- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Ayy çok sevindim paşa geliyor öyleyseSelam biz öğrendik bebeğimizi erkek dedi doktor sağlıcakla alalım bebeklerimizi
Açıkcası ilk bebeğimi erkek olsun isterim. Sanki kız gibi hissediyorum.
Eşim hiç farketmez kız olsun erkek olsun o babasının bitanesi olacak diyor. Bu konu da benden daha nötr. Eşim de erkek hissediyormuş.
Tam 3 aylik olacak kontrolde doktor bi ipucu verecek mi merak ediyoruz.
Canım o arkadaşın kendi düşüncesi bisey diyemem de.Allah sana oğluna ve ailene uzun ömürler versin.Ben konu sahibi olarak sadece rüyamda erkek gördüm. Ama kız dedi doktor hayırlısı buymuş diyorum.Neden ilk bebek erkek istiyosunuzben de ilk bebegi kiz isterdim hep. Kizlar toplayici olur kardeskerini bir arada tutar diye oglum oldu hamdolsun. Insallah oglum kardeslerini bi arada tutar
Amin canim allah hayirli evlat versinCanım o arkadaşın kendi düşüncesi bisey diyemem de.Allah sana oğluna ve ailene uzun ömürler versin.Ben konu sahibi olarak sadece rüyamda erkek gördüm. Ama kız dedi doktor hayırlısı buymuş diyorum.
Amin tüm evlatları inşallahAmin canim allah hayirli evlat versin
Abi olsun diye korur kollar kardeşleri olursa. Hep duyuyorum sizin dediğiniz gibi ilki kız olanlar iyiki kız olmuş diyorlar.Neden ilk bebek erkek istiyosunuzben de ilk bebegi kiz isterdim hep. Kizlar toplayici olur kardeskerini bir arada tutar diye oglum oldu hamdolsun. Insallah oglum kardeslerini bi arada tutar
Abi olsun diye korur kollar kardeşleri olursa. Hep duyuyorum sizin dediğiniz gibi ilki kız olanlar iyiki kız olmuş diyorlar.
Aslında gebeliğim Allah'ın hikmeti bir daha nasip olur mu bilmem. Hep 3 çocuklu aile hayalimdi. Galiba bunun için biraz geç. Allah'ın dediği olur elbet. Ben 3 kardeşim çokta memnunum.
Canım benimki cin takvimini , rüyalarımı, beni ve babasını yanılttı.Ve kız oldu.çin takvimi tutanlar var mı aranızda?
aynı durumdayım nuba bakan erkek diyorCanım benimki cin takvimini , rüyalarımı, beni ve babasını yanılttı.Ve kız oldu.
Seninkinin cinsiyeti kesin belli oldu mu 10 haftalık daha küçük seninkiaynı durumdayım nuba bakan erkek diyor
çin takvimi öyle rüyalar öyle. hisler öyle yanlışlıkla oğluş diyorum hep.
ama bana da 7. ayıma kadar erkek demişler annem şok olmuş ben kız doğunca
Oyy maşallah kuzuya. Hamilelikte insan cinsiyet seçiyor. Ama kucağına alınca unutuyormușsun. Kız ismi olarak ne seçmiştiniz. Bana fikir olur belkiHamile kaldığımda 1-2 kişi dışında herkes kız dedi ben de hep kızım diye sevdim ismini koydum. Gel gör ki 12.haftada erkek olduğunu öğrendik şimdi pamuğum 6 Aylık
yok tabi ki henüz değil amaSeninkinin cinsiyeti kesin belli oldu mu 10 haftalık daha küçük seninki
Nubda erkek dedilerse erkektir. Onu anlayan arkadaşlarıma bende gösterdim kız dediler. Yok yaa biz takvime göre yaptık.Ruyalarımda bile görüyorum erkektir diyodum. Şaşırttı bizi.yok tabi ki henüz değil ama
her işaret erkeği gösteriyor demek istedim.
bakalım bizi de şaşırtacak mı?
Yaş faktörü korkutuyor beni. Daha önceki kayıplarım daNeden bunun icin gec? Kiz cocuk size yoldas yoklugunuzda anne olur. Kahve alisveris sohbet arkadasiniz olur. Erkek cocugu gider arkadaslariyla gezmeye
Aslında erkek denilen bebekler de yanılma payı pek olmuyor diye biliyordum.aynı durumdayım nuba bakan erkek diyor
çin takvimi öyle rüyalar öyle. hisler öyle yanlışlıkla oğluş diyorum hep.
ama bana da 7. ayıma kadar erkek demişler annem şok olmuş ben kız doğunca
Bende öyle biliyodum. Ama bu üye annesini yanıltmiș.Aslında erkek denilen bebekler de yanılma payı pek olmuyor diye biliyordum.
Ya aslında ben cinsiyet konusunda rahattım. Nasıl olsa cinsiyeti belli vakti gelince bizde öğreneceğiz diye. Ama burayı takip etmeye başlayalı merakım ve heyecanım arttı. Buraya takılmakla fena mı ettim neBende öyle biliyodum. Ama bu üye annesini yanıltmiș.
Bnim eşim sürpriz yapıcaz ailemize diyince nı daha ki kontrolde söylim o zaman dedi doktorum çok ısrar ettim söylemedi hayatta kaç kez bu heyecanı yaşıcaksın ki dedi.. Bı ay nasıl gecer bilmiyorum ama çok merak ediyorumYa aslında ben cinsiyet konusunda rahattım. Nasıl olsa cinsiyeti belli vakti gelince bizde öğreneceğiz diye. Ama burayı takip etmeye başlayalı merakım ve heyecanım arttı. Buraya takılmakla fena mı ettim ne
Cuma kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?