sizden haber beklerken sürpriz yapayım dediminşallah güzel haberlerle dönücem yarın cnm
oyyyy pek güzelmiş güle güle kullansın bebikinnnEki Görüntüle 313015 Eki Görüntüle 313016
işte benim gelecek olan miniğin nevresimi ve yastğından bi tanesi :) uçlarındaki iğneleri görmeyiniz lütfen oraları en kısa zamanda dikilecek :)
oyyyy pek güzelmiş güle güle kullansın bebikinnn
amiiin inşallah moral oluyor bizede çok mutlu oldum senin adına inşallah Allah kucağına aldığın günler görmeyi nasip etsin canım yaa bi güzeldaha oldu :
amin inşallah canım ya çok daha güzelleri senin olsun inşallah :)
valla cnm ben daha tam sevinemiyorum böyle bi üzülüp bi seviniyorum gibi,,, değer çok az ya böyle bide adet olcak gibi ağrım oluyo yaa adetle giderse filan diye korkuyorum kimyasal gebelik filan olursa diye, dr inşallah güzel şeyler söyler çook ihtiyacım var
seninki el emeği bu kadar güzel olmaz benim aldıklarım
nedense inşallah normaldir inşallah hamileyimdir diyemiyorum ben yaaböyle durumlarda telaş yapma diyemiyorum çünkü ben tam bir bayan paniğim :) ama yapacak tek şey var dua etmek :) abdest al bi yasin oku istersen Allah a sığın... eminim buradaki herkes sana da dua edecektir... tabi bende...
yaseminde kız diyo:) bende gözümü kapatınca kucagımda kız bebek varmış gibi düşünüyorum ama esskisi gibi illa kız olsun demiyorum yakışıklı bi oğlum da olsa çok sevinirim:)o zaman ben dikerim sana :) hayırlı haberlerini bi al sözüm olsun :) içime kız doğdu şimdiden hadi hayırlısı
yaseminde kız diyo:) bende gözümü kapatınca kucagımda kız bebek varmış gibi düşünüyorum ama esskisi gibi illa kız olsun demiyorum yakışıklı bi oğlum da olsa çok sevinirim:)
duman tebrik ederim...valla sanki ben hamileymişim gibi sevindim...inş sağsalim 40 haftayı tamamlar ve bebeğini kucağına alırsın...bize de nasip etsin allahım..
hadi bakalım inşallah kız bebek kumaşları geçti direkt gözümün önünden ayy yarın olsun çabuuuk sen hangi şehirdeydin canım
ankaradayım canım,yarın 13.45 de randevum var,, gülerek gelmek istiyorum inşalllahhhhh...
iyi geceler cnm bende uyumaya çalışayım biraz:)hadi inşallah haberlerini bekliyorum :) ben kaçıyorum şimdilik sende güzel bi uyku çek heyecandan uyku tutarsa tabi :) iyi geceler :)
selam kızlar,kimse yok suan ama sizlee paylaşmak istediğim bi haberim var,,sanırım bendün bi idrar testi yapmıştım çok silik 2.çizgi çıkmıştı,bugün de kan testi yaptırdım ve sonuç:22.44 çıktı, değer tablosuna göre 1 haftalık,,,yinede çok az oldugu için emin olamıyorum yarın dr a gidicem bakalım o bişiler söyler... çook şaşkınım suan sevindim ama bi yandan da korku var içimde, Allaha hep hayırlısı olacaksa yeniden hamile kalayım diye dua etmiştim inşallah kabul etmiştir... dua edin benim için kızlar kimyasal gebelik filan olabilir diye korkuyorum...
ne güzel haber aldık dimi bu saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?