selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım bendün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...
vay beeee ne güzeller yaaa bebeğin seninle gurur duycak annem daha doğmadan bana neler yapmış dicek ne mutlu ona güle güle kullansın güzel yavrun inşallahhEki Görüntüle 313015 Eki Görüntüle 313016
işte benim gelecek olan miniğin nevresimi ve yastğından bi tanesi :) uçlarındaki iğneleri görmeyiniz lütfen oraları en kısa zamanda dikilecek :)
canım çok sağol sizden başka kimseye söylemedim ve söylemiycem de herkes sizin kadar sevinemiyo malesefhani acele ediyorum diye...inşallah burdaki herkes bebeğini kucağına alarak tamamlar bu süreci... çok hakediyoruz bunuuu..
sana hürrem sultan demek istiyorum bu saatten sonra doğurganlık sırasında 1.oldun kuzummm:)içinde kopan fırtınaları biliorum herşey güzel olacak bu sefer olacak inşallah iyi düşün dualarımız seninle doktore şok olcak surat ifadesini yaz lütfen sevi,om seniiiiiiiiii
vay beeee ne güzeller yaaa bebeğin seninle gurur duycak annem daha doğmadan bana neler yapmış dicek ne mutlu ona güle güle kullansın güzel yavrun inşallahh
günaydın kızlar öptüm herkesiii
cnm inşallah dediğin gibi olacak değerim bugünde biraz artmış olur diye düşünüyorum dr baktırır mutlaka hcg... ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu kez bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hani çok istiyorum bu bebeği orası kesin ama cidden ani oldu:) ama yinede içimde korku,iyi düşünmeye çalışıyorum benim için erken öğrenmek çok önemliydi daha oluşum aşamasında öğrendik diyorum ama heyecan ve korkum geçmesi akşamdan beri uyku tutmadı yaaa...Allah hepinize nasip eder inşallah... bugün güzel hAberlerle gelirsem buraya bu kez daha güzel olacağına inanıcam...Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Değerin çok normal. Gör bak hafta içinde 1000leri geçecek. Hay Allah ya Allah'a şükürler olsun. Şimdi iyi düşünme ve tevekkül zamanı. Sen üzerine düşeni yap kalanı Allah'ın takdirine bırak. Seni ve eşini tebrik ederim. Hayırlısı ise 40 dan geri sayım başlattım kaldı 36. Hayırlı değilse unutma, teknoloji olmasa biz tüm erken düşükleri gecikme algılayacaktık.
Burada mailimi vermek istemiyorum. Özelden yazılıyorsa lütfen yaz mailini bana ya da ben yazayım. Benim facem falan yok. Biliyorum olmaz ama ihtiyacın olursa Ankara'ya da ulaşırım. Haberleşelim.
Lütfen iyi ol, iyi enerji ver ona. Hiç kimse ve hiç bir şey seni bağlamasın. Aile mi geç, senin ailen karnında, iş mi resti çek, senin işin karnında ve kimse açlıktan ölmez, hepimizin rızkı var. Hayatı da takma ve yaşamdaki rolünü iyi oyna; evlatsın, eşsin, şimdi anne rolüne giriyorsun ve eşinle sana verilen emanet karnında. O senin değil, o sana emanet, en iyi şekilde hayata hazırla.
Şu an ağlıyorum dumanım ya. Seni hayal ediyorum şimdi. Nasıl küt küt kalbin, nasıl ürkek ceylan gibisin, nasıl ihtimaller silsilesi aklında. Lütfen bebeğim takılma o ihtimallere, herşey olacağına varır sadece iyi düşünce yolla.
Elini karnına koy her akşam yatmadan ayete'l-kürsi oku ona. Oku ki inançlı olsun, herşeye, yüreğine inançlı olsun.
Şimdi sadece dut misali hücreler yumağı, belki o boyutta bile değil. İkinize ait ortak tek şey. Nasıl özel, nasıl güzel. Ne denir ki, sözün bittiği yerdesin.
