geçmiş olsun cnm, ben patoloji sonucumu geçen hafta alabilmiştim, öfff ne kötü bir gündü o öyle...sana da Allah sabır versin..Edward sendromunda ben de genetik inceleme yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim. Belki bir doktora daha danışsanız içiniz rahat eder? 40 günden önce adet görebilirsin, çoğumuz öyle gördük. Ayrıca ne demek bunalttımbu arada benim patoloji sonucum çıkmştı. onu aldım bugün. KİSTİK HİGROMA teşhis.onu gösterdim iki doktora. test falan bişi yapılcaksa bize yapılsın dedim ama istemediler. ama sıvı aldırmıştım daha önce. onda da trizomi 18 çıkmıştı. ya kromozom anormalliğinde anne babaya kan testi yapılmaz mı ya kafam çok karışık????
benm 27. günüm bu arada bugün bebeğimi kaybettiğime. adet olucam sanıorum. kanamam yoğunlaştı baya sancıyla beraber. 40 günden önce adet görebilir miyim acaba?
yani o kadar çok şey soruyorum ki kendi kendime sizi de bunalttım sanırım. kusura bakmayın
kızlar ateş topiğine sordum, ses çıkmadı.. ovulasyon testlerim günlerdir çift çizgi, üç gün pozitif...Acaba diyorum, hani doktor bana geçen cuma çatlamış yumurtan var demişti, ben kendisine pek prim vermemiştim..Acaba o doğru olup bu da hamilelikten olabilir mi? ya da üç gündür yumurtluyor muyum, belki yumurta çatlamamıştır...bilemiyorum...acaba hamilelik testi yapsam mı?...Evde test yok, eşime kalk nöbetçi eczane arayalı desem mi..ne yapsam Eki Görüntüle 494873 ne dersiniz?
galiba değilim ama inşallah bi gün hepimiz olacağız cnm yaacanım bende hamileliğimi ovu testiyle öğrendim..adetime 3 yada 4 gün kala pozitif çıkmıştı..ertesi gün kan testi yaptırmıştım...
ayy inşallah hamişşindir canım...
ikinci doktor gerek yok demiş, muhtemelen öbürü de aynı şeyi söyler cnm ama maksat iç rahatlasın..hangimiz doktorun yanında tıkanmıyoruz ki kafada onca şeyle...geçmiş olsun cnm, ben patoloji sonucumu geçen hafta alabilmiştim, öfff ne kötü bir gündü o öyle...sana da Allah sabır versin..Edward sendromunda ben de genetik inceleme yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim. Belki bir doktora daha danışsanız içiniz rahat eder? 40 günden önce adet görebilirsin, çoğumuz öyle gördük. Ayrıca ne demek bunalttım hepimiz zaman geliyor berbat hallerde oluyoruz, herkes herkesin halinden anlıyor,gel istediğin zaman içinden geçenleri yaz sor cnm
ya evet kalbim duracaktı sanki. daha önce sıvı aldırdığım ve az çok ne söyleyeceklerini bildiğim halde çok fena oldum ya.benim sıkıntım şu ki. araştırma hastanesinde trizomi 18 yazan sonucu gösteremedim sadce öğrendim. zaten daha sonra bebek ölünce nasıl olsa patolojiden sonuç çıkcak die sıvının sonucuna ihtiyaç duymadım. ama patolojide sadece kistik higroma yazıyor. yani araştırma hastanesindeki doktorum trizomi 18 den bihaber sanırım. ben de o an uyanıp da durumu anlatamadım. daha doğrusu patolojide de aynısı çıkmıştır die anlatmadım. ne bilim işte kafam duruo doktor yanına girince benim :) sonra da başka doktora herşeyi anlattım. o da gerek yok dedi. şimdi içim içimi yiyo yaa( neyse hayırlısı olmazsa araştırma hastanesine tekrar giderim. teşekkür ederim canım desteğin için bu arada :)
özetlemulberry ....keep nasılsınız siz niye uyumuyonuz
mügecim hadi bakalım tedavi sürecin hayırlı olsun inşallah yine o eski eğlenceli günlerine dön. iş için de umarım şansın bol olur. sirke olayını ben de uyguluyorum valla İstanbul aslında yaşanacak şehir değil ama lanet olası şehirler padişahı işte.
baban konusu da benimki gibiymiş. gerçi ben sadece annemle konuşuyorum ama küs değilim kimseye. Allah biliyo herşeyi, biz iyi insanlarızz...
iyi geceler...........uyyamıyom ya geceleri gündüz sersem gibiyim hep uyyom gecede uyyamıyom offfffffffffffffffffffffffffffff
ben de uyuyamıyom aynennn...eşim teste erken dedi sonra oturup baktık, benim sandığım gibi de değilmiş zaten..bi ton da surat yaptı ben üzüldüm ettim neyse uzun lafın kısası bana bata kadar test mest yoksağ olun kızlar, galiba arada bir geliyorlar bana
kızlar çok sağolun destekleriniz için allah kat kat razı olsun herkesin yüzü gülsün çok gülün ağzınız acısın gülümsemekten inşallahh
mügeeeeeeeeeeee ne güzel haberler vermişin sen guzummmmmmmm dua etmiştim sana dün çok şükürler olsun rabbime
canımmm amin inşallah... istanbul konusunda sana katılıyorum malesef benim için artık stresi güzelliğinden daha ağır basar oldu malesef ah o babalar... benimki eminim bin pişman yaptıklarına çekiyor zaten bi şekilde amaan iyi olsun kan bağı var sonuçta... bencede içimiz rahat hiç olmazsa canım
iyi geceler canım bende öyle yarasa gibi oldum artık gündüz de geç kalkıyorum hep
öğretmen misin cnm sen?aynı sabah geç kalkıyom akşam herkez uyyo ben ayakda hayırlısıyla okullar açılırsa düzene girerim
aynı sabah geç kalkıyom akşam herkez uyyo ben ayakda hayırlısıyla okullar açılırsa düzene girerim
ben bi uyumayı deneyeceğim kızlar bakalım neler olacak
öğretmen misin cnm sen?
senin bebiş ne zaman gelecek bakalım sen bi iki sene uyku düzeni denen şeyi unut canım :) sahi ne durumda sancıların
ben bi uyumayı deneyeceğim kızlar bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?