Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

tamam gelecek ay bende kullanıcam o zaman eşim içinde keçi boynuzu pekmezi alıcam tadı nasıldır acaba?

yasemincim dün akşam eşimin iş yerinde iki arkadaşı bize misafirliğe geldiler ev bebiş doldu:) bir arkadaşın 1 yaşında bir kızı, diğerinin 3 yaşında bide karnında var bide pembiş pembiş giydirmişler çok tatlıydılar... ben bu kadınla hastanede tanıştım biraz sonbet ettik işte çocuk meselesinden falan sonra tanıdık çıktı kendimi biraz buruk hissettim be kuzum allahım bizede nasip eder inş.

günaydın kızlarrr...

cevaplar için de teşekkürler bu arada. bende bi anormallik var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum da :) zaten duman da geçen bişey yazmış korkuttu beni. pıhtılaşma olunca kalbi duruyomuş diye. benimkinin de kalbi durmuştu ama ben test yaptırmadım, zaten bebekte kromozom anomalisi çıkmıştı. off off offf. hayatımda başka bişey kalmadı. başka şeyler de düşünmek istiyorum artık, güzel şeylerrr...

cnm korkma benimde kalbi durdu ben hamiş kalim hemen o testi isticem sende öle yaparsın kafan rahatlar :)))

cnm korkma benimde kalbi durdu ben hamiş kalim hemen o testi isticem sende öle yaparsın kafan rahatlar :)))

iyi de o test sonradan da oluo muymuş ki tubişim? benim bildiğim önceden aspirin falan veriolarmış pıhtılaşma varsa, e biz şimdiden 2 tek aspirin atalııım :))

tugba sen nie kilo çizelgesi kullanıyosun ki, ne işin var şimdi kiloyla döngü çizelgesine geçsenee. benim de takip etmem lazım hem durumunu totem kardeş :))

bizde dün annemlerdeydik teyzemin kızı vardı 2 yaşında oğlu var bende pek özendim o anne dedikçe içim gitti dua ettim napayım kuzum sabretces pek nazlı çıktı bizimkiler dumana sürtünelim birazda hürremlik bulaşsın

HÜRREMİM BENİMMMMMMMMMMMMMMM

evet

günaydınnnnn :)))) pek mutluyuz bakıyorum allah bozmasın :))

iyiyiz sennnn??
:)))
çok şükür diyelim cnm şimdilik neşem yerinde

o konuda şüpheleniyosan hamile kalmadan dr la görüşsene olabilirmi diye? Kaldıktan sonra sıkıntı olmasın cnm...

günaydın kızlar szleri özledim nasılsınız
pazardan beri ewe gelmedik dn gece geldik arkadaşımın ewi kayınwalidemin orda orda kaldık
ee szler nasılsınıxz warmı gelişme dumaan dra gittinmi

:)))) gelin cnm seve seve:)

iyi de o test sonradan da oluo muymuş ki tubişim? benim bildiğim önceden aspirin falan veriolarmış pıhtılaşma varsa, e biz şimdiden 2 tek aspirin atalııım :))
yaaaaaaaa onu sorsakmı acep kızlarrrrr bilen varmı bu testi hamişkende yaptırabilirmiyiz ???
tugba sen nie kilo çizelgesi kullanıyosun ki, ne işin var şimdi kiloyla döngü çizelgesine geçsenee. benim de takip etmem lazım hem durumunu totem kardeş :))
tamam bitanem sen iste yeterki hemmen değiştiriyom :)))

o konuda şüpheleniyosan hamile kalmadan dr la görüşsene olabilirmi diye? Kaldıktan sonra sıkıntı olmasın cnm...
cnm benimmm süpersin valla Allah neşeni daim etsin :))
pazardan beri ewe gelmedik dn gece geldik arkadaşımın ewi kayınwalidemin orda orda kaldık

hoşgeldinnn gez sen bakalım bebeişleee :))) ya sen bize foto yüklemicekmiydin göbüşüne bakcaktık :))

hoşgeldin gzummm naberrr oğluşun nasıl hissetmeye başladınmı kıpırtıları

cnm h.g din arkadaşın nsl moraller çok bozuktur eminim.allah sabır versin.. gittim ben c.tesi kesin hamilesin dedi dr ama haftası filan belli diil daha dr a göre,ocağın 2.haftası kese için gidicez... dün idrar testi yaptım testte çıkmadı :) o kadar küçük:)

değiştirdim şimdi benim 2 gün sonramı çatlıcak yaniii ne diyo bu çizelgeeeee olmuşmu cnm beğendinmi ??

ben böyleyim bi günüm bi günümü tutmuyo canım ya o kadar çabuk umutsuzluğa kapılıyorum ki evleneli 5,5 yıl oldu ben 5 yıldır çocuk istiyorum. 1,5 yıl eşimi ikna etmekle uğraştım. sonrası malum sonuç vermeyen denemeler falan sonra hop diye birden hamile kaldım aynı hızla aldılar meleğimi benden. eminim bunun süresi yok yani ben 5 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum ama 5 ay çekende aynı acıyı yaşıyo biliyorum. ama bu kadar uzun zaman geçince tahammülüm azaldı benim zamana bırakıyorum artık doktor falanda yok. Sen nasılsın canım

:)

bu çizelge olayını beceremedim bi türlü ben ya :S kurcalayım biraz daha bi ovülasyon koyayım bende yine bari. Dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu belim de kopuyo ağrıdan

valla dumanım kimseye bişey soramam. koyverdim gitti.

hocam taktik istiyoruz kurs ver bize:)sen bu ay kasmadında kendini dimi :)bacak kaldırma amuda kalkma hoplama zıplama gibi ekşınlarda olmadı bu velet sıkı tutuncak bak hee gör :=)

olacağı varsa oluyo nazlım ya. ben hamile kaldığımda amuda falan kalkmamıştım :)) hatta hep ayağa kalkıp yürüyodum yani. olacağı varsa oluyooo. dumanım hürremim o ayrııı :))

dumanım sen nie hala daha da test yapıyon ki :) bugüne kadar çıkan negatiflerden intikam almak için mi?

değiştirdim şimdi benim 2 gün sonramı çatlıcak yaniii ne diyo bu çizelgeeeee olmuşmu cnm beğendinmi ??

çok güzel olmuş şekerimm :)) yumurtlamana 2 gün kaldı dio. yani yarın çalış çalış çalış. bana sorsan hem yarın akşam çalış hem perşembe sabah çalış. en önemli günlerdesin.

ah müge ah, sabır taşı gibiyiz valla. ağrılar bende de var. kürtaj sonrası eski köye yeni adetler bu ağrılar...

sorma canım ya huyum suyum da değişir diye tırsmıyo değilim hani :S aslında hep göğüslerim şişerdi 1 hafta önceden artık yok. Bel ağrısı bir iki kere yaşadım şimdi belim ağrıyo ama bi sevindirici tarafı var benim için adet ağrılarım azaldı eskisi gibi ağrıkesici kullanmak zorunda kalmıyorum

cnm istersen yardımcı olurum Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresinden yapılıyo :))

yaaaa evet bende öle düşünüyom biz bu akşmadan başlayalım nolur nolmaz peki kaçıncı güne kadar yapmak lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…