bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

Bence durumu iyi idare etmişsin. Yine güleryüzlü davranırsın ama eski samimiyetini göstermezsin. Inanılmaz saçma davranmış. Açıklaması olamaz.

Bence durumu iyi idare etmişsin. Yine güleryüzlü davranırsın ama eski samimiyetini göstermezsin. Inanılmaz saçma davranmış. Açıklaması olamaz.
Evet zor oldu ama gülümsedim ve ordan ayrıldım :)
Ne kadar cins cins insanlar türedi yahu eskiden bu kadar yoktu sanki
Diigggmiiii
Yeni doğum yaptıysa lohusa depresyonudur
Ama bunu yapan babasiii
Dünyada tek doğuran kendisi olduğu için hatta kendisi kutsal anne olduğu için normaldir sana göstermemesi.
Hiç sevmiyorum şu triplerde olan kadınları.
Kadın olsa iyiydi yine anlardım da

Insanlar kadin erkek farketmeksizin cok ilginclestiler hic takilma alinma hatta bir gun gostermek isterse dur isim var simdi sonra bakarim de
Totodaki dona kadar sosyal medyada nispet icin paylasan tipler ama cocuga nazar deger moduna giriyor banada komik geliyor
hele cocugu olmayan veya isteyen kadina hissettirilen durum e kalp kirdin ne oldu ne gecti eline cikmayacakmi senden madem oyle yasina kadar fanusta buyut

Neyse Ben boyle insanlarin cokta unursanmamasi taraftariyim cocuklarinida sevmiyceksin ay binim cicikim cirkinmi neoden kimse semiorrr diye o dusunsun
Bezleri atmadan iyi incelesinler boncuklar bosa cope gitmesin

Ya sizi sammimi gordugu icin beklentisi farkliydi bekledigi gibi tebrik etmeyince tavir aldi,
Ya esi sizden hoslanmiyor ( gerci boyle olsa bile ismini soylemeyecek bi durum yok, esi hoslanmiyorsa gelip espri de yapmazdi,
Yada bazi erkekler oyle bazi kadinlara takilmayi sever, kucukmussunuz de sanirim ondan kizdirmak istemistir, can.skntisi.

Basit bi şakalaşma gibi geldi bana..
Darıldım sana falan dersen belki ağız değiştirir

Bence eşi kiskanç ve o tembihlemiştir iş arkadaşinizi. Sanirim o diger kadin ya evli yada arkadaşin eşine göre çirkindir.

Siz bekar oldugunuz için 'tehlikeli' olmuş oluyorsunuz. Tabiki çok saçma bir düsencedir bence ama yani bence olay budur.

Yani böylelerinede bianlam veremiyorum internette bi caps vardı angelina jolie nin çocuğuna nazar değmiyor senin pikachu tipli çocuğuna mı nazar değecek diye bi arkadaşımın kızı bir yaşına geldi sosyal medyada resim atarken çocuğunun suratına emoji koyuyor sanki insanlığın devamını çocuğu getirecek böyle zihniyette insanlarla görüşmeyin bence

Buldumcuklardan biri işte.
Çok var bunlardan artık.
Alsın bebesini herkesten saklasin sorma bile boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…