Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak Testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim %72 ihtimalle kız olacakmış. 15 haftalık kontrolüm var. belli olursa yazarım kızlar.

ayyyçok hoş bir testmiş bu yahu son 15 gün inş.15 gün sonra öğrenicem bende cinsiyetini ozamana kadar bütün testleri falan yapıyorum :)) benim sonuçta %60 erkekkk çıktı bakalım hayırlısı....öğrenince mutlaka yazıcam doktorum 12 haftada hiçbişey söylemedi bugüne kadar hiç bilmiyorum bakalım rabbim bize bi oğlanmı yoksa kız mı yollıycak ikisinide çoook isterim hayırlısıyla saglıkla gelsinde......

Tebrikler !
Bebeğiniz %59 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz.

Çin Takviminde de "Kız" çıktı..

Rabbim neyi uygun görürse o tabi..Ama Allah var gönlümden kız geçiyordu

Son düzenleme:
%54 ihtimalle kızım olucakmış benim içimden hep erkek geçiyo ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda sonucu öğrenince mutlaka yazıcam buraya :)

hem bu testte hem çin takviminde kız çıkmıştı. bugün ultrasonda doktor büyük ihtimal erkek dedi tabi yanılma payını da içine katıyoruz :)

Tebrikler ![h=2]Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak[/h]Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz.

Allahın izniyle de kızım olacak..

slm kızlar bendede tutmadı test :)) doktor %95 kız dedi kızım olucakmış bakalım hayırlısı inş.....

sırf meraktan yaptım testi ama sonuç % 50 kız dedi ne kadar aydınlatıcı değilmi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…