Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46
3 aylik. ne ki acaba ooff catlicam merakta cuma gunu randevum var 13+2 yiz. acaba doktor soyler mi

bi kere cinsiyet kromozomu erkekten geliyor yani bebeğin cinsiyetini baba belirliyor ama istedikleri olmayınca kadın suçlu oluyor cahillik işte ..

Bu kadar tepkili olmanıza şaşırdım açıkçası.Herkes evladının yada çevresinde tanıdığı bir yakının evladının öncelikle sağlıklı olmasını ister ama hep gönlünde bir cinsiyet daha ağır basar.
Sizin haricinizde burdaki çoğu bayanın gönlünde ağır basan bir cinsiyet vardır.Yüce Allah ne demiş isteyin ben vereyim bunlar normal yani takılmayın bence

Benimde kızım olacak 12. Haftada öğrendik hiç bulantı kusma olmadı içime hep erkek doğuyodu çevremdekilerde kesin erkek diyodu 6 aylık hamileyim hala karnım yok hamileyim diyince şaşırıyo herkes çin rus takvimi erkek dedi yüzük testi erkek dedi hiç çirkinleşmedim sivilcelenmedim canım hala tatlı şeyler istiyo ve hareketlerini 16. haftadan beri hissediyorum çok hareketli maşallah yani anlıcan tüm tabuları yıktım bende hiç bişey tutmadı

Erkek dogarsa bide :))) kiz kiz deyip erkek doganda oluyor usgde bacak arasinin fotografini verdiler mi?

Erkek dogarsa bide :))) kiz kiz deyip erkek doganda oluyor usgde bacak arasinin fotografini verdiler mi?
Çevreden de öyle diyolar alışveriş yapma diye ama ben herşeyini bitirdim yataği dolabı bile hazır ismi kondu 12 de benziyo dedi 16 da %100 dedi 21 de ayrıntılı ultrasonda sordum kız dediler değişmez dimi diye yok bende baktım kız dedi artık değişirse de şansına küssün herşeyi pembe cicili bicili olur

Allah hayirlisini versin canim o isin esprisi ne dedilerse tabi ona gore yap hazirligini. erkek olursada surpriz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…