Ayyy süper olur yeminle birsenimmmmolsannn yok yasemin görmedim nu ay gerçeğini duymak istiyorum senden müjdeyi ver bize zuzm
hımmm biraz daha bekleyecez o zaman,inşallah hep pozitif çıkar negatif olan herşeyi çıkarıırz hayatımızdan :) iyim bende çalışıyorum sistem gitti fırsat buldum bende :)
inşallah tez vakitte rabbim duysun sesimizi :)
sağol cnm hoşbuldum inşallah cnm allah hepimize en kısa zamanda nasib etsin
/QUOTE] aminnnnnnnnnnn
BEN GELDİMMM CANLARIM SABAHTAN İŞLERİM VARDI BİRAZ ÖĞLENDE KOCİŞLE YEMEK YEDİKBİRSENİMMM ÇOK SAĞOL TATLIM SEN NASILSIN AZ KALDI OCAK AYINA HADİ BAKALIM YASEMİNN KISSS HADİ BAKALIM BU AY İŞŞALLAH MÜGECİM Bİ MÜJDELİ HABERDE SENDEN BEKLİYORUM SEMROŞUM BEN SENİN O BEBİŞİNİN HAREKETLERİNİ YERİMMMM TUBİŞ MİRGE SİZLER NASILSINIZ BAKALIM PAŞAMMMM ZUZUM SEN NELER YAPIYOSUN ŞEBNEMMM CANIM RABBİM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI Bİ BEBİŞ NASİP EDER İŞŞALLAH SANA
ayyy inşallah canım ya kendimi istediğim kadar buradaki herkes içinde istiyorum inanki... sen nasılsın, bebiş nasıl
slm kızlar nasılsınız?
iyiyim ben gün sayıyorum hala tanıştığımız gün gibi :) sen nasılsın canım
merhaba kızlar bende 1 ay önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu normal doğumla alındı
korunma sürecindeyiz lohusalık bitsin diye bekliyorum birde tahlil yaptırdık onların sonucu çıktığı gibi hamile kalmayı düşünüyorum kısmetse rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasib etsin inşallah
benide aranıza alırsanız sevinirim
eltım geldıde cıkmak zorunda kaldım canımmm
ıyıyım kıslar bısey dıcemmm ama ınanmazsınız sanırım dun bı sıte buldum bazı kadınlar cok erken donemde bebeklerını hıssetmıslerrr bende okudum neyse annemlere gıttık kalabalıktı ev bı anda karnıma bısey vurdu olece kaldım psıkolojıkte olamaz resmen hıssettım cunkuuu erkek bebekler 12-16 arası hıssettırıomus kendını bazılarındaa tabı ama daha hıc olmadı karnım gurulduo sureklı bende acıktım galıba deyıp bıseyler yıyodum komsum geldı yenı dogum yaptı oda dedı bebkten o bosuna yeme oda cok rahatsız oluomuss sureklı gurulduo ya doktor bebekten demıs benımkıde sureklı gurulduo yanı ne bılım farklı bı sevınc var canımmm bende ıyıyız cok sukur bısey dıcem hamıle kaldıgım ay bende bebek gormustum ruyamdaaa :))
inşallah kuzuummmm
dirmit hoşgeldin canım naber
günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bize boy boy bebeler nasib etsin inşallahhhhhhhhhhh
kızlar çok mutluyum rüyamda oğlumu gördüm nasıl tatlı güzel bi bebekti kocamın ismini falan sölüodu konuşuyodu rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhhh sabah çok huzurlu ve mutlu uyandım :)
günaydın kızlaar napıyosunuz dün aniden çıktım gittim arkadaşımın babası kalp krizi geçirmişti ardından beyin kanaması geçirmiş we ödem oluşmuş hastaneye gittik durumu kötü allah her nerde warsa şifa bekleyen şifasını wersin işlhh çocukları perişan oldu hele dedim yaa kızın bebği war oda perişan oldu garibim yaaa
yasemiin pztsi bzede müjde wer işlhhh
slm kızlar nasılsınız?
iyiyim ben gün sayıyorum hala tanıştığımız gün gibi :) sen nasılsın canım
penpetekir varmı gelişme canım?
naz arkadaşına geçmiş olsun sende kendine dikkat et fazla üzülmemeye çalış
tubiş ve mirage inş. bu ay güzel haberler verirsiniz bize:)
esracım nasılsın? tedavin başladımı canım?
paşam kalbini ferah tut bu günlerde geçecek inş.
çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda meleğinin kardeşini göndersin inş. sana
hb canım stres yapma müge de sende çok taktınız yazık size kuzum düşünmeyin bu kadar ben 3 gün taktım sadece sonrada kırmızılar geldi zatenkan testi yaptır rahatla kuzum inş. dir
Allah hayırlara vesile etsin canım, müjdeyi bekliyoruz.
büyük geçmiş olsun arkadaşına canım, Allah yardımcıları olsun.
bu arada benim BATı 21 Ocak yapar mısın nazcım.
selam canım benden haberler iyi.sen nasılsın?
bende iyiyim kuzum istersen mügecim bu kadar test yapma iyi değil bekle çok stres yaptın hergün olmazki kuzum hem o testler yalancı insanın duygularıyla oynuyorlar iğnenin etkisi geçtikten sonra git kan testi yaptır.... hazırladığın nevresimleri allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.
anlatım canım ılk testımı 11.gun yaptımm ve hıc cızgı cıkmamıstıı 12 yada 13gun sılık cıkmıstı canımmmmmm ama 13 gundu yaaa evet 9.gun daha erken bence canımmmm nette normalde 12 gunde gecıo yazıoooonerdens in kız sen bi girion bi çıkıon napıon iyimisin şu iğneden sonraki evrelerini anlat bakim ilk test ne zaman yaptın kaç gün uyguladın muge test yapmış akşam silik çıktı diyo 9.gün
canım benım cızelgem yalnıs zaten pazartesıı gunu tam 12 haftalık demıstı doktorrr bende temmuz annelerınde okudum doktor bazılarında hıssedılır demıs hatta bırınde muayene sırasında olmus doktor basta olmaz ole demıs bı bakmıs kı doktor bebek yapıo evet demıs ama sans ederı muayene sırasında olmus hatta 9ve10 haftalarıda da hıssedenler varmıs ama o bencede fazlaaa yanı daha bebek ne kadarlık kı bıde erkeklerde olurmusss hareketlı yaaa erkekler ay bılmıyorum benımle kalsında ne yaparsa yapsınnn canımmm:)anammm bu kadar erken hissedilirmi yaaa aslında bende 13.haftaömda bişiler hissetmiştim sanki ama daha erken filan demişlerdi ay canım benimeltinle kaynana gıcık oluyorum gelmesin onlar sizeee
bı anlık oldu daha hıc olmadı ayaktaydım bırı parmagııle durttu cektı sankı bıde ben bebek daha yukarda sanıodum megersem asagıdaymısss arastırdımmm ben karnımda sanıom kımselere solyemedım tabı bu cahıllıgımı hıssettıgım sey tam kutumun:)ustuydu sag taraftı bbekte orda ya benımmmsemraoşum çok erken diilmi yaaa? bilmiyorum ama belki dediğin doğrudur nasıl bi duygu peki:)
bu ruyayı sadeceee bı bebegın olacagı en yakın zamanda hamıle kalacagına yoralım canım ben ne ruyalar gordum gecen gun yıne kanamam vardı veee bıseycık olmadı kı ben her ısımı kendım yapıyorummm neler gordum neler ama gebe kaldıgım ay bı bebegı emzırdıgımı gormustummmm bendee:)))
iiii cnm yaaaa sıkıntıdan patlıyorum 5:45 olsada gitsem(
yok kuşum ya ne bitmesi aslında en yoğun dönem 26 sı 31 i arası daha yeni başlıyo yani :))
cnm çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın enkısa zamnda göbüşün tekrar dolsun inşallah :))
yaaaaaa semoşşş bende geçen hafta bebeğim olmuş onu emziriyodum bide benim hamiş oldugum zamn arabamız tek kapıydı hamiş oldugumu ögrenince 4 kapı aldık rüyamdada bebek sonra arabaya dönüştü
penpetekir varmı gelişme canım?
