Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

işte benim gelecek olan miniğin nevresimi ve yastğından bi tanesi :) uçlarındaki iğneleri görmeyiniz lütfen oraları en kısa zamanda dikilecek :)

amiiin inşallah moral oluyor bizede çok mutlu oldum senin adına inşallah Allah kucağına aldığın günler görmeyi nasip etsin canım yaa bi güzel daha oldu :

valla cnm ben daha tam sevinemiyorum böyle bi üzülüp bi seviniyorum gibi,,, değer çok az ya böyle bide adet olcak gibi ağrım oluyo yaa adetle giderse filan diye korkuyorum kimyasal gebelik filan olursa diye, dr inşallah güzel şeyler söyler çook ihtiyacım var

böyle durumlarda telaş yapma diyemiyorum çünkü ben tam bir bayan paniğim :) ama yapacak tek şey var dua etmek :) abdest al bi yasin oku istersen Allah a sığın... eminim buradaki herkes sana da dua edecektir... tabi bende...

nedense inşallah normaldir inşallah hamileyimdir diyemiyorum ben yaa bilmiyorum ama yine kaybedeceksem hiç olmasın demek geçiyo içimden, allah ne uygun görürse o olur hayırlısıda o olur biliyorum ama 1 kere daha kaybedersem bebeğimi düşünmek istemiyorum artık olanları

o zaman ben dikerim sana :) hayırlı haberlerini bi al sözüm olsun :) içime kız doğdu şimdiden hadi hayırlısı
yaseminde kız diyo:) bende gözümü kapatınca kucagımda kız bebek varmış gibi düşünüyorum ama esskisi gibi illa kız olsun demiyorum yakışıklı bi oğlum da olsa çok sevinirim:)

duman tebrik ederim...valla sanki ben hamileymişim gibi sevindim...inş sağsalim 40 haftayı tamamlar ve bebeğini kucağına alırsın...bize de nasip etsin allahım..

yaseminde kız diyo:) bende gözümü kapatınca kucagımda kız bebek varmış gibi düşünüyorum ama esskisi gibi illa kız olsun demiyorum yakışıklı bi oğlum da olsa çok sevinirim:)

hadi bakalım inşallah kız bebek kumaşları geçti direkt gözümün önünden ayy yarın olsun çabuuuk sen hangi şehirdeydin canım

duman tebrik ederim...valla sanki ben hamileymişim gibi sevindim...inş sağsalim 40 haftayı tamamlar ve bebeğini kucağına alırsın...bize de nasip etsin allahım..

canım çok sağol sizden başka kimseye söylemedim ve söylemiycem de herkes sizin kadar sevinemiyo malesef hani acele ediyorum diye...inşallah burdaki herkes bebeğini kucağına alarak tamamlar bu süreci... çok hakediyoruz bunuuu..

Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Değerin çok normal. Gör bak hafta içinde 1000leri geçecek. Hay Allah ya Allah'a şükürler olsun. Şimdi iyi düşünme ve tevekkül zamanı. Sen üzerine düşeni yap kalanı Allah'ın takdirine bırak. Seni ve eşini tebrik ederim. Hayırlısı ise 40 dan geri sayım başlattım kaldı 36. Hayırlı değilse unutma, teknoloji olmasa biz tüm erken düşükleri gecikme algılayacaktık.
Burada mailimi vermek istemiyorum. Özelden yazılıyorsa lütfen yaz mailini bana ya da ben yazayım. Benim facem falan yok. Biliyorum olmaz ama ihtiyacın olursa Ankara'ya da ulaşırım. Haberleşelim.
Lütfen iyi ol, iyi enerji ver ona. Hiç kimse ve hiç bir şey seni bağlamasın. Aile mi geç, senin ailen karnında, iş mi resti çek, senin işin karnında ve kimse açlıktan ölmez, hepimizin rızkı var. Hayatı da takma ve yaşamdaki rolünü iyi oyna; evlatsın, eşsin, şimdi anne rolüne giriyorsun ve eşinle sana verilen emanet karnında. O senin değil, o sana emanet, en iyi şekilde hayata hazırla.
Şu an ağlıyorum dumanım ya. Seni hayal ediyorum şimdi. Nasıl küt küt kalbin, nasıl ürkek ceylan gibisin, nasıl ihtimaller silsilesi aklında. Lütfen bebeğim takılma o ihtimallere, herşey olacağına varır sadece iyi düşünce yolla.
Elini karnına koy her akşam yatmadan ayete'l-kürsi oku ona. Oku ki inançlı olsun, herşeye, yüreğine inançlı olsun.
Şimdi sadece dut misali hücreler yumağı, belki o boyutta bile değil. İkinize ait ortak tek şey. Nasıl özel, nasıl güzel. Ne denir ki, sözün bittiği yerdesin.
Allah yar ve yardımcın olsun.

ne güzel haber aldık dimi bu saatte.

şoktayım şu andaaaa :)))))))))) duman inanamıyoruuummmm, sessiz ve derinden ilerledin aferin kız sana :) çook sevindim :)))) nolur güzel haberler ver nolur. burda gelen her kötü haber kendi başımıza gelmiş gibi oluyo. güzel haber ver ki biz de ümitlenelim hem. inşallah bu defa herşey yolunda gidecek. hiç korkma. süpersin süper, çok iyi geldi bu haber bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…