yooookk kızzz arastırma yapıyorummm yumurtalarımı arastırıorum hhahaha arstırmacı olacam yakında
benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu
benim yumurtlamam çok olaylı oldu bu ay ama her yumurtada olduğu gibi yeni bir umut yeni bir heyecan,havai fişekler hazırda1:) bekleşip duruyoruz işte:119:
ben laboquick kullanıyorum, netten almıştım ama ondan memnun olmayan bir sürü insan var (bugün 3 çizgiyi görünce benim de kafamda soru işareti olmadı değil) sen?
3 çizgi diye bir şey olmaması gerekiyor cnm, test hatalı demek sanırımamaan profesör olduk zaten anasını satayım yumurtlama pıhtılaşma ovulasyon her zıkkımı öğrendik yani mecburiyetten bilmeyene ne kolay korunmayalım diyolar ilk ay hemen hamile kadın cart diye ne şanslı olduklarının da farkında değiller ne demişler cahillik mutluluktur
şimdi ben sorsam 3. çizgi ne diye hahaha gerçekten bilmiyorum ovulasyon kullanmadım hiç
hahaha ne güzel işte karalar bağlamaktansa havai fişekler olsunn inşallah tutar seninki de canım
ben tüp bebek işleminin fanıyım resmen yaa, muhteşem bişey o..belirsizlik bitiyor, hep doktor kontrolündesin ve her gün elinden gelen yapabileceğin bir şeyler var..tanıdığım bir sürü insan tüp bebekle çocuk sahibi oldu ve daha tedaviye başlamadan psikolojileri düzelmeye başladı, inşallah senin için de sorunsuz çabucak oluverir canım
mlUsu kaç cnm onun? bi de ne kadara aldın kendisini?alalaaa bende o markayı kullanıyorum daha öncede kullanmıstım memnun kaldım cnm demekkı arada bozuk cıkabılıofortel erken gebelık testıde aldım onuda 1 hafta sonra yapıcaam
amaan profesör olduk zaten anasını satayım yumurtlama pıhtılaşma ovulasyon her zıkkımı öğrendik yani mecburiyetten bilmeyene ne kolay korunmayalım diyolar ilk ay hemen hamile kadın cart diye ne şanslı olduklarının da farkında değiller ne demişler cahillik mutluluktur
şimdi ben sorsam 3. çizgi ne diye hahaha gerçekten bilmiyorum ovulasyon kullanmadım hiç
hahaha ne güzel işte karalar bağlamaktansa havai fişekler olsunn inşallah tutar seninki de canım
3 çizgi diye bir şey olmaması gerekiyor cnm, test hatalı demek sanırımben iki aydır ovulasyon için ateş, cervical mucus,ovu testi bi de bi bahane çıkıyor doktora gidiyorum, alttan ultrasonla yumiyi görüyor daha da kontrol nasıl olur bilemiyorum yani, çılgınca araştırıyorum...CSI baby iş başında
ya dimi dimi ben kendime gelmeye başladım en azından umudum var adeti bekleyip geldiğinde ağlamak yerine aşılamama az kaldı çok şükür deyip sabredicem aşılama demek bebişe bir adım daha demek benim için :) canım düşünceli arkadaşım ya nazarbocuğu koymuş nazar değmesin diye sağol kuzucumsevgi pıtırcığı oldum iyice yine
ya dimi dimi ben kendime gelmeye başladım en azından umudum var adeti bekleyip geldiğinde ağlamak yerine aşılamama az kaldı çok şükür deyip sabredicem aşılama demek bebişe bir adım daha demek benim için :) canım düşünceli arkadaşım ya nazarbocuğu koymuş nazar değmesin diye sağol kuzucumsevgi pıtırcığı oldum iyice yine
cok sevılıosun şımarma ama bak
hee yaa mıllet nasıl pıt pıt doguruo sasırıyorum cocuk dogurmak hamıle kalmak kolay mezıyetler degılmıs vallaa hele köydekıler kendı baslarına evde doguruyolar saygıyla önlerınde eğiliyorumm
taaam ya taaam accık şımarıyım ama ya accık seviyorum şımarmayı ben kiiiiii
aynen eski türk filmelrinde var ya tarlada çapa yapıyo sonra bi köşede fırtlatıyo çocuğu hatta bi skeç yapmışlardı böyle çocuk doğuyo tarlada eline çapayı alıp tarlaya gidiyo kadınherşey nasip kısmet işte bizim payımıza bu düştü ama bunu bile her kula nasip etmez Allah şefaatçi sabilerimiz meleklerimiz var bizim cennet kapısında bekleyen
tamam tamam hakettın artık bızı tesellı etmekten kendını unutmustunball balll buu mügeeee
sen varya beni önceden görecektin bu bebek meselesini takıntı yapmadan önce ve bebeğimi kaybetmeden önce ortamların neşe kaynağıydım ben karnımıza ağrılar girerdi gülmekten sonra neşem gitti suskunlaştım içime apandım ama geri geldim sayenizde :) oyyy anneeeem yerim seni :)
ağzım kulaklarıma geldiiii kapanmıyooo hahahaahahayumurtlama gunu bılmıolar bıse bılmıolar 10 tane cocuk doguruolar gunlerını nasıl tutturuyolar acabaa kız bence bunların kocalarının fişekleri kuvvetliii vitaminliii
kızzııııım onlar ektiği domatesi biberi yiyolardı gdo da neymiş o zamanlar kmyasal gübre neymiş sağlıklı insanlardı eskiler dedem 94 yaşına kadar yaşadı benim ben şimdi meyve yiyelim vitamin alalım diyorum sonra aklıma geliyo gdo lu tohum sonra kimyasal gübre e ne kaldı vitamin mi zehir mi ay çok sinirleniyorum bu konulara neslimizi tükettiler kızıııım hee bi de büyüüük büyük marketler var ya sebze almayın sakın ha yıkarken böyle eline yağlı gibi geliyo ya sinek zehiri onlar pazardan alın ne alacaksanız gerçi senin yediklerin bizden iyidir biz burda ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz
bende öyleydım heryerde cok sevılen bırıydım arkadslarım cok olurdu artık bı tane arkadasım yok kımseyle gorusmuyorumherkesın yanında sıkılıorum gorumcemde dıomuskii hıcc arkadsı yoookkk gecımssıızz dıomusss donusun muhtesem oldu ozaman senınnn çakileri de dogurdunmuuu tam süperrr olacakk kankaa
[Q
merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....
dogru cnm ıstanbul daha berbattır yaa dedıgın gıbı eskıden kan pıhtılasmasımı varmıs doktormu varmıs amaaaannefkarlandım yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?