Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım başın sağolsun Allah daha fazla aratmasın inşallah bende 6 yıllık evliyim bir kaybım var 10 haftalık. cevap yazdığın arkadşın ise nur topu gibi bi oğlu var Allah bize de yaşatacak inşallah o duyguları[/QUOTE]

aşkım oo zaten arkamdan konusuo yuzume konusamazkı parcalarım o gerızekalıyı kendı benden buyuk evlencek dedıgın gıbı kendının yasamıyca ne malüüm ama yınede allah yasatmasın dıyorum ıslah etsın onu

tmm tatlım aksam görüşürüzzzzz muahhhh

Merhaba kizlar ben de martta kurtaj oldum bebek olmus karnimda ama neden oldugu arastrilmadi
Yine ayni sseyleri yasayacagimdan korkuyorum sizce haksizmiyim

Merhaba kizlar ben de martta kurtaj oldum bebek olmus karnimda ama neden oldugu arastrilmadi

allah bıdaha yasatmasın ama hamılelık dusunmeden once gereklı testlerı yaptır bence oyle hamıle kal mesela trombofili testi yaptır mutlaka bu yusden ıkı bebek kaybım oldu allah kolaylık versın...

canım çok geçmiş olsun, haksız olur musun hiç, ne hissediyorsan hepsine hakkın var..yaşadıklarının birçoğunu buradaki insanlardan bazıları da yaşamıştır. İnşallah mutlu, güzel günlerin yakındadır

kızlar çok sağolun destekleriniz için allah kat kat razı olsun herkesin yüzü gülsün çok gülün ağzınız acısın gülümsemekten inşallahh

mügeeeeeeeeeeee ne güzel haberler vermişin sen guzummmmmmmm dua etmiştim sana dün çok şükürler olsun rabbime

ayy sen söyleyince düşündüm hani insan güler ya, şöyle ağzı acır, karnı ağrır hani hahahahaayyyyyyyyyyy diye katılır fln hatta karşısındaki de dayanamaz aynı hale gelir...en son yaz başında olmuştu öyle

benim bugün ovulasyon testinde 3 çizgi çıktı ayen, eşime gösterdim yazık bilir bilmez "e iki olunca yumurtlamaydı, 3 olunca ne oluyor"diye sordu, ben de ekstra kaliteli oluyomuş diye kandırdım bunu

keep senin gebelik testin de laboquick mi
eger oyleyse yapma onu bence
cok kotu kandirdi o beni 2 ay once silik cizgileri sagolsun
nazlimi da kandirmisti
daha bir suru kisiyi
sevmiyorum o testi

every keep kızlar hoşgeldiniiiz

hosbulduk canim ben bakip cikmak zorunda kalmistim
iyi kaynatmissiniz bugun

merhaba canim
cok gecmis olsun
insallah yeniden saglikla hamile kalirsin
ben hep soyle dusunuyorum birincisi dusuk oldu diye ikincisi de olacak diye birsey yok
ve beynime surekli bunu soyluyorum kendimi buna inandirmaya calisiyorum

ben de haziranda aynı şeyi yaşadım. bebeğim ölmüş karnımda.2 hafta farketmemişiz. kürtaj oldum.
bugün kontrol için gittim yeniden doktora. istersen korunmayı bırakabilirsin dedi. folik asit, kalsiyum ve coraspirin verdi. hatta sol yumurtalığında yumurta var önümüzdeki günlerde ilişk olursa hamile kalma şansın çok yüksek dedi. ama ben çok korkuyorum.bebeğimi çok özlüyorum ve aynı şeyi yaşamak istemiyorum

cok gecmis olsun canim

mügecim hadi bakalım tedavi sürecin hayırlı olsun inşallah yine o eski eğlenceli günlerine dön. iş için de umarım şansın bol olur. sirke olayını ben de uyguluyorum valla İstanbul aslında yaşanacak şehir değil ama lanet olası şehirler padişahı işte.
baban konusu da benimki gibiymiş. gerçi ben sadece annemle konuşuyorum ama küs değilim kimseye. Allah biliyo herşeyi, biz iyi insanlarızz...

arkadaşlar geçmişş olsun. lütfen korkularınızı bırakın ve umutlanın. yılda kaç kere düşük yapıyoruz ve bunun farkında bile değiliz çünkü adet oluyoruz zamanında. gerekli önlemleri alın ve gerisini Allahın takdirine bırakın. bol şanslar arkadaşlar, umutsuzluk yok, korku yok...

canım sürekli uzanıyom bakalım pazartesi randovum var ne dicek doktor

çok geçmiş olsun

kızlar ateş topiğine sordum, ses çıkmadı.. ovulasyon testlerim günlerdir çift çizgi, üç gün pozitif...Acaba diyorum, hani doktor bana geçen cuma çatlamış yumurtan var demişti, ben kendisine pek prim vermemiştim..Acaba o doğru olup bu da hamilelikten olabilir mi? ya da üç gündür yumurtluyor muyum, belki yumurta çatlamamıştır...bilemiyorum...acaba hamilelik testi yapsam mı?...Evde test yok, eşime kalk nöbetçi eczane arayalı desem mi..ne yapsam Eki Görüntüle 494873 ne dersiniz?

bat ne zaman? ben kaybettiğim bebeğimde hamileliğimi ovulasyon testinden öğrenmiştim. battan 2 gün önce pozitif göstermişti.sonra gebelik testi yapmıştım

ne çok kaynatılmış. ben bayadır giremiyorum. bayramdan döndük sonunda evimdeyim. every hamileliğin kesinleşmesine çok sevindim canım

NAZLIM senin de ne yazacağını heyecanla bekledm valla ama son yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldm. burda gerçekten herkes birbirini kendisi kadar iyi anlıyor.ne hissettiğini tahmin edebiliyorum inşllh herşey daha iyi olur.

KEEP senn de hamilelik şüphen var sanırım. bekliyoruz heyecanla sonucu valla.

DOĞUM için hazırlık yapan arkadaşlara da kolay gelsin. inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında alırsınız bebişleri kucağınıza..

bu arada benim patoloji sonucum çıkmştı. onu aldım bugün. KİSTİK HİGROMA teşhis.onu gösterdim iki doktora. test falan bişi yapılcaksa bize yapılsın dedim ama istemediler. ama sıvı aldırmıştım daha önce. onda da trizomi 18 çıkmıştı. ya kromozom anormalliğinde anne babaya kan testi yapılmaz mı ya kafam çok karışık????

benm 27. günüm bu arada bugün bebeğimi kaybettiğime. adet olucam sanıorum. kanamam yoğunlaştı baya sancıyla beraber. 40 günden önce adet görebilir miyim acaba?

yani o kadar çok şey soruyorum ki kendi kendime sizi de bunalttım sanırım. kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…