- 4 Ekim 2018
- 105
- 58
- 48
- Konu Sahibi maharetcan
3 kez. Sezeryan oldum ilk sezeryan 17 yaşında oldum keşke kimsenin yanında kalmasaydim şimdi ki aklım olsa kesinlikle.insan yipraniyor ama nefes alıp kndine güvenmem lazım canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden alamadınız destek ?malesef kimseden destek alamadım o kadar çok isterdim ki almak çok zor bi bebekti çocuğum 3 sene boyunca saatlerce ağlamsından ve hergün 24 saat boyunca yarım saat bile uyumamasından başka bişi hatırlamıyorum tek başıma mücadele etmeye çalıştım herşeyle ve piskolojim çok bozuldu şuan 4 yaşında çocuğum halada tek tabanca devam velhasıl eğer zorlanıyorsanız birlerinden destek almaya çalışın imkanları zorlayın derim allah yardımcınız olsun![]()
Çok ağladığında , çok uykusuzlukların ve yorgunlukların olduğunda nasıl başettinBenim bebeğim 8 gün küvözde kaldı çıktığında teyzemler falan sürekli geliyordu yardım ederiz diye ama daha çok kalabalık daha çok fikir bunaldım ve istemedim eşimle birlikte baktık ve bakıyoruz. Mesela küvözde kaldığı icin memeyi tutmuyordu o ağladıkça mama verelim diye darlıyorlardı beni ben inat ettim hiç pes etmedim ve tutturdum onları dinleseydim hiç emziremezdim. Kafama ne uygun geldiyse onu yaptım ve yapıyorum. İnan birileri varken daha yorucu oluyor düzenini kaçırıyorsun
MaşallahEvet aldım, en büyük destekçim kendimdim. Hasta olduğumda, güçten düştüğümde, yorulduğumda hep kendimden destek aldımbi ara fizik tedaviye gitmek zorunda olduğumdan bir ay kadar annem gelmişti ama 2 çocuğumu da ben kendi desteğimlen bu zamana getirdim daha da bana bi şey olmaz zaar. Zira eşimin evi gördüğü yok, bende duşun yolunu bulamıyorum özellikle son 2 aydır ama iyiyim fındık kurtlarımla
![]()
Kendimi ev işi yapacağım yemek yapacağım diye hiç kasmıyorum bunları yapamadıysam esim yapıyor yada ben yaptıysam aksam cocuğa esim bakıyor eş desteği çok önemli yoksa çok yorucu oluyor. Benimki bir yaşını geçti hep yanında oturayım oyun oynayalm istiyor bende oyun halısında oturuyorum uzanıyorum bir sekilde dinlendiriyorum kendimi. Zamanla öğreniyor ve alışıyorsun çalışan bir anneyim bütün gün ayakta düşün yani bebeğin kaç aylk biliyorum ama küçükse oyun halısıyla bişeylerle ilgisini çek o uyuyunca uyu. Beni kurtaran bunlardı esim isteyken hala o uyursa bende hemen yatıyorum yanına çocuk sabır işi maalesefÇok ağladığında , çok uykusuzlukların ve yorgunlukların olduğunda nasıl başettin
Hamilelik ve doğum dahil hayırSorum tam olarak başlıktaki gibi arkadaşlar
Aldıysanız kimden ve ne kadar sürelerle aldınız ?
Ben bu süreçte çok yalnız hissediyorum kendimi![]()
Biri 7.5 diğeri 23 aylık. Uykuya direnç kazandım artık zombi gibiyim. 4 5 saat ( kesintili de olsa ) yetiyo bana.Maşallah
Yaşları kaç
Uykusuzlukla nasıl başettin