Allah yar ve yardımcın olsun.
evet ama ben valla bebek olur diye düşünmemiştim, tamamen aşk çocuğu oldu hani çalışma filan yapmadık adetim bile daha düzene girmemişti olmaz diyodum ama vardır bunda da bi hayır, yinede dr a kadar tam hamile symıyorum kendimi son noktayı o koysun bana tutupta şöyle bi sorun olur böyle bi sorun olur dersr attan düşmüş gibi olurum yineşoktayım şu andaaaa :)))))))))) duman inanamıyoruuummmm, sessiz ve derinden ilerledin aferin kız sana :) çook sevindim :)))) nolur güzel haberler ver nolur. burda gelen her kötü haber kendi başımıza gelmiş gibi oluyo. güzel haber ver ki biz de ümitlenelim hem. inşallah bu defa herşey yolunda gidecek. hiç korkma. süpersin süper, çok iyi geldi bu haber bana...
üzerime ceketimi attım hamile kaldı bu demekmiş:)) ama biliyorumki ve 1 kez daha anladımki benim sorunum hamile kalmak diil devamını getirmek,,, su 8.haftayı bi geçebilirsem o zaman içim rahatlıycakk yasemin yaaa uyku tutmadı varya en sonunda eşim kovdu kalk artık da ben biraz uyuyayım bari diye:))sana hürrem sultan demek istiyorum bu saatten sonra doğurganlık sırasında 1.oldun kuzummm:)içinde kopan fırtınaları biliorum herşey güzel olacak bu sefer olacak inşallah iyi düşün dualarımız seninle doktore şok olcak surat ifadesini yaz lütfen sevi,om seniiiiiiiiii
vay beeee ne güzeller yaaa bebeğin seninle gurur duycak annem daha doğmadan bana neler yapmış dicek ne mutlu ona güle güle kullansın güzel yavrun inşallahh
günaydın kızlar öptüm herkesiii
sanirim hamilesinnnn
cok sevindimmmtebrik ederim
günaydıııııııınnn :) çok sağol canım inşallah çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :) nasılsın?
dumaann günaydın nasıl hissediyorsun kendini güzel
başım da hafif bi ağrı var hala suratımdaki ifade aynı, hatta bi gülüyorum bi ağlıyorum,bide hiç uyuyamadım sabahı zor getirdim ama iyimgünaydıııııııınnn :) çok sağol canım inşallah çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :) nasılsın?
dumaann günaydın nasıl hissediyorsun kendini güzel
işe giderken bu kadar erken kalkmıyodum ben varyaaa:)benim kardeşim pek becerikli bu konularda ama ben bi iğne bile dikemem :)güzel günlerde kullansın bebeğin inşallahh neler hisediosun bi değişklik varmı
ay kuzum dumanıma bak sen uyuyamamış erkenden kalkmış kıyamammm
cnm inşallah dediğin gibi olacak değerim bugünde biraz artmış olur diye düşünüyorum dr baktırır mutlaka hcg... ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu kez bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hani çok istiyorum bu bebeği orası kesin ama cidden ani oldu:) ama yinede içimde korku,iyi düşünmeye çalışıyorum benim için erken öğrenmek çok önemliydi daha oluşum aşamasında öğrendik diyorum ama heyecan ve korkum geçmesi akşamdan beri uyku tutmadı yaaa...Allah hepinize nasip eder inşallah... bugün güzel hAberlerle gelirsem buraya bu kez daha güzel olacağına inanıcam...
evet ama ben valla bebek olur diye düşünmemiştim, tamamen aşk çocuğu oldu hani çalışma filan yapmadık adetim bile daha düzene girmemişti olmaz diyodum ama vardır bunda da bi hayır, yinede dr a kadar tam hamile symıyorum kendimi son noktayı o koysun bana tutupta şöyle bi sorun olur böyle bi sorun olur dersr attan düşmüş gibi olurum yine
üzerime ceketimi attım hamile kaldı bu demekmiş:)) ama biliyorumki ve 1 kez daha anladımki benim sorunum hamile kalmak diil devamını getirmek,,, su 8.haftayı bi geçebilirsem o zaman içim rahatlıycakk yasemin yaaa uyku tutmadı varya en sonunda eşim kovdu kalk artık da ben biraz uyuyayım bari diye:))
tşkkr ederim cnm bnde kesin olmamamkla birlikte sanırm hamile oldugumu düşünüyorum :) en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah...
