Bebeğinizin cinsiyeti

Neden ilk bebek erkek istiyosunuz ben de ilk bebegi kiz isterdim hep. Kizlar toplayici olur kardeskerini bir arada tutar diye oglum oldu hamdolsun. Insallah oglum kardeslerini bi arada tutar

Neden ilk bebek erkek istiyosunuz ben de ilk bebegi kiz isterdim hep. Kizlar toplayici olur kardeskerini bir arada tutar diye oglum oldu hamdolsun. Insallah oglum kardeslerini bi arada tutar
Canım o arkadaşın kendi düşüncesi bisey diyemem de.Allah sana oğluna ve ailene uzun ömürler versin.Ben konu sahibi olarak sadece rüyamda erkek gördüm. Ama kız dedi doktor hayırlısı buymuş diyorum.

Abi olsun diye korur kollar kardeşleri olursa. Hep duyuyorum sizin dediğiniz gibi ilki kız olanlar iyiki kız olmuş diyorlar.
Aslında gebeliğim Allah'ın hikmeti bir daha nasip olur mu bilmem. Hep 3 çocuklu aile hayalimdi. Galiba bunun için biraz geç. Allah'ın dediği olur elbet. Ben 3 kardeşim çokta memnunum.

Neden bunun icin gec? Kiz cocuk size yoldas yoklugunuzda anne olur. Kahve alisveris sohbet arkadasiniz olur. Erkek cocugu gider arkadaslariyla gezmeye

Canım benimki cin takvimini , rüyalarımı, beni ve babasını yanılttı.Ve kız oldu.
aynı durumdayım nuba bakan erkek diyor
çin takvimi öyle rüyalar öyle. hisler öyle yanlışlıkla oğluş diyorum hep.
ama bana da 7. ayıma kadar erkek demişler annem şok olmuş ben kız doğunca

aynı durumdayım nuba bakan erkek diyor
çin takvimi öyle rüyalar öyle. hisler öyle yanlışlıkla oğluş diyorum hep.
ama bana da 7. ayıma kadar erkek demişler annem şok olmuş ben kız doğunca
Seninkinin cinsiyeti kesin belli oldu mu 10 haftalık daha küçük seninki

Hamile kaldığımda 1-2 kişi dışında herkes kız dedi ben de hep kızım diye sevdim ismini koydum. Gel gör ki 12.haftada erkek olduğunu öğrendik şimdi pamuğum 6 Aylık

Hamile kaldığımda 1-2 kişi dışında herkes kız dedi ben de hep kızım diye sevdim ismini koydum. Gel gör ki 12.haftada erkek olduğunu öğrendik şimdi pamuğum 6 Aylık
Oyy maşallah kuzuya. Hamilelikte insan cinsiyet seçiyor. Ama kucağına alınca unutuyormușsun. Kız ismi olarak ne seçmiştiniz. Bana fikir olur belki

yok tabi ki henüz değil ama
her işaret erkeği gösteriyor demek istedim.
bakalım bizi de şaşırtacak mı?
Nubda erkek dedilerse erkektir. Onu anlayan arkadaşlarıma bende gösterdim kız dediler. Yok yaa biz takvime göre yaptık.Ruyalarımda bile görüyorum erkektir diyodum. Şaşırttı bizi.

Neden bunun icin gec? Kiz cocuk size yoldas yoklugunuzda anne olur. Kahve alisveris sohbet arkadasiniz olur. Erkek cocugu gider arkadaslariyla gezmeye
Yaş faktörü korkutuyor beni. Daha önceki kayıplarım da
Haklısınız Kız çocuklarını da çookk severim ben. Asıl erkek çocukları ile zor anlaşılır.
Aslında ikisinin de kokusunu tadmayı istiyorum. İnşAllah nasibimde vardır.
Öncelikli duamız sağlıklı hayırlı olması. Zaten cinsiyeti belli baştan beri sadece öğrenene kadar kız mıdır erkek midir diye zaman geçiriyoruz

Bende öyle biliyodum. Ama bu üye annesini yanıltmiș.
Ya aslında ben cinsiyet konusunda rahattım. Nasıl olsa cinsiyeti belli vakti gelince bizde öğreneceğiz diye. Ama burayı takip etmeye başlayalı merakım ve heyecanım arttı. Buraya takılmakla fena mı ettim ne
Cuma kontrolüm var.

Bnim eşim sürpriz yapıcaz ailemize diyince nı daha ki kontrolde söylim o zaman dedi doktorum çok ısrar ettim söylemedi hayatta kaç kez bu heyecanı yaşıcaksın ki dedi.. Bı ay nasıl gecer bilmiyorum ama çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…