daha evli bile değilim kisenin çocuğun yoksa olmuyosa, kıskanırsın nazar değdirirsin düşünmüştür
yo hayır hatta geldi espiri bile yaptık beraber güldük erkek zaten kendisiAdı ayşe dese nazar değmez sanırım.
Bence konu nazar değil. Aranızın iyi olduğuna emin misiniz? Bir şeye bozulmuş da trip atmış gibi sanki.
normalde cok iyiyiz hatta ben bozuldum ayrıldım ortamdan dönünce küstün mü diye sordu gülerek bende gülerek cevap verdim küstüm tabi diyeAranız sizin sandiginiz kadar iyi degilmis demekki.
çünkü iş arkadaşıyız yani dışarda görüşmüyoruz ama iş ortamında cok iyiyizdirAranız iyi ama çocuğunun adını bile bilmiyorsunuz ? Bence aranız iyi falan değil size öyle geliyor. Ayrıca çocuğunuz yoksa, olmuyorsa da böyle düşünüp göstermemiş olabilir. Hangi kafada yaşıyor şu mantıkta düşünenler merak ediyorum zaten, bir tek onun çocuğu var sanki bu hayatta...!
evet bende çok kırıldımBen olsam arkadaşlığımı sorgulardım. Hiç olmaması gereken bir davranış. Ne düşünürse düşünsün yaptığı hareket çok kaba. Anlayamıyorum bu insanları ben. Sanki dünyadaki tek çocuk onlarınki. Niye nazarın değsin ki? Gözün göz değil demeye çalışmış bence. Ben olsam çok kırılırdım
rabbim herkese nasip etsin bebek sonucta gözüm kalıcak hali yok kibenim ona nazar değdireceğimi düşünen bir arkadaşım olamaz
fotoğrafı geçtim ismi söylememek ne demek
görgüsüz
Bence kafaya takacak bir durum yok ortada bu kadar. Ama madem takıyorsunuz, açık açık sorsaydınız keşke. Adamın mizacını bilmiyoruz. Belki kendince espri yapmaya çalıştı. Bir şey diyemiyorum o yüzden.yo hayır hatta geldi espiri bile yaptık beraber güldük erkek zaten kendisi
kızlara göstermiyo desem gösterdiği arkadasım da kız ona da göstermezdi
aslında hediye almayı düşünüyodum gitmesemde iş yerinde veririm diye de henüz elime para geçmemiştiBebeği görmeye gitmediysen ona bozulmuş olabilir.
espirilidir biliriz birbirimizi ciddi mi değil mi anlarım yani ve cok ciddiydi daha öncesinde de kırmadım üzmedim durduk yere mevzu cocuk olunca böyle bi şey gördüm ondanBence kafaya takacak bir durum yok ortada bu kadar. Ama madem takıyorsunuz, açık açık sorsaydınız keşke. Adamın mizacını bilmiyoruz. Belki espri yaptı. Bir şey diyemiyorum o yüzden.
Kraliyet prensesi doğurmuştur ondandir
Beklentisi farklıydı demek ki samimi olunca gitmeni aramanı falan beklemiş başka birşey değildiraslında hediye almayı düşünüyodum gitmesemde iş yerinde veririm diye de henüz elime para geçmemişti
espirilidir biliriz birbirimizi ciddi mi değil mi anlarım yani ve cok ciddiydi daha öncesinde de kırmadım üzmedim durduk yere mevzu cocuk olunca böyle bi şey gördüm ondan
yok artıkilginç geldi
hem de erkekmiş
yani kızın birine göster diğerine gösterme
hadi göstermedin adını sorunca söyleme
bebeğin adı senin adın olmasın
ama diğer arkadasımda ne gitti ne hediye aldı ona da aynı şekiilde davranması gerekmez miydi bu durumdaBeklentisi farklıydı demek ki samimi olunca gitmeni aramanı falan beklemiş başka birşey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?