Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben geldim uleynnn yemee mi yidim kasıklarımda ağrımaya başladı ayy iş yerinde adet olmasam bari olcaksam evimde olayım

Bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş artık adet olacak deme inşallah kırmızılar gelmeDe yılbaşı hediyesi bir melek gelmiş olur inşallah

kıslar gunaydın nasılsınızzz
ketenhelvammm ya sıkma canını pes etmek yokkk

paşam cok gecmıs olsunnnn canım benım dıkkat edınnn

nazlım muge duman naz sızler nasılsınızz

şükür bişeyiniz yokmuş canım inşallah ben yanılırım canım bunu çok istiyorum çokk

sen hamişsin kız içine doğuyomu ben hamilemiyim sence söle bakim:)

yavrum sabretmek çok zor biliom ama sabır testide gününde yap :)

Bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş artık adet olacak deme inşallah kırmızılar gelmeDe yılbaşı hediyesi bir melek gelmiş olur inşallah
inşallah canımmmmm inşallahhh

Siz güzel çalısmalar var test felan yapıyorsunuz ben daha koca engelini aşıp çalısmalara bile baslayamadm esim 1-2 sene geçsin feelan diyor hiç yanasmiyor bazen diyorum tek çocukla mı kalacak acaba ben yasımda otuzdort
Rabbime sığınıyorum inşallah kocamın fikirleri değişir Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

hoşgeldin canımm iyiyim sen napıosun bekliom semroş kafayı yicem

ben de ondanim:44:
bu ay korundum hamile degilim ama test yapmak geliyor icimden, hatta ya hamileysem test yapsam ya diyip duruyorum
evet bende öyle bi manyaklık anımda test yaptım:) içimizde var bizim ne dersek diyelim...

cnm iyim ben sen nslsn?? oğlun nsl :) hehe bi de ben tahmin edeyim dedim :))

sen hamişsin kız içine doğuyomu ben hamilemiyim sence söle bakim:)
yok cnm henüz hislerim kuvvetlenmedi ama çok istiyorum hamile olmanı:) belki bu işe yarar...

Kendi halim geldi aklıma her ay çifter çifter test alırdım hamile oldugumu da testle öğrendim ama inanamamistim gittim iki tane daha test aldım eczaneden hepside anında çift çıkmıştı ve onunla kalmayıp aynı gün kan testi de yaptırmıştım bir senelik uğraşdan ve opesyondan sonra gelmişti ikinci oğlum ama ömrü yetmedi

hoşgeldin canımm iyiyim sen napıosun bekliom semroş kafayı yicem
cok yorgunum canım gece hıc uyumadım kocıs yoktu ya ınsan bı tuhaf oluo cok az uykuyla duruom valla bıraz evlerı temızleıdm namazımı kıldım oturuom canım bugun bı test yapsaydın yaa bende heer gırdıgımde sana bakıom gelısme varmı dıye

oglummm derkennn senden baska tahmın eden olmadı zatn canım bende ole dusunuyorum cunku bu sene erkek senesı ya eskıden ınanmazdım ama gecen sene kız senesı dedıler tam bes tanıdık dogum yaptı hepsı kız varmı bole bısey bu senede erkek mesela en son hazıran annelerınde 16 erkek 3 kız mı ne vardı erkekler baskın durumda yanı benım ılk bebek hep kız dusunuodum ama sanırım cok dusuk bı oran bu ee benımde sansım bellı yanııı... amannnn farketmezz yaaa yeterkı saglıklı sıhhatlı uzun omurlu olsun yavrum yeter

bend eoğlan dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okumadın sen onu heralde sana ve orangeye oğlan dedim nazada oğlan dedim nazla orangenin tuttu seninkine bakcas bakalım dumanada kız diyorum canım idrar testi yapmak istwemiom biliosun hamile diilken hamile gösteriyo beni onlar:)yarın akşama kadar sabırrr

ben de ondanim:44:
bu ay korundum hamile degilim ama test yapmak geliyor icimden, hatta ya hamileysem test yapsam ya diyip duruyorum

takıntı halini alıyor valla bi müddet sonra :)

iyiyim ben canım bekliyorum hala şu ara sadece akıntım var baya da sıvı.

nazlım söylediği şu striplerden almak lazım bütçe dayanmıyo bunlara :S

ya artık kan testi sınırına gelmedin mi sen kan testi yaptırsanaaaaa :) benim hiç umudum yokken bu aydan benim bile kan testi yapasım var

bencede kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter... benim çin takvimi kız diyo nazlım da kız diyo ama bilemiyorum :)

kan testi için aç mı olmak gerekiyo biliyomusun kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…