Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aa hıc gormedım valla nazlımmmm bakalım aslında sımdı ıı bı yere gıtsemm bellı olur deme 13+3 deyım suannn

yaa olsun bı baksaydık deneseydın yaa en onemlısı kan tetsı zatennn

ıns adet olmazsın canım cogu ınsan akıntıyı hamılelık ıcın belırtı olarak yorumlar ama ben cok ıı hatırlıyorum kupkuru ıdım bellı olmuo yanı bu ısler ama ıns senınkı hamıllelıktendırrr
bencede kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter... benim çin takvimi kız diyo nazlım da kız diyo ama bilemiyorum :)

aynen ole canımm sadece kocıs kız cocuklarını cok sever parmakla gosterır hep bana yolda yolakta tabı erkek olunca sevmeyecek degılyaa hayırlısı olsun yeter beee

Bence saglikla kucağına alsından arkadas cinsiyeti onemli değil onemli olan saglikla doğsun hayirli evlat olsun
Bana da belki bu sefer kızın olur diyorlar bende hiç oneml değil ben cinsiyeti geçtim saglikla kucaklayayim yeter diyorum

en onemlısı o zaten saglıkla alayım onu bı koklayımmm hep benle kalsın o bana yeterrr

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktora gıdesım geldııı yaaa devlettekı ayın 19.unda cagırdı cınsıyet ıcın tets sonucları ıcınde 30unda cıkar deıdlerrr baktım netten daha cıkmamıs ama devlettekının ultrasonu cok kkotu yaa ozele mı gıtsem cumartesı kocısle gıtsem ogrenırsek yılbası suprızı olur hemen bı takım alırız aksamda teyze kızında toplascaz gosterırım takımııı felan aayyyyyyy cok fena oldum yaaaaa

muge canım kan testi için aç olmak gerekmio rahat rahat gidebilirsin gtcenmi kız yoksa:)
semroşum akşam ola hayrola bekliyelim bakalım valla fena ağrım var inşallah bebeğim vardır

oğlan olursa da çoook yakışıklı olur eminim nevresimlerden sonra senin bebeğin mevzusu olduğunda direk pembe beyaz tavşanlı bi nevresim geldi gözümün önüne
ayy evet şöyle alacakaranlık edward gibi bi oğlum olsa mesela:) çok sevinirimmm...

cnm ultrason iyiyse çok farkediyo, ocak ilk haftası filan gitsen özelde belki gözükür...

bende çizelge isterim aslında ama çok erken en iyisi 10 haftalık bi olsun öyle...

bende ılk baslarda yapamamıstım korkmustum sonra sıldırmek zorunda kalırım dıyee ne bılım halend ekorkuyrum yaaa ole ıste allhım ne zormus yaa

kıslar bu arada benım karnım hıc durmuo benımkı gercekten erkek galıba az oncede arkadasım aradı guruldamalar yakında tekmeyı yıyecegıne ısaret dedı tekmeler baslayınca guruldamalar bıtıomus erkekler hemen hareketlenırms yaa

kızlar bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıyorum klomenle

bugün adetin 9.günü
sol over 10-11mm 2 tane
sağ overde 10mm 1 tane yumoş var.
sizce nasıl bugün için iyimi

bide niye 3 tane büyüdü bunların 3üde çatlarmı
çatlamazsa kist olurmu??????

benim rahimim kalp şeklinde yani dar ya çoğul gebeliktende korkuyorum.

semra göbeğin çıktımı????

catlatma ıgnesı olacakmısın oda onemlı canım ama genelde bı tane oluo ya ılerde goreceksın bı yumurta genelde on plana cıkıo dıgerlerı aynı kalıo sonra kuculerek kayboluolar kıstı felan sımdılık dusunmeyelım

semra göbeğin çıktımı????

cokk az mınnacık canımmmmhala cogu kıyafetıme gırıyorum tam ustume oturanlar bıraz zorluo o kadar canım

cnm ben hiç anlamıyorum bu yumurta boyundan filan...

bikaç haftaya iyice belli olur...

öle bi geçmişi okudum dün giremedim pek nete hep koptu.
okuduğum kadarıyla herşey yolunda,
ben ne bileyim hani olur ya enerjin düşer, o durumdyım. Hiç bir şey yapasım yok, umudum yok, bu ay bebek fikrini unutmak istiyorum. Gerçi bende de biraz senin hürremlik olayı var, bi kere korunurken bi kere de 1 denemeyle gebe kaldım ama şimdi ne yapsam olmuyor, hoş daha 2 ay geçti korunmadan, aslında çok sık cinsellik yaşamıyoruz ama yine de olması gerekirdi. Neyse. Ben nadasa çekilmek yolundayım. Olursa olur napim yani. Allah eşimle bana sağlık versin.
bu arada smear testi sonucumda güzel çıktı.
öle işte cicim.

cnm sende kürtaj olmuştun sanırım,düşük-kürtajdan sonra hemen olmayabiliyo ilk kürtajdan sonra bende 4.ayda kalabilmiştim... hiç belli olmuyo yani... kafan nasıl rahat olacaksa öyle davran, olacaksa 1 seferde olur olmayacaksa naarsak yapalı olmuyo işte artık biyerden sonrası Allah a kalmış...

aynen dumancım. ben düşük yapmıştım eylülde. 1 ay korundum, daha erken tabi. dediğin gibi Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…