bencede ama dayanamıyom ben yaaaaaa(((( evde bitane fazladan hamişlik testi var önümde kocaman 16 gün var ama ben test yapmak istiyormmmm
üfffff sabredemicem galiba ben bu gidişle günüm gelmeden ben kan testine gitcem
Bi tane daha ben gördüm sanki :) testkolikler
ben geldim uleynnn yemee mi yidim kasıklarımda ağrımaya başladı ayy iş yerinde adet olmasam bari olcaksam evimde olayım
sen çok üzüldüysen yine aynısı olmasını istemiyodur zamanla düzelir inş.Malesef ikna olmuyo
oğlumuz kardes istiyor dedim o da ikna etmedi
İsim zor sen 55 kiloya in öyle diyor
Dualara kaldı isim Rabbim yardımcım olsun
tesekkurler nazlim beni dusundugun icin
canim ya ne guzel birsey burdan da olsa arkadasim var benim rusyada acaba iyi mi diye dusunmenben de aynen oyleyim gun icinde bile aklima geliyorsunuz
kasiklarin agrisin canim bosver illa adet gelecek demek degil o
hamilelikte de kasik adet agrisi gibi agriyor ama bir sure sonra geciyor sonra yine oluyor ... o yuzden adet olucam diye sartlandirma kendini. atesin iyi gidiyor
sen hamişsin kız içine doğuyomu ben hamilemiyim sence söle bakim:)kasık ağrısı başka bi ağrı olmasın????????
cnm iğne yapacağım an bianlık korkuyorum ama sonra hemen geçiyo acıyo tabi ama alıştım :) yaa pıhtılaşma için bbeği incelemişlerdi genetik olarak,,sanırım düşükten sonra yapılıyo ama eminde diilim....
hımm bilemedim hamilel belirtisi olabilir
yavrum sabretmek çok zor biliom ama sabır testide gününde yap :)bencede ama dayanamıyom ben yaaaaaa(((( evde bitane fazladan hamişlik testi var önümde kocaman 16 gün var ama ben test yapmak istiyormmmm
üfffff sabredemicem galiba ben bu gidişle günüm gelmeden ben kan testine gitcem
inşallah canımmmmm inşallahhhBir şeyi kırk defa söylersen olurmuş artık adet olacak deme inşallah kırmızılar gelmeDe yılbaşı hediyesi bir melek gelmiş olur inşallah
sen çok üzüldüysen yine aynısı olmasını istemiyodur zamanla düzelir inş.
kıslar gunaydın nasılsınızzz
ketenhelvammm ya sıkma canını pes etmek yokkk
paşam cok gecmıs olsunnnn canım benım dıkkat edınnn
nazlım muge duman naz sızler nasılsınızz
evet bende öyle bi manyaklık anımda test yaptım:) içimizde var bizim ne dersek diyelim...ben de ondanim:44:
bu ay korundum hamile degilim ama test yapmak geliyor icimden, hatta ya hamileysem test yapsam ya diyip duruyorum
cnm iyim ben sen nslsn?? oğlun nsl :) hehe bi de ben tahmin edeyim dedim :))kıslar gunaydın nasılsınızzz
yok cnm henüz hislerim kuvvetlenmedi ama çok istiyorum hamile olmanı:) belki bu işe yarar...sen hamişsin kız içine doğuyomu ben hamilemiyim sence söle bakim:)
cok yorgunum canım gece hıc uyumadım kocıs yoktu ya ınsan bı tuhaf oluo cok az uykuyla duruom valla bıraz evlerı temızleıdm namazımı kıldım oturuom canım bugun bı test yapsaydın yaa bende heer gırdıgımde sana bakıom gelısme varmı dıyehoşgeldin canımm iyiyim sen napıosun bekliom semroş kafayı yicem
evet bende öyle bi manyaklık anımda test yaptım:) içimizde var bizim ne dersek diyelim...
cnm iyim ben sen nslsn?? oğlun nsl :) hehe bi de ben tahmin edeyim dedim :))
yok cnm henüz hislerim kuvvetlenmedi ama çok istiyorum hamile olmanı:) belki bu işe yarar...
cok yorgunum canım gece hıc uyumadım kocıs yoktu ya ınsan bı tuhaf oluo cok az uykuyla duruom valla bıraz evlerı temızleıdm namazımı kıldım oturuom canım bugun bı test yapsaydın yaa bende heer gırdıgımde sana bakıom gelısme varmı dıye
oglummm derkennn senden baska tahmın eden olmadı zatn canım bende ole dusunuyorum cunku bu sene erkek senesı ya eskıden ınanmazdım ama gecen sene kız senesı dedıler tam bes tanıdık dogum yaptı hepsı kız varmı bole bısey bu senede erkek mesela en son hazıran annelerınde 16 erkek 3 kız mı ne vardı erkekler baskın durumda yanı benım ılk bebek hep kız dusunuodum ama sanırım cok dusuk bı oran bu ee benımde sansım bellı yanııı... amannnn farketmezz yaaa yeterkı saglıklı sıhhatlı uzun omurlu olsun yavrum yeter
ben de ondanim:44:
bu ay korundum hamile degilim ama test yapmak geliyor icimden, hatta ya hamileysem test yapsam ya diyip duruyorum
kıslar gunaydın nasılsınızzz
Kendi halim geldi aklıma her ay çifter çifter test alırdım hamile oldugumu da testle öğrendim ama inanamamistim gittim iki tane daha test aldım eczaneden hepside anında çift çıkmıştı ve onunla kalmayıp aynı gün kan testi de yaptırmıştım bir senelik uğraşdan ve opesyondan sonra gelmişti ikinci oğlum ama ömrü yetmedi
bend eoğlan dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okumadın sen onu heralde sana ve orangeye oğlan dedim nazada oğlan dedim nazla orangenin tuttu seninkine bakcas bakalım dumanada kız diyorum canım idrar testi yapmak istwemiom biliosun hamile diilken hamile gösteriyo beni onlar:)yarın akşama kadar sabırrr
bencede kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter... benim çin takvimi kız diyo nazlım da kız diyo ama bilemiyorum :)cok yorgunum canım gece hıc uyumadım kocıs yoktu ya ınsan bı tuhaf oluo cok az uykuyla duruom valla bıraz evlerı temızleıdm namazımı kıldım oturuom canım bugun bı test yapsaydın yaa bende heer gırdıgımde sana bakıom gelısme varmı dıye
oglummm derkennn senden baska tahmın eden olmadı zatn canım bende ole dusunuyorum cunku bu sene erkek senesı ya eskıden ınanmazdım ama gecen sene kız senesı dedıler tam bes tanıdık dogum yaptı hepsı kız varmı bole bısey bu senede erkek mesela en son hazıran annelerınde 16 erkek 3 kız mı ne vardı erkekler baskın durumda yanı benım ılk bebek hep kız dusunuodum ama sanırım cok dusuk bı oran bu ee benımde sansım bellı yanııı... amannnn farketmezz yaaa yeterkı saglıklı sıhhatlı uzun omurlu olsun yavrum yeter
bend eoğlan dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okumadın sen onu heralde sana ve orangeye oğlan dedim nazada oğlan dedim nazla orangenin tuttu seninkine bakcas bakalım dumanada kız diyorum canım idrar testi yapmak istwemiom biliosun hamile diilken hamile gösteriyo beni onlar:)yarın akşama kadar sabırrr
bencede kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter... benim çin takvimi kız diyo nazlım da kız diyo ama bilemiyorum :)
tamam kızlar çoğaldı ama bi oğlan çıkarsa varyaaaaaa :))) neyse::))bende kız dediiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?