nişandan çıkan sefil gençlik:)gece 3 e kadar bu tayfayla kudurduk:)süperdi süperrr
dirmit canım diğer topiktan bi arkadaş hem klomen hem çörek otu bal tarçın kullandı geçtiimiz ay sadece klomen kullanmıştı bu ay daha çok büyümüş yumurtası bende zararı olmaz ben denicem mesaileri sıklaştırmak lazım bacım adamları sömürcez napalkım:)
günaydın kızlarrr...
cevaplar için de teşekkürler bu arada. bende bi anormallik var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum da :) zaten duman da geçen bişey yazmış korkuttu beni. pıhtılaşma olunca kalbi duruyomuş diye. benimkinin de kalbi durmuştu ama ben test yaptırmadım, zaten bebekte kromozom anomalisi çıkmıştı. off off offf. hayatımda başka bişey kalmadı. başka şeyler de düşünmek istiyorum artık, güzel şeylerrr...
nişandan çıkan sefil gençlik:)gece 3 e kadar bu tayfayla kudurduk:)süperdi süperrr
AYY NE GÜZEL OLUR BÖYLE ORTAMLAR YAA ÖZENDİM VALLA:)nişandan çıkan sefil gençlik:)gece 3 e kadar bu tayfayla kudurduk:)süperdi süperrr
dirmit canım diğer topiktan bi arkadaş hem klomen hem çörek otu bal tarçın kullandı geçtiimiz ay sadece klomen kullanmıştı bu ay daha çok büyümüş yumurtası bende zararı olmaz ben denicem mesaileri sıklaştırmak lazım bacım adamları sömürcez napalkım:)
EVET CNM KORKMUYORUM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM ARTIK...iyiyim canım sen nasılsın iğnelere başlamışsın inş. herşey güzel olcak bu sefer allahın izniyle kalbini ferah tut elinden geldiğince korkma hani derler ya korkutuğu insanın başına gelir onun için pozitif düşün sağlıklı olsun hayırlısı olsun kuzum inş.
yasemincim çok misafir perversin be kuzum evde nişan yapmışsınız yani:)
cnm korkma benimde kalbi durdu ben hamiş kalim hemen o testi isticem sende öle yaparsın kafan rahatlar :)))
tamam gelecek ay bende kullanıcam o zaman eşim içinde keçi boynuzu pekmezi alıcam tadı nasıldır acaba?
yasemincim dün akşam eşimin iş yerinde iki arkadaşı bize misafirliğe geldiler ev bebiş doldu:) bir arkadaşın 1 yaşında bir kızı, diğerinin 3 yaşında bide karnında var bide pembiş pembiş giydirmişler çok tatlıydılar... ben bu kadınla hastanede tanıştım biraz sonbet ettik işte çocuk meselesinden falan sonra tanıdık çıktı kendimi biraz buruk hissettim be kuzum allahım bizede nasip eder inş.
bizde dün annemlerdeydik teyzemin kızı vardı 2 yaşında oğlu var bende pek özendim o anne dedikçe içim gitti dua ettim napayım kuzum sabretces pek nazlı çıktı bizimkiler dumana sürtünelim birazda hürremlik bulaşsın
HÜRREMİM BENİMMMMMMMMMMMMMMM
çok şükür diyelim cnm şimdilik neşem yerindegünaydınnnnn :)))) pek mutluyuz bakıyorum allah bozmasın :))
iyiyiz sennnn??
:)))
o konuda şüpheleniyosan hamile kalmadan dr la görüşsene olabilirmi diye? Kaldıktan sonra sıkıntı olmasın cnm...günaydın kızlarrr...
Cevaplar için de teşekkürler bu arada. Bende bi anormallik var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum da :) zaten duman da geçen bişey yazmış korkuttu beni. Pıhtılaşma olunca kalbi duruyomuş diye. Benimkinin de kalbi durmuştu ama ben test yaptırmadım, zaten bebekte kromozom anomalisi çıkmıştı. Off off offf. Hayatımda başka bişey kalmadı. Başka şeyler de düşünmek istiyorum artık, güzel şeylerrr...
