sorsam 3. çizgi ne diye hahaha gerçekten bilmiyorum ovulasyon kullanmadım hiç

benim yumurtlamam çok olaylı oldu bu ay ama her yumurtada olduğu gibi yeni bir umut yeni bir heyecan,havai fişekler hazırda 1:) bekleşip duruyoruz işte:119:

hahaha ne güzel işte karalar bağlamaktansa havai fişekler olsunn inşallah tutar seninki de canım

ben laboquick kullanıyorum, netten almıştım ama ondan memnun olmayan bir sürü insan var (bugün 3 çizgiyi görünce benim de kafamda soru işareti olmadı değil) sen?

alalaaa bende o markayı kullanıyorum daha öncede kullanmıstım memnun kaldım cnm demekkı arada bozuk cıkabılıo fortel erken gebelık testıde aldım onuda 1 hafta sonra yapıcaam

3 çizgi diye bir şey olmaması gerekiyor cnm, test hatalı demek sanırım ben iki aydır ovulasyon için ateş, cervical mucus,ovu testi bi de bi bahane çıkıyor doktora gidiyorum, alttan ultrasonla yumiyi görüyor daha da kontrol nasıl olur bilemiyorum yani, çılgınca araştırıyorum...CSI baby iş başında

ya dimi dimi ben kendime gelmeye başladım en azından umudum var adeti bekleyip geldiğinde ağlamak yerine aşılamama az kaldı çok şükür deyip sabredicem aşılama demek bebişe bir adım daha demek benim için :) canım düşünceli arkadaşım ya nazarbocuğu koymuş nazar değmesin diye sağol kuzucum sevgi pıtırcığı oldum iyice yine

hee yaa mıllet nasıl pıt pıt doguruo sasırıyorum cocuk dogurmak hamıle kalmak kolay mezıyetler degılmıs vallaa hele köydekıler kendı baslarına evde doguruyolar saygıyla önlerınde eğiliyorumm

heee neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) CSI baby muhteşem olmuş :)) senin adın bundan sonra CSI baby olsun :))

cok sevılıosun şımarma ama bak

cok sevılıosun şımarma ama bak

hee yaa mıllet nasıl pıt pıt doguruo sasırıyorum cocuk dogurmak hamıle kalmak kolay mezıyetler degılmıs vallaa hele köydekıler kendı baslarına evde doguruyolar saygıyla önlerınde eğiliyorumm

aynen eski türk filmelrinde var ya tarlada çapa yapıyo sonra bi köşede fırtlatıyo çocuğu hatta bi skeç yapmışlardı böyle çocuk doğuyo tarlada eline çapayı alıp tarlaya gidiyo kadın herşey nasip kısmet işte bizim payımıza bu düştü ama bunu bile her kula nasip etmez Allah şefaatçi sabilerimiz meleklerimiz var bizim cennet kapısında bekleyen

[Q

merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....[/QUOTE]

Canım merhaba ..Bende senınle aynı duyguları yaşıyorum ..6 yıllık evliyim ve 4 aşılamamda tuttu...Gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı geçti..4 ve 5.aylar gayet iyiydi..ikili test , üçlü test ,detaylı ultrason hepsini yaptırdık hiç bi sorun yoktu...14.temmuz günü kontrole gittim doktorum herşeyin çok iyi dedi tatile bile gidebilirsin dedi ve gecesi doğum yaptım 23 artı 2 deydik oğlumla ve sadece 510 gr doğdu ((( 2 gün yaşadı yawrum..Çok zor günler yaşadım bende yalnız kaldımı çok kötü oluyorum...Nitekim sezeryanla doğum yaptım...Doktorum 2 ay korun dedii...eylül 15 te 2 ay dolucak....Ondan sonrası belki kendiliğinden olabilir dedi 2-3 ay da biz denicez...olmazsa devreye biz gireriz dedi..Rabbim kimseye yaşatmasın..çok zorrrrr............

