- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Hadi 40i cikana kadar korkuyolar nazardan ama sonrasiYani böylelerinede bianlam veremiyorum internette bi caps vardı angelina jolie nin çocuğuna nazar değmiyor senin pikachu tipli çocuğuna mı nazar değecek diye bi arkadaşımın kızı bir yaşına geldi sosyal medyada resim atarken çocuğunun suratına emoji koyuyor sanki insanlığın devamını çocuğu getirecek böyle zihniyette insanlarla görüşmeyin bence
Seni sevmeyen ölsünİyiydi aslında yani sürekli muhabbetimiz var anlamadim bendeneyse artık ona göre muamele görür
Benim gibi bi insan nasıl sevilmez
Devlet sırrı turşusunu kursun fotoğraf larla ismin benim görümcem de saklıyor doğumuna Mevlüt üne gitmemeyi düşünüyorumsenin çocuğun yoksa olmuyosa, kıskanırsın nazar değdirirsin düşünmüştür
Mesele nazar olsa digerlerine gostermez. Yüz görümlüğü istyor olabilir. Yarın 1 tam altinla gidip tekrar bakmak istedigini söylekızlar merhaba
bugün böyle tuhaf bi olayla karşılaştım
bi arkadasım benim yanımdaki arkadasıma bebeğinin fotograflarını gösterdi bakayım dedim bana göstermediyok olmaz dedi yani tamam mecbur değil ister gösterir ister göstermez ama tuhaf davrandı aramızda cok iyidir normalde
bende nazara cok inanırım nazar değer diye düşünmüştür dedim ama adını sordum onu da söylemedi
aklından ne geçmiş olabilir ki
yani öyle nazarı değen biri de değilimdir kırıldım niyeyse
Devlet sırrı turşusunu kursun fotoğraf larla ismin benim görümcem de saklıyor doğumuna Mevlüt üne gitmemeyi düşünüyorum
Evet ki normal de eşinin doğum günü vs olduğun da gelir sorar ne alayım napayim gibisine gayet normal görünüyorduAaa bir de erkek yani.O daha da fena.
Diğer arkadaşta bekar ve benden alımlı aslında hakkını yememek lazım şimdiBence eşi kiskanç ve o tembihlemiştir iş arkadaşinizi. Sanirim o diger kadin ya evli yada arkadaşin eşine göre çirkindir.
Siz bekar oldugunuz için 'tehlikeli' olmuş oluyorsunuz. Tabiki çok saçma bir düsencedir bence ama yani bence olay budur.
Bilemedim böyle olduğunuYani böylelerinede bianlam veremiyorum internette bi caps vardı angelina jolie nin çocuğuna nazar değmiyor senin pikachu tipli çocuğuna mı nazar değecek diye bi arkadaşımın kızı bir yaşına geldi sosyal medyada resim atarken çocuğunun suratına emoji koyuyor sanki insanlığın devamını çocuğu getirecek böyle zihniyette insanlarla görüşmeyin bence
O an o şok la sormadım valla tm öyle olsun dedim kalktımSize çocugunun resmini göstermediğinde "neden? " diye sorsaydiniz sebebini ogrenmis olacaktiniz. Neden sormadiniz ?
Yok hamileliğide sakladı şimdi altın falan takılacak bu ay sonuymuş eşime demiş ismini demiyorDoğmuş mu bebek ?
Isim saklandığını bu konuda öğrenmiş olduk.
Bi kem bakış atayım sana da benimle dalga geçilmemesi gerektiğini öğrenSeni sevmeyen ölsün
Kem gozlu senibenden uzak dur
Gerçekten mi erkeklerde de oluyo mu öyle şeylerKur yapıyor sanki küstün mü falan... buda karısı yeni doğum yapmış sendromu ilk bebeğimizde eşime olmuştu .. geçti..
Takicaktim ama vazgeçtim derimMesele nazar olsa digerlerine gostermez. Yüz görümlüğü istyor olabilir. Yarın 1 tam altinla gidip tekrar bakmak istedigini söyle
Yo asla yapmam öyle şeyler her gördüğüm bebeğe maşallah der güzel olduğunu belirtirim bnmde yegenlerim var Anne yarısı sayılırm az biraz anlarım hslindenacaba baskasinin bebeginin goruntusu ya da ismiyle alay ettiginize tanik oldu da ondan mi cekindi ki ya da espri konusu yaparsiniz die
Baaak benim bebeğim vaaarrrSiradan bildigimiz bebek bu ayol
De sende uygun bir anda
Hala isim söylemiyo muu ne tuhaf şey soyleuince noluyoms öğrensek belki kötü biseydir bizde soylemeyiz cocugumuz oluncaYok hamileliğide sakladı şimdi altın falan takılacak bu ay sonuymuş eşime demiş ismini demiyor
kızlar merhaba
bugün böyle tuhaf bi olayla karşılaştım
bi arkadasım benim yanımdaki arkadasıma bebeğinin fotograflarını gösterdi bakayım dedim bana göstermediyok olmaz dedi yani tamam mecbur değil ister gösterir ister göstermez ama tuhaf davrandı aramızda cok iyidir normalde
bende nazara cok inanırım nazar değer diye düşünmüştür dedim ama adını sordum onu da söylemedi
aklından ne geçmiş olabilir ki
yani öyle nazarı değen biri de değilimdir kırıldım niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?