bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

Hadi 40i cikana kadar korkuyolar nazardan ama sonrasi o suratta ki emojiler beni öldürecek
Meryem uzrlinin cocugu bile önünü döndübunlara ne oluyosa

senin çocuğun yoksa olmuyosa, kıskanırsın nazar değdirirsin düşünmüştür
Devlet sırrı turşusunu kursun fotoğraf larla ismin benim görümcem de saklıyor doğumuna Mevlüt üne gitmemeyi düşünüyorum

Mesele nazar olsa digerlerine gostermez. Yüz görümlüğü istyor olabilir. Yarın 1 tam altinla gidip tekrar bakmak istedigini söyle

acaba baskasinin bebeginin goruntusu ya da ismiyle alay ettiginize tanik oldu da ondan mi cekindi ki ya da espri konusu yaparsiniz die

acaba baskasinin bebeginin goruntusu ya da ismiyle alay ettiginize tanik oldu da ondan mi cekindi ki ya da espri konusu yaparsiniz die

Bi tek onun çocuğu oluyor zaten.
İnsan ırkı onun sayesinde devam ediyor.
Haklı resim göstermemekte, isim söylememekte..

Resim göstermemek hadi bi nebze de, ismini söylememek nasıl bi zihniyet(sizlik)?..

Aaa bir de erkek yani. O daha da fena.
Evet ki normal de eşinin doğum günü vs olduğun da gelir sorar ne alayım napayim gibisine gayet normal görünüyordu
Diğer arkadaşta bekar ve benden alımlı aslında hakkını yememek lazım şimdi
Bilemedim böyle olduğunu çocuk Kıskanmak tuhaf ne bilim. .
Size çocugunun resmini göstermediğinde "neden? " diye sorsaydiniz sebebini ogrenmis olacaktiniz. Neden sormadiniz ?
O an o şok la sormadım valla tm öyle olsun dedim kalktım

Seni sevmeyen ölsün
Kem gozlu seni benden uzak dur
Bi kem bakış atayım sana da benimle dalga geçilmemesi gerektiğini öğren
Ne güzel kilo verdin keşke bende versen
Kur yapıyor sanki küstün mü falan... buda karısı yeni doğum yapmış sendromu ilk bebeğimizde eşime olmuştu .. geçti..
Gerçekten mi erkeklerde de oluyo mu öyle şeyler
Mesele nazar olsa digerlerine gostermez. Yüz görümlüğü istyor olabilir. Yarın 1 tam altinla gidip tekrar bakmak istedigini söyle
Takicaktim ama vazgeçtim derim
Yo asla yapmam öyle şeyler her gördüğüm bebeğe maşallah der güzel olduğunu belirtirim bnmde yegenlerim var Anne yarısı sayılırm az biraz anlarım hslinden

keşke adı neyse x diye hitap edip karıştırdın galiba lohusa depresyonuna sen değil eşin girecekti deseydin..

Senin yoksa kıskanırsın diye düşünmüştür. Art niyetli çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…