:))))bizde dün annemlerdeydik teyzemin kızı vardı 2 yaşında oğlu var bende pek özendim o anne dedikçe içim gitti dua ettim napayım kuzum sabretces pek nazlı çıktı bizimkiler dumana sürtünelim birazda hürremlik bulaşsın
HÜRREMİM BENİMMMMMMMMMMMMMMM
yaaaaaaaa onu sorsakmı acep kızlarrrrr bilen varmı bu testi hamişkende yaptırabilirmiyiz ???iyi de o test sonradan da oluo muymuş ki tubişim? benim bildiğim önceden aspirin falan veriolarmış pıhtılaşma varsa, e biz şimdiden 2 tek aspirin atalııım :))
tamam bitanem sen iste yeterki hemmen değiştiriyom :)))tugba sen nie kilo çizelgesi kullanıyosun ki, ne işin var şimdi kiloyla döngü çizelgesine geçsenee. benim de takip etmem lazım hem durumunu totem kardeş :))
cnm benimmm süpersin valla Allah neşeni daim etsin :))çok şükür diyelim cnm şimdilik neşem yerinde
o konuda şüpheleniyosan hamile kalmadan dr la görüşsene olabilirmi diye? Kaldıktan sonra sıkıntı olmasın cnm...
günaydın kızlar szleri özledim nasılsınız
pazardan beri ewe gelmedik dn gece geldik arkadaşımın ewi kayınwalidemin orda orda kaldık
ee szler nasılsınıxz warmı gelişme dumaan dra gittinmi
:))))gelin cnm seve seve:)
günaydın kızlar szleri özledim nasılsınız
pazardan beri ewe gelmedik dn gece geldik arkadaşımın ewi kayınwalidemin orda orda kaldık
cnm h.g din arkadaşın nsl moraller çok bozuktur eminim.allah sabır versin.. gittim ben c.tesi kesin hamilesin dedi dr ama haftası filan belli diil daha dr a göre,ocağın 2.haftası kese için gidicez... dün idrar testi yaptım testte çıkmadı :) o kadar küçük:)günaydın kızlar szleri özledim nasılsınız
tugba sen nie kilo çizelgesi kullanıyosun ki, ne işin var şimdi kiloyla döngü çizelgesine geçsenee. benim de takip etmem lazım hem durumunu totem kardeş :))
inş. yanılırsın canım, nazlım bende bal tarçın çörek otu kullanacaktım ama önce klomen kullandığım için vazgeçtim ama eşim için deneyebilirim...
paşam sana sen kadar üzülüyorum tahmin edemezsin( allah yardımcın olsun canım rabbim sesini duysun, güzünü güldürsün inş.
çabuk pes ettin be kuzum bu kadar umutsuz olma neyse takmamaya çalış belki süpriz yapar aniden gelir kuzun:)
yasemincim daha çok çalışma demek8-28 full dolu bende bunu bi düşünücem:):):)
aminnn inş. canım benim umutsuzluğa kapılma...
canım benim 3 ay korunma + bu 3. ayım.... zaman çok çabuk geçiyor
bendeee :))))
günaydınnn cnmm
günaydınnnnn :)))) pek mutluyuz bakıyorum Allah bozmasın :))
günaydınn bebişimmmm
günaydınnnnnnnnnnnn
iyiyiz sennnn??
yaaaaaa ben görmedimmm bidahaaa lüfffeeeennnnnnn :)))
tugba sen nie kilo çizelgesi kullanıyosun ki, ne işin var şimdi kiloyla döngü çizelgesine geçsenee. benim de takip etmem lazım hem durumunu totem kardeş :))
çok şükür diyelim cnm şimdilik neşem yerinde
o konuda şüpheleniyosan hamile kalmadan dr la görüşsene olabilirmi diye? Kaldıktan sonra sıkıntı olmasın cnm...
