- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
tatlım hayırlı olsun bebeğin inşallah dilediğin gibi olur
Tebrikler !
Bebeğiniz %72 ihtimalle "kız" olacak
bakalım artık ne olacakkk
Tebrikler !
Bebeğiniz %54 ihtimalle "kız" olacak
hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyor
ama birkaç soruya net cevap veremedim,attım :26:
ekşiyi çok yedin herhalde ki kız geliyorhayırlı olsun canım bebegın umarım saglıklı sıhatlı hayırlı dogumun olur
sağol canım gerçekten de tatlı hiç çekmiyor canım,ekşi ve acı istiyorum hep :)
canım hayırlı ugurlu olsun bebegın kız yada erkek sag salım al kucagına ınsallah
sağol canım gerçekten de tatlı hiç çekmiyor canım,ekşi ve acı istiyorum hep :)
benimde canım hep ekşi ve acı istiyor doktor bebeklerimin kız olacağını söyledi şu ekşi ve tatlı olayı tutmuyor yani
neden tutuyor ıste canım senın canın eksı ıstıyor ve kız olacakmıs ıste ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı doğur ayseyihayırlı olsun prensesın
tşkler canım ben diğer kızımda günde neredeyse 1 kilo baklava yiyordum şekerim sınıra yaklaşmıstı turşu yemiyordum bile ama şimdi beni turşu küpüne bassalar doymam
turşu demeyinnnn ama ev yapımı turşu
tursu demeyın dıyosun kendın daha guzelını soyluyorsun ev yapımı tursu gıbısı yok zatennn agzım sulandı sızın yusunuzdennnn melegımın bıyerı dusmeden gıdıyım de yıyım barı
eee en komikte benimki galiba % 50 kız yazmış ee o zaman % 50 de erkek hahahahah 3 hafta sonra öğreniriz
o kadar turşu yedimki bu hamileliğimde allah bana 2 tane verdi benim bebeklerim ikiz iki prensesim daha olacak yani toplamda 4 prensesim olacak allah bana bağışlasın onları inanınki kız erkek farketmez şu an o kadar heyecanlıyım ki sanki daha yeni anne oluyorum bir an önce doğsalarda sevsem diyorum eşimde aynı şekilde ikiz çok farklı oluyor inanın eşimin annesi o kadar erkek çocuk seviyorki ikiz kız oldugunu duyunca sevindi çok şaşırdım çok dua etmiş ikiz torunum olsun diye bana dua edin bebeklerime bir şey olmasın benimki en riskli gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?