ağzım kulaklarıma geldiiii kapanmıyooo hahahaahaha yumurtlama gunu bılmıolar bıse bılmıolar 10 tane cocuk doguruolar gunlerını nasıl tutturuyolar acabaa kız bence bunların kocalarının fişekleri kuvvetliii vitaminliii

tamam tamam hakettın artık bızı tesellı etmekten kendını unutmustun ball balll buu mügeeee

sen varya beni önceden görecektin bu bebek meselesini takıntı yapmadan önce ve bebeğimi kaybetmeden önce ortamların neşe kaynağıydım ben karnımıza ağrılar girerdi gülmekten sonra neşem gitti suskunlaştım içime apandım ama geri geldim sayenizde :) oyyy anneeeem yerim seni :)

bende öyleydım heryerde cok sevılen bırıydım arkadslarım cok olurdu artık bı tane arkadasım yok kımseyle gorusmuyorum herkesın yanında sıkılıorum gorumcemde dıomuskii hıcc arkadsı yoookkk gecımssıızz dıomusss donusun muhtesem oldu ozaman senınnn çakileri de dogurdunmuuu tam süperrr olacakk kankaa

kızzııııım onlar ektiği domatesi biberi yiyolardı gdo da neymiş o zamanlar kmyasal gübre neymiş sağlıklı insanlardı eskiler dedem 94 yaşına kadar yaşadı benim ben şimdi meyve yiyelim vitamin alalım diyorum sonra aklıma geliyo gdo lu tohum sonra kimyasal gübre e ne kaldı vitamin mi zehir mi ay çok sinirleniyorum bu konulara neslimizi tükettiler kızıııım hee bi de büyüüük büyük marketler var ya sebze almayın sakın ha yıkarken böyle eline yağlı gibi geliyo ya sinek zehiri onlar pazardan alın ne alacaksanız gerçi senin yediklerin bizden iyidir biz burda ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz

dogru cnm ıstanbul daha berbattır yaa dedıgın gıbı eskıden kan pıhtılasmasımı varmıs doktormu varmıs amaaaann efkarlandım yinee

kız kötü kötü konuşturma beni ben olsam benim geçtiğim sınavlardan geçmeden benimle aynı yoldan yürümeden beni eleştiremezsin derim Allah büyük bak böyle seni üzüyo ya o hiçbişeyin garantisi yok Allah korusun benzer yada daha beterini yaşar belki yazık değilmi ama anlatamazsın anlatsan da anlamaz böyleleri insanın içinde Allah korkusu olacak bişey söylerken helede yaralı birine söylerken 10 defa düşünecek ama nerde insanımızda öyle ince düşünce bu smiley görümcene gelsin

Canım merhaba ..Bende senınle aynı duyguları yaşıyorum ..6 yıllık evliyim ve 4 aşılamamda tuttu...Gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı geçti..4 ve 5.aylar gayet iyiydi..ikili test , üçlü test ,detaylı ultrason hepsini yaptırdık hiç bi sorun yoktu...14.temmuz günü kontrole gittim doktorum herşeyin çok iyi dedi tatile bile gidebilirsin dedi ve gecesi doğum yaptım 23 artı 2 deydik oğlumla ve sadece 510 gr doğdu ((( 2 gün yaşadı yawrum..Çok zor günler yaşadım bende yalnız kaldımı çok kötü oluyorum...Nitekim sezeryanla doğum yaptım...Doktorum 2 ay korun dedii...eylül 15 te 2 ay dolucak....Ondan sonrası belki kendiliğinden olabilir dedi 2-3 ay da biz denicez...olmazsa devreye biz gireriz dedi..Rabbim kimseye yaşatmasın..çok zorrrrr............[/QUOTE]

canım başın sağolsun Allah daha fazla aratmasın inşallah bende 6 yıllık evliyim bir kaybım var 10 haftalık. cevap yazdığın arkadşın ise nur topu gibi bi oğlu var Allah bize de yaşatacak inşallah o duyguları

dogru cnm ıstanbul daha berbattır yaa dedıgın gıbı eskıden kan pıhtılasmasımı varmıs doktormu varmıs amaaaann efkarlandım yinee

aldıklarımı zmanım olursa sirkeli suda bekletiyorum ben kimyasal gübrelerin en büyük düşmanı sirke başka da yöntem bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç içime sinmiyo yinede ay ben gideyim artık yavrum kocam kızacak ütüm birikti işlerim var akşama kaçamak ta olsa uğrarım yine 5-10 dakika ama gece 12 den sonra burdayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…