benim kardeşim pek becerikli bu konularda ama ben bi iğne bile dikemem :)güzel günlerde kullansın bebeğin inşallahh neler hisediosun bi değişklik varmı
ay kuzum dumanıma bak sen uyuyamamış erkenden kalkmış kıyamammm
başım da hafif bi ağrı var hala suratımdaki ifade aynı, hatta bi gülüyorum bi ağlıyorum,bide hiç uyuyamadım sabahı zor getirdim ama iyimsen nslsn cnm?
evet bu kez diğerlerinde yaptıklarımın hiçbirini yapmıcam şubata kadar kimseye söylemiycem kararlıyım, gerekirse midem bulanınca bile rapor alcam, inşallah görürürm o günleri:18::18: yavaştan kahvaltıyı hazırlayım ben bari:)yazık enişteye:)canım doktorla konuşun aklınıza ne geliosa sorun 2 kaybın var bunda ne gerekiosa yapsın gerekiosa yat anasını satayım 9 ay evde kal hiç bişey evladından daha önemli diil sakin ol şimdi güzel bi kahvaltı yap aç kalma beynini kötü şeylerle doldurma olumlu düşün emi kuzum bişicik olmucak inşallah rabbim bu sefer güldürcek yüzünü
tabikii gelir gelmez açarım neti:)yok canım bu ay boş geçecek sanırım. hala saabahları wc olayı var sadece... başka hiçbi belirti değişiklik yok artık bi daha ki ay kısmetse...
ayyy canım canım canıııımm sen iyi ol ki o da iyi olsun... saat 2 olmaz şimdi bugün sana. sonucu hemen yaz müjdele bize olurmu
cnm aramıza hoşgeldin, 3 aydır korunuyormussun ne kadar daha korunacaksın?? korkularımızı yenmek için en iyi yol üzerine gitmek, seni çok iyi anlıyoruz ama biz burda zorunlu haller dışında korunmaya karşıyızdertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki sanırım beni en iyi siz anlarsınız.iki düşükten sonra baya yıpranmış hissediyorum kendimi bebek düşüncesinden hamilelik sürecinden bir süreliğine uzaklaşmak istiyorum şuan korunma sürecindeyim 3 ay oldu iki haftadır testler analizlerle uğraşıyorum.çok şükür korkularcak bişey çıkmadı sadece rahimde iki bakteri çıktı bunlarda ilaçla tedavi edilir dediler. bakalım ileride neler olacak Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimseye
ocağa kaldım ben de:)
selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım bendün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...
Eki Görüntüle 313015 Eki Görüntüle 313016
işte benim gelecek olan miniğin nevresimi ve yastğından bi tanesi :) uçlarındaki iğneleri görmeyiniz lütfen oraları en kısa zamanda dikilecek :)
dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki sanırım beni en iyi siz anlarsınız.iki düşükten sonra baya yıpranmış hissediyorum kendimi bebek düşüncesinden hamilelik sürecinden bir süreliğine uzaklaşmak istiyorum şuan korunma sürecindeyim 3 ay oldu iki haftadır testler analizlerle uğraşıyorum.çok şükür korkularcak bişey çıkmadı sadece rahimde iki bakteri çıktı bunlarda ilaçla tedavi edilir dediler. bakalım ileride neler olacak Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kimseye
cnm aramıza hoşgeldin, 3 aydır korunuyormussun ne kadar daha korunacaksın?? korkularımızı yenmek için en iyi yol üzerine gitmek, seni çok iyi anlıyoruz ama biz burda zorunlu haller dışında korunmaya karşıyızneyse bi süre sonra sen de ikna olduğunu görüp yeniden umut etmeye başlarsın inşallah... testlerin sonucu da temiz çıkmış Allaha şükür inşallah birdahakine bişey olmaz...
yeni ay yeni umut inş. canım hayırlısı olsun....
