Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

geçmiş olsun cnm, ben patoloji sonucumu geçen hafta alabilmiştim, öfff ne kötü bir gündü o öyle...sana da Allah sabır versin..Edward sendromunda ben de genetik inceleme yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim. Belki bir doktora daha danışsanız içiniz rahat eder? 40 günden önce adet görebilirsin, çoğumuz öyle gördük. Ayrıca ne demek bunalttım hepimiz zaman geliyor berbat hallerde oluyoruz, herkes herkesin halinden anlıyor,gel istediğin zaman içinden geçenleri yaz sor cnm

canım bende hamileliğimi ovu testiyle öğrendim..adetime 3 yada 4 gün kala pozitif çıkmıştı..ertesi gün kan testi yaptırmıştım...

ayy inşallah hamişşindir canım...

geçmiş olsun cnm, ben patoloji sonucumu geçen hafta alabilmiştim, öfff ne kötü bir gündü o öyle...sana da Allah sabır versin..Edward sendromunda ben de genetik inceleme yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim. Belki bir doktora daha danışsanız içiniz rahat eder? 40 günden önce adet görebilirsin, çoğumuz öyle gördük. Ayrıca ne demek bunalttım hepimiz zaman geliyor berbat hallerde oluyoruz, herkes herkesin halinden anlıyor,gel istediğin zaman içinden geçenleri yaz sor cnm

ya evet kalbim duracaktı sanki. daha önce sıvı aldırdığım ve az çok ne söyleyeceklerini bildiğim halde çok fena oldum ya.benim sıkıntım şu ki. araştırma hastanesinde trizomi 18 yazan sonucu gösteremedim sadce öğrendim. zaten daha sonra bebek ölünce nasıl olsa patolojiden sonuç çıkcak die sıvının sonucuna ihtiyaç duymadım. ama patolojide sadece kistik higroma yazıyor. yani araştırma hastanesindeki doktorum trizomi 18 den bihaber sanırım. ben de o an uyanıp da durumu anlatamadım. daha doğrusu patolojide de aynısı çıkmıştır die anlatmadım. ne bilim işte kafam duruo doktor yanına girince benim :) sonra da başka doktora herşeyi anlattım. o da gerek yok dedi. şimdi içim içimi yiyo yaa( neyse hayırlısı olmazsa araştırma hastanesine tekrar giderim. teşekkür ederim canım desteğin için bu arada :)

bu arada ben bu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ama keepcim inşallah arkadaşlarn yaptığı yorumlar gibi sen de hamileliğimi bu testten öğrendm dersin :))

ben de uyuyamıyom aynennn...eşim teste erken dedi sonra oturup baktık, benim sandığım gibi de değilmiş zaten..bi ton da surat yaptı ben üzüldüm ettim neyse uzun lafın kısası bana bata kadar test mest yoksağ olun kızlar, galiba arada bir geliyorlar bana

canım bende hamileliğimi ovu testiyle öğrendim..adetime 3 yada 4 gün kala pozitif çıkmıştı..ertesi gün kan testi yaptırmıştım...

ayy inşallah hamişşindir canım...
galiba değilim ama inşallah bi gün hepimiz olacağız cnm yaa

ikinci doktor gerek yok demiş, muhtemelen öbürü de aynı şeyi söyler cnm ama maksat iç rahatlasın..hangimiz doktorun yanında tıkanmıyoruz ki kafada onca şeyle...

mulberry ....keep nasılsınız siz niye uyumuyonuz
özetle:26:böyle cnm

canımmm amin inşallah... istanbul konusunda sana katılıyorum malesef benim için artık stresi güzelliğinden daha ağır basar oldu malesef ah o babalar... benimki eminim bin pişman yaptıklarına çekiyor zaten bi şekilde amaan iyi olsun kan bağı var sonuçta... bencede içimiz rahat hiç olmazsa canım

iyi geceler...........uyyamıyom ya geceleri gündüz sersem gibiyim hep uyyom gecede uyyamıyom offfffffffffffffffffffffffffffff

iyi geceler canım bende öyle yarasa gibi oldum artık gündüz de geç kalkıyorum hep

canım sıkma canını sabırlı ol olur işlh herkezin olcak burdakilerin rabbim verir yeterki sabır vardır vakti

canım yaseminim hep yanımda olduğunuzu kalbinizden dilinize akan dualarınızı biliyorum, hissediyorum kuzum Allah razı olsun sende benim dualarımdasın canım benim oyyy gel öpücem

aynı sabah geç kalkıyom akşam herkez uyyo ben ayakda hayırlısıyla okullar açılırsa düzene girerim

senin bebiş ne zaman gelecek bakalım sen bi iki sene uyku düzeni denen şeyi unut canım :) sahi ne durumda sancıların

canım doktor ekim 15 dedi ama erkende gelebilir benim sezeryan dikişim yeniya ondan uyku düzenime gelince birsenedir zaten uykum allak bullak oldu hep ne olcak nasıl olcak olurmu vsyre bitmeyen cevapsız sorular varsın yavrum sag saglim beraber kurtulalım artık gece uyumassak bebişimi alırım kucagıma sizle yazışırım ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur allahım hepimize işlh versin hepimiz bebişlerimiz kucagımızda yazışalım işlh

mügecim sancılarım ara ara var şu an meselakasıgımın sol tarafı agrıyo beli belirsiz agrılar giriyo pazartesi nts de çıkar sancım gerçekden varmı ne derece bakalım birazda dayansak iyi olur işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…