naz arkadaşına geçmiş olsun sende kendine dikkat et fazla üzülmemeye çalış
tubiş ve mirage inş. bu ay güzel haberler verirsiniz bize:)
esracım nasılsın? tedavin başladımı canım?
paşam kalbini ferah tut bu günlerde geçecek inş.
çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda meleğinin kardeşini göndersin inş. sana
güzel haberlerle davam inş. canım
hb canım stres yapma müge de sende çok taktınız yazık size kuzum düşünmeyin bu kadar ben 3 gün taktım sadece sonrada kırmızılar geldi zatenkan testi yaptır rahatla kuzum inş. dir
semroşum bana idrar testi yasak biliosun muge için sormuştum ben sağol bebeğim aydınlatıcı bilgilerin için vucuttan 10 günde falan atyılıo sanırım iğnenin etkisianlatım canım ılk testımı 11.gun yaptımm ve hıc cızgı cıkmamıstıı 12 yada 13gun sılık cıkmıstı canımmmmmm ama 13 gundu yaaa evet 9.gun daha erken bence canımmmm nette normalde 12 gunde gecıo yazıoooo
canım benım cızelgem yalnıs zaten pazartesıı gunu tam 12 haftalık demıstı doktorrr bende temmuz annelerınde okudum doktor bazılarında hıssedılır demıs hatta bırınde muayene sırasında olmus doktor basta olmaz ole demıs bı bakmıs kı doktor bebek yapıo evet demıs ama sans ederı muayene sırasında olmus hatta 9ve10 haftalarıda da hıssedenler varmıs ama o bencede fazlaaa yanı daha bebek ne kadarlık kı bıde erkeklerde olurmusss hareketlı yaaa erkekler ay bılmıyorum benımle kalsında ne yaparsa yapsınnn canımmm:)
bı anlık oldu daha hıc olmadı ayaktaydım bırı parmagııle durttu cektı sankı bıde ben bebek daha yukarda sanıodum megersem asagıdaymısss arastırdımmm ben karnımda sanıom kımselere solyemedım tabı bu cahıllıgımı hıssettıgım sey tam kutumun:)ustuydu sag taraftı bbekte orda ya benımmm
bu ruyayı sadeceee bı bebegın olacagı en yakın zamanda hamıle kalacagına yoralım canım ben ne ruyalar gordum gecen gun yıne kanamam vardı veee bıseycık olmadı kı ben her ısımı kendım yapıyorummm neler gordum neler ama gebe kaldıgım ay bı bebegı emzırdıgımı gormustummmm bendee:)))
ınsss canım ınsss
ketenhelvammmm valllaa hıssettım ama daha olmadıııı :)
kıslar bu arada utu yapıodum o yuzden gec cevap verdım kusura bakmayın yalnıs bıseyler dusnmeyın :)
semroşum bana idrar testi yasak biliosun muge için sormuştum ben sağol bebeğim aydınlatıcı bilgilerin için vucuttan 10 günde falan atyılıo sanırım iğnenin etkisi
selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım bendün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...
inşallah cnm dr bi güzel şeyler söylesin içim rahatlıycak:)ilk tebrik eden ben oluyum barıaferim sana ve eşinin askerlerine işşallah vardır gebelik ve 40 haftaları görüürsün bu kerez içini ferah tut kardeşim
selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım bendün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...
amannnııınnn çok mutlu oldum ya benne bereketli aymış yarabbi dualarım seninle Allah gönlüne göre versin canımmmm haberlerini bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?