canım benim çok sevindim inş. doktorunda sana güzel haberler verir:) hemen kalkmışsın uyku bile tutmamış, kalbin nasıl çarpıyordur şimdi canım kıyamam sana lütfen kötü düşünme kalbini ferah tut iyi düşünkü iyi olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inş. birsencim erken öğrendin kuzum inş. herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyorum tüm kalbimle erken oldu diye düşünme kuzum rabbim böyle uygun gördü inş. sağlıkla 40. haftaları görürsün ben sana dedim ya hemenolcaksın :)))
çok güzeller inş. bebeğine güzel günlerde kullanmayı nasip eder rabbim
hg canım çok geçmiş olsun burda herkes yaralı ama arkadaşlık ve paylaşımla insan kendini daha iyi hissediyor inş. rabbim hayırlısı ve sağlıklısı ile yeniden nasip etsin kalbini ferah tut...
günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum :))))
evet yaa dün ona da güldüm bu kadar çabuk olacağını kasdetmemiştin sende dimi:))bugün annemlerle bebek görmeye gideceğim, annemgilin komşusunun kızı başka şehirde yaşıyo benim ilk hamileliğimde o da hamile oldugunu öğrenmişti aynı anda doğuracaktık ama olmadı ben üzerine 2.ye hamile kaldım o suan bebeğiyle beraber annesigilde lohusalıgını çıkarıyo,,, çok garipki gitmek istemiyordum başlangıç zamanı aynı diye bende şimdiye doğum yapmış olacaktım,, ama şimdi karnımda minicik bebeğimle gidicem hiç üzülmeden sevicem inşallah o bebeği...
yeni ay yeni umut inş. canım hayırlısı olsun....
canım benim çok sevindim inş. doktorunda sana güzel haberler verir:) hemen kalkmışsın uyku bile tutmamış, kalbin nasıl çarpıyordur şimdi canım kıyamam sana lütfen kötü düşünme kalbini ferah tut iyi düşünkü iyi olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inş. birsencim erken öğrendin kuzum inş. herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyorum tüm kalbimle erken oldu diye düşünme kuzum rabbim böyle uygun gördü inş. sağlıkla 40. haftaları görürsün ben sana dedim ya hemenolcaksın :)))
günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum :))))
anladım cnm, bebeklerin büyüktü sanırım... dr nasıl uygun görüyosa çnemli olan o tabi, ne zaman hayırlısysa o zaman olsun...hoşbulduk canım.doktorum 3 ay daha bekle diyor ilaçların etkisi falan biraz zaman geçsin diyorum.ilk düşükten sonra acele ettim 2. ayda hamile kaldım yine düşük oldu bu kez sabırlı olmak istiyorum.tabi Allah ne zaman kısmet ederse olur inşallah
amin canım inşallah bi gelsin sıpa bak ben ona neler yapıyorum :) nasılsın neler yaptın klomensiz başladın dimi bu ay...
evet yaa dün ona da güldüm bu kadar çabuk olacağını kasdetmemiştin sende dimi:))bugün annemlerle bebek görmeye gideceğim, annemgilin komşusunun kızı başka şehirde yaşıyo benim ilk hamileliğimde o da hamile oldugunu öğrenmişti aynı anda doğuracaktık ama olmadı ben üzerine 2.ye hamile kaldım o suan bebeğiyle beraber annesigilde lohusalıgını çıkarıyo,,, çok garipki gitmek istemiyordum başlangıç zamanı aynı diye bende şimdiye doğum yapmış olacaktım,, ama şimdi karnımda minicik bebeğimle gidicem hiç üzülmeden sevicem inşallah o bebeği...
sana da iyi haftasonları canım
anladım cnm, bebeklerin büyüktü sanırım... dr nasıl uygun görüyosa çnemli olan o tabi, ne zaman hayırlısysa o zaman olsun...
iyiyim çok şükür canım bir iki ay tedavisiz devam etmeyi düşünüyorum akışına bırakıcam sonrası allah kerim sende ümitsiz olma kırmızılar gelmeden yazık kuzum daha var zamanın...
valla her an herşey olabilir içime doğmuştu dedim birsen bizden önce hamiş olacakcanım git sev bebeşi bence anlıyor o bebişler bizi:) saat 2 olmaz şimdi güzel haberlerle dönersin kuzum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?