Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

mügecim sancılarım ara ara var şu an meselakasıgımın sol tarafı agrıyo beli belirsiz agrılar giriyo pazartesi nts de çıkar sancım gerçekden varmı ne derece bakalım birazda dayansak iyi olur işlh

kızlar bende uyumayı deniyim uyyamassam gelirim

yavrum ya inşallah sağ salim sağlıklı zamanında gelir... bu topiğin bebeleri onlar beraber yazarsınız inşallah. hakkınızda hayırlısı canım gelir gelmez yaz olurmu merakta bırakma bizi
topikte nöbetçi ben kaldım desene bende kaçıyım artık :) iyi gecelerr

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr mutlu günler cumanız mubarek olsun hala adet olamadım bana da ilaç yolları görünüyo galiba

Günaydın kuzular,

Aspirin ve progesteron kullananlar..

Bu yazıyı mutlaka okuyun...

Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...

işlh yazıcam canım bu arada günaydın mügecim nazlım gününüz aydın cumanız mubarek olsun mügecim tek ben degil rabbimin izniyle sende hepimiz yazarız işlh

canım ben ekopirin yani aspirin birde claksin iğne kullanıyom hamileliğimin başında doktorum şüpe üzerine başlattı 4 aylıkken falan tahlil yaptı hafif kan pıltılaşması çıkdı.iyki başlamışım ilaçlara işlh sag saglim dünyaya gelir bebişim 8 aylık hamileyim rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin

arkadaşlar dün 27. günümdü ölü doğum yaptığıma. adet sancısıyla kanamam fazlalaştı. ben de artık adet oluyorum die düşündüm. ama bugün 2 saat içinde öyle bi kanamam oldu ki heryer kan olmuş öyle söyleyim kusura bakmazsanız. ilk defa başıma böyle bişe geldi. oturuodum öle koltukta ya. ağrım sızım bişiyim yok. bu normal mi arkadaşlar? adet dışında bişi olabilir mi? doğumdan sonra adet kanamasında farklılık olabilir mi? çok şaşkın ve tedirginim yaa biri cevap yazsınnnnnnnnnnnnnnnn

canım aynısı bendede olmuşdu benimde 40 mın çıkmasına 10 gün vardı ama nasıl oluyodum anlatamam çok kötüydü dedim damar falanmı patladı öyle çokdu saglık ocana gittim dedi normal dir fakat uzun sürerse doktora git parça kalmışdır kürtaş yaparlar dedi 3..4 gün yogun oldu sonra azalarak durdu aynı adet gibi korkmana gerek yok yagun luk 5 8 gün sürerse bi git istersen geçmiş olsun canım

adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı

nazlim bu son dongun olsun
dedigim sporu yap tamam mi

sağol kuzum ya bu ateş nasıl bişi valla çat diye nasıl düştü anam giden 40 lirama yanıyom şimdi bida dpo 20 falan görmeden kan testi filan yaptırmam :)idrar testi haram artık bana hala evde test fotosuda var ay senin başına da gelmişti dimi amann nerde dandik şey var bizi buluyo

keeeeppppp cnm vallaa benımkıdee oleee 5.gun bugun halaaa pozıtıffffff bende onu sorcaktımmm sızeeee

günaydın kızlarrrr mutlu günler cumanız mubarek olsun hala adet olamadım bana da ilaç yolları görünüyo galiba

bende olmadım halaaa

işlh yazıcam canım bu arada günaydın mügecim nazlım gününüz aydın cumanız mubarek olsun mügecim tek ben degil rabbimin izniyle sende hepimiz yazarız işlh

günaydın canım amin inşallah

Gunaydin Kizlarrrrrr

günaydııın

günaydınlar herkesee :) yeni gün yeni umut...adet olduğuma eminim artık. bat belli oldu artık. 20 eylül. gerçi korunma devam ama olsun.

günaydııın

adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı

bende tık yok daha

kızlar benımde oyle keep gıbı ovulayon testım bugunde pozıtıff 5 gundur yumurtluyorum yuhhhhhhhhh ya bu nedemeekkkk

canım aynısı bendede olmuşdu benimde 40 mın çıkmasına 10 gün vardı ama nasıl oluyodum anlatamam çok kötüydü dedim damar falanmı patladı öyle çokdu saglık ocana gittim dedi normal dir fakat uzun sürerse doktora git parça kalmışdır kürtaş yaparlar dedi 3..4 gün yogun oldu sonra azalarak durdu aynı adet gibi korkmana gerek yok yagun luk 5 8 gün sürerse bi git istersen geçmiş olsun canım

ya ben de o kadar korktum ki anlatamam. ama ben doğumdan bir hafta sonra kontrole de gitmiştim. temiz demişti doktor bi parça falan kalsa görmez miydi? korkmamaya çalışıcam. en azından seni aklıma getirmeye çalışıcam. şimdilik beklemedeyim. yoğunluk yarına kadar devam ederse gidicem sanırım.teşekkür ederim verdiğin bilgi içimi biraz da olsa rahatlattı canım yaa

kızlar nasılsınız???
yasemincim adet olmuşsun hayırlısı canım benim önünde güzel bi ay var inşallah bu son adetin olur...

kızlar dün akşam hematolog aradı beni, şaşırdım test zamanı filan değildi noldu diye... beni gözden çıkardı sanırım adam bebeğin nsl oldugunu filan sordu, her hafta yaptırdığım testi 2 haftada bir e indirdi..önce arayı açalım artık 2 haftaya düşürelim dedi..sonra kendini rahat hissedeceksen hiç yaptırmayadabliriz dedi,, ne oldugunu anlamadım ben tabi sonra 2 haftada bir yaptır dedi tekrardan. görüyorum bu değeri canım sıkılıyo elimden de hiç bişey gelmiyo, artık inşallah bişey olmaz diye tedavini götürüyorum senin dedi üzüldüm tabi bende, 65 kilo olunca iğne dozum artacakmış...hayırlısı olsun diyorum herşeye rağmen bebeğim hergün büyümeye devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…