Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak Testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hahahaha 3haftayı bekle allahım inş bende hamile olurumda beklemesi kalır sizler gibi dua edin bana lütfen

ay canım benım ınsallah senın de guzel haberlerını alırız dualarım sen ve bebek ozlemı ceken tum herkes ıcın rabbım tez zamanda sızlere de yasatsın bu guzel duyguları hayırlısıyla

tşkler canım ikiz bir başka oluyor ama bugün üzücü bir haber aldım bu sitede benimki gibi tehlikeli bir gebeliği olan arkadaş vardı 25 haftalık bebeklerini kaybetmiş çok üzüldüm benim gebeliğim ikiz hamileler arasında % 1 görülüyor bebeklerin yaşama şansı %50 şu an benimkilerin durumu çok iyi allaha şükür aradaki fark açılmazsa ve kordon dolanması olmazsa bebekler arasında bir problem olmaz ben çok dua ediyorum sizde edin ltf allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın

Test Kız Dedi Kız Oldu..

Zaten 2 İhtimal Var Ya Kız Ya Erkek..

Sallasa da Test Destekli Sallıyor..

ayy gerçekten kötü bi durum allahım ona sabır ve guc versın allah yardımcısı olsun ınsallah dıyecek bısey bulamıyor ınsan ama aklına kotu seyler getırme canım rabbım senın meleklerını korusun ınsallah

Test Kız Dedi Kız Oldu..

Zaten 2 İhtimal Var Ya Kız Ya Erkek..

Sallasa da Test Destekli Sallıyor..

onemlı olan zaten bebeklerın saglıklı olması cınsıyet onemlı degıl ama ınsan da merak edıyor haliyle ve bu gibi testlerle eğleniyoruz bazen tutuyor bazen tutmuyor tabii sonucta rabbimin takdiri hayırlı olsun bebeğin canım

Tebrikler !
Bebeğiniz %69 ihtimalle "erkek" olacak.

Dedii ama öncellikle sağlıklı olsunlar bunlar eğlence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…