Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kuzum valla bilmiom netten araştır istersen bişi yapalım derken kadına zarar vermiyelim allah korusun vicdan azabı çekrim sonra doktora gitmedimi acile gidin isterseniz yada sağlık ocağına

Canım PKo korkulacak bir şey değil ben PKo lum ama iki cocuğuma da rahat hamile kaldım gerçi ikinciyi kaybettm bes buçuk aylık hamileyken ...dört ay oldu kaybedeli...bu aralar yine kötü oluyorum çünkü benimle hamile kalanlar doğuruyor bir bir gecende esim şimdi kucağımıza almış olacaktık kaybetmeseydik dedi iki oğlumuz olacaktı dedi kötü oldum ama esime Rabbim tekrar nasip eder belki yine iki oğlumuz olur dedim ( ikincide oylandı) keremde kardes istiyor dedim istesin dedi başka birsey demedi hiç yanasmiyor cocuk I'sine kilolarını ver diyor unutamadım atlatamadim diyor isim zor yasımda otuzdort ben yas iyiçe gitmeden oğlumun bir kardesi olsun istiyorum dua etmekten başka birsey gelmiyor elimden

kuzum valla bilmiom netten araştır istersen bişi yapalım derken kadına zarar vermiyelim allah korusun vicdan azabı çekrim sonra doktora gitmedimi acile gidin isterseniz yada sağlık ocağına

canım türkiye hastanesine randevuıyu aldım cumaya kendi doktoru ozaman müsayitmiş tansiyon ilaçlarınıda göstericez yoksa bugüne almıştım gitmedi ya of kafayı yicem ablamdaydı ordan aldım dedim iyimsin allah razı olsun dedi sıcacık yattım bugün dedi elektirikli battanıyede serdim altına evde hamam gibi sıcak ben bal turp verdim amam uyuyoda tansiyon ilaçlarınıda içmadi ne yapsam kalkıyımda sıcacık çırba var yarhana ısıtıyıöda onu içsin kahvaltı yaptırmıyım akşamada tavık çorbası yapıyımda bol limonlı onu içsin ya o bana bakardı hastayken şimdide ben ona evblatmış anneymiş farketmiyo ben onu anladım nasıl onların canı yanıyo biz hsatayken bizimde canımız yanıyo onlar hastayken rabbim şifa versin işşallah astım bronsit benim annem birde ya ialçlarınıda kullanmıyo bu havalar maffediyo kadını

Canım çok gecmis olsun Rabbim şifasını versin pekmeze ılık su kat limon ekle icir iyi gelir bir de ıhlamur tavuk suyu çorba felan da iyi gelir

Bizde iki hafta evvel esinmle beta mikrobu geçirdik çok kötüydü ya otuzdokuz derece ateş boğaz ağrısı halsizlik vücudun her tarafı ağrıyor
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Son düzenleme:

sagol kardeşim benim ben gidiyimde önce bir katrnını doyuruyum ilaçlarınıda içmedi 3 tane içiyo günde tansiyon hapı denicem kızlar sag olun ben kaçtım gidiyimde kızımla ilgileneyim bari

allahım hızlı yazıcam diye ne ka komik olmuş kendim güldüm burda ya

ketenim benim birazcık daha ertelendi sadece o da senin sağlığın için üzülme ltfn... o alkol alan kadına da bişey demiyorum ben çat içmiyorum kaç gündür yaaaaaaaaaa.... Allah bilir tabi nolacağını ama yinede biz tedbir alıyoruz işte...
kızlarrr çok ilim var bu kız aşşada duruyo neden yazmıo demeyin mucksss
demeyiz tamam :)

tuğbaaa iyim canım sen nslsn???

paşam canım valla o korkuyu suan delice yaşıyorum tuvalete gitmeye korkar oldum doğurana kadar gitmez artık bu korku,yapcak bişey yok dayanıcaz iyi düşünmeye çalışıcaz...

Dumancim Rabbim yavrunu saglikla kucaklamanı nasip etsin
Olumlu duşun kötü düşünme ki iyi olsun moralini yüksek tut yavrumu saglikla kucaklayacak de ve saglikla kucakla inşallah

Acaba benim kocam ne zaman ikna olacak da ne zaman başlayacaz çalısmalara bu gidişle otuz altı yasını bulur ikinciyi doğurmam herhalde yine de en iyisini Rabbim bilir hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder bebis rabbim

canım benim çok sağol amin inş.bu kez sorun yaşamam... sen hala ikna etmedinmi kocanı:))

ben geldim uleynnn yemee mi yidim kasıklarımda ağrımaya başladı ayy iş yerinde adet olmasam bari olcaksam evimde olayım

iyiyim taze hamiş sen nasılsın nasıl iğneler falan ağrı yapıyomu bide birsen bişi dicem ben hiç kan pıhtılaşması varmı yokmu die tahlil yaptırmadım hamile kalınca yaptırsam geçmi olur

yaaaaa kızlarr işi dicemmm benim akıntım renk değiştirdi sarıya döndü bu işaret falanmı yoksa normalmi

ben geldim uleynnn yemee mi yidim kasıklarımda ağrımaya başladı ayy iş yerinde adet olmasam bari olcaksam evimde olayım

tesekkurler nazlim beni dusundugun icin
canim ya ne guzel birsey burdan da olsa arkadasim var benim rusyada acaba iyi mi diye dusunmen ben de aynen oyleyim gun icinde bile aklima geliyorsunuz
kasiklarin agrisin canim bosver illa adet gelecek demek degil o
hamilelikte de kasik adet agrisi gibi agriyor ama bir sure sonra geciyor sonra yine oluyor ... o yuzden adet olucam diye sartlandirma kendini. atesin iyi gidiyor

kasık ağrısı başka bi ağrı olmasın????????

iyiyim taze hamiş sen nasılsın nasıl iğneler falan ağrı yapıyomu bide birsen bişi dicem ben hiç kan pıhtılaşması varmı yokmu die tahlil yaptırmadım hamile kalınca yaptırsam geçmi olur
cnm iğne yapacağım an bianlık korkuyorum ama sonra hemen geçiyo acıyo tabi ama alıştım :) yaa pıhtılaşma için bbeği incelemişlerdi genetik olarak,,sanırım düşükten sonra yapılıyo ama eminde diilim....
yaaaaa kızlarr işi dicemmm benim akıntım renk değiştirdi sarıya döndü bu işaret falanmı yoksa normalmi
hımm bilemedim hamilel belirtisi olabilir

kuzum işaretler için çok erken yeme kendini boşa sabırrr:)diyene bak desene
bencede ama dayanamıyom ben yaaaaaa (((( evde bitane fazladan hamişlik testi var önümde kocaman 16 gün var ama ben test yapmak istiyormmmm
bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum :S benimde daha sıvı halde geliyo

üfffff sabredemicem galiba ben bu gidişle günüm gelmeden ben kan testine gitcem

anladım cnm ben doktora gidince bi sorim bakim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…