kız kötü kötü konuşturma beni ben olsam benim geçtiğim sınavlardan geçmeden benimle aynı yoldan yürümeden beni eleştiremezsin derim Allah büyük bak böyle seni üzüyo ya o hiçbişeyin garantisi yok Allah korusun benzer yada daha beterini yaşar belki yazık değilmi ama anlatamazsın anlatsan da anlamaz böyleleri insanın içinde Allah korkusu olacak bişey söylerken helede yaralı birine söylerken 10 defa düşünecek ama nerde insanımızda öyle ince düşünce bu smiley görümcene gelsin
Canım merhaba ..Bende senınle aynı duyguları yaşıyorum ..6 yıllık evliyim ve 4 aşılamamda tuttu...Gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı geçti..4 ve 5.aylar gayet iyiydi..ikili test , üçlü test ,detaylı ultrason hepsini yaptırdık hiç bi sorun yoktu...14.temmuz günü kontrole gittim doktorum herşeyin çok iyi dedi tatile bile gidebilirsin dedi ve gecesi doğum yaptım 23 artı 2 deydik oğlumla ve sadece 510 gr doğdu((( 2 gün yaşadı yawrum..Çok zor günler yaşadım bende yalnız kaldımı çok kötü oluyorum...Nitekim sezeryanla doğum yaptım...Doktorum 2 ay korun dedii...eylül 15 te 2 ay dolucak....Ondan sonrası belki kendiliğinden olabilir dedi 2-3 ay da biz denicez...olmazsa devreye biz gireriz dedi..Rabbim kimseye yaşatmasın..çok zorrrrr............
aldıklarımı zmanım olursa sirkeli suda bekletiyorum ben kimyasal gübrelerin en büyük düşmanı sirke başka da yöntem bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç içime sinmiyo yinede ay ben gideyim artık yavrum kocam kızacak ütüm birikti işlerim var akşama kaçamak ta olsa uğrarım yine 5-10 dakika ama gece 12 den sonra burdayım yine
Merhaba kizlar ben de martta kurtaj oldum bebek olmus karnimda ama neden oldugu arastrilmadi
Yine ayni sseyleri yasayacagimdan korkuyorum sizce haksizmiyim
canım çok geçmiş olsun, haksız olur musun hiç, ne hissediyorsan hepsine hakkın var..yaşadıklarının birçoğunu buradaki insanlardan bazıları da yaşamıştır. İnşallah mutlu, güzel günlerin yakındadırMerhaba kizlar ben de martta kurtaj oldum bebek olmus karnimda ama neden oldugu arastrilmadi
ayy sen söyleyince düşündüm hani insan güler ya, şöyle ağzı acır, karnı ağrır hani hahahahaayyyyyyyyyyy diye katılır fln hatta karşısındaki de dayanamaz aynı hale gelir...en son yaz başında olmuştu öylekızlar çok sağolun destekleriniz için allah kat kat razı olsun herkesin yüzü gülsün çok gülün ağzınız acısın gülümsemekten inşallahh
mügeeeeeeeeeeee ne güzel haberler vermişin sen guzummmmmmmm dua etmiştim sana dün çok şükürler olsun rabbime
benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu
every keep kızlar hoşgeldiniiiz
Merhaba kizlar ben de martta kurtaj oldum bebek olmus karnimda ama neden oldugu arastrilmadi
ben de haziranda aynı şeyi yaşadım. bebeğim ölmüş karnımda.2 hafta farketmemişiz. kürtaj oldum.
bugün kontrol için gittim yeniden doktora. istersen korunmayı bırakabilirsin dedi. folik asit, kalsiyum ve coraspirin verdi. hatta sol yumurtalığında yumurta var önümüzdeki günlerde ilişk olursa hamile kalma şansın çok yüksek dedi. ama ben çok korkuyorum.bebeğimi çok özlüyorum ve aynı şeyi yaşamak istemiyorum
aldıklarımı zmanım olursa sirkeli suda bekletiyorum ben kimyasal gübrelerin en büyük düşmanı sirke başka da yöntem bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama hiç içime sinmiyo yinede ay ben gideyim artık yavrum kocam kızacak ütüm birikti işlerim var akşama kaçamak ta olsa uğrarım yine 5-10 dakika ama gece 12 den sonra burdayım yine
ben de haziranda aynı şeyi yaşadım. bebeğim ölmüş karnımda.2 hafta farketmemişiz. kürtaj oldum.
bugün kontrol için gittim yeniden doktora. istersen korunmayı bırakabilirsin dedi. folik asit, kalsiyum ve coraspirin verdi. hatta sol yumurtalığında yumurta var önümüzdeki günlerde ilişk olursa hamile kalma şansın çok yüksek dedi. ama ben çok korkuyorum.bebeğimi çok özlüyorum ve aynı şeyi yaşamak istemiyorum
selam kızlar
yasemincim hiç üzülme cnm bizde sen üzülüyosun diye üzüldük inş.en kısa zamanda olur boşver takma hiçbişeyi sen.
beydağlıııı hoşgeldin canım benim özlettin kendini..
pempetekir valla cnm bıraktım kendimi yakında başlar inş. miniğim tekmelerine :)
mügeciim faceye koyarım belki yakın zamanda foto olurmu cnm...
kardelyaaa dr la konuştunmu bu durumu? dinlensen filan belki geçer olmazmı??
diğer kızlar nasılsınız isim sayıcam da zamanım az kaldı:) hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim yaaaa
çok geçmiş olsunben de haziranda aynı şeyi yaşadım. bebeğim ölmüş karnımda.2 hafta farketmemişiz. kürtaj oldum.
kızlar ateş topiğine sordum, ses çıkmadı.. ovulasyon testlerim günlerdir çift çizgi, üç gün pozitif...Acaba diyorum, hani doktor bana geçen cuma çatlamış yumurtan var demişti, ben kendisine pek prim vermemiştim..Acaba o doğru olup bu da hamilelikten olabilir mi? ya da üç gündür yumurtluyor muyum, belki yumurta çatlamamıştır...bilemiyorum...acaba hamilelik testi yapsam mı?...Evde test yok, eşime kalk nöbetçi eczane arayalı desem mi..ne yapsam Eki Görüntüle 494873 ne dersiniz?
sağol cevabın için, bat normalde 7 eylül cnm ama bilemedim, çok erken yumurtladımbat ne zaman? ben kaybettiğim bebeğimde hamileliğimi ovulasyon testinden öğrenmiştim. battan 2 gün önce pozitif göstermişti.sonra gebelik testi yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?