Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak Testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tebrikler !
Bebeğiniz %72 ihtimalle "kız" olacak
bakalım artık ne olacakkk

Tebrikler !
Bebeğiniz %54 ihtimalle "kız" olacak

hayırlısı bakalım bana da kız gibi geliyor

ama birkaç soruya net cevap veremedim,attım :26:

benimde canım hep ekşi ve acı istiyor doktor bebeklerimin kız olacağını söyledi şu ekşi ve tatlı olayı tutmuyor yani

neden tutuyor ıste canım senın canın eksı ıstıyor ve kız olacakmıs ıste ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı doğur ayseyi hayırlı olsun prensesın

neden tutuyor ıste canım senın canın eksı ıstıyor ve kız olacakmıs ıste ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı doğur ayseyi hayırlı olsun prensesın

tşkler canım ben diğer kızımda günde neredeyse 1 kilo baklava yiyordum şekerim sınıra yaklaşmıstı turşu yemiyordum bile ama şimdi beni turşu küpüne bassalar doymam

tşkler canım ben diğer kızımda günde neredeyse 1 kilo baklava yiyordum şekerim sınıra yaklaşmıstı turşu yemiyordum bile ama şimdi beni turşu küpüne bassalar doymam

ayy canım ya kıyammam sana anlatısın bıle ıstahlı benım o kadar cok as ermelerım yok henuz ama oluncada genelde tursu canım ıstıyor ama kocakarı lafları bazen tutmayabılıyor haklısın cınsıyet ne olursa olsun meleklerımız saglıklı sıhatlı olsun ınsallah

tursu demeyın dıyosun kendın daha guzelını soyluyorsun ev yapımı tursu gıbısı yok zatennn agzım sulandı sızın yusunuzdennnn melegımın bıyerı dusmeden gıdıyım de yıyım barı

o kadar turşu yedimki bu hamileliğimde allah bana 2 tane verdi benim bebeklerim ikiz iki prensesim daha olacak yani toplamda 4 prensesim olacak allah bana bağışlasın onları inanınki kız erkek farketmez şu an o kadar heyecanlıyım ki sanki daha yeni anne oluyorum bir an önce doğsalarda sevsem diyorum eşimde aynı şekilde ikiz çok farklı oluyor inanın eşimin annesi o kadar erkek çocuk seviyorki ikiz kız oldugunu duyunca sevindi çok şaşırdım çok dua etmiş ikiz torunum olsun diye bana dua edin bebeklerime bir şey olmasın benimki en riskli gebelik

aayyy maşallah o guzel prenseslere allahım esırgesın canım kızlarını ıyı dusun ıyı olsun canım bol bol dua et allahın ıznıyle bıseycık olmaz o meleklere emınım ıkız bebeklerın heyecanı da ıkı kattır rabbım meleklerını bekleyen tum annelerı ve kuzucuklarını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…