hocam taktik istiyoruz kurs ver bize:)sen bu ay kasmadında kendini dimi :)bacak kaldırma amuda kalkma hoplama zıplama gibi ekşınlarda olmadı bu velet sıkı tutuncak bak hee gör :=)
cnm h.g din arkadaşın nsl moraller çok bozuktur eminim.allah sabır versin.. gittim ben c.tesi kesin hamilesin dedi dr ama haftası filan belli diil daha dr a göre,ocağın 2.haftası kese için gidicez... dün idrar testi yaptım testte çıkmadı :) o kadar küçük:)
değiştirdim şimdi benim 2 gün sonramı çatlıcak yaniii ne diyo bu çizelgeeeee olmuşmu cnm beğendinmi ??
ben böyleyim bi günüm bi günümü tutmuyo canım ya o kadar çabuk umutsuzluğa kapılıyorum ki evleneli 5,5 yıl oldu ben 5 yıldır çocuk istiyorum. 1,5 yıl eşimi ikna etmekle uğraştım. sonrası malum sonuç vermeyen denemeler falan sonra hop diye birden hamile kaldım aynı hızla aldılar meleğimi benden. eminim bunun süresi yok yani ben 5 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum ama 5 ay çekende aynı acıyı yaşıyo biliyorum. ama bu kadar uzun zaman geçince tahammülüm azaldı benimzamana bırakıyorum artık doktor falanda yok. Sen nasılsın canım :) bu çizelge olayını beceremedim bi türlü ben ya :S kurcalayım biraz daha bi ovülasyon koyayım bende yine bari. Dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu belim de kopuyo ağrıdan
valla dumanım kimseye bişey soramam. koyverdim gitti.
olacağı varsa oluyo nazlım ya. ben hamile kaldığımda amuda falan kalkmamıştım :)) hatta hep ayağa kalkıp yürüyodum yani. olacağı varsa oluyooo. dumanım hürremim o ayrııı :))
dumanım sen nie hala daha da test yapıyon ki :) bugüne kadar çıkan negatiflerden intikam almak için mi?
çok güzel olmuş şekerimm :)) yumurtlamana 2 gün kaldı dio. yani yarın çalış çalış çalış. bana sorsan hem yarın akşam çalış hem perşembe sabah çalış. en önemli günlerdesin.
ah müge ah, sabır taşı gibiyiz valla. ağrılar bende de var. kürtaj sonrası eski köye yeni adetler bu ağrılar...
cnm istersen yardımcı olurum Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresinden yapılıyo :))ben böyleyim bi günüm bi günümü tutmuyo canım ya o kadar çabuk umutsuzluğa kapılıyorum ki evleneli 5,5 yıl oldu ben 5 yıldır çocuk istiyorum. 1,5 yıl eşimi ikna etmekle uğraştım. sonrası malum sonuç vermeyen denemeler falan sonra hop diye birden hamile kaldım aynı hızla aldılar meleğimi benden. eminim bunun süresi yok yani ben 5 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum ama 5 ay çekende aynı acıyı yaşıyo biliyorum. ama bu kadar uzun zaman geçince tahammülüm azaldı benimzamana bırakıyorum artık doktor falanda yok. Sen nasılsın canım
:)
bu çizelge olayını beceremedim bi türlü ben ya :S kurcalayım biraz daha bi ovülasyon koyayım bende yine bari. Dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu belim de kopuyo ağrıdan
valla dumanım kimseye bişey soramam. koyverdim gitti.
olacağı varsa oluyo nazlım ya. ben hamile kaldığımda amuda falan kalkmamıştım :)) hatta hep ayağa kalkıp yürüyodum yani. olacağı varsa oluyooo. dumanım hürremim o ayrııı :))
dumanım sen nie hala daha da test yapıyon ki :) bugüne kadar çıkan negatiflerden intikam almak için mi?
çok güzel olmuş şekerimm :)) yumurtlamana 2 gün kaldı dio. yani yarın çalış çalış çalış. bana sorsan hem yarın akşam çalış hem perşembe sabah çalış. en önemli günlerdesin.
ah müge ah, sabır taşı gibiyiz valla. ağrılar bende de var. kürtaj sonrası eski köye yeni adetler bu ağrılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?