- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
Aynen öyle cnmAllah eli ayağı düzgün evlatlar versin :) olmayanlar ne yapsınyazııkkk
12 haftalıkken artık söylemesi gerekiyor tabi bebişimiz gösterirse:)) gösterir ama büyümüş bayaEki Görüntüle 1909388 3 aylik. ne ki acabaooff catlicam merakta cuma gunu randevum var 13+2 yiz. acaba doktor soyler mi
Bana kız gb geldiEki Görüntüle 1909388 3 aylik. ne ki acabaooff catlicam merakta cuma gunu randevum var 13+2 yiz. acaba doktor soyler mi
:))agzin bal yesin
bi kere cinsiyet kromozomu erkekten geliyor yani bebeğin cinsiyetini baba belirliyor ama istedikleri olmayınca kadın suçlu oluyor cahillik işte ..Ya inanın cinsiyetçi değilim. Ama her önüme gelen "Aaa hamile misin? Cimsiyeti ne?" diyorlar. Bende "Doktor karnımda ışığın olmadığını söyledi" diyorum. Bazılarının hemen ses tonu veya yüz şekli değişiveriyor, "Kız'dır o zaman" diyorlar. Ne yani?? "Kız" olunca bizim hatamız, "Erkek" olunca adamın gururu mu oluyor??? Ben anlamadım. Doktor bana da "Kız gibi ama herşeyi pembe alma, karnında ışık yok göremiyorum pek bişey" dedi. Eşim bile hala "Erkek o, erkek" diyor. İnsanlar o kadar gerikafalı ki, inanım erkek-kız ayrımı yapıyorlar. "Eli, ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun" diyen yok. Hadi diyelim erkek oldu. Erkek oldu ama, eli yok, bacağı sakat, gözünün biri kapalı, kalbi delik, böbrek yetmezliği var.. O zaman daha mı iyi. Bu sefer de "Gelin'e bak.. Sakat çocuk doğurdu" diyecekler? ? Anlayamıyorum yani, bu devirde neyin kafası yaşanıyor...
canım ne zmn öğrendin kzıın olacağınıKızım olucak Allahin izniyle 5 mayis ta
Bu kadar tepkili olmanıza şaşırdım açıkçası.Herkes evladının yada çevresinde tanıdığı bir yakının evladının öncelikle sağlıklı olmasını ister ama hep gönlünde bir cinsiyet daha ağır basar.Ya inanın cinsiyetçi değilim. Ama her önüme gelen "Aaa hamile misin? Cimsiyeti ne?" diyorlar. Bende "Doktor karnımda ışığın olmadığını söyledi" diyorum. Bazılarının hemen ses tonu veya yüz şekli değişiveriyor, "Kız'dır o zaman" diyorlar. Ne yani?? "Kız" olunca bizim hatamız, "Erkek" olunca adamın gururu mu oluyor??? Ben anlamadım. Doktor bana da "Kız gibi ama herşeyi pembe alma, karnında ışık yok göremiyorum pek bişey" dedi. Eşim bile hala "Erkek o, erkek" diyor. İnsanlar o kadar gerikafalı ki, inanım erkek-kız ayrımı yapıyorlar. "Eli, ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun" diyen yok. Hadi diyelim erkek oldu. Erkek oldu ama, eli yok, bacağı sakat, gözünün biri kapalı, kalbi delik, böbrek yetmezliği var.. O zaman daha mı iyi. Bu sefer de "Gelin'e bak.. Sakat çocuk doğurdu" diyecekler? ? Anlayamıyorum yani, bu devirde neyin kafası yaşanıyor...
ne zamn öğrendin cnmKızım olacak insallah
hımm anladım canm bende yarın 15 haftalık olcam bakalm ay sonu belli olur inşGeçen cuma16+4 de iken
Benimde kızım olacak 12. Haftada öğrendik hiç bulantı kusma olmadı içime hep erkek doğuyodu çevremdekilerde kesin erkek diyodu 6 aylık hamileyim hala karnım yok hamileyim diyince şaşırıyo herkes çin rus takvimi erkek dedi yüzük testi erkek dedi hiç çirkinleşmedim sivilcelenmedim canım hala tatlı şeyler istiyo ve hareketlerini 16. haftadan beri hissediyorum çok hareketli maşallah yani anlıcan tüm tabuları yıktım bende hiç bişey tutmadıErkek bebeklerin cinsiyeti 12. Haftada bile belli oluyor bulantı daha çok oluyor diye biliyorum tabi değişebilir kişinin yapısına göre:) biraz da annenin içine doğuyor sanırım bu cinsiyetler ben öğrenmeden önce hissediyordum kızım olacakmış gibi..bir de karnın yaygın büyüyor (bu halk arasındaki söylenti ama bende böyle oldu) erkek bebekte karnın sivri oluyor diyorlar..erkek bebeklerde hareketler de erken başlar diye duydum..
Benimde kızım olacak 12. Haftada öğrendik hiç bulantı kusma olmadı içime hep erkek doğuyodu çevremdekilerde kesin erkek diyodu 6 aylık hamileyim hala karnım yok hamileyim diyince şaşırıyo herkes çin rus takvimi erkek dedi yüzük testi erkek dedi hiç çirkinleşmedim sivilcelenmedim canım hala tatlı şeyler istiyo ve hareketlerini 16. haftadan beri hissediyorum çok hareketli maşallah yani anlıcan tüm tabuları yıktım bende hiç bişey tutmadı
Çevreden de öyle diyolar alışveriş yapma diye ama ben herşeyini bitirdim yataği dolabı bile hazır ismi kondu 12 de benziyo dedi 16 da %100 dedi 21 de ayrıntılı ultrasonda sordum kız dediler değişmez dimi diye yok bende baktım kız dedi artık değişirse de şansına küssün herşeyi pembe cicili bicili olurErkek dogarsa bide :))) kiz kiz deyip erkek doganda oluyor usgde bacak arasinin fotografini verdiler mi?
Erkek dogarsa bide :))) kiz kiz deyip erkek doganda oluyor usgde bacak arasinin fotografini verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?