Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46
Bi benim doktorum mi 13. Hafta icin erken dedi obur ay bakalim dedi :)) Allahim yaa

Bi benim doktorum mi 13. Hafta icin erken dedi obur ay bakalim dedi :)) Allahim yaa
Ama 13 gercekten erken sans eseri eger bebegn pozisyonu iyiyse söyler tabi.. benim oglanida 13 haftalik söyledi ve öylede kaldi degismedi.. ama seninde cokk yakinda söyler cnm ztn baya varsin 15 hafta az degil aslinda cinisiyet acisindan

Göbeğinizin altında kahverengi çizgi oluştu mu?E="hllkrmn, post: 48802095, member: 574782"]Kızım olacak insallah[/QUOTE]
Göbeg

Burda
Ama 13 gercekten erken sans eseri eger bebegn pozisyonu iyiyse söyler tabi.. benim oglanida 13 haftalik söyledi ve öylede kaldi degismedi.. ama seninde cokk yakinda söyler cnm ztn baya varsin 15 hafta az degil aslinda cinisiyet acisindan
Burda 15 yaziyoda 14 um su an:) gecen hafta gittim dedi erken daha kucuk .. Ama herkes sasiriyo niye soylememis diye .. E bi ay sonra gel dedi :)) masallah seninkinide Allahim bagislasin canimm

Bugün iyice kesinleşti.. gerçi ayrıntılı ulturasond da kesindi erkek bekliyorum inş cnm

Burda
Burda 15 yaziyoda 14 um su an:) gecen hafta gittim dedi erken daha kucuk .. Ama herkes sasiriyo niye soylememis diye .. E bi ay sonra gel dedi :)) masallah seninkinide Allahim bagislasin canimm
Oo 1 ay daha beklemek güzel degil tabi ama sabirli olman lazimmm o zaman (
Bidakinde kesin söyler ama iste simdilk merakli bekleyiise devam demekki..
Bazi dr lar 13 haftalik söylüyo gercektdende .. seninki göremedi demek

erk kız senesi çok saçma bence ya Rabbim sıradan yaratıyor işte kız da var erk de var herkesin gönlüne göre versin inş

Oo 1 ay daha beklemek güzel degil tabi ama sabirli olman lazimmm o zaman (
Bidakinde kesin söyler ama iste simdilk merakli bekleyiise devam demekki..
Bazi dr lar 13 haftalik söylüyo gercektdende .. seninki göremedi demek
Demekki hayirlisi olsun ilk cocuk zaten onemli degil :)

12+4 de ikili testr gittiğimfe doktor % 50 erkek demişti bizde başka ihtimal yok zaten diyip gülmüştük.Hep kız olacağını hissediyordum fakat 15+4 de kendi doktoruma gittiğimde erkek olduğu söyledi ve testi yapsn doktorun da cinsiyetini gördüğünü ama bunun için erkek olduğunu düşündüğü için böyle bir söyleyiş tarzının olduğunu öğrendik.Doktırum erkrk dediğinde ciddimisiniz kız olmasın falan demiştim o kadar kıza alıştırmıştım yani kendimi :)

Bende bugn siddetli agri dolayisiyla hastaneye gittim hematom olusmus rahimde.. dikkatli olmalisin dedi dr sakin agir kaldirma dedi.. ama mecburen oglumu kaldiriyorum merdivenden filan cikmak istemiyor bazen.. 2 bucuk yasinda 14 kilo yani hafifde degil o kadar.. ins bisey olmaz.. ve ultrason resmi vermedi elime (
Ama cok minnakdi oglum daha net belli oluyordu 10/11 haftalikken.. bu sanki daha minnak ve hep yumuk duruyor anlamadim :)

Hayırlısı olsun allah gönlüne gòre versin dikkatli ol yinede mümkün oldugunca alma kucagın a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…