canım doktor ekim 15 dedi ama erkende gelebilir benim sezeryan dikişim yeniya ondan uyku düzenime gelince birsenedir zaten uykum allak bullak oldu hep ne olcak nasıl olcak olurmu vsyre bitmeyen cevapsız sorular varsın yavrum sag saglim beraber kurtulalım artık gece uyumassak bebişimi alırım kucagıma sizle yazışırım ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur allahım hepimize işlh versin hepimiz bebişlerimiz kucagımızda yazışalım işlh
mügecim sancılarım ara ara var şu an meselakasıgımın sol tarafı agrıyo beli belirsiz agrılar giriyo pazartesi nts de çıkar sancım gerçekden varmı ne derece bakalım birazda dayansak iyi olur işlh
kızlar bende uyumayı deniyim uyyamassam gelirim
yavrum ya inşallah sağ salim sağlıklı zamanında gelir... bu topiğin bebeleri onlar beraber yazarsınız inşallah. hakkınızda hayırlısı canım gelir gelmez yaz olurmu merakta bırakma bizi
topikte nöbetçi ben kaldım desene bende kaçıyım artık :) iyi gecelerr
canım ben ekopirin yani aspirin birde claksin iğne kullanıyom hamileliğimin başında doktorum şüpe üzerine başlattı 4 aylıkken falan tahlil yaptı hafif kan pıltılaşması çıkdı.iyki başlamışım ilaçlara işlh sag saglim dünyaya gelir bebişim 8 aylık hamileyim rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsinGünaydın kuzular,
Aspirin ve progesteron kullananlar..
Bu yazıyı mutlaka okuyun...
Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...
arkadaşlar dün 27. günümdü ölü doğum yaptığıma. adet sancısıyla kanamam fazlalaştı. ben de artık adet oluyorum die düşündüm. ama bugün 2 saat içinde öyle bi kanamam oldu ki heryer kan olmuş öyle söyleyim kusura bakmazsanız. ilk defa başıma böyle bişe geldi. oturuodum öle koltukta ya. ağrım sızım bişiyim yok. bu normal mi arkadaşlar? adet dışında bişi olabilir mi? doğumdan sonra adet kanamasında farklılık olabilir mi? çok şaşkın ve tedirginim yaa biri cevap yazsınnnnnnnnnnnnnnnn
adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı
nazlim bu son dongun olsun
dedigim sporu yap tamam mi
kızlar ateş topiğine sordum, ses çıkmadı.. ovulasyon testlerim günlerdir çift çizgi, üç gün pozitif...Acaba diyorum, hani doktor bana geçen cuma çatlamış yumurtan var demişti, ben kendisine pek prim vermemiştim..Acaba o doğru olup bu da hamilelikten olabilir mi? ya da üç gündür yumurtluyor muyum, belki yumurta çatlamamıştır...bilemiyorum...acaba hamilelik testi yapsam mı?...Evde test yok, eşime kalk nöbetçi eczane arayalı desem mi..ne yapsam Eki Görüntüle 494873 ne dersiniz?
günaydın kızlarrrr mutlu günler cumanız mubarek olsun hala adet olamadım bana da ilaç yolları görünüyo galiba
işlh yazıcam canım bu arada günaydın mügecim nazlım gününüz aydın cumanız mubarek olsun mügecim tek ben degil rabbimin izniyle sende hepimiz yazarız işlh
Gunaydin Kizlarrrrrr
günaydınlar herkesee :) yeni gün yeni umut...adet olduğuma eminim artık. bat belli oldu artık. 20 eylül. gerçi korunma devam ama olsun.
adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?