- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Amin insallah sende canımHa anladım. Sağ salim kucağına alasın. Bana daha var ama bizde şuan normal doğum düşünüyoruz.Bi terslik olmazsa
Canım haklısın. Ben konu sahibi olarak. Hiçbir zaman bir cinsiyeti tutmadım. Sadece rüyamda erkek gördüm. Ama bebeğim kız.Konunuz çok dikkatimi çekti çok güzel bir konu bende 7 haftalık hamileyim ve hepiniz gibi cinsiyetini merak ediyorum ama hep sağlıklı hayırlı olsun diyorum.
Bir şey dikkati mi çekti. Erkekte erkek diye tutturan arkadaşlar var kızın olsun diyenlere kızan ve 2 kızı olup 3. Yü erkek için yapıyorsun dimi diye fikirlerini yazanlar olmuş ben biraz feminist bir insanım burda hepimiz bayanız annelerimiz bize hamileyken bu kadar yanayakıla erkek istiyor olsaydı nasıl hissederdiniz diye sormadan geçmek istemedim.
Kaldı ki herşeyin başı SAĞLIK eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti ne farkeder kız evladı burda oturup savunmayacağım ama kaldı ki yıl olmuş 2020 erkek olsun, kız bebek istemiyorum denmesi çok acı.
Kusura bakmayın üzüldüm, biz hep kız kardeşiz hepimiz okuduk ettik ve annemize babamıza her ay hediyeler gezdirmeler kısaca ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmayız, çevremde bunu yapan erkek çocuk hiç görmedim malesef keşke olsa tabi ama gerçekler.
Amacım polemik yaratmak değil ama bizler kızların, kadınların kıymetini bilmezsek, erkeklerin biz kadınlara kıymet vermesini bekleyemeyiz.
Hepimiz merak ediyoruz bende aynı acaba kız mı erkek hemen öğrenelim diye içim içimi yiyo herkesin içine bir şey doğuyodur çoğu kişi rüyasında görüyo bunlar çok çok normal mesela keseme göre bana erkek olcak diyolar ama doktor kız dese üzülmem hani evlat sonuçta merak başka “erkek olsun kız olmasın” diye abartmak başka ben ona çok üzüldüm yoksa yanlış anlama sakın gayet güzel içerikli bir topik olmuş hayırlı olsun bu aradaCanım haklısın. Ben konu sahibi olarak. Hiçbir zaman bir cinsiyeti tutmadım. Sadece rüyamda erkek gördüm. Ama bebeğim kız.Tabiki hiç üzülmedim. O benim prensesim olacak. Erkek olsaydı da üzülmezdim
Teşekkür ederim. Evet öyle abartanlar var.Kucağına aldıklarında nasıl cinsiyet ayrımı yapmışım ben diye sitem edecekler bilmiyolar.Hepimiz merak ediyoruz bende aynı acaba kız mı erkek hemen öğrenelim diye içim içimi yiyo herkesin içine bir şey doğuyodur çoğu kişi rüyasında görüyo bunlar çok çok normal mesela keseme göre bana erkek olcak diyolar ama doktor kız dese üzülmem hani evlat sonuçta merak başka “erkek olsun kız olmasın” diye abartmak başka ben ona çok üzüldüm yoksa yanlış anlama sakın gayet güzel içerikli bir topik olmuş hayırlı olsun bu arada
bende 12+0 da randevu aldim 2li test yapilacak cinsiyet de belli olur mu acaba? Ben erkek istiyorum acikcasi kiz olursa nasil sevicem diye dusunuyorum tabiki saglikli olmasi onemli yanlis dusundugumu biliyorum ama kiz olmasini hic istemiyorum. Esim hic farketmez diyor hatta esimin ailesi kiz olsa ne guzel olur diyor onlara da kiziyorum
[/QUOT
Belli oldu mu cinsiyetin
Bnımde hala söylemedi ayın 1 de gidicem artık arkadaşım 12 haftasında öğrendihayir olmadi malesef daha erken dedi doktorum
Banada bakarmisiniz rica etsem çok hareketli doktor tam net söylemediKese ve nub tahmin ederim
Şimdiden teşekkür ederim merakla bekliyorum sevgilerKese ve nub tahmin ederim
Erkek gibi 12+ yada 13 + olursa tekrar paylaşınIkra meyra merhaba. Bebeğin 11+4 te.
Cinsiyet tahmininiz nedir rica eder paylaşır mısınızEki Görüntüle 2650172
Ikrameyra bende paylaştım Bi önceki sayfada canım bakarsan sevinirim teşekkür ederimErkek gibi 12+ yada 13 + olursa tekrar paylaşın
Kız gibi sankiIkrameyra bende paylaştım Bi önceki sayfada canım bakarsan sevinirim teşekkür ederim
Olsun baktınız ya çok teşekkür ederim. Doktorda emin değilKız gibi sankiemin olamadım
Erkek gibi 12+ yada 13 + olursa tekrar paylaşın
Ikra meyra bide benimkine bakarmisin daha kucuk ama 7+4deyizErkek gibi 12+ yada 13 + olursa tekrar paylaşın
Kese ve nub tahmin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?