- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
eee en komikte benimki galiba % 50 kız yazmış ee o zaman % 50 de erkek hahahahah 3 hafta sonra öğreniriz
hahahaha3haftayı bekle allahım inş bende hamile olurumda beklemesi kalır sizler gibi dua edin bana lütfen
%59 kız:) bebeğimin cinsiyeti kız zaten:)))
kız cıktı ama oğlum olcak
aayyy maşallah o guzel prenseslereallahım esırgesın canım kızlarını ıyı dusun ıyı olsun canım bol bol dua et allahın ıznıyle bıseycık olmaz o meleklere emınım ıkız bebeklerın heyecanı da ıkı kattır rabbım meleklerını bekleyen tum annelerı ve kuzucuklarını korusun
tşkler canım ikiz bir başka oluyor ama bugün üzücü bir haber aldım bu sitede benimki gibi tehlikeli bir gebeliği olan arkadaş vardı 25 haftalık bebeklerini kaybetmiş çok üzüldüm benim gebeliğim ikiz hamileler arasında % 1 görülüyor bebeklerin yaşama şansı %50 şu an benimkilerin durumu çok iyi allaha şükür aradaki fark açılmazsa ve kordon dolanması olmazsa bebekler arasında bir problem olmaz ben çok dua ediyorum sizde edin ltf allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
bende de tutmadı %72 kız çıkmıştı ama oğlum olucak
tuttu benim kızmışşşş:)
% 55 erkek cıktı ama 5 doktorum olmuştu bi sorundan dolayı hepside kız dedi :) 1 ay sonra görecez
Test Kız Dedi Kız Oldu..
Zaten 2 İhtimal Var Ya Kız Ya Erkek..
Sallasa da Test Destekli Sallıyor..
olsunnn o zaman oğluşun hayırlı olsun canımmm sağlıcakla al kucağına inşallah
bebeğin hayırlı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?