Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bende çıkıyorum kızlar bizim sistem geldiii çalışmam lazımmmmmmmm görüşürüz öptüm siziiiii

Ayyy süper olur yeminle birsenimmmmolsannn yok yasemin görmedim nu ay gerçeğini duymak istiyorum senden müjdeyi ver bize zuzm

penpetekir varmı gelişme canım?

naz arkadaşına geçmiş olsun sende kendine dikkat et fazla üzülmemeye çalış

tubiş ve mirage inş. bu ay güzel haberler verirsiniz bize:)

esracım nasılsın? tedavin başladımı canım?

paşam kalbini ferah tut bu günlerde geçecek inş.

çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda meleğinin kardeşini göndersin inş. sana

güzel haberlerle davam inş. canım
inşallah kuzuummmm

dirmit hoşgeldin canım naber

hb canım stres yapma müge de sende çok taktınız yazık size kuzum düşünmeyin bu kadar ben 3 gün taktım sadece sonrada kırmızılar geldi zaten kan testi yaptır rahatla kuzum inş. dir

Allah hayırlara vesile etsin canım, müjdeyi bekliyoruz.

büyük geçmiş olsun arkadaşına canım, Allah yardımcıları olsun.
bu arada benim BATı 21 Ocak yapar mısın nazcım.

slm kızlar nasılsınız?

selam canım benden haberler iyi.sen nasılsın?

başın sağolsun, inşallah yavrun seni çok bekletmez. Moralinin yüksek olması çok güzel, en önemli unsur moral bu yolda.

iyiyim ben gün sayıyorum hala tanıştığımız gün gibi :) sen nasılsın canım

bende iyiyim kuzum istersen mügecim bu kadar test yapma iyi değil bekle çok stres yaptın hergün olmazki kuzum hem o testler yalancı insanın duygularıyla oynuyorlar iğnenin etkisi geçtikten sonra git kan testi yaptır.... hazırladığın nevresimleri allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.

kolay gelsin canım yoğunsun. ben yılmaz direnişçi her ne kadar çift çizgiyi göremesem de iyiyim. Ocak'ta artık.

ben sabırsız bi insanım koca olsun bu gece olsun modundayım rahmetli babannem öyle derdi şu pis huyunu hiç sevmiom derdi gece canım bişi istesin ortalığı ayağa kaldırıom yaramaz çocuk gibi malesef istediim bişi olmadımı hırpalıom kendimi :)

amin canım rüyalar bilinçaltımızdan benimkide kafayı yedi sanırım oğluma hamile kalmadan bi kaç hafta önce rüyamda bi kız çocuu görmüştüm anne üzülme ben gelcem yakında demişti
güzel haberlerle davam inş. canım

bakma gülüp söyleyip espiriye vurduğuma çok stresliyim test yapmak bana biraz olsun iyi geliyo belki kendini kandırıyosun diceksin ama şu an umutlanmaya ihtiyacım var yoksa salıcam kendimi biliyorum. zaten az kaldı şu kan testini yaptırayım da sonucu paylaşırım. İnşallaaaaah kendim diktim diye söylemiyorum çok güzeller çok yarın fotoğrafını eklicem diktiklerimin

nerdens in kız sen bi girion bi çıkıon napıon iyimisin şu iğneden sonraki evrelerini anlat bakim ilk test ne zaman yaptın kaç gün uyguladın muge test yapmış akşam silik çıktı diyo 9.gün
anlatım canım ılk testımı 11.gun yaptımm ve hıc cızgı cıkmamıstıı 12 yada 13gun sılık cıkmıstı canımmmmmm ama 13 gundu yaaa evet 9.gun daha erken bence canımmmm nette normalde 12 gunde gecıo yazıoooo
anammm bu kadar erken hissedilirmi yaaa aslında bende 13.haftaömda bişiler hissetmiştim sanki ama daha erken filan demişlerdi ay canım benim eltinle kaynana gıcık oluyorum gelmesin onlar sizeee
canım benım cızelgem yalnıs zaten pazartesıı gunu tam 12 haftalık demıstı doktorrr bende temmuz annelerınde okudum doktor bazılarında hıssedılır demıs hatta bırınde muayene sırasında olmus doktor basta olmaz ole demıs bı bakmıs kı doktor bebek yapıo evet demıs ama sans ederı muayene sırasında olmus hatta 9ve10 haftalarıda da hıssedenler varmıs ama o bencede fazlaaa yanı daha bebek ne kadarlık kı bıde erkeklerde olurmusss hareketlı yaaa erkekler ay bılmıyorum benımle kalsında ne yaparsa yapsınnn canımmm:)
semraoşum çok erken diilmi yaaa? bilmiyorum ama belki dediğin doğrudur nasıl bi duygu peki:)
bı anlık oldu daha hıc olmadı ayaktaydım bırı parmagııle durttu cektı sankı bıde ben bebek daha yukarda sanıodum megersem asagıdaymısss arastırdımmm ben karnımda sanıom kımselere solyemedım tabı bu cahıllıgımı hıssettıgım sey tam kutumun:)ustuydu sag taraftı bbekte orda ya benımmm
bu ruyayı sadeceee bı bebegın olacagı en yakın zamanda hamıle kalacagına yoralım canım ben ne ruyalar gordum gecen gun yıne kanamam vardı veee bıseycık olmadı kı ben her ısımı kendım yapıyorummm neler gordum neler ama gebe kaldıgım ay bı bebegı emzırdıgımı gormustummmm bendee:)))

ınsss canım ınsss

ketenhelvammmm valllaa hıssettım ama daha olmadıııı :)

kıslar bu arada utu yapıodum o yuzden gec cevap verdım kusura bakmayın yalnıs bıseyler dusnmeyın :)

semroşum bana idrar testi yasak biliosun muge için sormuştum ben sağol bebeğim aydınlatıcı bilgilerin için vucuttan 10 günde falan atyılıo sanırım iğnenin etkisi

selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım ben dün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...

ilk tebrik eden ben oluyum barı aferim sana ve eşinin askerlerine işşallah vardır gebelik ve 40 haftaları görüürsün bu kerez içini ferah tut kardeşim

amannnııınnn çok mutlu oldum ya ben ne bereketli aymış yarabbi dualarım seninle Allah gönlüne göre versin canımmmm haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…